Sinds 5 februari ben ik in contact met…
Sinds 5 februari ben ik in contact met dit bedrijf over een apparaat dat bij gebruik veel pijn en huidirritatie (roodheid) veroorzaakt. Volgens hun website zou het apparaat pijnloos of vrijwel pijnloos moeten zijn, maar mijn ervaring is het tegenovergestelde.
Ik heb meerdere keren duidelijk uitgelegd wat het probleem is en hun vragen uitgebreid beantwoord. Toch krijg ik telkens dezelfde standaardvragen terug en wordt er geen concrete oplossing geboden. In plaats daarvan wordt de oorzaak bij mij gelegd, met opmerkingen zoals dat het mogelijk aan hormonen ligt. Dit vind ik erg onprofessioneel en niet serieus.
Daarnaast wordt mijn verzoek tot retournering en terugbetaling consequent genegeerd. Er wordt niet inhoudelijk op gereageerd, ondanks dat ik hier meerdere keren expliciet om heb gevraagd.
De communicatie verloopt traag en voelt alsof mijn klacht niet serieus wordt genomen. Na weken van contact heb ik nog steeds geen oplossing ontvangen.
Ik ben zeer teleurgesteld in de klantenservice en de manier waarop mijn klacht is behandeld.
Update
Het is opvallend dat hier wordt gevraagd om mijn gegevens en wordt aangegeven dat u mijn situatie wilt bekijken, terwijl ik sinds 5 februari al uitgebreid contact met u heb gehad.
Mijn bestelgegevens zijn al meerdere keren gedeeld en mijn verzoek tot retournering en terugbetaling is door u afgewezen. Dit is dus geen nieuwe situatie.
Mijn klacht blijft dat het apparaat pijn en huidirritatie veroorzaakt, terwijl op uw website wordt aangegeven dat het (vrijwel) pijnloos zou zijn. Het product voldoet daarmee voor mij niet aan de beschrijving.
In plaats van een oplossing te bieden, wordt mijn verzoek steeds afgewezen en wordt er nu publiekelijk gedaan alsof mijn situatie nog onbekend is.
Ik verzoek u om mijn klacht serieus te behandelen en alsnog met een passende oplossing te komen.

Antwoord van Mijnhuidcentrum