3,4

Gemiddeld

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Volgens de koerier werd het pakket…

Volgens de koerier werd het pakket geleverd. Ik meldde bij de verkoper dat dit niet het geval was. De verkoper, echter, hechtte meer geloof aan het woord van de koerier dan aan het mijne, ook al kunnen koeriers ook wel eens fouten maken, en ook al had de koerier geen ontvangstbewijs.
Weken later heb ik alsnog het pakket ontvangen. Het bevatte een vloeistof.. die helemaal was uitgelopen, dus ik heb toen het pakket geweigerd. Misschien ontvang ik later nog een versie die intact is, misschien niet. Ik reken er niet op...

18 september 2025

Geen reactie van jullie

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en ook geen antwoord op de 2 mails die ik jullie stuurde. Vandaag uiteindelijk bestelling toch ontvangen zonder communicatie en zonder het beloofde extra geschenk.

18 september 2025
Logo Mijnmineraal

Antwoord van Mijnmineraal

Beste Sonja, onze excuses voor het ongemak. We hebben op dit moment problemen met onze post waardoor het pakketje maar niet wordt opgehaald. Het ligt al een enige tijd klaar. We hebben jouw geen mail gestuurd maar het is rar dat we geen mail van jouw hebben ontvangen. Ik stuur alvast naar jouw mail en we zullen het samen opvolgen. U zal zeker uw pakketje verkrijgen! Wees geduldig. Alvast bedankt!

Seamoss is voor iedereen welkom

Seamoss is een puur natuurlijk supplement om zeker in smoothies, fruit- en groentesap, in jouw eten, … te doen.
Je proeft de mineralen die je nodig hebt als bouwstenen voor een gezond(er) lichaam en gezondere geest.
Je kan het ook uitwendig gebruiken daar je poriën je grootste orgaan zijn.

8 december 2024

Als cupping-en massagetherapeut kan ik…

Als cupping-en massagetherapeut kan ik zeggen dat zowel mijn klanten als ik super tevreden zijn over de seamoss producten van mijn mineraal. Door seamoss kunnen afvalstoffen makkelijker afgevoerd worden. Klanten hebben meer energie, minder pijn, betere doorbloeding, betere spijsvertering, minder ontsteking en nog veel meer. Seamoss is een onmisbaar detox middel boordevol mineralen. Ik raad het iedereen aan!

31 maart 2024

Alle suplumenten in 1 echt een…

Alle suplumenten in 1 echt een aandader voor wie weinig vitamminen heeft verhoogd je weerstand geef je kracht en energie dit is echt een krachtig natuurlijk product je kan het mengen in je koffie, thee een smoothie enz. Zelf het opstaan gaat veel gemakelijker alsook de focus heb weer zin om dingen te gaan doen raad iedereen aan om het te proberen het veramderd je leven

10 december 2023

Zwaar onder de indruk, zowel ikzelf als mijn klanten

Zwaar onder de indruk! Mijn lichaam reageert op Seamoss, net zoals ik puur natuur voedsel eet met liefde bereid. Van onze klanten bij vzw a little Magic hoor ik niks dan goeds en blijven de positieve reacties binnenkomen. Top-product waar ik mijn cliënteel nog beter kan mee kan helpen en bijstaan voor een nog betere gezondheid, mentaal en lichamelijk.

10 december 2023

Ik heb lang een depressie gehad

Ik heb lang een depressie gehad, altijd leefde ik op low energie maar op het moment dat seamoss in mijn leven kwam veranderde alles en zette alles zich om in energie en positiviteit.. ook klachten zoals weinig focus verdwenen automatisch, top product & niet te vergeten….: het beste gezichtssmasker ooit de white gold ! echte aanrader!!🔥🔥😁😁😁

17 november 2023

Ik ben zo tevreden

Ik ben zo tevreden, dat ik al aan een 2de groene pot begonnen ben.
Mijn stoelgangproblemen waren bijna direct opgelost, mijn buik is platter, niet meer zo opgezwollen, mijn huid van mijn gezicht is zuiverder, mijn maag protesteert minder, kortom, kwaaltjes waarvan de dokter gewoon zei: daar moet je mee leren leven, zijn beter tot opgelost!

9 december 2023
Toon reviews in alle talen. (18 reviews)