Subsidie Portaal B.V Reviews

4,7

Zelf subsidie aanvragen kost niets. Maar de kans op mislukkingen is groot door het oerwoud aan regeltjes. Gelukkig ben ik behoed voor fouten tegen een zeer gering bedrag aan kosten. Subsidie Portaal h... Toon meer

Ik werd na eerste mailcontact meteen geholpen. Uiterst vriendelijk en behulpzaam,werd onmiddellijk gereageerd als ik iets vergeten was zelfs in het WEEKEND. Het subsidie bedrag was zelfs hoger als... Toon meer

Bij subsidie Portaal hoefde ik niets in te scannen; daar heb ik hulp bij nodig! Kon alle stukken in een enveloope steken en opsturen. Over een onduidelijkheid werd ik gebeld en dat wel telefonisch opg... Toon meer

Na ruim een week, kort voor kerst '24, aanvullende vragen over mijn aanvraag welke na beantwoording mijnerzijds de aanvraag direct werd ingediend. Kundig en doeltreffend want op 3 februari berich... Toon meer

1. Intermediair

Via Subsidie Portaal B.V kunt u gemakkelijk en eenvoudig duurzame subsidies aanvragen. Binnen enkele stappen vult u onze online formulier in en geven wij u vooraf al een indicatie met hoeveel subsidie u kunt verwachten. Bij het ontvangen van uw aanvraag controleren wij de gegevens en gaan onze subsidie specialisten voor u aan de slag. Doorgaans verwerken wij alle aanvragen binnen twee werkdagen. Uw aanvraag wordt officieel ingediend bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) waarbij Subsidie Portaal B.V optreed als intermediair. Wij verzorgen voor u de gehele aanvraag van a tot z. De RVO hanteert een gemiddelde verwerkingstijd van 6 tot 8 weken. U ontvangt vanuit onze kant een bericht of uw aanvraag is goedgekeurd en/of er wellicht aanvullende gegevens zijn vereist. Voor onze dienst hanteren wij een eenmalige verwerkingsfee van €79,-. Dit bedrag brengen wij alleen in rekening op het moment dat de subsidie aanvraag bij u is goedgekeurd.

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Misleiding, zakkenvullers

Je denkt rechtstreeks bij het RVO
je aanvraag in te dienen, maar deze oplichters misleiden je met hun
loketje.
Kosten zijn weggestopt en die zie je
Nadat ze je formulieren door hebben
gemaild naar het RVO.
TRAP ER NIET.

22 juli 2025

Zeer tevreden over de professionaliteit van Subsidie Portaal B.V.

Wij waren de afgelopen tijd bezig ons huis steeds beter te verduurzamen, zoals vloer- & wandisolatie, vervanging van de ramen door dubbelglas AA+, en recentelijk een volledig nieuw rieten dak met dakisolatie. Allart Zoestbergen van Subsidie Portaal heeft voor ons de subsidieaanvragen gedaan omdat ik er zelf niet uitkwam online. Ik vond het echt te ingewikkeld. Daarmee heeft hij vooral mij dus een grote zorg uit handen genomen. Hij heeft ons tijdens het proces duidelijk uitgelegd welke documenten we moesten opsnorren bij leveranciers, welke gegevens er nog ontbraken en hij heeft de verschillende subsidieaanvragen keurig, snel en compleet ingediend. Deze werden in zeer korte tijd goedgekeurd en de bedragen stonden ook nog in recordtijd op onze rekening. En dat voor een heel bescheiden bedrag aan Subsidie Portaal B.V., die ik zeer erkentelijk ben voor het vriendelijke contact en de professionele hulp. Zeer tevreden!

30 mei 2025

Top !

Korte en duidelijke communicatie en de aanvraag was snel geregeld. Top !
Bedankt Allart.

12 mei 2025

Dik tevreden

Gewoon, goede begeleiding en perfect geholpen! Een aanrader!
We hadden geen idee wat we allemaal in moesten leveren.

1 april 2025

Aanrader

Prettig bedrijf, vlot verloop! Scheelt je zelf veel uitzoekwerk; gevraagde info aanleveren en de rest wordt geregeld en keurig gecommuniceerd. Zeker een aanrader!

10 april 2025

Heel simpel

Heel simpel, no nonsens. Goede communicatie. Snel afgehandeld. Het is het allemaal zeker waard om hier je subsidie aanvragen onder te brengen

1 april 2025

Subsidie Portaal liet zich niet…

Subsidie Portaal liet zich niet afschepen door afwijzingen van het RVO bij het toekennen van een subsidie voor de isolatie van mijn dak. Dank zij hun bemiddeling heb ik de subsidie uiteindelijk toch mogen ontvangen. Waarschijnlijk was mij dit zelf niet gelukt.

21 maart 2025

Subsidie portaal B.V

Subsidie portaal B.V. Is een prima portaal waar je je mogelijk terug te ontvangen subsidie kunt aanvragen. Ze zijn snel en vakkundig. En voor zeer geringe kosten. Subsidie portaal B.V. Zou ik iedereen kunnen adviseren.

4 maart 2025