Shak 8: The dream team Jeg kan kun varmt anbefale Emil og Jeppe til at sætte din næste altan op! Du får ikke et bedre makkerpar end de to til at løse en opgave til perfektion. Jeg møder dem igen en... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Livet har ellers lærte mig at man skal være forbeholdende med ros før udført arbejde har bestået prøven i et stykke tid . Det vil jeg blæs på her ! Her på Aldershvilevej 103 A-H har vi haft no... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Emil og Jeppe fra sjak 8 har sat altaner op i min andelsboligforening. Jeg er meget tilfreds med arbejdets udførelse. Emil og Jeppe er flinke, meddelsomme og har – med humor – svaret på mine spør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sjak 30 lavede et godt stykke arbejde. Altanen er flot. De to håndværkere var utroligt rare og hjælpsomme. Også gode til at begrænse larm til få dage.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.
Geschreven door het bedrijf
Vi sikrer vejen dertil.

Nordre Fasanvej 39, 2000, Frederiksberg, Denemarken

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fantastisk oplevelse! Mads og Sebastian, vores montører, var utroligt dygtige og venlige. Resultatet af deres arbejde er virkelig godt. En stor ros til dem!
SJAK 04

Antwoord van MinAltan A/S
Sjak 25 udførte et fantastisk stykke arbejde, var effektive, ydede en stor ekstraindsats for at blive færdige, og var super flinke!

Sådan hold 11
Det har dælme været knashyggeligt ... tak for jer og jo da da også for at gøre alle værelser til rum ... hvis det giver mening

Antwoord van MinAltan A/S
Tilslutter mig kritikken fra Strandlodsvej.
Den 13. marts fik vi sat dør i til vores altan. Og siden da er der ikke sket noget som helst! Det er to måneder siden! Og der er en endda en bjælke for døren, så vi kan ikke lufte ud i køkkenet.
Vi bliver gang på gang lovet at det er på vej - senest, efter min kæreste har skrevet en anmeldelse på trustpilot, fik vi besked om at NU ville de gå i gang. Men nej, det er ikke sket! Endnu en svada fra MinAltan. Det er en uge siden og de har ikke været her, de har kun været forbi opgangen et par timer for at pille noget tidligere arbejde ned på 4. Sal.
Det er d. 15. Maj i dag og vi skulle have haft vores (dyre Og betalte!) altan i februar.

Antwoord van MinAltan A/S
Mega dygtigt arbejde af Lasse og Benjamin fra sjak 25. God energi og håndværk. Så selvfølgelig skal de have 5 stjerner :-)

Antwoord van MinAltan A/S
Jeg er lejer i ejendom med nu nye fine altaner.
Jeg har kun mødt venlige, imødekommende, grundige og kompetente håndværkere fra MinAltan.
Virkelig god oplevelse.
Tak for det:-)

Antwoord van MinAltan A/S
Fantastisk oplevelse. Alt spillede bare - lige fra første opkald, opsætningen og hvordan gården blev efterladt. En særlig ros til Magnus fra salg, sjak 9 og Steen.

Antwoord van MinAltan A/S
Stor tak til Erik og Anders sjak 9 for vores fine altaner rigtig flinke og dygtige håndværkere
Hilsen Joan

Antwoord van MinAltan A/S
5 stjerner og varme anbefalinger til sjak15 gutterne! De yder en service udover det sædvanlige, og holder hvad de lover! Mega flinke fyre.

Antwoord van MinAltan A/S
Tak til sjak4 for altaner. Altanerne er flotte, håndværkere søde og dialogen med MinAltan god. Vil klart anbefale MinAltan til andre.

Antwoord van MinAltan A/S
Fantastisk at opleve en altan blive til på min adresse Lundegade 7 i Helsingør. Respekt for arbejdet (sjak 9 Anders og Erik )isoleret set og stor ros for den hensyntagen og samarbejde håndværkerne dagligt har udvist. Min altan kan varmt anbefales . Dbh Søren

Antwoord van MinAltan A/S
Super flinke og dygtige håndværkere der sætter nye altaner op i vores hus. Meget fin kommunikation.

Antwoord van MinAltan A/S
Sjak 4 er fremragende .. med deres fynske nemesis Magic Mike and the Mickies har de fået frembragt en skøn altan ! Desuden havde de en skøn energi! The best Sjak 4-Ever! <3

Antwoord van MinAltan A/S
5 stjerner til Sjak 27 for godt arbejde i Manøgade. Og for stor fleksibilitet, villighed til at drøfte tingene, den positive dialog og det gode humør!

Antwoord van MinAltan A/S
sjak 39 fortjener simpelt hen alle de stjerner der er til rådighed :-) de er så søde ,friske og informative omkring altan projektet ..og så knokler de som bare pokker.Bedre sjak får man ikke

Antwoord van MinAltan A/S
Sjak 04 skal have fem stjerner! De knokler på fra tidlig morgen til aften på trods af virkelig træls vejr. Og så er de super venlige overfor alle beboere og flinke til at tage hensyn til os med små børn. De har været mega gode til at informere os løbende om processen med altanbyggeriet, så det har været så gnidningsfrit som muligt for os alle. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van MinAltan A/S
Sjak 4 et godt team af søde venlige hjælpsomme rare gutter der gør det godt trods jeg ikke får lavet altan men kun mine naboer

Antwoord van MinAltan A/S
Sjak 09, satte fornyeligt altaner op i den andelsforening jeg bor i, og jeg kan kun varmt anbefale dette sjak :-)

Så blev min altan også færdig,super godt arbejde sjak 04. Hilsen kjeld

Antwoord van MinAltan A/S
Jeg har haft fornøjelsen at have sjak 04 til at lave min altan. Trods sne, regn blæst har de knoklet og været super venlige. Og ikke mindst, så er det et virkelig et godt stykke arbejde.
Tak
Hilsen Jannie