De fleste børn glæder sig til at skulle starte i skole men er måske også lidt beklemte. Denne fine lille bog afdramatiserer dette, samtidig med at den stille og roligt fortæller om forskellige as... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig sød og personlig bog. Jeg er vild med det er rigtige forfattere der har skrevet bogen og ikke AI. Søde, kreative og farverige billeder også. Hurtig levering. Stor anbefaling og 5 stjerner... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super flot service og virkelig fine bøger. Min datter bestilte bøger, og de kom som lovet. Desværre fik hun af personlige årsager ikke hentet dem, så de røg retur. Efter at have kontaktet Min Be... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Skejby Nordlandsvej 311, 8200, Aarhus N, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super sød og god ide med at gøre historien personlig - skønne eventyr som også bidrager til at have gode egenskaber. Har købt til begge mine børnebørn og gør det gerne igen.
Super gode bøger, og hurtig levering, kan varmt anbefales. 👍👍👍

Antwoord van Min Bedste Bog
Søde, kreative og farverige billeder også.
Hurtig levering. Stor anbefaling og 5 stjerner herfra. 😁

Antwoord van Min Bedste Bog
Super sjov bog og ide’, - personliggørelsen ramte fint på udseendet og navne samt personlig besked virker - man bliver forført👌🏼

Antwoord van Min Bedste Bog
Mega fin bog og hurtig levering

Antwoord van Min Bedste Bog
Kunne godt have ønsket mig bladene i bogen var tykkere så den var bedre egnet til mindre børn
Selve omslaget er heller ikke super kvalitet - tænker ikke bogen holder ret længe 😪😪😪

Antwoord van Min Bedste Bog
Super god service og personlige børnebøger- illustrationer som man selv kan påvirke er simpelthen genialt - har handlet her mange gange og planlægger at fortsætte med det

Antwoord van Min Bedste Bog
Denne fine lille bog afdramatiserer dette, samtidig med at den stille og roligt fortæller om forskellige aspekter ved det, at skulle starte i skole.
Smukke tegninger, fin tekst, flot print.
Som altid er der mulighed for at gøre bogen personlig mht hvem den handler om og hvordan de ser ud.
Vi har købt nogle stykker efterhånden, og barnebarnet genkendte øjeblikkeligt sig selv på forsiden, og blev så glad. “Nej, en ny bog om mig, farmor”
Genialt koncept!

Antwoord van Min Bedste Bog
Der var uovertruffen god service, da jeg havde fortrudt mit valg af bog. Bøgerne er af god kvalitet, fine billeder + gode og hyggelige historie. Det er så fint, at man kan gøre dem personlige med navn, køn og hårfarve. Det eneste jeg ville ønske er, man kan vælge den samme figur med hårfarve og frisure, uanset om det er en baby eller børnebog.

Antwoord van Min Bedste Bog
Super fin, personlig bog ("Navn besøger bondegården"), som lever op til forventningerne.
Opfordring: Det kunne være fedt, hvis man kunne købe bøger med tykke pap-sider til de allermindste.

Antwoord van Min Bedste Bog
Det er simpelthen så en flot bog og lever op til forventningerne. Nem at bestille og hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale denne bog.

Antwoord van Min Bedste Bog
God kvalitet og hurtig levering.

Antwoord van Min Bedste Bog
Mine børnebørn, en dreng og en pige, blev meget overraskede og begejstrede over at være med i historierne. Men de kan ikke se nogen forskel på figurerne, ens tøj og ens udseende.
Det kan jeg ikke forstå, når man jo netop vælger, om det er dreng eller pige

Antwoord van Min Bedste Bog
Sjov ide at kunne personalisere en børnebog og det er lækker kvalitet

Elsker bøgerne
Har købt bøger der on/off siden 2015/2016
De nye historier er skønne, ville dog ønske man også stadig kunne bestille de gamle historier.

Antwoord van Min Bedste Bog
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.