Det var super nemt - og jeg har nu fået en kvittering fra kirkekontoret. Det hele på under 2 døgn. Men vær opmærksom på, at det kan gøres gratis ved at tage kontakt til dit lokale kirkekontor. Det opd... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Minkirkeskat.dk lover en totalløsning som desværre ikke er tilfældet. Efter jeg havde betalt, (i øvrigt en højere pris end den de reklamerer for på websitet) modtager jeg et par timer efter en mail fr... Toon meer
Der findes flere der tilbyder samme service, og enda gratis. -jeg var sådan lidt tilbage holdene med st skulle dele mine oplysninger, valget blev her, da jeg kunne se at der var et cvr nummer bag. S... Toon meer
Hold dig fra dem. Du får intet for pengene. Kirkekontoret ville ikke tage udmeldelsen for gode varer og behøvede min personlige udmeldelse fra Kirkeministeriets hjemmeside vha MitID. Den havde jeg sag... Toon meer
Meld dig ud af folkekirken på en nem, hurtig og sikker måde med MinKirkeSkat.dk. Brug dine penge på hvad, DU tror på!
Møllegade 32, 8000, Aarhus C, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Det var i sommeren 2025 at jeg meldet mig ud gennem denne tjeneste - knap var pengene betalt før jeg fik en mail med ønske om at bedømme dem her på trust pilot - det gjorde jeg ikke da jeg jo ikke havde modtaget den købte service endnu. Det havde jeg stadig ikke først i Februar 2026, hvorfor jeg sendte dem en mail og spurgte ind til processen - ingen svar og ingen service. Man kan undre sig at "firmaet" heller ikke svarer kunderne her på Trustpilot. Jeg er nok desværre nødt til at slutte mig til den gruppe her som føler sig snydt.
Få timer efter skrev jeg til dem, og det gjorde jeg også dagen efter, at de skulle lade være med at hjælpe mig, og sende mine penge tilbage.
De kunne havde nået det, men ignorerede min henvendelse.
Jeg ville selv henvende mig til det lokale Sogn.
Jeg synes det er bondefangeri, og især fordi jeg henvendte mig lynhurtigt.
Tænk jer godt om alle I andre, inden I laver den samme brøler som jeg gjorde.
Fup og Fidus selskab!
De gør ikke hvad de siger de vil. Jeg meldte mig ud i Juni 2025, og betalte de 392 kroner det koster.
Nu i 2026 tjekker jeg min forskudsopgørelse, og de har stadig ikke meldt mig ud. Jeg kunne have sparet 3.500DKK i skat, så frem de havde gjort hvad de er blevet betalt for!
Lad vær med at brug dem.
SPILD af penge - skriv en sikker mail til din kirke via deres hjemmeside - DET KOSTER INTET!
Føltes som gravrøvi med pengene. Fedtet godt ind i mudder
Hvis det kan tage op til 3 md. at melde sig ud af Den Danske Kirke er det ikke en god oplevelse tvært imod
der blev afkrævet kontant afregning på kr. 392 ved udmeldelsen.
Spørgsmål bliver jeg opkrævet skat hver md. indtil I har godkendt min udmeldelse. ?
Spørgsmål får jeg skatpengene retur regnet fra dag 1 ?
Det var nemt at sender ind anmodning om udmeldelse af folkekirken
Meldte mig ud dagen efter, jeg havde meldt mig ind, og skulle betale 392 kr. Det ærgrede mig.
Proceduren var hurtigt gennemført.Dog må jeg selv henvende mig hos kirkekontoret for ,at få udstedt en digital dåbsattest!