Banner for Miss Mary of Sweden

Miss Mary of Sweden Reviews

37.594

4,3

Dit keer snelle verzending. 5 witte bh’s besteld, zaten allemaal goed, 2 gehouden. Retour sturen is lastig, moeilijk te ontdekken welke je nu terug stuurt. Staat overal zelfde omschrijving bij, geen... Toon meer

De bh's zijn stevig, geven hele goede ondersteuning en ik heb dan ook al mijn oude bh's weggedaan. Draag een grote maat maar ook dan voldoende ondersteuning, heel fijn! Als je de maattabel van hun aa... Toon meer

Heb eerder een slecht revieuw geschreven ,maar na een hele tijd toch eindelijk iemand heel vriendelijk aanbde lijn gekregen .Naveen week alles geleverd plus nog een vervanging zonder retour te moette... Toon meer

"Bikershorts" gekocht. Maat komt goed overeen, perfecte pasvorm. Aangename, ademende stof die niet afknelt of oprolt. Bh past iets minder maar dat ligt aan mijn morfologie: cup is niet helemaal gevu... Toon meer

1. Lingeriewinkel
  2. Lingeriefabrikant
  3. Badmodewinkel
  4. Ondergoedwinkel

Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.

Shop with Confidence at Miss Mary

We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.

100 Washings Warranty

Your bra should last

Your bra should last
Our 100-wash guarantee sets us apart – your bra should last, and if it doesn’t, we’ll send you a new one!

Uitstekend

38K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(37.594)

10.047 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super snelle service en super…

Super snelle service en super kwaliteit!! Erg blij mee !! Heb er ondertussen wel 15 denk ik 🥰

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en de kwaliteit van onze producten. Het betekent ontzettend veel voor ons dat u inmiddels zo'n mooie collectie heeft opgebouwd. Wij waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Verwacht geen service

Verkoop is goed geregeld, maar als het anders gaat dan verwacht dan moet je geen service verwachten. Ze geven onjuiste informatie en ondanks dat je meerdere malen aan geeft (inclusief bewijs van externe financiële instantie) hoe ze het kunnen oplossen geven ze niet thuis. Lekker makkelijk.

Update: doorverwijzen naar de klantenservice heeft geen zin. Reeds meerdere malen contact mee gehad en ik laat het hierbij.

7 juli 2026

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad en dat u zich niet goed geholpen voelde. Onze klantenservice helpt u graag verder. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Product voldoet aan beschrijving en…

Product voldoet aan beschrijving en verwachtingen

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat het product volledig aan de beschrijving en uw verwachtingen voldoet. Dat waarderen wij enorm. Wij hopen dat u er veel gebruik van zult hebben en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bh te puntig

Twee bh’s besteld maar vind 1 bh veel te puntig.. en dat vind ik niet mooi.
Dus die terug gestuurd. Andere was wel goed.
Verder goede en nette verzending.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de nette verzending en dat één van de BH's goed beviel.

Jammer dat de andere BH voor u een te puntige vorm had. Wij begrijpen dat de pasvorm en het model heel persoonlijk zijn. Mocht u advies willen bij het vinden van een model dat beter aansluit bij uw wensen, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Alles was in orde.

Alles was in orde.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Wij waarderen uw beoordeling enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Valt kleiner en is stugger stof

Ik had de broekjes al in dezelfde maat en net hetzelfde nummer. Deze zijn helaas iets kleiner en de stof is ook stugger.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Jammer om te horen dat de broekjes anders aanvoelen dan uw eerdere exemplaren van hetzelfde model. Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de maat iets kleiner uitvalt en de stof stugger aanvoelt dan u gewend bent. Wij waarderen uw feedback enorm, omdat deze ons helpt onze producten verder te verbeteren. Mocht u hierover vragen hebben of advies willen, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Heb mijn bh terug gestuurd

Heb mijn bh terug gestuurd, de cup was te klein, en zat niet lekker

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat de cup te klein was en de BH niet comfortabel zat. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van een beter passende maat of een ander model.

Bezorging was netjes

Bezorging was netjes. 1 bh kon niet geleverd worden, maar netjes mail van en geld gelijk teruggestort.
Pasvorm en kleur van bh zijn prima. Zeker onder wit is koraalkleur perfect. Goede ondersteuning en knelt nergens en voelt niet warm.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de nette bezorging en dat de terugbetaling na het niet kunnen leveren van één BH snel en correct is afgehandeld.

Het doet ons ook veel plezier dat u zo tevreden bent over de pasvorm, de kleur en de ondersteuning van de BH. Geweldig om te horen dat de koraalkleur zo mooi onder witte kleding werkt en dat de BH comfortabel zit zonder te knellen of warm aan te voelen. Wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Alles was oké en zeer netjes ingepakt.

Alles was oké en zeer netjes ingepakt.
Er was iets vergeten, is na contact direct opgestuurd.

28 juni 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat alles netjes was ingepakt en dat u tevreden bent over onze service. Hoewel er aanvankelijk iets ontbrak, zijn wij blij dat dit na uw contact direct is opgelost. Wij waarderen uw begrip en hopen dat u veel gebruik zult hebben van uw aankoop.

Weer een goeie levering

Weer een goeie levering, dus tevreden.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat ook deze levering weer naar tevredenheid is verlopen. Wij waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Geeft fris gevoel, knelt niet en rolt niet op.

Bh past iets minder maar dat ligt aan mijn morfologie: cup is niet helemaal gevuld want ik ben heb weinig borst voor een brede borstomtrek. Ik heb hem nog niet aangehad maar verwacht ook dat hij in deze warmte comfortabeler zal zijn dan een bh met beugels en voorgevormde moussen cups. De stof is dezelfde als van de shorts.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo'n uitgebreide beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de bikershorts en dat de maat, pasvorm en ademende stof helemaal aan uw verwachtingen voldoen. Het is geweldig dat ze niet knellen of oprollen en juist zo comfortabel aanvoelen.

Wij waarderen het ook dat u uw ervaring met de BH deelt. Omdat iedereen een andere lichaamsvorm heeft, kan de pasvorm per model verschillen. Mocht u ooit advies willen over een model of maat die beter aansluit bij uw lichaamsvorm, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Wij hopen dat u veel gebruik zult hebben van uw aankoop en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Fijne pasvorm

Zit heel fijn

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de comfortabele pasvorm. Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt en hopen dat u er veel gebruik van zult hebben.

Jammer van het plastic

Duidelijkheid over levering is prima. Een plastiek achtig randje aan de binnenkant van de cup geeft irritatie op de huid. Ik heb die er afgehaald. Erg jammer dat dit nodig is. Maat is prima

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de duidelijkheid van de levering en dat de maat goed is. Het spijt ons dat het kunststof randje aan de binnenkant van de cup irritatie op uw huid veroorzaakte. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij uw ervaring kunnen bekijken en u verder kunnen helpen.

Mooie kwaliteit

Snelle levering, mooi materiaal. Doen wat ze beloven.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, het mooie materiaal en dat wij onze beloftes waarmaken. Dat waarderen wij enorm en wij hopen dat u veel gebruik zult hebben van uw aankoop.

Perfect zitten goed

Perfect zitten goed

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de pasvorm perfect is en dat ze heerlijk zitten. Wij waarderen uw mooie woorden enorm en hopen dat u er veel gebruik van zult hebben.

Retourzendingen komen nooit aan

Retourzendingen komen nooit aan. Ze blijven maar aanmaningen sturen. Nooit weer bestellen!!

2 juni 2026

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Ik heb de skinreliefslips

Ik heb de skinreliefslips. deze zijn. echt geweldig en passen goed. de bh die ik onlangs besteld heb net zo! kortom, erg tevreden

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de Skin Relief slips en dat ze zo goed passen. Geweldig dat ook de bh die u onlangs heeft besteld goed bevalt. Wij waarderen uw mooie woorden enorm en hopen dat u veel gebruik zult hebben van uw aankopen.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Pasvorm is de beste voor mijn vrouw ze…

Pasvorm is de beste voor mijn vrouw ze heeft er al meerdere van Miss Mary.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de pasvorm voor uw vrouw de beste is en dat zij al meerdere BH's van Miss Mary heeft. Dat waarderen wij enorm. Wij hopen haar opnieuw van dienst te mogen zijn.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en onze service. Dat waarderen wij enorm en wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Ben er erg tevreden mee passen goed…

Ben er erg tevreden mee passen goed snelle bezorging.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u erg tevreden bent, dat de pasvorm goed is en dat de bezorging snel was. Wij waarderen uw mooie woorden enorm en hopen dat u er veel gebruik van zult hebben. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.