Dit keer snelle verzending. 5 witte bh’s besteld, zaten allemaal goed, 2 gehouden. Retour sturen is lastig, moeilijk te ontdekken welke je nu terug stuurt. Staat overal zelfde omschrijving bij, geen... Toon meer

De bh's zijn stevig, geven hele goede ondersteuning en ik heb dan ook al mijn oude bh's weggedaan. Draag een grote maat maar ook dan voldoende ondersteuning, heel fijn! Als je de maattabel van hun aa... Toon meer
Heb eerder een slecht revieuw geschreven ,maar na een hele tijd toch eindelijk iemand heel vriendelijk aanbde lijn gekregen .Naveen week alles geleverd plus nog een vervanging zonder retour te moette... Toon meer
"Bikershorts" gekocht. Maat komt goed overeen, perfecte pasvorm. Aangename, ademende stof die niet afknelt of oprolt. Bh past iets minder maar dat ligt aan mijn morfologie: cup is niet helemaal gevu... Toon meer
Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.
Shop with Confidence at Miss Mary

- We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
- Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.
100 Washings Warranty
Your bra should last

Skaraborgsvägen 3, 506 30, Borås, Zweden
- contact@missmary.com
- missmary.com
Vraagt klanten om een review
Super snelle service en super…
Super snelle service en super kwaliteit!! Erg blij mee !! Heb er ondertussen wel 15 denk ik 🥰

Verwacht geen service
Verkoop is goed geregeld, maar als het anders gaat dan verwacht dan moet je geen service verwachten. Ze geven onjuiste informatie en ondanks dat je meerdere malen aan geeft (inclusief bewijs van externe financiële instantie) hoe ze het kunnen oplossen geven ze niet thuis. Lekker makkelijk.
Update: doorverwijzen naar de klantenservice heeft geen zin. Reeds meerdere malen contact mee gehad en ik laat het hierbij.

Bh te puntig
Twee bh’s besteld maar vind 1 bh veel te puntig.. en dat vind ik niet mooi.
Dus die terug gestuurd. Andere was wel goed.
Verder goede en nette verzending.

Antwoord van Miss Mary of Sweden
Valt kleiner en is stugger stof
Ik had de broekjes al in dezelfde maat en net hetzelfde nummer. Deze zijn helaas iets kleiner en de stof is ook stugger.

Antwoord van Miss Mary of Sweden
Heb mijn bh terug gestuurd
Heb mijn bh terug gestuurd, de cup was te klein, en zat niet lekker

Bezorging was netjes
Bezorging was netjes. 1 bh kon niet geleverd worden, maar netjes mail van en geld gelijk teruggestort.
Pasvorm en kleur van bh zijn prima. Zeker onder wit is koraalkleur perfect. Goede ondersteuning en knelt nergens en voelt niet warm.

Antwoord van Miss Mary of Sweden
Alles was oké en zeer netjes ingepakt.
Alles was oké en zeer netjes ingepakt.
Er was iets vergeten, is na contact direct opgestuurd.

Antwoord van Miss Mary of Sweden
Geeft fris gevoel, knelt niet en rolt niet op.
Bh past iets minder maar dat ligt aan mijn morfologie: cup is niet helemaal gevuld want ik ben heb weinig borst voor een brede borstomtrek. Ik heb hem nog niet aangehad maar verwacht ook dat hij in deze warmte comfortabeler zal zijn dan een bh met beugels en voorgevormde moussen cups. De stof is dezelfde als van de shorts.

Jammer van het plastic
Duidelijkheid over levering is prima. Een plastiek achtig randje aan de binnenkant van de cup geeft irritatie op de huid. Ik heb die er afgehaald. Erg jammer dat dit nodig is. Maat is prima

Retourzendingen komen nooit aan
Retourzendingen komen nooit aan. Ze blijven maar aanmaningen sturen. Nooit weer bestellen!!

Ik heb de skinreliefslips
Ik heb de skinreliefslips. deze zijn. echt geweldig en passen goed. de bh die ik onlangs besteld heb net zo! kortom, erg tevreden

Antwoord van Miss Mary of Sweden
Pasvorm is de beste voor mijn vrouw ze…
Pasvorm is de beste voor mijn vrouw ze heeft er al meerdere van Miss Mary.

Antwoord van Miss Mary of Sweden
Ben er erg tevreden mee passen goed…
Ben er erg tevreden mee passen goed snelle bezorging.