Banner for Miss Mary of Sweden

Miss Mary of Sweden Reviews

37.592

4,3

De bh's zijn stevig, geven hele goede ondersteuning en ik heb dan ook al mijn oude bh's weggedaan. Draag een grote maat maar ook dan voldoende ondersteuning, heel fijn! Als je de maattabel van hun aa... Toon meer

Heb eerder een slecht revieuw geschreven ,maar na een hele tijd toch eindelijk iemand heel vriendelijk aanbde lijn gekregen .Naveen week alles geleverd plus nog een vervanging zonder retour te moette... Toon meer

"Bikershorts" gekocht. Maat komt goed overeen, perfecte pasvorm. Aangename, ademende stof die niet afknelt of oprolt. Bh past iets minder maar dat ligt aan mijn morfologie: cup is niet helemaal gevu... Toon meer

Bh teruggestuurd. Ging niet gemakkelijk. Tot op heden geen bericht van ontvangst, dat is jammer. Ik wacht op terug storten geld. Teruggestuurd op 11 juli nu is het 23 juli. Lingerie zag er wel... Toon meer

1. Lingeriewinkel
  2. Lingeriefabrikant
  3. Badmodewinkel
  4. Ondergoedwinkel

Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.

Shop with Confidence at Miss Mary

We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.

100 Washings Warranty

Your bra should last

Your bra should last
Our 100-wash guarantee sets us apart – your bra should last, and if it doesn’t, we’ll send you a new one!

Uitstekend

38K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(37.592)

10.047 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel geleverd

Snel geleverd, mooie kwaliteit!

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent met de mooie kwaliteit. Dat waarderen wij enorm en wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Snelle levering ,goede pasvorm…

Snelle levering ,goede pasvorm Inderdaad niet warm.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de goede pasvorm. Het is ook geweldig dat het product inderdaad niet warm aanvoelt, precies zoals verwacht. Wij waarderen uw feedback enorm en hopen dat u er veel gebruik van zult maken. Wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Prima kwaliteit en pasvorm

Het duurt wel lang voordat de bestelling komt. Verder prima.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat de levering langer duurde dan verwacht. Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee in ons streven om onze service verder te verbeteren. Wij hopen u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Te klein en terugsturen is erg moeilijk.

Te klein en terugsturen is erg moeilijk.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat de maat te klein was en dat u het retourneren als moeilijk heeft ervaren. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij u kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Ondanks dat één van de beha’s niet…

Ondanks dat één van de beha’s niet geleverd kon worden, zeer tevreden met de andere beha. Weliswaar steeds hetzelfde model…. Bezorging keurig en kon gebruik maken van korting. Niet geleverde beha=(echte)prothesebeha, wilde uitproberen. Op foto zonder brede schouderbanden, aanpassing zou wenselijk zijn voor oedeempatienten.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de beha die u heeft ontvangen, dat de levering netjes verliep en dat u gebruik kon maken van een korting.

Wij begrijpen dat het teleurstellend is dat de prothesebeha niet geleverd kon worden. Ook waarderen wij uw opmerking over de schouderbanden. Het is waardevol om te horen hoe u de pasvorm en het ontwerp ervaart, zeker vanuit het perspectief van iemand met oedeem. Mocht u hulp willen bij het vinden van een model dat beter aansluit bij uw wensen en behoeften, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Er zat een gaatje in één van de…

Er zat een gaatje in één van de broekjes, dit is snel en netjes afgehandeld.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Jammer om te horen dat er een gaatje in één van de broekjes zat, maar wij zijn blij dat dit snel en netjes voor u is opgelost. Wij waarderen uw begrip en uw fijne woorden, en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Prima BH en in een week geleverd

Prima BH en in een week geleverd. Op naar de volgende!

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bh en dat de levering vlot is verlopen. Het is extra leuk om te lezen dat u al uitkijkt naar uw volgende bestelling. Wij waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Geen bh's ontvangen!!

Ik heb 2 bh's en een setje verlengstukjes besteld en bevestigd gekregen. Betaling via Klarna gedaan. Daar vervolgens ook bevestiging van ontvangen. Vervolgens zijn een dag later mijn 2 bh's uit de bestelling gehaald en heb ik nu alleen een setje verlengstukjes?? Hele vreemde gang van zaken en erg jammer.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat uw bestelling onverwacht is gewijzigd en dat u uiteindelijk alleen de verlengstukjes heeft ontvangen. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en u zo goed mogelijk kunnen helpen.

LOes

Snelle levering en verzending prima in orde

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat alles rondom de verzending prima in orde was. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Fijne broekjes voor onder een jurk

Fijne broekjes voor onder een jurk, lichte broek en zelfs onder mijn trainingsbroek. Heel licht en luchtig. De band vind ik minder fijn en de prijs vind ik (achteraf voor vrij eenvoudige broekjes) aan de hoge kant, vandaar dat ik geen 5 sterren geef. Ik twijfelde over mijn maat; normaal gesproken draag ik 38/40 M en na het meten maat 42 besteld en dat past goed. Een beetje duur maar toch zal ik ze zeker aanbevelen en voor mezelf opnieuw bestellen; volgende keer misschien een model dat wat hoger aansluit bij mijn buik.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over hoe luchtig en comfortabel de broekjes zijn en dat ze onder verschillende soorten kleding goed bevallen. Ook is het prettig dat de gekozen maat goed past.

Wij waarderen het daarnaast dat u uw eerlijke ervaringen deelt over de tailleband en de prijs. Zulke feedback is voor ons erg waardevol. Mocht u op zoek zijn naar een model dat wat hoger aansluit bij de buik, dan helpt onze klantenservice u graag met persoonlijk advies om een passende keuze te vinden. Het doet ons veel plezier dat u de broekjes toch zou aanbevelen en overweegt opnieuw te bestellen.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Bh viel heel erg tegen en op 26 juni…

Bh viel heel erg tegen en op 26 juni geretourneerd, maar nog steeds geen geld terug.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat de BH niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u nog op uw terugbetaling wacht. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Ik kreeg de verkeerde artikelen en…

Ik kreeg de verkeerde artikelen en nadat ik ze aangemeld heb om te retourneren, hoorde ik niets meer. Heb ook geen retourticket gekregen.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat u de verkeerde artikelen heeft ontvangen en daarna niets meer heeft gehoord. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en u zo snel mogelijk kunnen helpen.

De sportbeha zit prettig

De sportbeha zit prettig, niet te strak

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de sportbeha prettig zit en niet te strak aanvoelt. Wij waarderen uw feedback enorm en hopen dat u er veel gebruik van zult maken. Wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Ik koop deze bh altijd

Ik koop deze bh altijd, is mijn favoriet!
Bandjes zakken niet af en ondersteunt goed.

28 juni 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat deze beha al zo lang uw favoriet is! Het doet ons veel plezier dat de bandjes goed blijven zitten en dat de beha u de ondersteuning biedt die u zoekt. Wij waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Prima kwaliteit en perfecte…

Prima kwaliteit en perfecte pasvorm.koop altijd in de lingerie winkel (heel duur) en deze passen veel beter ,heb er al 3 .ga alleen nog van dit merk bijkopen.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en de perfecte pasvorm. Het is extra fijn dat onze bh's u zelfs beter bevallen dan de modellen die u eerder in een lingeriewinkel kocht. Dat u er inmiddels al drie heeft en ook in de toekomst voor ons merk kiest, waarderen wij enorm. Wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bikini niet leverbaar.

Ik heb een bikini besteld. Kreeg netjes het broekje thuisgestuurd, en dezelfde avond ontving ik een mail dat het bovenstukje niet leverbaar is. De dag erna op de site gekeken en toen was het nog wel gewoon te bestellen. Nu een nieuwe bikini besteld bijna 1.5 week geleden, maar tot op heden niks gehoord.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad met uw bestellingen. Onze klantenservice helpt u graag verder en u bent van harte welkom om contact met ons op te nemen, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

BH en fietsbroekjes besteld.

Bestellen ging goed en vlot.
Levering ook.
Kwaliteit van de fietsbroekjes was goed en zoals genoemd op de website.
BH ook, hoewel de cup iets groot valt, hij bubbelt een beetje. Maar zit lekker/ goed

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat het bestellen en de levering vlot verliepen en dat u tevreden bent over de kwaliteit van zowel de fietsbroekjes als de BH. Wij waarderen ook uw opmerking over de cupmaat. Mocht u advies willen over een andere maat of een ander model voor een nog betere pasvorm, dan helpt onze klantenservice u graag verder. Wij hopen u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Pasvorm was weer perfect en hij zit zo…

Pasvorm was weer perfect en hij zit zo heerlijk.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de pasvorm opnieuw perfect is en dat de BH zo heerlijk zit. Wij waarderen uw mooie woorden enorm en hopen dat u er veel gebruik van zult hebben. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Super snelle service en super…

Super snelle service en super kwaliteit!! Erg blij mee !! Heb er ondertussen wel 15 denk ik 🥰

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en de kwaliteit van onze producten. Het betekent ontzettend veel voor ons dat u inmiddels zo'n mooie collectie heeft opgebouwd. Wij waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Verwacht geen service

Verkoop is goed geregeld, maar als het anders gaat dan verwacht dan moet je geen service verwachten. Ze geven onjuiste informatie en ondanks dat je meerdere malen aan geeft (inclusief bewijs van externe financiële instantie) hoe ze het kunnen oplossen geven ze niet thuis. Lekker makkelijk.

Update: doorverwijzen naar de klantenservice heeft geen zin. Reeds meerdere malen contact mee gehad en ik laat het hierbij.

7 juli 2026

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad en dat u zich niet goed geholpen voelde. Onze klantenservice helpt u graag verder. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en samen naar een oplossing kunnen zoeken.