Banner for Miss Mary of Sweden

Miss Mary of Sweden Reviews

37.594

4,3

Dit keer snelle verzending. 5 witte bh’s besteld, zaten allemaal goed, 2 gehouden. Retour sturen is lastig, moeilijk te ontdekken welke je nu terug stuurt. Staat overal zelfde omschrijving bij, geen... Toon meer

De bh's zijn stevig, geven hele goede ondersteuning en ik heb dan ook al mijn oude bh's weggedaan. Draag een grote maat maar ook dan voldoende ondersteuning, heel fijn! Als je de maattabel van hun aa... Toon meer

Heb eerder een slecht revieuw geschreven ,maar na een hele tijd toch eindelijk iemand heel vriendelijk aanbde lijn gekregen .Naveen week alles geleverd plus nog een vervanging zonder retour te moette... Toon meer

"Bikershorts" gekocht. Maat komt goed overeen, perfecte pasvorm. Aangename, ademende stof die niet afknelt of oprolt. Bh past iets minder maar dat ligt aan mijn morfologie: cup is niet helemaal gevu... Toon meer

1. Lingeriewinkel
  2. Lingeriefabrikant
  3. Badmodewinkel
  4. Ondergoedwinkel

Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.

Shop with Confidence at Miss Mary

We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.

100 Washings Warranty

Your bra should last

Your bra should last
Our 100-wash guarantee sets us apart – your bra should last, and if it doesn’t, we’ll send you a new one!

Uitstekend

38K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(37.594)

10.047 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Uw mooie woorden betekenen veel voor ons en wij waarderen uw vertrouwen. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Heb ze een week geleden teruggestuurd…

Heb ze een week geleden teruggestuurd en daar nog steeds niets van gehoord. Geld ook nog niet teruggestort

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat u nog niets heeft gehoord over uw retourzending. Houd er rekening mee dat het verwerken van een retourzending tot 14 dagen kan duren. Mocht u daarna nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Alles goed ook de communicatie

Alles goed ook de communicatie, alleen dat jullie zeggen voor 22 uur besteld de volgende dag in huis klopt niet. 3 keer wat besteld en er gaat echt een aantal dagen overheen.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie. Tegelijkertijd begrijpen wij uw opmerking over de levering. Wij willen graag verduidelijken dat wij geen levertijd van de volgende dag hanteren. Het spijt ons als hierover onduidelijkheid is ontstaan. Wij waarderen uw feedback en nemen deze mee om onze communicatie nog duidelijker te maken.

Bezorging duurt lang.

Het duurt erg lang voordat je je artikelen arriveren en voordat de retouren verwerkt zijn.

28 juni 2026

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te horen dat zowel de levering als de verwerking van uw retour langer duurde dan verwacht. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en nemen uw feedback serieus om onze service te blijven verbeteren.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Voor zwaardere borsten is de…

Voor zwaardere borsten is de ondersteuning zonder beugels niet voldoende

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de ondersteuning van deze BH zonder beugels voor u niet voldoende was. Wij nemen uw ervaring zeer serieus, omdat wij onze producten en de beleving van onze klanten voortdurend willen verbeteren. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van een model en maat die beter aansluiten bij uw wensen en de ondersteuning bieden die u zoekt.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Alles is veel te groot iknheb al jaren…

Alles is veel te groot iknheb al jaren dezelfde maat en als ik hier een maat kleiner bestel is het nog te ruim.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten.

Het spijt ons te horen dat de maten voor u veel te groot uitvallen, zelfs nadat u een maat kleiner heeft besteld. Dat begrijpen wij heel goed. U bent van harte welkom om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste maat of een model dat beter bij u past.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de mooie BH's en de perfecte pasvorm. Uw fijne woorden betekenen veel voor ons en wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn!

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

De bestelling is keurig verzorgd en…

De bestelling is keurig verzorgd en geleverd, er viel niets op aan te merken!

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat uw bestelling keurig is verzorgd en geleverd en dat alles naar wens is verlopen. Dat is precies de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Prima goed passende bh

Prima goed passende bh. Ik voel me er heel happy in. Prijs, kwaliteit is prima!

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo'n mooie beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de BH zo goed past en dat u zich er zo prettig in voelt. Het doet ons ook veel plezier dat u tevreden bent over de prijs en de kwaliteit. Wij hopen dat u er veel gebruik van zult hebben!

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Betere maatvoering in de broekjes

Betere maatvoering in de broekjes. Want wat jullie verkopen als 54 is in Nederland geen maat 54

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te horen dat de maat van de broekjes niet aan uw verwachtingen voldeed. Elk merk hanteert zijn eigen maattabel, waardoor maten kunnen verschillen. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste maat, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

De cupmaat was prima

De cupmaat was prima, alleen de omvang zit wat strak. Gemeten heb ik 98cm omtrek.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat de cupmaat goed past. Jammer dat de omvang voor u wat strak aanvoelt. Mocht u graag advies willen over de juiste maat of een ander model dat beter bij uw maten past, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

De bh zit perfect

De bh zit perfect
Ik heb de maat aangehouden
van de bh die ik had.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de BH perfect past en dat u eenvoudig uw vertrouwde maat kon aanhouden. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met uw aankoop en hopen dat u er veel plezier van zult hebben.

Goede pasvorm

Goede pasvorm. Snel geleverd

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de pasvorm goed is en dat uw bestelling snel is geleverd. Wij waarderen uw mooie feedback en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn!

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Ik kreeg 3 broekjes ipv 4 waar ik voor…

Ik kreeg 3 broekjes ipv 4 waar ik voor betaald had, toen een mail dat er een terugroepactie was en dat ik mijn broekjes terugroepactie moest sturen en er andre voor retour zou krijgen,ik kreeg er 2 voor terug. Ik heb contact gezocht wat nu de bedoeling is en wat er nu de bedoeling is.
Ik had wijselijk nog niks retour gestuurd.
De dame vertelde dat ik mijn geld terug zou krijgen...nu niks dus...nou nooit meer bij deze firma wat een clusterfuck. Bah

16 juni 2026

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat u deze verwarrende ervaring heeft gehad en dat de afhandeling niet is verlopen zoals u mocht verwachten. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Heel tevreden over de beha's

Heel tevreden over de beha's, goede pasvorm en veel steun door brede banden zowel schouders als op de rug. Slips zitten lekker maar zijn soms wat slordig afgewerkt,

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze beha's en dat u de pasvorm, de brede schouderbanden en de goede ondersteuning waardeert. Ook is het prettig om te lezen dat de slips comfortabel zitten.

Wij waarderen het ook dat u aangeeft dat de afwerking van de slips soms wat slordig is. Uw opmerking is waardevol voor ons en helpt ons om onze producten en de ervaring voor onze klanten te blijven verbeteren.

Geweldig

Bestellen ging makkelijk en binnen een paar dagen bezorgd. De BH zit geweldig! Heel erg blij mee!

29 juni 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat bestellen eenvoudig ging, de levering snel was en dat de BH geweldig zit. Het maakt ons erg blij dat u zo tevreden bent met uw aankoop. Wij hopen dat u er veel gebruik van zult hebben en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Ik heb al heel lang ervaring met…

Ik heb al heel lang ervaring met mindere bh’s. Deze is een perfecte zo goed dat mijn vriendin er ook heeft besteld. Zij is net zo enthousiast als ik.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat geweldig om te horen dat u na een lange zoektocht eindelijk de perfecte BH heeft gevonden. Het is extra bijzonder dat uw vriendin er ook een heeft besteld en net zo enthousiast is. Dat waarderen wij enorm. Wij hopen dat u er allebei veel gebruik van zullen hebben en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Verkeerde maat mij geadviseerd

Verkeerde maat mij geadviseerd , moeten terugsturen.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat het geadviseerde maat niet goed bleek te passen en dat u de artikelen heeft moeten retourneren. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van een beter passende maat of een ander model.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb al meerdere items bij dit bedrijf gekocht. Ze leveren snel en alles is van goede kwaliteit dus dan mag het ook iets duurder zijn.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u al meerdere keren voor onze producten heeft gekozen en tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit. Het betekent veel voor ons dat u onze kwaliteit de investering waard vindt. Wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Levering iets langer

Levering iets langer, maar ontzettend tevreden over de pasvorm.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u ontzettend tevreden bent over de pasvorm. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat de levering iets langer duurde dan verwacht. Wij waarderen uw feedback en hopen u opnieuw van dienst te mogen zijn.