Banner for Miss Mary of Sweden

Miss Mary of Sweden Reviews

37.599

4,3

Dit keer snelle verzending. 5 witte bh’s besteld, zaten allemaal goed, 2 gehouden. Retour sturen is lastig, moeilijk te ontdekken welke je nu terug stuurt. Staat overal zelfde omschrijving bij, geen... Toon meer

De bh's zijn stevig, geven hele goede ondersteuning en ik heb dan ook al mijn oude bh's weggedaan. Draag een grote maat maar ook dan voldoende ondersteuning, heel fijn! Als je de maattabel van hun aa... Toon meer

Heb eerder een slecht revieuw geschreven ,maar na een hele tijd toch eindelijk iemand heel vriendelijk aanbde lijn gekregen .Naveen week alles geleverd plus nog een vervanging zonder retour te moette... Toon meer

"Bikershorts" gekocht. Maat komt goed overeen, perfecte pasvorm. Aangename, ademende stof die niet afknelt of oprolt. Bh past iets minder maar dat ligt aan mijn morfologie: cup is niet helemaal gevu... Toon meer

1. Lingeriewinkel
  2. Lingeriefabrikant
  3. Badmodewinkel
  4. Ondergoedwinkel

Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.

Shop with Confidence at Miss Mary

We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.

100 Washings Warranty

Your bra should last

Your bra should last
Our 100-wash guarantee sets us apart – your bra should last, and if it doesn’t, we’ll send you a new one!

Uitstekend

38K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(37.599)

10.047 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De BH zit lekker maar wat een mooie…

De BH zit lekker maar wat een mooie kleur.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de BH lekker zit en dat u zo enthousiast bent over de mooie kleur. Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben. Wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Ik heb het pakketje terug gestuurd

Ik heb snel het pakketje ontvangen. Netjes in plastic .
Het retour sturen duurt echt 2 wkn.
Maar na bevestiging snel geld retour ontvangen.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons dat u nog geen bericht over uw retour had ontvangen. Ik kan inmiddels zien dat wij uw retourzending hebben verwerkt. Mocht u nog verdere hulp nodig hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Zitten altijd heerlijk heerlijk ook deze weer

Zitten altijd heerlijk ook deze weer
Dank je wel

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat ook deze weer heerlijk zit en aan uw verwachtingen voldoet. Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn!

Goede uitleg over maat

Goede uitleg over maat. En snelle levering

30 juni 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de maatinformatie u heeft geholpen bij het vinden van de juiste maat en dat uw bestelling snel is geleverd. Wij waarderen uw fijne feedback en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn!

Fijn bh gekocht

Fijn bh gekocht, zacht materiaal, fijn pas vorm. Klein min puntjes, dat het iets meer / langer over de sluitings haakjes mag zijn. Net iets tekort erover waardoor je af en toe de haakjes voelt. Verder ook nog een zeer snelle en duidelijke levering. Hier ga ik als ik weer zo’n mooie bh vindt, weer kopen…

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo'n uitgebreide beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het zachte materiaal, de pasvorm en de snelle, duidelijke levering. Wij waarderen het ook dat u uw opmerking over de sluiting met ons deelt. Feedback zoals die van u is erg waardevol en helpt ons om onze producten voortdurend te verbeteren. Wij zijn blij dat u ondanks dit punt tevreden bent en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Ze zitten perfect

Ze zitten perfect. Je voelt het bijna niet zitten.
Ze zijn mooi afgewerkt.

30 juni 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat geweldig om te horen dat de pasvorm perfect is, dat ze zo comfortabel zitten dat u ze bijna niet voelt en dat u ook tevreden bent over de mooie afwerking. Wij waarderen uw fijne feedback en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn!

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Nog steeds goed, maar minder dan ik gewend ben

Snelle levering. Mooie prijs.
Zelfde maat als altijd besteld, zit net aan goed , ben steviger gewend. Stof lijkt wat minder van kwaliteit.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de mooie prijs. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat de pasvorm en de kwaliteit van de stof niet helemaal aan uw verwachtingen voldeden in vergelijking met uw eerdere ervaringen. Wij waarderen uw feedback enorm, omdat deze ons helpt onze producten en service te blijven verbeteren. Mocht u advies willen over een ander model of een andere maat, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Het is prima aangekomen.

Het is prima aangekomen.
De kwaliteit lijkt wel aardig.
De BH heeft niet echt een goed ondersteunend effect en het bandje onder de borsten mag wel iets breder.
Niet echt verkeerd maar ook niet echt een voldoende!

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de BH niet de ondersteuning biedt die u had verwacht en dat de band onder de borst voor u breder had mogen zijn. Wij nemen uw opmerkingen serieus, omdat ze ons helpen om de klantervaring voortdurend te verbeteren. Mocht u hulp willen bij het vinden van een model met meer ondersteuning of een andere pasvorm, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

Past heel goed

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de pasvorm heel goed is. Wij waarderen uw mooie feedback en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn!

Hele perfecte mooie en goed passende bh

Hele perfecte mooie en goed passende bh
Ik koop ze nergens anders meer!

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo'n mooie beoordeling achter te laten. Wat geweldig om te horen dat u de BH mooi vindt en dat de pasvorm perfect is. Het betekent ontzettend veel voor ons dat u ervoor kiest uw BH's alleen nog bij ons te kopen. Wij waarderen uw vertrouwen enorm en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bestelnummer: 10011537

Netherlands

Datum levering

status

Afgeschreven vanuit Asendia

13 july nog steeds niks ontvangen!!

9 juli 2026

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij uw situatie kunnen bekijken en u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Helft zat perfect andere helft past…

Helft zat perfect andere helft past niet wel zelfde maat alleen andere stof

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat niet alle artikelen dezelfde pasvorm hadden, ondanks dat u dezelfde maat heeft besteld.

Wij nemen uw feedback zeer serieus. Dat de pasvorm zo veel verschilt, had natuurlijk niet mogen gebeuren. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag bij het vinden van een beter passend model of de juiste maat.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Het bedrijf doet het goed

Het bedrijf doet het goed. Met name de terugservice is heel goed geregeld.
Alleen ik vind de bh helaas niet lekker zitten. Heb er meerdere geprobeerd.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, en in het bijzonder over de retourservice. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat de BH's voor u niet comfortabel zaten, ondanks dat u meerdere modellen heeft geprobeerd. Mocht u nog advies willen over een ander model of de juiste maat, dan helpt onze klantenservice u graag verder. Wij hopen u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Zit heerlijk en zacht

Zit heerlijk en zacht. Een aanrader.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat het zo heerlijk en zacht zit en dat u het aanbeveelt. Dat waarderen wij enorm en wij hopen dat u er veel gebruik van zult hebben. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Snel geleverd

Snel geleverd

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd. Wij waarderen uw mooie beoordeling en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Direct retour gestuurd en na 3 weken…

Direct retour gestuurd en na 3 weken nog steeds geen geld teruggekregen

18 juni 2026

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons dat u zo lang op uw terugbetaling heeft moeten wachten. Ik kan inmiddels zien dat uw retourzending is verwerkt. Wij hopen dat de terugbetaling binnenkort zichtbaar zal zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Mooie items en goede pasvorm,zowel in…

Mooie items en goede pasvorm,zowel in boven als onderstukken.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de mooie modellen en de goede pasvorm, zowel van de boven als onderstukken. Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt en hopen dat u er veel gebruik van zult hebben.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Bestelling was erg vertraagd, goed gereageerd!

Mijn bestelling is nog helemaal niet binnen! Dus dat duurt bijzonder lang deze keer.

Na contact met klantenservice uiteindelijk pakketje in goede orde ontvangen. Prima afhandeling

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te lezen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Ik kan zien dat u hierover al contact heeft gehad met onze klantenservice. Mocht u nog verdere hulp nodig hebben, dan kunt u altijd opnieuw contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Er was 1 bh geannuleerd omdat deze niet…

Er was 1 bh geannuleerd omdat deze niet voorradig is/was. Deze is snel terugbetaald. De andere bh paste niet goed, dus retour gedaan. Volgens track en trace zou deze afgeleverd zijn maar volgens het chatbericht nog niet. Dus dit is niet echt betrouwbaar.

De aanhef van de review klopt niet. Dit moet Joke Kuiper zijn 🤭

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hallo, hartelijk dank voor uw beoordeling!

Het spijt ons dat de informatie over uw retourzending onduidelijk is. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan controleren wij de status van uw retour en helpen wij u graag verder.

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie.
Komen afspraken mbt levering perfect na.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze duidelijke communicatie en dat wij de gemaakte leveringsafspraken perfect zijn nagekomen. Dat waarderen wij enorm en wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.