Dit keer snelle verzending. 5 witte bh’s besteld, zaten allemaal goed, 2 gehouden. Retour sturen is lastig, moeilijk te ontdekken welke je nu terug stuurt. Staat overal zelfde omschrijving bij, geen... Toon meer

De bh's zijn stevig, geven hele goede ondersteuning en ik heb dan ook al mijn oude bh's weggedaan. Draag een grote maat maar ook dan voldoende ondersteuning, heel fijn! Als je de maattabel van hun aa... Toon meer
Heb eerder een slecht revieuw geschreven ,maar na een hele tijd toch eindelijk iemand heel vriendelijk aanbde lijn gekregen .Naveen week alles geleverd plus nog een vervanging zonder retour te moette... Toon meer
"Bikershorts" gekocht. Maat komt goed overeen, perfecte pasvorm. Aangename, ademende stof die niet afknelt of oprolt. Bh past iets minder maar dat ligt aan mijn morfologie: cup is niet helemaal gevu... Toon meer
Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.
Shop with Confidence at Miss Mary

- We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
- Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.
100 Washings Warranty
Your bra should last

Skaraborgsvägen 3, 506 30, Borås, Zweden
- contact@missmary.com
- missmary.com
Vraagt klanten om een review
Artikelen vallen tegen voor grote…
Artikelen vallen tegen voor grote maten. Niet de stevigheid die ze pretenderen. Er zijn betere merken voor de grotere buste.
De bevestiging van retourzending (en dus terugbetaling) laat erg lang op zich wachten. Dat is niet meer van deze tijd, Miss Mary of Sweden . Mag allemaal wel iets sneller. Ik wacht al 2 weken op een bevestiging. Als je vraagt hoe lang het nog duurt, krijg je een onbeduidend antwoord van een ai robot. Ze hebben heeeeel lang nodig voor de verwerking. Trekken ze ondertussen rente van de ontvangen vooruitbetalingen??????

Hoge kwaliteit BH's
Kwaliteit van BH's is erg goed. Gaan voor mooi en praktisch, katoen houdt zich ook erg mooi in was. Stevig bij grote borsten en bijv. nieuw een BH met een zakje. Deze zou ik ook noggraag in katoen zien ;-).

Top webshop!
Fijne klantenservice die je goed helpen met de juiste maat te vinden.
Fijne en goede kwaliteit aan producten, die heerlijk dragen, bh's en ondergoed.

Antwoord van Miss Mary of Sweden
Bestelling was goed verpakt en snel…
Bestelling was goed verpakt en snel aangekomen
De maat is helemaal goed, alleen de haakjes op de rug verbuigen heel snel zijn niet stevig genoeg. Dat vind ik erg vervelend want verder is de BH fijn.

Antwoord van Miss Mary of Sweden
Deze bh ligt klaar om teruggestuurd te…
Deze bh ligt klaar om teruggestuurd te worden. De maat is wel goed maar het haakje om de bandjes op de rug te sluiten is ‘n onmogelijke opgave. Ik had gehoopt eindelijk af te zijn van afzakkende schouderbanden. Heel erg jammer.

Zoeken naar goede bh
Echt al jaren problemen met vinden van goede bh enorm goed geholpen telefonisch met uitzoeken model en maat de eerste was gelijk goed inmiddels 3 gekocht alle drie fijn super blij mee.

Antwoord van Miss Mary of Sweden
Maat was prima en de bh’s zitten heel…
Maat was prima en de bh’s zitten heel confortabel.
Ben er blij mee👍

Antwoord van Miss Mary of Sweden
What you see is what you get
What you see is what you get. Snelle levering en top materiaal.

Heel fijn zittend broekje
Heel fijn broekje voor onder een jurk. Je voelt het niet zitten. Superdun! Heel fijn!

Redelijk snel geleverd
Redelijk snel geleverd, BH's zitten prettig, goede pasvorm, mooi om te zien.
Goede kwaliteit.

De kwaliteit is subliem
De kwaliteit is subliem, echter vond ik de pasvorm iets te krap dus heb ik n nieuwe besteld en de oude terug gestuurd.

Mooie pas vorm van de bh
Mooie pas vorm van de bh
Ook het bikini topje was goed alleen is de broek wat strak.