Banner for Miss Mary of Sweden

Miss Mary of Sweden Reviews

37.599

4,3

Dit keer snelle verzending. 5 witte bh’s besteld, zaten allemaal goed, 2 gehouden. Retour sturen is lastig, moeilijk te ontdekken welke je nu terug stuurt. Staat overal zelfde omschrijving bij, geen... Toon meer

De bh's zijn stevig, geven hele goede ondersteuning en ik heb dan ook al mijn oude bh's weggedaan. Draag een grote maat maar ook dan voldoende ondersteuning, heel fijn! Als je de maattabel van hun aa... Toon meer

Heb eerder een slecht revieuw geschreven ,maar na een hele tijd toch eindelijk iemand heel vriendelijk aanbde lijn gekregen .Naveen week alles geleverd plus nog een vervanging zonder retour te moette... Toon meer

"Bikershorts" gekocht. Maat komt goed overeen, perfecte pasvorm. Aangename, ademende stof die niet afknelt of oprolt. Bh past iets minder maar dat ligt aan mijn morfologie: cup is niet helemaal gevu... Toon meer

1. Lingeriewinkel
  2. Lingeriefabrikant
  3. Badmodewinkel
  4. Ondergoedwinkel

Miss Mary is a Swedish brand with over 60 years of experience creating comfortable, well-fitting underwear. It’s not about fast trends, but about fit, quality, and making you feel comfortable every day. Our garments are created with care, with a focus on design, function, and materials that last over time. The products are developed for real bodies in all sizes. Many women find their first bra that truly fits and provides the support they need with us. As an e-commerce company, we meet our customers every day and understand how important a smooth experience is from order to delivery. It’s simple: good underwear should feel as good as it looks and work in your everyday life.

Shop with Confidence at Miss Mary

We Care About Our Customers – 100-Day Return Policy!
Shop with peace of mind! We offer a 100-day return policy and dedicated customer service to ensure you're completely satisfied.

100 Washings Warranty

Your bra should last

Your bra should last
Our 100-wash guarantee sets us apart – your bra should last, and if it doesn’t, we’ll send you a new one!

Uitstekend

38K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(37.599)

10.047 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Artikelen vallen tegen voor grote…

Artikelen vallen tegen voor grote maten. Niet de stevigheid die ze pretenderen. Er zijn betere merken voor de grotere buste.
De bevestiging van retourzending (en dus terugbetaling) laat erg lang op zich wachten. Dat is niet meer van deze tijd, Miss Mary of Sweden . Mag allemaal wel iets sneller. Ik wacht al 2 weken op een bevestiging. Als je vraagt hoe lang het nog duurt, krijg je een onbeduidend antwoord van een ai robot. Ze hebben heeeeel lang nodig voor de verwerking. Trekken ze ondertussen rente van de ontvangen vooruitbetalingen??????

29 juni 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij willen graag verduidelijken dat wij geen betalingen of facturen beheren. Dit wordt volledig afgehandeld door de betalingsprovider. Wij ontvangen geen rente of andere vergoeding tijdens de verwerking van retouren of terugbetalingen.

Het spijt ons ook dat de artikelen niet de ondersteuning boden die u had verwacht. Verschillende modellen kunnen heel verschillend passen, vooral bij een grotere cupmaat, en wij helpen u graag bij het vinden van een model dat beter bij u past.

Goede pasvorm

Goede pasvorm, mooie kwaliteit en kleuren

1 juli 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de goede pasvorm, de mooie kwaliteit en de kleuren. Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld en hopen dat u er veel plezier van zult hebben.

Hoge kwaliteit BH's

Kwaliteit van BH's is erg goed. Gaan voor mooi en praktisch, katoen houdt zich ook erg mooi in was. Stevig bij grote borsten en bijv. nieuw een BH met een zakje. Deze zou ik ook noggraag in katoen zien ;-).

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Het doet ons veel plezier om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze BH's, de stevige ondersteuning en hoe mooi het katoen blijft na het wassen. Ook waarderen wij het dat u uw wens met ons deelt om de BH met een zakje ook in katoen te zien. Uw feedback is voor ons erg waardevol. Wij hopen dat u nog lang veel gebruik zult hebben van uw BH's en kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Top webshop!

Fijne klantenservice die je goed helpen met de juiste maat te vinden.
Fijne en goede kwaliteit aan producten, die heerlijk dragen, bh's en ondergoed.

21 juni 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en dat wij u hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste maat. Het doet ons ook veel plezier dat u de kwaliteit van onze BH's en het ondergoed waardeert en dat ze zo comfortabel dragen. Uw mooie woorden betekenen veel voor ons en wij kijken ernaar uit u opnieuw van dienst te mogen zijn.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u de pasvorm als erg comfortabel ervaart. Uw waardering betekent veel voor ons en wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle verzending. Uw waardering betekent veel voor ons en wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Paste precies

Paste precies, heerlijke bh, mijn favoriet!

29 juni 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de bh precies past en zelfs uw favoriet is geworden. Dat is het mooiste compliment dat wij kunnen krijgen. Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld en hopen dat u er veel plezier van zult hebben.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Bestelling was goed verpakt en snel…

Bestelling was goed verpakt en snel aangekomen
De maat is helemaal goed, alleen de haakjes op de rug verbuigen heel snel zijn niet stevig genoeg. Dat vind ik erg vervelend want verder is de BH fijn.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten.

Fijn om te horen dat uw bestelling goed verpakt en snel is aangekomen en dat de maat perfect is. Het spijt ons dat de haakjes op de rug niet aan uw verwachtingen voldoen. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij u verder kunnen helpen en samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Super

Duidelijke site
Producten zoals aangegeven
Kortom super!

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze duidelijke website, de snelle levering en dat de producten volledig aan uw verwachtingen voldoen. Uw enthousiaste woorden betekenen veel voor ons. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Deze bh ligt klaar om teruggestuurd te…

Deze bh ligt klaar om teruggestuurd te worden. De maat is wel goed maar het haakje om de bandjes op de rug te sluiten is ‘n onmogelijke opgave. Ik had gehoopt eindelijk af te zijn van afzakkende schouderbanden. Heel erg jammer.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt ons om te horen dat de BH niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het haakje op de rug moeilijk te sluiten is. Ik heb u zojuist een e mail gestuurd, zodat wij u graag verder kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Netjes geleverd en tevreden over het…

Netjes geleverd en tevreden over het product.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat alles netjes is geleverd en dat u tevreden bent over het product. Uw waardering betekent veel voor ons en wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Zoeken naar goede bh

Echt al jaren problemen met vinden van goede bh enorm goed geholpen telefonisch met uitzoeken model en maat de eerste was gelijk goed inmiddels 3 gekocht alle drie fijn super blij mee.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat wij u na jarenlang zoeken telefonisch hebben kunnen helpen bij het vinden van het juiste model en de juiste maat. Het doet ons veel plezier dat de eerste bh meteen goed zat en dat u inmiddels al drie bh's heeft gevonden waar u zo tevreden mee bent. Uw mooie woorden betekenen veel voor ons en wij zijn blij dat onze klantenservice u zo goed heeft kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Maat was prima en de bh’s zitten heel…

Maat was prima en de bh’s zitten heel confortabel.
Ben er blij mee👍

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de maat precies goed was en dat de bh's zo comfortabel zitten. Het doet ons veel plezier dat u er zo blij mee bent. Wij waarderen uw mooie woorden enorm en hopen dat u er veel plezier van zult hebben.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

What you see is what you get

What you see is what you get. Snelle levering en top materiaal.

1 juli 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat het product precies aan uw verwachtingen voldoet, dat de levering snel was en dat u tevreden bent over de kwaliteit van het materiaal. Uw mooie woorden betekenen veel voor ons. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Heel fijn zittend broekje

Heel fijn broekje voor onder een jurk. Je voelt het niet zitten. Superdun! Heel fijn!

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat het broekje zo comfortabel zit onder een jurk en dat het zo licht en dun aanvoelt dat u het nauwelijks merkt. Dat is precies waar wij naar streven. Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben!

Past goed en zit prettig

Past goed en zit prettig

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat de pasvorm goed is en dat de bh prettig zit. Dat waarderen wij enorm en wij hopen dat u er veel gebruik van zult hebben.

Met vriendelijke groet, Miss Mary ❤️

Snelle afhandeling van de bestelling.

Snelle afhandeling van de bestelling.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Het doet ons veel plezier om te horen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling van uw bestelling. Wij waarderen uw mooie woorden en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Redelijk snel geleverd

Redelijk snel geleverd, BH's zitten prettig, goede pasvorm, mooi om te zien.
Goede kwaliteit.

28 juni 2026

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat uw bestelling redelijk snel is geleverd en dat u tevreden bent over de prettige pasvorm, het mooie ontwerp en de goede kwaliteit van onze bh's. Dat waarderen wij enorm en wij hopen dat u er veel gebruik van zult hebben.

De kwaliteit is subliem

De kwaliteit is subliem, echter vond ik de pasvorm iets te krap dus heb ik n nieuwe besteld en de oude terug gestuurd.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u de kwaliteit subliem vindt. Het is jammer dat de pasvorm iets te krap was, maar wij hopen dat de nieuwe maat u nog beter zal passen. Mocht u vragen hebben of advies willen over de juiste maat, dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Mooie pas vorm van de bh

Mooie pas vorm van de bh
Ook het bikini topje was goed alleen is de broek wat strak.

Antwoord van Miss Mary of Sweden

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de mooie pasvorm van de BH en dat ook het bikinitopje goed beviel. Jammer dat het bikinibroekje wat strak zit. Mocht u graag advies willen over een andere maat of een ander model, dan helpt onze klantenservice u graag verder. Wij hopen u opnieuw van dienst te mogen zijn.