Netjes contracten naast elkaar gehouden. Ook al belde zij ongelegen. Wou ik ze toch een kans geven omdat ze zo beleeft waren. Contracten vergeleken en akkoord gegaan. Veel leveranciers die mij... Toon meer

Misleidend reclame en erg opdringerig. geholpen door Remy van Velzen. Succes met de handel op deze manier!!

Zeer tevreden!! ben meestal heel huiverig over de telefoon, maar ben blij dat ik eens een keer heb geluisterd! Begin april in een variabel contract te recht gekomen, paar maanden geleden gebeld door e... Toon meer

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Fijne dienstverlening en een tevreden klant

In eerste instantie was ik totaal niet gecharmeerd van het telefoontje van MKB-initiatief. Ik ervaarde de betreffende adviseur in eerste aanleg zelfs als een beetje opdringerig. Na drie contactmomenten en een keurige opvolging van de gemaakte afspraken ben ik op basis van een deskundige uitleg overgestapt naar de ENGIE groot-zakelijke inkoopbeurs. Ik zat bij Essent en na 15 jaar trouwe klant te zijn geweest betaalde ik al die maanden variabel gewoon de volle mep.

13 oktober 2022

Top service !

Op advies van een kennis die al langer klant is bij MKB Initiatief ben ik ook bij hun terecht gekomen. Door een hele vriendelijke en meedenkende adviseur ben ik zelfs in deze tijd geholpen aan een goed energie contract voor mijn nieuwe adres. Wat ik ook fijn vindt is dat de klantenservice goed bereikbaar is zowel telefonisch als per mail.

7 oktober 2022

Ik ben net gebeld door een medewerker…

Ik ben net gebeld door een medewerker van MKB initiatief. Ik vroeg naar de reden dat ze telefonisch contact met mij nemen. "Uw energiecontract loopt binnenkort af". Nu heb ik nog een vast contract dat loopt tot augustus 2024 en dat heb ik gezegd. (Vorig jaar via minder.nl afgesloten, naar alle tevredenheid!). Vervolgens wordt de lijn direct verbroken... Toevallig zeg! Als het buiten hun schuld is gebeurd, dan zouden ze wel terugbellen. Nee dus. Toedeledokie :-)

12 oktober 2022

Toch maar eens overgestapt!

Opgebeld nadat ik al 3 maanden Variabel stond bij Eneco, nadat ik bij Eneco van 1200 naar 2800 euro was gegaan toch maar eens overgestapt. Netjes geholpen door ene meneer Nojan. Ik heb nu een contract bij Engie gekregen tegen inkoopprijzen. 1e factuur : 1380 euro! Terwijl het bij Eneco 2800 was. Pure afzetterij! Super tevreden met het MKB initiatief en de Engie. Goed gedaan jongens!

2 september 2022

Normaal gesproken ben ik niet van de…

Normaal gesproken ben ik niet van de telefonische verkoop, de meneer kwam met genoeg feiten op de website. Daarbij heeft hij mijn energie rekening bijna kunnen halveren goedkopere variant van variabel

7 oktober 2022

Bedankt MKB-initiatief

Mijn ervaring met MKB-initiatief is positief. In een tijd waarin je wordt plat gebeld door allerlei organisaties zie je gewoon door de bomen het bos niet meer. De aanhoudendheid van de betreffende adviseur die mij heeft geholpen met mijn energiezaken is puur door gunst afgedwongen. Normaliter wimpel ik alles en iedereen af aan de telefoon maar deze adviseur heeft verstand van zaken. Bedankt voor het geduld en uitzoekwerk MKB initiatief. Ik zit voor de aankomende 5 jaar weer goed.

19 september 2022

Fijn gesprek gehad met Dhr

Fijn gesprek gehad met Dhr. Guines
Op zeer rustige toon en professionele manier is mij uitgelegd hoe ik toch kan profiteren van inkoopprijzen voor gas en stroom op de APX / Leba beurs.

23 september 2022

Wat een verschrikkelijke eikels

Wat een verschrikkelijke eikels. "Ik wil u niet dwingen maar als u nog een week wacht gaat u meer betalen". Dat soort uitspraken. Afspreken dat ze over een week terugbellen en dan meteen na het weekend aan de telefoon. Krijg hier ontzettend de kriebels van.

22 augustus 2022

Superirritante gast

Superirritante gast. Ik heb geen contract en ik wil geen contract. Pas toen ik zijn naam vroeg zodat ik hem kon aanklagen wenste hij me nog een fijne dag.

17 augustus 2022

Vervelend bedrijf!

Vervelend bedrijf!
In het verleden een keer (vanwege tijdsdruk) een energiecontract via deze partij afgesloten maar inmiddels regel ik al weer jaren los van hen mijn eigen energiezaken.
Ik wordt dus ook al die tijd lastig gevallen dat zij nog steeds mijn energiecontract beheren en bellen onder verschillende telefoonnummers en soms zelfs met een andere bedrijfsnaam (maar wel met dezelfde medewerker). Dat ik niks meer met hen te maken heb of wil hebben daar hebben ze geen boodschap aan, ze blijven je stalken!
En sommige medewerkers zijn ronduit onbeschoft, praten dwars door je heen, geven je te kennen dat je nu toch echt moet luisteren etc.

31 mei 2022

Tevreden

Netjes geholpen door het MKB,
Mijn contract loopt bijna af, en mijn tarieven gingen duurder worden.
Door het MKB toch een lager tarief kunnen krijgen.
Heel blij mee...

23 mei 2022

Luisteren niet

Luisteren niet naar je (geen interesse, ik wil niet meer gebeld worden) en blijven bellen. Zelfs na heel vaak aangeven dat ze niet meer hoeven te bellen, blijven ze dat toch doen. Zogenaamd over een lopend contract op een adres dat ik niet eens meer heb...

20 mei 2022

Súper geholpen

Súper geholpen. Mijn contract bij Vattenfall liep af en door het juiste advies heb ik net op tijd een nieuw contract kunnen afsluiten, anders had ik nu een veel duurder contract gehad..

16 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?