Bra mottagande av telefonen. Sen var det över. Skickade in min en vecka gammal Huawei och fick tillbaka en använd likadan? Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma... Toon meer
Har haft min mobil 2 gånger hos Mobylife i Ljungby.Har fått kanonservice bägge gångerna + uppdatering av programvara. Skickade in mobilen en onsdag och fick tillbaks den redan på måndagen därpå. Otrol... Toon meer
Professionellt bemötande i deras butik i Malmö, snabb reparation av min OnePlus, telefonen reparerades dagen därefter i deras verkstad och skickades sen tillbaka till mig, ungefär 72 timmar efter at... Toon meer
Sendte den, modtog så en e-mail om at de havde fabriksindstillet den, og ikke kunne genskabe problemerne.. Løs højtaler og kraftig ridse eller lign. i skærm (caterpillar S61 - skærmen er dækket af... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Mobylife er førende i Norden indenfor service og reparation af mobile enheder. Hos os får du hurtigt, nemt og sikkert en autoriseret reparation udført med originale dele uden, at miste din fabriksgaranti. Desuden giver vi altid tre måneders garanti på reservedele og udført arbejde.
Denemarken
- mobylife.dk
Mensen keken ook naar
Hurtig tilbagemelding
Hurtig tilbagemelding, og service udført helt som aftalt

Antwoord van Mobylife
Reparation lever ikke op til forventningerne
Skærmen reagere ikke ordentlig når man trykker og laderen fungere ikke ordentligt

Antwoord van Mobylife
Ni skickade min trasiga mobil till…
Ni skickade min trasiga mobil till butiken (Go blue) utan reparera, de accepterade inte min garanti och ersätte mig ingenting samt vill skicka tillbaka min mobil mot 495 kr post avgift.

Antwoord van Mobylife
Stadig problemer med mikrofon ene blev…
Stadig problemer med mikrofon ene blev ikke lavet som det var det jeg havde efterspurgt om

Antwoord van Mobylife
Dårlig vejledning fra mobylifes side
Dårlig vejledning fra mobylifes side. Og venter stadig på dokumentation på bortskaffelse/skrot af min totalskadede telefon.

Antwoord van Mobylife
Har haft den sendt ind TRE gange med…
Har haft den sendt ind TRE gange med samme problem. Kommer hjem og 45 min efter melder den simkort fejl... Heldigvis fik Telia lavet en reklamation og nu ny mobil......

Antwoord van Mobylife
Reparationen blev udført hurtigt og…
Reparationen blev udført hurtigt og upåklageligt. :-)

Antwoord van Mobylife
Meget dårligt indtryk af mobylife
Prisen på reparation blev estimeret til 4-5 gange beløbet for en ny, og blot fordi der var skiftet en skærm røg garantien.
Desuden måtte jeg rykke for reparation og returlabel flere gange.
Alt i alt har jeg et ekstremt dårligt indtryk af mobylife.

Dårlig.
Dårlig.
Telefonen kom tilbage 1. Gang med den fejl den var sendt ind for.
Blev først lavet 2. Gang da den blev sendt ind igen.

Ny mikrofon
Mit mobiltelefon var hurtigt repareret og den virker som før.

Antwoord van Mobylife
Det var en lang reparationstid men…
Det var en lang reparationstid men ellers okay

Det gik hurtigt
Det gik hurtigt, uden problemer.
Positivt overrasket, da man som regel forventer at måtte undvære telefonen i et par uger.
Specielt da den blev indleveret d. 19 december.
Men havde telefonen tilbage inden nytår.