Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bra mottagande av telefonen. Sen var det över. Skickade in min en vecka gammal Huawei och fick tillbaka en använd likadan? Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft min mobil 2 gånger hos Mobylife i Ljungby.Har fått kanonservice bägge gångerna + uppdatering av programvara. Skickade in mobilen en onsdag och fick tillbaks den redan på måndagen därpå. Otrol... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionellt bemötande i deras butik i Malmö, snabb reparation av min OnePlus, telefonen reparerades dagen därefter i deras verkstad och skickades sen tillbaka till mig, ungefär 72 timmar efter at... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Telefoonreparatieservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mobylife er førende i Norden indenfor service og reparation af mobile enheder. Hos os får du hurtigt, nemt og sikkert en autoriseret reparation udført med originale dele uden, at miste din fabriksgaranti. Desuden giver vi altid tre måneders garanti på reservedele og udført arbejde.

3,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skulle have skærmen skiftet og da jeg…

Skulle have skærmen skiftet og da jeg fik den tilbage var der synligt skade under skærm, dette er ikke godt nok.

15 januari 2020

Hej Jesper,

Det er jeg ked af at høre, sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Har du været i kontakt med vores kundeservice vedr. dette?
Vi tilbyder naturligvis en reparationsgaranti på vores arbejde, så du må meget gerne sende din telefon ind igen så at vi kan udbedre eventuelle fejl.

Tag venligt kontakt til vores kundeservice på kundeservice@mobylife.dk med billeder af skaden så at vi kan kigge på sagen hurtigst muligt (husk at oplyse dit ordrenummer).

På forhånd tak, og hav en god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg ventede i over en måned på at der…

Jeg ventede i over en måned på at der skete noget.

15 januari 2020

Hej Christian,

Tak for din feedback, vi sætter pris på alle anmeldelser.
Jeg beklager den lange ventetid, som var forårsaget af en teknisk fejl, som gjorde at vores beskeder ikke nåede frem til dig, og derefter at vi ikke havde den nødvendige del hjemme. Håber dog alligevel at du blev tilfreds med reparationen efterfølgende, og at din telefon nu fungerer som den skal.

Hav en rigtig god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen vil tage ansvar for en…

Ingen vil tage ansvar for en "vandafvisende" mobil tlf.

Jeg købte igennem CDON en DORO 580 Secure som eftersigende skulle være vandafvisende til min ældre far som bor på plejehjem, efter min far har været ude at gå en tur og det regner (mobilen ligger i jakkelommen) med den lille mængde vand den nu en gang får på sig, gør at mobilen slet ikke vil fungere eller tænde den dag idag.
Jeg er i mail korrespondance med CDON som viderehenviser mig til Mobylife, der siger at min 2 års købergaranti ikke dækker ved fugtskade - enheden er bare ikke fugtskadet, den har fået en ganske lille mængde vand på sig igennem en jakkelomme. I viderehenviser mig til Doro Support, her står jeg over 1 måned senere og ingen af parterne vil tage ansvar for dette.

Virkelig dårlig kundeservice af alle 3 parter.

13 januari 2020

Hej Helena,

Jeg kan godt forstå at det er en frustrerende oplevelse, og jeg er taknemmelig for chancen at besvare din anmeldelse her på Trustpilot.
Da jeg ikke kender din fars ordrenummer så må jeg dog desværre besvare lidt generelt, men du er velkommen til at tage kontakt hvis du ønsker videre dialog herefter.

Væskeskade betyder ikke nødvendigvis at enheden er blevet dyppet i vand. Det kan være at fugt er kommet ind i enheden ved brug i et fugtigt miljø som et badeværelse eller udendørs i regnvejr. Der er en fugtindikator installeret i de fleste modeller, som skifter farve når den kommer i kontakt med fugt eller væske.

Fugt og væske sniger sig ind til bundkortet, hvor alle vigtige komponenter sidder. Ved små mængder er det normalt at enheden fungerer alligevel, men da fugt spreder sig, så gør det at flere og flere funktioner påvirkes over tid. Da fugten spreder sig, så kan vi aldrig være sikre på at vi løser problemet ved at kun udskifte et enkelt komponent; det kan også blive værre hvis vi prøver at reparere en fugtskadet enhed.

Da vi er stolte over vores erhverv har vi lovet producenterne at opretholde en meget høj kvlitet i vores reparationer. Da vi ikke kan love dette under disse forudsætninger, kan vi desværre ikke tilbyde reparation i tilfælde af at enheden er fugt- eller væskeskadet.

I burde have modtaget billeder fra os på værkstedet som viser at enheden har fået vand i sig.
Selv om enheden er vandafvisende, så er det desværre ikke detsamme som at at den er vandtæt.

Som autoriseret værksted så er vi nødt til at følge de retningslinjer vi får fra producenterne.

Jeg er ked af at vi ikke kunne hjælpe denne gang.
Tak for din feedback og hav en rigtig god dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan ikke anbefale Mobylife til…

Jeg kan ikke anbefale Mobylife til nogen som helst. De snyder med deres processer og lader kunden tro at reparation er startet, men i mit tilfælde gik der en uge før der skete noget nyt.

Alt i alt ventede jeg 3 uger på at få en skadet mobil tilbage igen fordi udsigterne til en reparation ville tage endnu 3 uger pga. en manglende reservedel. Det er altså 1 måned og 2 ugers samlet ventetid på en mobil som jeg samtidig afbetaler på.

Havde jeg vidst at jeg skulle leve uden min nye mobil i 3 uger havde jeg valgt en reperatør der kunne have klaret selvsamme reparation på 60 min. Det er især med udgangspunkt i den selvrisiko og månedlige forsikring som man betaler for.

Min mobil er desuden nødvendig for mit arbejde og jeg har mistet en større arbejdsfortjeneste pga. en længere ventetid (som jeg havde sat 2 uger af til i første omgang). De lånemobiler der blev tilbudt var ikke holdbare i forbindelse med min indlevering i en Telia-butik (som jeg håbede kunne fremskride leveringsprocessen en smule).

Ved kontakt til firmaet i løbet af min servicereparation var der ikke andet end beklagelser og dårlige undskyldninger i stedet for konkrete handlinger hele vejen igennem. På min ordre er det desuden fremført at reparationen er færdiggjort og hjemsendt efter eget ønske. Selv her kan de ikke stå til ansvar for deres handlinger.

Jeg har ingen forståelse for hvorfor Call Me og Telia bruger et sådant firma til deres reparationer og jeg kan se at jeg bestemt ikke er den første herinde til at opleve den elendige ikkeeksisterende kundeservice som I yder overfor jeres kunder.

3 januari 2020

Hej Anders,

Jeg er ked af at høre at du havde en dårlig oplevelse.

Sådan som jeg forstår det på din anmeldelse, så har forsinkelsen været grundet dele-mangel, hvilket er ærgeligt, men til tider svært at undgå.
Som autoriseret værksted så skal vi følge de retningslinjer vi får fra producenterne, og vi kan derfor ikke på egen hånd stille andre løsninger til rådighed.

Var det sådan at du bad om at få den retur, grundet den lange ventetid? Vores tekster er standardiseret, så jeg kan kun beklage hvis det blev opfattet forkert, at det var efter "eget ønske".
Det var heller ikke vores ønske; hvis vi kunne hjælpe på en anden måde så ville vi naturligvis gerne gjort dette. "Færdiggjort" betyder blot "Afsluttet" i vores system.

Jeg vil også lige sige, at din anmeldelse er besvaret lidt generelt, da jeg ikke har dit ordrenummer.

Hvis du ønsker videre kontakt, må du gerne kontakte mig på trustpilot@mobylife.com med dit ordrenummer og eventuelle spørgsmål som ikke blev besvaret her.

Tak for din feedback og hav en rigtig god dag.

Borde gå i konkurs

Väldigt otrevliga går inte att prata med, erkänner ingenting till och med när tillverkaren av produkten säger att se bedömt fel.

11 december 2019

Hej Deniz,

Jag har svarat dig på ett annat omdöme som du har skrivit, vet inte om du har sett det?
Som auktoriserad verkstad så måste vi följa de riktlinjer som vi får av producenterna, och tyvärr innebär detta bland annat att vi inte får utföra service på enheter som har ooriginala delar. Därmed inte sagt att det är du själv som har gjort detta, utan det kan ha hänt någon annanstans.
Jag kan se att du ville ta ärendet vidare till producenten och detta är du naturligtvis välkommen att göra, och jag håller tummarna för att ni hittar en lösning.

Om du vill ha vidare dialog med oss är du varmt välkommen att kontakta mig på trustpilot@mobylife.com.

Ha en fin dag!
Med vänliga hälsningar, Pia @mobylife

Spild af alles tid

Man har tydeligvis ikke testet produktet efter "reparation" (eller mangel på samme). Produktet virker stadig ikke som det skal, fordi man ikke har gidet tjekke tingene ordentligt efter den såkaldte reparation.
Man kan vel næppe klandre jer for den tåbelige "jeg er ikke en robot" ting der kommer frem, og hvor der bare kommer nye billeder hele tiden, uden at man kommer videre, når man vil lave Trustpilot anmeldelsen via den QR-kode der er med i Mobilife kvalitetskontrol brevet, men det bidrog absolut ikke positivt til den samlede oplevelse med jer.

7 december 2019

Hej John,

Jeg er ked af at høre at dit produkt stadig ikke virker.

Vi udfør altid en kvalitetskontrol i forbindelse med at vi afslutter reparationen, for at sikre at alt fungerer som det skal.
Dog kan det være svært især hvis fejlen ikke viser sig så tit.

Jeg vil spørge, hvis du i forbindelse med opstarten, brugte en sikkerhedskopi?
Hvis fejlen ligger i sikkerhedskopien, er det ret almindeligt at fejlen også vender tilbage hvis denne installeres.
Vedr. QR-koden, så beklager jeg bøvlet. Jeg tester selv når jeg får mulighed, og hvis der er en fejl så skal jeg sørge for at det bliver taget videre.

Jeg kan ikke finde din ordre udfra de oplysninger jeg kan se her, men hvis du kontakter mig på trustpilot@mobylife.com, så kan jeg kigge nærmere på netop din sag.

Rigtig god dag,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I bought an iphone max 11 and it was so…

I bought an iphone max 11 and it was so new. Not even 1 week in my hand. Very NEW. I found scratch on it, lets say in one of the phone's camera and the company where I purchased the phonee, sent it right away to this mobilelife. I am so hysterical about this fixing because I am not sure if I get back the same phone that all the part of the apple phone are originals. I thought it takes 1-2 days to get it back but i think it is over the estimated time. How can I be so sure or trust that this I will get my phone is exactly the phone I bought. :(

5 december 2019

Dear Aimie,
I fully understand your worry and concern, as it's an amazing phone you have bought. However, I can assure you that there is no need to worry. We are an Apple authorized repair shop and we register all our repairs in Apple's systems and only use parts that are approved and provided by Apple. In some cases however it's more cost efficient to offer you a new phone instead of repairing. This decision is up to Apple and we follow their recommendations. Sometimes their evaluation takes a few days which may be why you feel it’s taking a bit longer than expected.
If you send an email to trustpilot@mobylife.com with your order number or the IMEI number of your phone I’ll be more than happy to look into the status of the repair and give you an estimate on when you can expect to have it back.
Until then I wish you a wonderful day!
Kind regards,
Matilda @ mobylife

Jeg var rimelig tilfreds

Jeg var rimelig tilfreds. Men da i åbnede telefonen igen - efter blokering - måtte jeg desværre erfare, at alle gamle data, var forsvundet. Så jeg er ved at samle gamle numre ind og meget andet.
Mvh Svend Thaning

1 december 2019

Hej Svend,

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg kan godt forstå, at det er irriterende at miste sin data.
Vi anbefaler altid, at der tages backup af indholdet før man afleverer den, og jeg er ked af hvis du ikke har fået denne information af din forhandler.
Mange reparationer kræver nemlig, at vi gendanner den. Dette gør vi dels for at sikre, at enheden er i tip-top stand når den forlader os, men også fordi det mange gange løser de problem, som er årsagen til at enheden blev sendt ind.

Jeg er dog glad for, at den samlede oplevelse var positiv.
Rigtig god dag,

Sendte den

Sendte den, modtog så en e-mail om at de havde fabriksindstillet den, og ikke kunne genskabe problemerne.. Løs højtaler og kraftig ridse eller lign. i skærm (caterpillar S61 - skærmen er dækket af 2 års brudgaranti)
Tænkte mit da jeg forstod som de intet andet havde gjort, men da den kom tilbage var højtaleren fikset, og skærmen skiftet..

4 stjerner, den manglende er pga kommunikationen kunne have været (langt) bedre

30 november 2019

Hej!
Jeg er rigtig glad for at høre at reparationen var tilfredsstillende. Vedr. kommunikationen, så vil jeg se på dette og tage det videre til den ansvarlige.
Mange tak for din feedback.

Hej Mette,
Det er rigtig dejligt at læse, at du blev tilfreds med reparationen. Tak for det :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overraskende hurtig tilbagemelding og…

Overraskende hurtig tilbagemelding og reparation, under én uge.

Hej Gert,

Mange mange tak for din fine anmeldelse, det glæder os at du blev tilfreds :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

det eneste jeg er ked af

det eneste jeg er ked af, er at mine foto er gået tabt.

Hej Mona,

Mange tak for din feedback.

Jeg kan se at vi var nødt til at udskifte bundkortet på din telefon i forbindelse med reparation, og herpå ligger billeder m.m.
Da den havde gået ind i en tilstand som du ikke kunne komme videre fra, så kunne du heller ikke have lavet en sikkerhedskopi, hvilket vi ellers anbefaler.

Jeg er dog glad at den samlede oplevelse var positiv, det takker vi for :-)

Stærkt utilfreds

Fik min mobil tilbage 3 gange og den virker stadig ikke.

Hej Jane,

Det er jeg ked af at høre.
Jeg kan se at den har været hos os 2 gange, har den mon været på et andet værksted?
Den ene gang fik den skiftet skærm, og den anden gang kunne vi desværre ikke genskabe fejlen.
Da mobylife er et autoriseret værksted, skal vi kunne genskabe fejlen for at få lov til at udbedre den.
De tests som blev foretaget, blev godkendt.
Naturligvis skal du have en telefon som fungerer, så hvis den stadig ikke er ok, så kigger vi gerne på den yderligere en gang.
Du må gerne skrive lidt mere om hvor ofte, og i hvilke situationer fejlen opstår.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på trustpilot@mobylife.com.
God dag,

Oneplus Rep.

Beg har aldrig fået dårligere service de vidste ikke selv hvor min telefon var sendt hen og fejlen var ikke rettet da jeg tændte telefonen

Hej Thomas,

Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse.

Desværre forsvandt pakken under transport, men efter at vi havde reklameret til PostNord så blev den heldigvis fundet igen. Vi beklager den ekstra ventetid.
Vi opdaterede telefonen med nyt software, og den klarede de tests som vi er pålagt af producenten at gennemføre. Hvis du stadig oplever fejlen, kigger vi naturligtvis gerne på den igen.

God dag,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sendte min telefon til rep

Sendte min telefon til rep. igennem telia og endte hos jer.

Min OnePlus 7 Pro havde problemer med front kameraet, i fiksede det og det gik i stykker efter 3 dage. Prøvede at sende den ind igen, samme problem. Fik den så lavet hos OnePlus selv uden beregning, der virkede den bagefter og er ikke gået i stykker siden.

Hej Frederich,

Jeg er rigtig ked af at se, at vi ikke lykkedes at udbedre fejlen første gang.
Jeg kan se at vi have den inde hos os 2 gange, mener du at den gik istykker igen efter anden reparation?
Jeg tager din feedback til den ansvarlige, så at vi kan undersøge hvad der gik galt.
Tak fordi du hjælper os at blive bedre.

Absolut en fin service

Absolut en fin service, hurtig og effektiv

Hej!
Mange tak for din positive tilbagemelding, det er lige sådan vi vil opleves :-)
Hav en dejlig dag.
Pia @mobylife

Lees meer over geverifieerde reviews.