ModeMusthaves

Zeer zeer zeer slecht! Na herhaaldelijk uitstellen vd bestelling van hun kant uiteindelijk maar mn bestelling geannuleerd. Ben vanaf mei 2018 bezig en zit nu nog steeds op mn geld te wachten. De laats... Toon meer

+site met leuke kleding - slechte klantenservice vb. Klacht over een Jasje na 1 x wassen, op de juiste manier, vol met “pillen” en helemaal verkleurd. Dit ook bij 2 anderen gezien bij hetzelfde ja... Toon meer

Echt een stel oplichters.. vanaf juli al bezig om mijn geld terug te krijgen. Vanuit ModeMusthaves wordt er ook niet meer gereageerd op eerder verstuurde mails en komen hun afspraken met betrekking... Toon meer

Hele mooie website, met erg veel mooie modemusthaves. Alleen van te voren goed bedenken, welke maat je zou moeten hebben. Je betaald namelijk sowieso voor de verzendkosten en als je iets retour wil ze... Toon meer

Slechte service

Al bij twee producten gehad dat mijn bestelling niet goed was doorgekomen, nadat ik wél al had betaald. Eén van deze producten was een pre order, als ik dan een mail stuurde om te vragen wanneer mijn product binnen zal komen + mijn order nummer erbij gaven ze me gewoon antwoord (je zal denken dat ze dan wel je bestellig na checken). Toen mijn product er een maand later nog niet was, heb ik nog een mail gestuurd + het zelfde order nummer waarbij ik als reactie kreeg dat de bestelling niet goed was door gekomen. Ook kreeg ik mijn geld alleen terug via een tegoedbon van Modemusthaves waardoor ik mijn geld nergens anders meer kan uitgeven.
Erg jammer, want verder een leuke site met leuke kleding.

1 juli 2016

Goed

Leuke spullen. Volgende dag in huis. Top site

10 april 2016

Incasso

Had een jasje besteld en via een kortingcode moest ik nog 12 euro bij betalen,ze zeggen 2 herinneringen te hebben gestuurd via de mail maar niet ontvangen,het jasje heb ik 3 maart binnen gekregen en op 29 maart ligt mijn factuur bij het incassobureau.Je kan ze telefonisch niet bereiken dus alles via de mail en krijg je een mail terug,niks aan te doen het ligt bij het incassobureau.
En als afsluiting fijne dag.Een dramatische klantvriendelijkheid.Ze hadden ook nog de moeite kunnen nemen om per post een herinnering te sturen.

6 april 2016

Pasvorm is ruk

Onlangs een fishermans hat besteld bij Modemusthaves. Nou zo'n 'musthave' was het niet.. Het hoedje LAG letterlijk op m'n hoofd. Er zat zo'n 2 á 3 cm tussen mijn hoofd en de zijkanten van het petje.

Als ik terug kijk naar de foto is dit goed verbloemd. Totaal niet representatief als je kijkt naar de werkelijkheid. Niet tof! Ook echt minpunt om dan retourkosten te betalen en geen reactie te krijgen op een mail van retour. Voel me lichtelijk opgelicht.

16 maart 2016

Slordig en onprofessioneel!

Wederom een slechte ervaring gehad bij Modemusthaves. Zijn erg slordig met betalingen en retourzendingen. Het assortiment is prima en de prijs/kwaliteitverhouding redelijk oké, maar zeer onprofessioneel in het afhandelen van bestellingen. Factuur was niet bijgesloten maar komen na 2 weken wel met een aanmaning op de proppen. Ook met retourzendingen geen goede ervaring. Als je gewoon op tijd je bestelling wilt ontvangen zonder nasleep en problemen achteraf, dan is dit geen aanrader!

23 januari 2016

Beloven popie-jopie van alles, maar maken het niet waar!

Heb een maand op een bestelling moeten wachten zonder resultaat en moest er zelf steeds weer achteraan. Ze zijn sowieso al moeilijk bereikbaar. Onderwijl krijg je zgn. geruststellende en standaardberichten dat alles goed komt. Altijd in een hoogdravende, probleemvermijdende popie-jopie-stijl met: 'Hi!' 'XOXO' 'Uiteraard een héél fijne dag gewenst!' (na slecht nieuws) 'We zijn pas happy als jij het bent!'
Uiteindelijk kon ik dan als 'oplossing' voor een kortingscode voor hun site kiezen! Alsof ik wéér zou gaan bestellen bij hun..., getuigt van weinig zelfinzicht. Korting op de eigenlijke bestelling kon ik niet verwachten. Dus na totaal 5 weken was ik geen steek verder en kreeg gelukkig nog wel mijn geld terug.

7 januari 2016

Matige kwaliteit, opereert soms zelfs tegen de wetgeving in

Ik heb nu al twee keer iets besteld bij mode musthaves en heb beide keren een slechte ervaring gehad. De eerste keer had ik een jurkje besteld. Ik kreeg een jurkje binnen met een andere print. Ik moest vervolgens zelf betalen om het jurkje retour te zenden en mijn geld terug te krijgen. De tweede keer heb ik een horloge besteld die defect geleverd werd. Ook nu moest ik zelf betalen om het terug te zenden. Dit mag zelfs wettelijk niet. Toen ik hierop aan drong kreeg ik een giftcard ter waarde van de verzending. Oftewel ik moet als nog iets kopen om mijn eerdere retourkosten er uit te halen. Ik ben er wel klaar mee. Terwijl ik het een super leuke webshop vind.

2 september 2015

Top!

Super! Shirtje besteld, en de volgende dag meteen in huis. Goede maat, goede shirt. Geweldige levering en service!

8 juli 2015

Matige kwaliteit en dure retournering

Modemusthaves bezorgt super snel, dat moet wel gezegd worden. Ik heb een paar bestellingen gedaan bij Modemusthaves, maar vooral de kwaliteit van de producten vind ik onvoldoende. Ook kost het 7 euro om een product te retourneren, het geld kreeg ik wel binnen enkele dagen teruggestort maar 7 euro is wel wat veel..

6 december 2014

leuke items maar streng retourbeleid

Deze webshop verkoopt leuke items! Persoonlijk vind ik deze wel wat overgewaardeerd. Wat leuk is is dat ze mooie graphics gebruiken, mooie afbeeldingen en erg actief op social media. De kwaliteit van de producten is matig. Het retourbeleid best wel streng, ik heb 2 x moeten vragen waar mijn geld blijft na een retouropdracht, uiteindelijk wel terug ontvangen.

18 september 2014

Goede eerste kennismaking

Voor mijn vrouw voor onder de kerstboom een ketting besteld.

De ketting zat verpakt in een "mega" doos om elke vorm van beschadiging te voorkomen, geweldig!

Levering van 4 dagen was wel iets langzaam.

4 januari 2012