Ik zag bij iedereen goede resultaten voor bij komen, Ik ben er mee bezig maar ben nog niks afgevallen ben nu bijna 4 weken bezig en me honger gevoel blijft ook gewoon, Ik heb al contact gehad over... Toon meer

Waauw, ik ben al intussen 7 kg kwijt en 8cm, ik stond er septisch tegenover, maar ik sta versteld hoe goed het zijn werking doet , het wordt allemaal mooi uitgelegd hoe je het moet innemen , toppie! J... Toon meer

Dit zijn eerlijke producten van collageen uit kippen boten waar door het vloeibaar sneller in het lichaam verwerkt word en producten die echt werken. Raad het iedereen aan om deze producten te gebruik... Toon meer

Op 27 april heb ik een bestelling geplaatst en op 30 april is het te betalen bedrag al afgeschreven maar ik heb nog niks ontvangen. DHL geeft aan dat de zending is aangemeld maar dat deze nog niet i... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Modere delivers safe and high performing products for you and your home. From personal care, to health & wellness, to household care- we have it all. Our formulas are proven and tested, and have been trusted by customers around the world for more than 25 years.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Modere heeft goede producten

Modere heeft goede producten, levert ook snel

30 december 2023

Hallo Klant !
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We stellen het zeer op prijs. Aarzel niet om ons ook uw toekomstige ervaringen te laten weten.

UPS …

UPS … is voor de 2de x op rij niet eens aan de deur geweest voor aflevering. Ze droppen het pakket gewoon ergens in een nachtwinkel zonder de moeite te doen om eerst bij de klant langs te gaan. Zeer slechte service !!! Mijn pakje is zogezegd al een week geleverd, maar wie weet waar ????? Klacht neerleggen helpt blijkbaar niet bij UPS. Dit komt het bedrijf Modere ook niet ten goede. 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

19 december 2023

Hallo Corine,
Wij begrijpen uw teleurstelling. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten meer dan tevreden zijn en wij zijn blij dat u dit aan ons meldt, zodat wij de gelegenheid hebben om dit te onderzoeken, zodat we dit probleem direct kunnen oplossen.
Als u een probleem ondervindt, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via service@modere.eu, zodat wij u kunnen helpen

super!

Ik zag het op instagram (iemand die ik volgde) en wou het uitproberen omdat ik mijn honger niet kon stillen. Gebruik dit nu een week en heb totaal niet meer gesnoept en geen honger meer in de avond. -1kg en al wat cm weg. Top!

14 december 2023

de bestelling is niet compleet

29 november 2023

Hallo paulina,
We lijken geen enkel record van je naam "paulina" in de database te kunnen vinden. Als je een andere naam gebruikt die niet in onze database is opgenomen, neem dan gerust contact met ons op, zodat we de reden kunnen onderzoeken waarom je je bestelling niet hebt ontvangen en kunnen kijken of er een manier is om dit op te lossen.
Beste wensen,
Jouw Modere Europe Team

Moderne is top

Daphne, mijn contactpersoon bij Moderne is gewoon top. Producten zijn goed en smaakvol.
Blijf content met de afhandeling, je wordt als klant serieus genomen.

24 november 2023

Heb gemaild dat ik deze bestelling nooit heb ontvangen en daar is niets mee gedaan

Gemaild dat ik niets ontvangen heb, dure producten en niets terug gekregen

8 september 2023

Hallo Marie-Louise,
Het spijt ons te horen van uw minder dan bevredigende ervaring en we hopen dat u onze oprechte excuses zult accepteren. We zien dat we al contact hebben opgenomen en alles is nu opgelost. Beste wensen,
Jouw Modere Europe Team

De doos waar de producten in zitten is…

De doos waar de producten in zitten is te groot waardoor er onverantwoordelijk veel plastic in zit.
Verantwoorde producten waarom dan geen verantwoorde verpakking.

3 november 2023

Hallo,

Dank je wel voor de recensie. We zullen je zorg delen met de juiste afdeling.

Klantenservice is heel erg slecht…

Helaas deed het voor mij niet wat het beloofde, na contact te hebben gehad met de klantenservice beloofde ze mij mijn geld terug. Echter zijn we nu bijna 3 weken verder, geen reacties meer op mails en nogsteeds geen terugbetaling ontvangen 🤬
Zwaar teleurgesteld en zal dit dus ook niemand meer aanraden!

9 november 2023

Hoi Kaylee ,

Je recensie baart ons zorgen omdat we binnen minder dan 3 weken op je hebben gereageerd met de terugbetaling, zoals je hebt vermeld. Als je denkt dat e-mail niet langer mag duren, gebruik dan onze alternatieve optie, namelijk onze telefoonlijn, zodat je direct hulp kunt krijgen. We hopen dat we de volgende keer aan je verwachtingen zullen voldoen.

Dank je wel!

5 Day Cleanse.. TOP !

Super tevreden van het "5 Day Cleanse" systeem en producten waardoor ik op 5 dagen zo'n 3 kg vermagerd ben (en die zijn nog steeds weg).

De info over hoe het werkt was zeer duidelijk en makkelijk te volgen. De recepten die ik kreeg waren echt lekker. En vooral de energie die ik had na 5 dagen, echt fantastisch!

25 september 2023

Pakket die ik heb besteld is helemaal…

Pakket die ik heb besteld is helemaal gelekt en het flesje van de trim is stuk.
Er is geen Nederlands nummer die ik kan bellen graag contact opnemen met mij

28 september 2023

Hallo,
Het spijt ons te horen dat je je bestelling beschadigd hebt ontvangen. Helaas lijkt het erop dat we geen enkele registratie van je naam kunnen vinden in onze database met "Demet". Als je een andere naam gebruikt die niet in onze database is geregistreerd, neem dan gerust contact met ons op via service@modere.eu met je e-mailadres en geef ons je bestelnummer zodat we je verder kunnen helpen.

Goede uitleg van de consult tina…

Goede uitleg van de consult tina baldewijns . Vraagt ook op regelmatige basis hoe het gaat en als ze nog ergens mee kan helpen
Laatste slim produkt was /is minder lekker om te nemen . Wat maakt dat het moeilijk is om het elke dag te nemen. Eerste smaak was met mango =super lekker
Chocolade =minder lekker
Rasperry en citroen =ook minder lekker

11 oktober 2023

De bestelling is niet compleet

De bestelling is niet compleet.
Een week later heb ik het alsnog ontvangen

6 oktober 2023

Antwoord van Modere Europe

Hallo. Het spijt me zeer te horen dat u sommige van uw producten niet heeft ontvangen. Stuur ons een e-mail met uw bestelnummer op service@modere.eu, zodat we kunnen onderzoeken wat er is gebeurd en kunnen bepalen wat voor u de beste optie is om uw producten te ontvangen.

Snelle levering, heerlijke producten en een super coach die de nodige ondersteuning geeft waar en wanneer nodig. Ze bruist van tips en hulpvaardigheid!

1 september 2023

top producten

Heel tevreden zijn top producten die helpen u te ondersteunen om wat gewicht te verliezen

3 oktober 2023

Modere Katleen Beullens

Ik heb het leren kennen via Katleen Beullens zeer goede uitleg gekregen .Ben er op 9-09 mee gestart en ben zeer tevreden hoe goed ik mij voel ben zeer benieuwd als ik mij terug ga opmeten de smaak is heel aangenaam. MVG Nancy

9 september 2023