Ik zag bij iedereen goede resultaten voor bij komen, Ik ben er mee bezig maar ben nog niks afgevallen ben nu bijna 4 weken bezig en me honger gevoel blijft ook gewoon, Ik heb al contact gehad over... Toon meer

Waauw, ik ben al intussen 7 kg kwijt en 8cm, ik stond er septisch tegenover, maar ik sta versteld hoe goed het zijn werking doet , het wordt allemaal mooi uitgelegd hoe je het moet innemen , toppie! J... Toon meer

Dit zijn eerlijke producten van collageen uit kippen boten waar door het vloeibaar sneller in het lichaam verwerkt word en producten die echt werken. Raad het iedereen aan om deze producten te gebruik... Toon meer

Op 27 april heb ik een bestelling geplaatst en op 30 april is het te betalen bedrag al afgeschreven maar ik heb nog niks ontvangen. DHL geeft aan dat de zending is aangemeld maar dat deze nog niet i... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Modere delivers safe and high performing products for you and your home. From personal care, to health & wellness, to household care- we have it all. Our formulas are proven and tested, and have been trusted by customers around the world for more than 25 years.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

ups levering niet tevreden.

net zaols vorige keer werd mijn bestelling in een ups punt geleverd op 1u stappen van mijn deur. Dus 1u heen en 1u terug. Dit terwijl er in de buurt van 200m tot 1km minstens 3 andere afleverpunten zijn.
vorige keer heb ik me in bochten gewrongen om het pakket op te halen daar en toen ik daar toekwam bleek het pakket er niet te zijn. Dus werd er een nieuw pakket opgestuurd. ondertussen zit ik zonder voorraad en ik had zeker op tijd besteld.

4 september 2023

Antwoord van Modere Europe

Hallo maureen, we vinden het jammer om te horen dat je niet de ervaring hebt gekregen die je zou moeten hebben. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice om hen op de hoogte te stellen, zodat we kunnen bekijken wat we kunnen doen om te helpen of te assisteren bij dit probleem. Je zou niet naar een afhaalpunt moeten gaan om je pakket op te halen, tenzij er een poging tot bezorging is geweest en deze is mislukt.

We kijken ernaar uit om van je te horen, zodat we dit kunnen oplossen. Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Top product

Detox werkt goed, in 3 dagen -1,2kg.
Darmen werken beter dankzij de detox.
Nu verder de trim ontdekken, maar merk toch al verschil in cm’s na 1week gebruik van de producten.

5 september 2023

Hallo Kimberly,

Bedankt voor de geweldige recensie en voor de tijd die je hebt genomen om je feedback te delen met Modere. Onze prioriteit is de klantbeleving, en we zijn extatisch dat we aan je verwachtingen hebben voldaan! Vriendelijke mensen zoals jij zorgen ervoor dat ons werk geweldig aanvoelt.

Ben nu 3 maanden bezig met de trim…

Ben nu 3 maanden bezig met de trim mango en de biocell . De trim doet zijn werk prima, al ruim 5,5 kg af gevallen. De biocell prima voor spieren en huid. Geen last meer van krampen. Voel me stukken beter. Ook erg geschikt voor mensen met een schildklier probleem.

2 september 2023

Hallo yvette,
Bedankt voor het achterlaten van een 5-sterren recensie. Bij Modere streven we er voortdurend naar om uw klantervaring geweldig te maken en we zijn zo blij dat u de inspanningen heeft gewaardeerd die we hebben geleverd om uw verwachtingen te overtreffen.
Het Modere Europe Team

Wij hebben nog niets ontvangen.

31 augustus 2023

Antwoord van Modere Europe

Hallo, het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen! Omdat we je account niet konden vinden met de naam Lenaers hier, moedigen we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice via service@modere.eu. Zo kunnen ze je bestelling opvolgen. Geef hen alsjeblieft de naam en het bestelnummer, zodat ze je beter kunnen helpen."

Ik ben zeer tevreden over de super alle producten voor het dieet.…

Ik ben zeer tevreden over de super snelle levering en de betrouwbaarheid met de afhandeling van de betaling.
Het product werkt ook prima...
Ben blij dat ik met dit product in aanmerking bent gekomen.

27 augustus 2023

Hallo Annie,

Bedankt voor de geweldige recensie en voor het nemen van de tijd om je feedback te delen met Modere. Onze prioriteit is de ervaring van onze klanten, en we zijn extatisch dat we aan je verwachtingen hebben voldaan! Vriendelijke mensen zoals jij maken ons werk geweldig aanvoelen.

Zonder een bestelling geplaatst te…

Zonder een bestelling geplaatst te hebben, wel product ontvangen. Dat lijkt op een abbonement. Als je er niet op verdacht bent, krijg je de producten steeds opgestuurd zonder dat je hierom vraagt.

Hallo Jantina
Om een abonnement te ontvangen, moet je akkoord gaan met onze algemene voorwaarden wanneer je je eerste VIP-bestelling plaatst, zodat je de VIP-korting kunt ontvangen. Het abonnement kan op elk moment zonder kosten worden geannuleerd als je niet wilt doorgaan met het abonnement. Je kunt nog steeds contact opnemen met onze klantenservice via service@modere.eu voor hulp.

Ik heb geen goed ervaring met deze…

Ik heb geen goed ervaring met deze product veel buikpijn en opgeblazen gevoel en geen cm of kg er af.
Ik hoop op een goede ervaring van het “niet tevreden geld terug garantie” dan was het proberen waard. Ik heb mijn retour vandaag aangemeld ik had de duurste pakket dus hoop echt dat ik het zonder gedoe vergoed krijgt.

Ik wil wel er bij vermelden dat mijn vriendin wel effect merkte van het product en is er mee wel 8kg afgevallen.

Ik kan niet verklaren waarom het bij mij niet heeft gewerkt.

19 augustus 2023

Hallo Monika,
Het spijt ons zeer te horen dat je last hebt gehad van buikpijn. We nemen dit zeer serieus en willen graag contact met je opnemen om meer te horen over deze ervaring. Neem alsjeblieft zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.
We kijken ernaar uit van je te horen

OPLICHTERS.

Vreselijk,

Wat een bedrijf.
Het BTS pakket besteld, maar deze doet niks. Dit pakket wordt je verkocht met de NIET GOED, GELD TERUG garantie. Modere gaat nu een standaard reactie achterlaten dat ik niet in de data base sta. Het geld is mij al 2x toegezegd, dan moet je drie weken wachten en vervolgens NIKS op je rekening terug gestort. Ik ben nu al langer dan twee maanden bezig om iets terug te krijgen maar je gaat het niet terug krijgen.

Lieve mensen, geloof het NIET!
Twee bekenden van mij hebben precies hetzelfde probleem. Modere is niet thuis…

Hallo,

Dit is een geld-terug-garantie binnen 30 dagen. Als we zeggen dat we je niet kunnen vinden in onze database, komt dat omdat je ons geen informatie hebt gegeven. Op dit moment zien we alleen "Marriette". We hebben geen Marriette in onze database, tenzij je een andere naam gebruikt. Meestal hebben we je voornaam en achternaam nodig zoals die in de bestelling staan, je e-mailadres waarmee je het account bij ons hebt aangemaakt, of op zijn minst het bestelnummer waarvoor je momenteel een terugbetaling aanvraagt. Als je ons geen informatie geeft, hoe kunnen we dan je account vinden? Help ons alsjeblieft om jou te kunnen helpen door ons alle informatie te geven die met jou en je aankoop te maken heeft, door contact met ons op te nemen via service@modere.eu! We kijken ernaar uit om je te helpen!

De bestelling was tip top in…

De bestelling was tip top in orde,netjes verpakt en op tijd. Over het product kan ik nog niet veel zeggen daar ze nog maar een paar dagen worden gebruikt

Hallo COURTENS,
Dank u wel voor de tijd die u heeft genomen om uw feedback te delen. Voel u vrij om uw volgende ervaring met ons te delen.

Ik heb mijn pakket nog steeds niet…

Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen…
Ik heb het al besteld sinds 27 juli.

Hallo Selena,

We vinden het jammer om te horen dat je je eerste bestelling niet hebt ontvangen, maar we zijn ook blij dat we dit hebben kunnen oplossen en je bestelling hebben ontvangen.

Aarzel niet om ons een beoordeling achter te laten over je toekomstige ervaringen met ons!

Bestelling kwam op tijd

Bestelling kwam op tijd, netjes verpakt. Ik mis alleen een beschrijving hoe het te gebruiken, maar dat is op Facebook wel te vinden. Was handiger geweest als het erbij had gezeten.

29 juli 2023

Hallo Linda,
Bedankt voor uw beoordeling!U kunt ook alle artikelbeschrijvingen vinden op onze website. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft, zodat we u kunnen helpen en uw ervaring kunnen verbeteren

GEEN GELD TERUG!!!

GEEN GELD TERUG!!!
Wat slecht het spul wordt verkocht met niet goed geld terug garantie. Helaas niemand krijgt zijn geld terug.
Na vele mailtjes en ook mijn betaalbewijs te hebben gestuurd en beloftes van modere dat ik mijn geld terug krijg nog steeds geen geld terug.
Modere heeft daar handige trucjes voor. Ze houden je mooi aan het lijntje met mailtjes en ondertussen wordt je account verwijdert zodat het lijkt alsof je nooit wat heb besteld vervolgens krijg je een mail dat ze niets van je ontevredenheid begrijpen omdat je niet in de database voorkomt.
Ik voel me opgelicht!!!

Nu even een reactie op wat Modere geantwoord heeft.
Wat krijg ik een popenkast antwoord van jullie! jullie hebben mijn bestelnummer, mijn naam, betalingsbewijs en al echt heel veel mailtjes van mij gehad.

Wat een huigelarij die antwoorden van jullie ik voel me opgelicht!

2 augustus 2023

Hallo Jacqueline,

Dank je wel voor het delen van je zorg. Jouw beoordeling baart ons zorgen en we vinden het jammer om te horen dat je ervaring minder dan bevredigend was. We begrijpen dat er veel klanten met de naam Jacqueline in Nederland zijn, waardoor het moeilijk is om jouw specifieke account te vinden zonder extra informatie, zoals je unieke promotiecode of bestelnummer.

Om ons te helpen jouw account te lokaliseren en je terugbetalingsverzoek te verwerken, vragen we je vriendelijk om je bestelnummer, dat je kunt vinden in je bestelgeschiedenis, of je unieke promotiecode te verstrekken. Stuur alsjeblieft een e-mail naar service@modere.eu met je bestelnummer en het verzoek om een terugbetaling.

Wat betreft onze geld-terug-garantie, heb je helemaal gelijk. Je hebt het recht om je bestelling te annuleren en een terugbetaling aan te vragen zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen na verzending van je bestelling. Als je binnen deze periode van 30 dagen contact met ons opneemt, kom je in aanmerking voor een terugbetaling, zelfs als ons antwoord na de deadline van 30 dagen komt.

Je kunt meer informatie vinden over ons restitutiebeleid op onze website op "https://www.modere.eu/faq".

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van je bestelnummer of promotiecode, aarzel dan niet om het ons te laten weten. We helpen je graag bij het proces!

Nogmaals bedankt voor het onder de aandacht brengen van dit probleem, en we hopen dit snel op te lossen.

Met vriendelijke groeten,

Uw Modere Europe Team

Waar kan ik meer inlichting krijgen

Waar kan ik meer inlichting krijgen? En liefst in het Nederlands?

26 juli 2023

Hallo Chris,

Welke informatie heeft u nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam met verdere opmerkingen, zorgen of suggesties, zodat we u kunnen helpen at service@modere.eu
Met vriendelijke groeten,
Uw Modere Europe Team

En opnieuw een bestelling die mijn kant…

En opnieuw een bestelling die mijn kant op komt terwijl ik niets besteld heb. Klantenservice zou na mijn vorige review al contact met mij opnemen. Niets van dat alles. Ik heb ook nergens betaalgegevens achtergelaten bij dit bedrijf maar ze boeken wel geld af. Ik wil hier vanaf.

26 juli 2023

Antwoord van Modere Europe

Hallo Babette, we bieden onze excuses aan voor het ongemak. Als u van mening bent dat u in rekening bent gebracht, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice, zodat ze het kunnen onderzoeken en u kunnen helpen via service@modere.eu.

Makkelijke aankoop

Makkelijke aankoop. Vriendelijk geholpen door Anja

17 juli 2023

Hallo Arian,

Bedankt voor de fantastische beoordeling en dat je de tijd hebt genomen om je feedback met Modere te delen.

Zou wat vlugger mijn artikelen ontvangen.

Heb van een medewerkster ondervonden wat er allemaal was van Modere.

17 januari 2023

Hi Ans !
Thank you for taking the time to share your feedback with us. We really appreciate it. Don’t hesitate to let us know about your future experiences too.

Vlotte levering

Vlotte levering, lekkere producten

3 juli 2023

Hallo Cindy,
wir freuen uns zu hören, dass Sie eine positive Erfahrung mit Modere gemacht haben!