Ik was bij de afgelopen prerelease die was gehost door Mojocards - en niet alleen was dit super leuk maar liet iedereen me er ook welkom voelen voor mijn eerste keer. Echt een super fijne experience e... Toon meer

-Uitstekende servies -snelle verzending van je producten ( Bijv. Dinsdag voor 15:00 besteld Woensdag rond 2 a 3 uur binnen als PostNL snel is ) - Via Instagram en/of Tiktok nuttige Informatie van p... Toon meer

Onze kleinzoon was dolblij met zijn twee pakjes Pokemon kaarten, vooral met Pickacu. Hij stond te dansen van plezier. De eerste zending was door een verkeerde postcode niet op tijd aangekomen, maar M... Toon meer

Assortiment online komt niet overeen met wat ze aanbieden. Veel overweer moeten mailen voor een andere invulling van m’n bestelling. Om vervolgens items te missen bij binnenkomst. Wel gewoon oké opgel... Toon meer

1. Speelgroep

Mojocards.nl is een Nederlandstalige webshop dat echte Pokémon en Yu-Gi-Oh! trading cards biedt. Snelle levering en klantenservice.

4,5

Uitstekend

Ik vind het jammer dat de kaarten in…

Ik vind het jammer dat de kaarten in een plastic verpakking zitten en niet in officiele verpakking. Hierdoor mis ik toch een beetje het gevoel dat de kaarten random verpakt zijn en of het allemaal legitiem is.

13 januari 2025
Logo Mojocards.nl

Antwoord van Mojocards.nl

Beste Roy,

Bedankt voor je review. We hebben jouw bestelling er nog even bij gepakt en zagen dat je een bundel van YGO-kaarten had besteld. Deze kaarten worden door ons inderdaad persoonlijk verpakt in een plastic zakje.

Het gaat hierbij om losse kaarten die we aanbieden als een bundel, waardoor we deze tegen een voordelige prijs kunnen aanbieden. We kunnen je verzekeren dat de kaarten volledig legitiem zijn.

Als je nog vragen hebt of ergens anders hulp bij nodig hebt, laat het ons gerust weten!

Chantal van Mojo Cards

Na 2 weken nog geen geld terug!!

Maart 2024 pre order gedaan t.w.v €850,-, zou 8 november 2024 geleverd worden. Schijnt vervolgens 3 weken vertraagd te zijn, terwijl anderen die het later dan mij hebben besteld(Juni)het wel hebben ontvangen, om deze reden heb ik mijn order gecanceld en heb hier een bewijs van akkoord ontvangen. Geld zou teruggestort worden binnen 3 werkdagen. Heb na 3 werkdagen contact opgenomen. Vrijdag middag(5 werkdagen later) krijg ik bericht terug dat er een fout is bij het terugstorten "we pakken het volgend week maandag weer op" nu inmiddels dindsdag en na meerdere mailtjes en verzoek om telefonisch contact, krijg ik geen gehoor! Je word compleet genegeerd. @Chantal en Mojocards, dit is mijn 1e keer en ook gelijk de laatste keer, met jullie zal ik nooit meer zaken doen.

12 november 2024
Logo Mojocards.nl

Antwoord van Mojocards.nl

Beste Soeradj,

Bedankt voor je feedback. Excuses voor het ongemak. Helaas hadden wij geen tijd om jouw terugbetaling in behandeling te nemen aangezien het inderdaad om veel geld gaat. We hadden jouw bestelling al wel een tijdje geleden geannuleerd, en we gingen eigenlijk vanuit dat het geld automatisch teruggestort zou worden. Je had inderdaad aangegeven dat je het geld niet hebt ontvangen. Wij moesten nog in de back-end uitzoeken of het geld inderdaad niet was teruggeboekt. Dat kost namelijk ook wat tijd, en we hadden het ook daarnaast heel erg druk waardoor we niet meteen op jou konden reageren. We hebben jou inmiddels meerdere mailtjes gestuurd over de terugboeking van de het geld. Stuur ons even nog een mail met je bankrekeninggegevens want dan is het ook geregeld :) Alvast bedankt en groet, Chantal van Mojo Cards

Gezellige comunitie

Leuke winkel met vriendelijk personeel en Gezellige comunitie. Wordt er altijd warm ontvangen en kom hier door er graag.

28 augustus 2024

Altijd goeie service

Altijd goeie service. Giorgio en Chantal zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en eerlijk met prijzen van kaarten. Er is veel ruimte om te spelen en is vaak een toernooi om aan mee te doen.

30 maart 2024

Levering top, inhoud viel tegen

Ik keek uit naar de Mystery Box L. Je hoopt natuurlijk op leuke packs en/of verrassingen.

Ik vond het tegen vallen. Qua prijs was het vergelijkbaar met wat je normaalgesproken moet betalen dus niks over te zeggen. De creativiteit qua inhoud was minimaal en niet helemaal zoals beschreven op de site.

Maar goed, ik weet ook dat je van alles mag en kan verwachten in een Mystery box.

Levering was prima.

22 maart 2024