God,men undre mig generelt over at søgemaskiner ikke bliver endnu bedre, med AI osv. Bor syd for Århus, i den perfekte version, burde søgemaskiner kunne fortælle mig alle nærliggende lufthavne under... Toon meer
Det er nemt at finde rundt og vælge flyselskab. Kedeligt at når man fandt en god pris og blev sendt videre til udbyder var rejsen ikke tilgængelig til prisen. I mit tilfælde var prisen x 2. Det holde... Toon meer
Nem og finde rundt i, nye bruger skal dog lige finde ud af hvad de forskellige gode knapper kan gøre for dem. Bruger dette sted til næsten alle mine rejser, hvor man kan se pris forskel på forsk... Toon meer
Min oplevelse med Momondo har været rigtig god. Det er nemt at sammenligne flypriser og finde gode tilbud hurtigt. Jeg kan især godt lide den overskuelige hjemmeside og de fleksible søgefunktioner.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
momondo.dk er en global rejsesøgemaskine, som sammenligner priser på fly, hotel og lejebiler. Vi sælger ikke flybilletter, og lejer hverken hotelværelser eller biler ud, men vi giver dig et overblik over de rejsemuligheder du har, viser dig de seneste priser og giver dig mulighed for at vælge det tilbud, du foretrækker. Med ét klik føres du direkte til det valgte site, hvor bookingen fuldføres. Hvis du har brug for hjælp, eller ønsker at dele en oplevelse, så kontakt os venligst på www.momondo.dk/support.
momondo Support
Geschreven door het bedrijf

Farvergade 10, 1, 1463, Copenhagen, Denemarken
- +45 33378080
- momondo.dk
Vraagt klanten om een review
Altid gode priser på rejser
PERFEKT ---Jeg bruger altid Momondo
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
17.07.2026
17.07.2026
Priserne er total utilregnelige, og ikke til at stole på. En given billig pris stiger når du vil booke den. Der er kun et ord at sige til det...SNYD

Antwoord van momondo
Jeg bruger momondo som vejviser for…
Jeg bruger momondo som vejviser for vejledning og søger derefter bedre tilbud
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kanon app nemt at bruger
Bare nemt..🤗🤗

Antwoord van momondo
Jeg er tilfreds med jeres søgemaskine…
Jeg er tilfreds med jeres søgemaskine det virker fantastisk :-)
Jeg forstår ikke hvorfor der står en pris på jeres side så var rigtig god når jeg så trykker booking får piben en helt anden lyd der var over 3000 kr mere fra den pris der stod på jeres side .
hvordan kan det lade sig gøre ?????????
mvh henrik
Nem og overskuelig
Momondo er nem at bruge, og det er let at sammenligne mange forskellige rejsemuligheder og priser. Hjemmesiden giver et godt overblik, så man hurtigt kan finde den løsning, der passer bedst. 👍
nemt og overskueligt
Kan anbefales .
Jeg har haft forfærdeligt oplevelse…
Jeg har haft forfærdeligt oplevelse sidste sommer, jeg havde købt billet og hotel ophold i Paris.
Da vi kom til lufthavn, de har sagt at du kan ikke rejse til Paris. Vi havde 3 billetter og hotel ophold. Vi kunne ikke kontakte kundeservice. De snakker ikke Dansk. Til sidst efter 1 måned fik vi pengene tilbage. Men vores sommer ferie blev ødelagt.
Vi tør ikke bestille igen.