Zeer slecht bedrijf. Producten komen uit buitenland. Ik heb verkeerd product ontvangen. Moet dit terugsturen naar Engeland en kost mij 20 euro aan verzendkosten. Niet in trappen!!!
Bestelling blijkt inderdaad geen gebreid vest maar een lelijke kunststof lap met een print. Website doet zich voor als Nederlands maar producten komen uit China en moeten naar daar worden teruggestuu... Toon meer
Alles ging mis. Het kledingstuk paste niet en heb het aangetekend geretourneerd naar China. Daarna verschillende keren gemaild en foto’s en nummers verstuurd, tot op heden mijn geld nog niet terugg... Toon meer
Lange leveringstijd, wekenlang. Uiteindelijk(ik was wel thuis), de melding bezorgd. Niets ontvangen, niets bij buren, geen briefje achtergelaten, geen mail waar het pakket bezorgd zou kunnen zij... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer slecht bedrijf
Let op gaat nu verder als Ambiance-verlichting
Monevo.nl en Ambiance-verlichting zijn van dezelfde eigenaar
Ik heb 14juli een bestelling geplaatst…
Ik heb 14juli een bestelling geplaatst en betaald maar tot nu toe nog steeds niks gehad
Vandaag een mailtje gestuurd en hopen dat ik reactie krijg
Ik ga maar eerste de reviews/truspilot checken en dan pas bestellen
Want ik denk dat ik geen bestelling krijg en dat ik me geld kwijt ben
Dank jullie wel
Dank jullie wel. Ik wou net iets bestellen en toen ik hier de reviews las schrok ik van
ik wou net bestellen tot ik de reviews…
ik wou net bestellen tot ik de reviews las,ze zitten ook op tik tok het zijn weer ordinaire oplichters dank je wel trustpilot
Een criminele oplichters organisatie
Een criminele oplichters organisatie. Poes lief in de communicatie, maar het venijn zit in de staart.
Voor een ieder die dit leest, koop nooit maar dan ook nooit iets bij Monevo.
Het product is misleidend
Het product is misleidend. op Pinterest groter getoond dan in realiteit, echte oplichters
Alles ging mis
Alles ging mis. Het kledingstuk paste niet en heb het
aangetekend geretourneerd naar China.
teruggekregen. Dit loopt al vanaf september. Denk dat het de handelswijze is van Moneva om wel te leveren en iemand te laten betalen, echter retour storten weten zij niet.
Oplichters zijn het!
Oplichters zijn het!! 2 truien gekocht en ze lijken totaal niet op het plaatje (Pinterest) 68,00 betaald en het voorstel is dat ik 10% terug krijg! Meerdere mailtjes gestuurd en ontvangen van ene Miriam met hartjes achter iedere zin. Ik heb 45,00 geeist en er wordt nu niet meer gereageerd. Ook niet te begrijpen dat Pinterest met zulke oplichters zaken doet!!
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. Lijkt totaal niet op wat ze aanbieden. Oplichters!..
Pinterest reclame
Op de website terecht gekomen via Pinterest, Monevo.nl site pretendeert met nederlandse teksten en een Nederlands e-mail adres een valse schijn van vertrouwen. Het geleverde product wat veel later binnen is gekomen dan op de site werd aangegeven, is van super slechte kwaliteit en lijkt in veel opzichten niet op de plaatjes van het product op de site. Het retourbeleid is oprecht dramatisch, de retourkosten zijn praktisch even hoog als het product zelf.
Als ik even de moeite had genomen om op de reviews te kijken had ik waarschijnlijk van mijn koop afgezien.. LEERgeld heet dat!
Wat een oplichter!
Helaas kan je geen o sterren geven. Het zijn oplichters, bestel hier niets, je ontvangt nooit het product wat op de foto staat, alleen iets heel anders wat er niet op lijkt en wegwerpkwaliteit is. Terugsturen kan niet, dat staat in de kleine letters wat wettelijk gezien niet mag. Echt een oplichter!
Ik zou helemaal geen ster willen geven
Ik zou helemaal geen ster willen geven, maar je moet hier wel :-)
Een product besteld en het ontvangen truitje leek in de verste verte NIET op de foto's op hun website.
Als je wil terugsturen kostte het bijna 30€.
Na veel op en af mailen met Monevo kreeg ik uiteindelijk 8€ terug op mijn aankoop van bijna 40€
BESTEL HIER NOOIT aub!!!!
Retourneren
In een stuk plastic slordig gekregen mijn bestelling. Wilde mijn bestelling van 37 euro retourneren wat me vervolgens 29.95 kost! Ook moet er nog eerst toestemming gevraagd aan Monevo gevraagd worden om te retourneren......Niets bestellen daar meer lijkt me...
Oplichters!!!!!
Ik zit al weken te wachten op een besteld product!!! Niet goed opgelet maar deze nepsite heeft alles wat zij gebruiken gestolen van een wel goede site, waar je wel echte producten krijgt ipv Chinese troep!!
LET GOED OP!! ZODAT JE NIET BIJ MONEVA TERECHT KOMT!!!
Geen bezorging..
Lange leveringstijd, wekenlang.
Uiteindelijk(ik was wel thuis), de melding bezorgd.
Niets ontvangen, niets bij buren, geen briefje achtergelaten, geen mail waar het pakket bezorgd zou kunnen zijn.
Onbereikbaar op het telefoonnummer.
Op dit moment dus...geld kwijt..niets ontvangen.
Nooit meer iets bestellen bij dit zgn bedrijf.
Zeer teleurgesteld!!!!
Monevo.nl .... Oplichters in actie
Zelfde verhaal als alle vorige reviews. Besteld via advertising op PINTEREST! Lange levertijd, totaal foutief geleverd item, alleen terugsturen via China voor eigen rekening terwijl fout 100% bij Monevo zelf ligt.
Dus fluiten naar je centen!
Onbetrouwbaar - oplichters ! Ook Pinterest die deze adverteerder gewoon zijn gang laat gaan.
-100 sterren
-100 sterren. Wat een dom bedrijf. Ik heb 3 week gewacht op een pakket maar niks ontvangen. Omdat de vervoerder zogenaamd het toch heeft afgeleverd sluiten ze de case. Alle voorwaarden die ze zelf hebben opgesteld doen ze niks mee. Noooit bestellen!!!!
oplichters geen adres om terug te…
oplichters geen adres om terug te zenden klarna geeft aan niets te kunnen doen vervolgens krijg je incasso aanmaningen gebeld naar klarna helpt niet wettelijk een klacht doen bij de consumentenbond lijkt mij het beste
Ik heb in augustus laarsjes besteld ze…
Ik heb in augustus laarsjes besteld ze waren afschuwelijk.
Geen retour bon alleen adres op de verpakking!
Daar naar toe gestuurd laarsjes waren 39.95.
Via klarna gedaan die wisten het ook niet,
Nu moet ik de laarsjes toch betalen wat ik niet ga doen,
Ze hadden naar China geretourneerd moeten worden voor 29.95.staat op hun website zeggen ze,
Oplichters zijn het koop niks bij hun alles komt uit China!!! Ik heb ze 2 september al terug gestuurd.