1. Wervings- en selectiebureau
  2. Onderwijsinstelling
  3. CV-service

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vacaturebank met duizenden betaalde vacaturemeldingen, meer dan 500 pagina's carrière-advies, bedrijfspresentaties en fora over loopbaan en werk.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Monsterboard samenwerking met LiveCareer

Monsterboard heeft faillissement aangevraagd, LiveCareer / Bold (een scambedrijf) zegt op de website van Monsterboard een samenwerking aan te zijn gegaan met Monsterboard! Dus dan denk je ook dat de database van Monsterboard in handen is van LiveCareer. Inmiddels weet ik dat de merknaam én domeinnaam zijn verkocht aan Bold en niet de vacature-activiteiten. Gelukkig maar..
De website is aangepast richting LiveCareer en je kunt niet meer in je gratis profielaccount om persoonsgegevens (profielaccount) te verwijderen. Er is helaas geen enkele waarschuwing geweest om je persoonsgegevens veilig te stellen.
Gelukkig kon ik via de klantenservice van Monsterboard toch nog een vraag over profielaccounts van Monsterboard neerleggen en is deze bevredigend beantwoord.

4 augustus 2025

Irritante website

"Vind vacatures in de buurt – snel en gemakkelijk"
Hoe dan, zonder enige filteroptie? Wat een baggersite.

22 november 2024

Geen aanrader

In 1 week tijd 8x Monsterboard benaderd omdat we klant wilden worden.
2 x chat > geen reactie
2 x contactformulier > geen reactie
2 x afdeling sales gebeld > beide keren na 25 minuten in de wacht te hebben gestaan maar opgehangen en de klantenservice gebeld, die namen wel direct op.
2 x klantenservice gebeld > netjes te woord gestaan, helaas beloftes gedaan die niet zijn waargemaakt... Nooit teruggebeld wat dezelfde dag of dag erna zou gebeuren.

4 juli 2024

Geen aanrader

Op 14 Mei 2024 hebben wij de keuze gemaakt voor de vacature site Monsterboard. Wij wilde als uitzendbureau voornamelijk gebruik maken van de CV data base en aanvullend eventueel nog vacatures plaatsen. Er is een pro+ account, dit kost 300€ ex btw en is geldig voor 30 dagen. Van dit budget krijg je credits, voor het bekijken van 1 CV betaal je 2 credits, oftewel 2 euro per CV.

De aller eerste dag van onze activatie werkte de site niet goed, wij konden geen kandidaten bekijken. Gelukkig was dit wel binnen 24 uur opgelost. Bij het kopje (kandidaten zoeken) kun je een functie titel, postcode van omgeving en max aantal km aangeven voor je zoekgebied. Tot onze grote verbasing kwamen de CV's totaal niet overheen met het gezochte profiel. Denk hier aan: gezocht schoonmaak, CV van kandidaat staat ergens schoonmaak in 1996 maar verdere werkervaring staat helemaal los van schoonmaak en gewenste functie van kandidaat is ook totaal geen schoonmaak, tevens is de uplaod datum van het CV langer dan 1 jaar geleden.

Je kan wel een filter aanklikken met laatst geupdated en dan selecteer je laatste 14 dagen of laatste maand. Dan krijg je 1 of zelfs geen resultaten.

Er werd geadviseerd om vacatures te plaatsen en ze minimaal 30 dagen te laten staan om meer sollicitanten te genereren. Dit hebben we gedaan, buiten dat het budget per dag belachelijk hoog is. Word er na een geruime tijd ook geen enkele reactie gegeven.

We hebben geprobeerd na een korte uitprobeer periode het resterende tegoed terug te krijgen, tot 2 keer toe aangegeven. Dit was helaas niet mogelijk wel hebben we 100 extra credits gekregen ter compensatie. Deze hebben we vollop ingezet om vacatures te plaatsen. Na mijn verbazing zijn na vandaag de prijzen van het plaatsen van vacatures nog meer gestegen. Denk aan min 30 euro per dag max 70.

Bij indeed hebben we vacatures staan voor min 8 euro per dag en daar hebben wij binnen 24 uur reactie ontvangen.

Voor ons helaas geen monsterboard meer. Weggegooid geld.

14 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?