ok Deze
Deze stofzuiger is heel eenvoudig te gebruiken, zelfs als je niet handig bent met apparaten.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik heb een hond en deze stofzuiger is geweldig voor het opzuigen van hondenhaar. Of het nu de bank, het tapijt of het bed ligt, alles wordt perfect schoon. Het filterysteem is ook fantastisch, er komt geen stof of haar terug in de lucht, waardoor de kamer altijd schoon en fris aanvoelt.
Het is echt een verademing om te kunnen stofzuigen zonder snoer! Ik kan overal schoonmaken, zelfs de trap is nu veel makkelijker. Geen gedoe meer met een te kort snoer of in de war geraakte kabels. De batterij gaat ook super lang mee, na één keer opladen kan ik er meerdere dagen mee doen. Ik ben er helemaal weg van!
Retourservice
Ze werken niet mee om een product te retourneren. Het lijkt veel op dropshipping! Bestel hier niet.
Flinke oplichterij....ook van klarna die hier debet aan is.
Ben al week lang bezig voor een retouradres.
Voel me flink genaaid.
Dat dit mogelijk is
Een order geplaatst op 3 juni 2024. Binnen 1 uur e-mail gestuurd dat ik de order wil annuleren, nadat ik de reviews had gelezen over dit bedrijf.
HAD IK DAT MAAR EERDER GEDAAN.
Het antwoord van MoonPod..... de order kon niet meer geanuleerd. worden. Meedere e-mails gestuurd dat ik afzie van de aankoop. Je krijgt rare standaard e-mails dat je het product eerst maar uit moet proberen. Uiterst merkwaardig! Na 3 weken nog steeds niets geleverd.
Pakket naar oorspronkelijke verzender terug volgens track & trace. Hierover weer een e-mail gestuurd. Reactie van de "Klantenservice" van MoonPod met een voorstel dat ik 80% van de originele factuur moet betalen! M.i.z.is dit echt oplichting!
Inmiddels klacht ingediend bij Klarna.
Kortom, niets kopen bij dit bedrijf!!
Inmiddels een aantal e-mails verder met de " Klantenservice " van MoonPod, waarin ik aangeef dat ik niet akkoord ben met het openstaande bedrag. Geen reactie vanuit MoonPod. Ook Klarna onderzoekt niet nauwkeurig, de klacht wordt zonder meer verworpen zonder dat er naar aanvullende informatie wordt gevraagd.
Nogmaals niets online bestellen bij dit " bedrijf".
Op 3 juni steelstofzuiger besteld bij Moonpod.nl. Kreeg ineens niet zo'n goed gevoel. Reviews bekeken. Niet blij. Dus uur na bestelling geprobeerd te annuleren. Was al verzonden, snel!. Dus wachten op bestelling. Had al gemeld, dat ik het ongeopend retour zou sturen. Tenslotte mijn recht om dit binnen 14 dagen te doen bij koop op afstand. Zelfs de reden hoeft niet vermeld te worden. Na vele nep e-mails van verzending, die ik uiteraard niet heb geopend en het nepbericht aan Klarna, dat de bestelling was afgeleverd, wat op dat moment niet zo was, ontving ik het op 13 juni met een flinke deuk in de doos. Heen en weer gemaild. Bleven maar vragen wat eraan mankeerde, zonder in te gaan op mijn verzoek tot aanwijzingen voor retour. Of er iets aan mankeert weet ik niet, tenslotte had ik gemeld, dat ik het ongeopend zou retourneren. Ook voor de zekerheid foto's van de doos doorgestuurd en gemeld dat ik het zou verstevigen met tape bij retour. Zag de bui al hangen. Vandaag de klap op de vuurpijl, ik citeer vanuit de Engelse tekst: Retourneren is een "hassle"! Moet naar China en dat moeten we niet willen. Verstrekken geen retourlabels, adres op doos is niet retouradres (daar was ik al achter want afz. is Duits verzendbedrijf en als je dat adres gebruikt is de kans groot, dat het wordt vernietigd), alleen te verzenden aan het adres, dat zij verstrekken, wat zij dus na 4 x vragen niet doen. Kosten zouden zijn: retour verzendkosten, inklaringskosten, import land belasting!!! Raakt pakket zoek, zij zijn niet verantwoordelijk, alle verlies bij de koper. Wel een aanbod van maar liefst een korting van 3% op het bedrag van 273 euro! Ook Klarna laat mij tot dusver flink bungelen, Ellenlange chats met bots, medewerkers die niet lezen of begrijpen. Ik moet maar geduld hebben, zij zullen mij een e-mail sturen. Ik heb wel te maken met een 14 dagen termijn. Een ellende dus. Ook opvallend: e-mail op telefoon MoodPod.NL ipv Moonpod.nl.
Een flinke afrader dus. Dit bedrijf zou eens goed onder de loep moeten worden genomen, voordat er meer mensen intuinen. Als Trustpilot Moonpod op de hoogte brengt van deze review weet ik niet of het onderstaand het juiste adres is. Ik heb een ander adres.
TOEVOEGING: In plaats van mij een retouradres te zenden, waar ik reeds 4 keer om heb gevraagd, krijg ik vandaag dezelfde hierboven geciteerde e-mail met een aanbod van maar liefst 5% als ik het behoud ipv het eerste aanbod van 3%. Te bizar voor woorden. Ik ga hier niet eens meer op reageren en hoop, dat Klarna bereid is hier actie op te ondernemen, wat zij hebben beloofd en wat ook hun taak is. In zee gaan met dergelijke bedrijven is een aanslag op de geloofwaardigheid en integriteit van een financiële instelling. Dit gaat namelijk wel heel ver. De brutaliteit ten top.
2e TOEVOEGING: in antwoord op hun aanbod van 5% korting heb ik toch maar gereageerd, en wel dat ze het kunnen vergeten. Heden weer een e-mail: ik citeer: u gaat akkoord met ons aanbod van 5% korting? Serieus? Gekmakend en brutaal tot op het bot. Klarna, neem eens actie tegen deze idioterie. Het is uw taak uw klanten te beschermen tegen deze uitwassen, waar mensen slachtoffer van worden.
3eTOEVOEGING.
Jawel. Heden 28/6 zelfde e-mail, aanbod nu verhoogd naar 8%!!!! Nu voor de zevende keer afgewezen en om een retouradres gevraagd. Veel meegemaakt, maar dit is zwendel op hoog niveau. Ga hier nooit mee in zee.
4e TOEVOEGING.
Heden, 29/6 zelfde e-mail, nu met maar liefst 10%!! korting, als ik het behoud. Wederom geen retouradres op mijn 8e verzoek. Het kan dus nog gekker. Dus van 3% naar 5, naar 8, naar 10.
5e TOEVOEGING! geloof het of niet. Heden, 1-7 zelfde e-mail, teller staat nu op 12% korting. Uiteraard weer beantwoord met voor de 9e keer een verzoek voor retouradres. Dus weet wat u te wachten staat als u bestelt bij deze zwendelaars.
INTERESSANT WEETJE: Log in op Moonpod.nl. zelfde stofzuiger, waar ik 273 voor moest betalen. Nu € 219! Staat bij: bedragen kunnen variëren naargelang de wisselkoersen!! Met mijn aangeboden korting van 12% zou ik nog steeds € 240,24 betalen! Je blijft je verbazen, dat niemand hierop ingrijpt. Dit is ernstige oplichting.
Sinds vandaag 3/7 staat de teller op een aanbod van 15% korting van dit ongelooflijke "bedrijf". Geen retouradres, dus nu voor de 10e! keer gevraagd.
Never ending story.
Heden 4/7. Terug naar de vraagstelling, wat er mis is met het produkt. 🙃
Terreur dus. Hopen, dat je het opgeeft.
Terug naar af. Heden 25/7 mail van Moonpod.nl. Vraag, na 10 verzoeken om een retouradres, de vraag: "May I ask what is wrong with the product"!!!!. Dus nu voor de 11e keer een retouradres gevraagd. Wat er heel erg wrong is, is dat dit lieden zijn, die net zo lang terroriseren, tot je overstag gaat. Kunnen ze lang wachten. En Klarna: Doe je werk zoals het hoort! Laat klanten niet de dupe worden.
Pure oplichting. Koop hier niet.
Mijn order binnen 2 uur geannuleerd geven geen reactie. Na 5 dagen sorry kunnen niet annuleren is al opgestuurd.
Rommel komt rechtstreeks uit China.
Geen telefoonnummer, geen adres.
Klantenservice stuurt antwoord op mail wat kant nog wal raakt.