Jeg blev efter 2 måneder kontaktet direkte af ejeren som havde været på barsel og haft et eksternt firma til at passe kundeservice. Efter at der havde været stilhed i 2 mdr. fik jeg endelig mine penge... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Rigtig god service god kvalitet og fint levering tider flere gode udvalgt nemt og billigt dejligt og handle her som 40 årig
Bestilte to af mine favorit parfumer, super god pris og så blev de leveret på 2 dage. Super tilfreds
Bestilte min pakke hjem (Kolding), men de formår at kludre i leveresadressen og min pakke bliver leveret hos Meny i Søndervig.. Måtte bruge lidt over tre timer på selv at hente min pakke, da Morec... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Morecosmetics brænder vi for at give dig adgang til kvalitetsprodukter inden for hudpleje, hårpleje, make-up og parfume – altid til skarpe priser. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, hurtig levering og en tryg købsoplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Morecosmetics – hvor kvalitet og kundetilfredshed er i centrum.
Contactgegevens
Bryghuspladsen 8 , 1473, København K, Denemarken
- +45 61 60 58 03
- kundeservice@morecosmetics.dk
- morecosmetics.dk
Heeft 45% van zijn negatieve reviews beantwoord
Synes leveringstiden var for lang

Antwoord van Morecosmetics
Jeg bestilte en fredag eftermiddag
Jeg bestilte en fredag eftermiddag, og chok! Jeg kunne hente det jeg havde bestilt ALLEREDE dagen efter - en lørdsg formiddag på tanken!!! ENORM hurtig ekspedition. Helt uvirkeligt. Varen var pakket forsvarligt ind og jeg er meget tilfreds med, det som jeg har købt. Derfor 5 stjerner herfra.

Antwoord van Morecosmetics
Amazing price and fast shipping
Amazing price and fast shipping! A++++

Nem og enkel bestilling
Nem og enkel bestilling. Ankom til tiden og var godt pakket ind.
Vil klart købe der igen.

Sådan en skøn hjemmeside
Sådan en skøn hjemmeside, fyldt med masser af gode produkter! Er helt vild! Kan varmt anbefales!

Antwoord van Morecosmetics
Hos Morecosmetic finder du altid de…
Hos Morecosmetic finder du altid de førende mærker til en god og fordelagtig pris. Pigerne bag, sørger for kvivskarp vejledning og lynhurtig levering. Derudover kan du ofte finde konkurrencer og vilde tilbud - dette kan du få tilsendt via deres nyhedsbrev, så du ikke går glip af et godt kup 😍👌🏻

Antwoord van Morecosmetics
Super hurtig ekspedition og levering

Antwoord van Morecosmetics
Morecesmetics er det perfekte sted at…
Morecesmetics er det perfekte sted at finde produkter til hver en smag 😍
Elsker min Nordic lash vippeserum!
Tusind tak

Antwoord van Morecosmetics
Fantastisk god kvalitet af produkter…
Fantastisk god kvalitet af produkter samt super hurtig levering! Kan kun anbefale at handle her.

Antwoord van Morecosmetics
Hurtig levering og produktet er i top
Hurtig levering og produktet er i top, præcis som lovet 😊

Kan varmt anbefales!
Tak for handlen!
Dejligt med hurtig levering og super lækre tilbud!!

Antwoord van Morecosmetics
Hurtig levering og en god deal.Har…
Hurtig levering og en god deal.Har intet negativt at udsætte på noget.Kommer gerne tilbage

glad kunde 👌🏼
Ekstrem hurtig levering og lækkert produkt 😍 absolut ikke sidste gang jeg handler her ❤️

Super god service
Super god service - nem og overskuelig hjemmeside.
Bestilte torsdag eftermiddag og fik leveret fredag morgen kl. 4.
Helt klart en favorit leverandør af en bred vifte af kvalitetsprodukter til gode priser.

Antwoord van Morecosmetics
Kanon produkt og kom dagen efter 👍

Antwoord van Morecosmetics
Meget hurtig levering og god pris
Bestilte fredag morgen og havde mine varer lørdag morgen kl. 5.
Pakken blev sendt med DAO365.
Nemt og bekvemt!

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Bestilte kl. 12:04 og varene blev leveret i min postkasse kl 04:10

Antwoord van Morecosmetics
Lees meer over geverifieerde reviews.