Lekkere smaak van zerup. Jammer dat jullie verzenden met post nl, deze leveren traag en onbetrouwbaar in app welke dag en tijdstip er geleverd wordt.
Ik bestel voor het eerst. Ik ken More via Fleur van Instagram. Fijne website, duidelijke afbeeldingen (fijn dat de afbeeldingen ook bij alle smaak opties zichtbaar zijn). Jammer dat de pistache chu... Toon meer
Prima producten maar de klantenservice is non existing. Ik had besteld maar kwam erachter dat de kortingscode er niet in zat. Dus gelijk na bestellen de chat in gegaan om te vragen of ze konden ann... Toon meer
SUPER PRODUCTEN Ik wilde tijdens het afvallen wat hulp, dat heb ik zeker bij More gevonden. Geen saaie poeders met vieze eiwit smaken, maar echt allemaal lekkerder smaakjes! Heb nog niks gevonden wat... Toon meer
Werner-von-Siemens-Straße 8, 25337, Elmshorn, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Het is erg lekker alleen als iets uitverkocht is duurt het lang voor het weer leverbaar is. Maar waarom uitverkocht, zou niet moeten kunnen toch? Nu besteld mijn dochter de vanille voor in de koffie bij de concurrent, dat is weer jammer toch?

Antwoord van MORE NUTRITION
De producten zijn heerlijk. Waar ik wel van baal is dat niet alles op voorraad is.

Antwoord van MORE NUTRITION
Super lekkere en fijne producten!!!
Erg tevreden
Met weer bestelling gedaan

Antwoord van MORE NUTRITION
Jammer dat alles zo snel is uitverkocht, krijg de kans gewoon niet om te bestellen wat ik graag wil hebben.

Antwoord van MORE NUTRITION
Ik heb bij de Rewe in Duitsland dit product gezien en een een kleine verpakking van gekocht
Bevalt me goed dus nogmaals gaan kijken. Het schap.was helaas leeg dus dan maar bestellen

Antwoord van MORE NUTRITION
De lage voorraad is voor mij de reden dat de ervaring minder positief was.

Antwoord van MORE NUTRITION
Prima producten maar de klantenservice is non existing. Ik had besteld maar kwam erachter dat de kortingscode er niet in zat. Dus gelijk na bestellen de chat in gegaan om te vragen of ze konden annuleren.
Na twee uur in de chatbot blijven wachten op een medewerker heb ik een mail gestuurd, vervolgens krijg ik terug "dat het niet meer mogelijk is om de bestelling te annuleren want hij zat tever in het verzendproces", onzin want hij werd pas de dag erna verzonden.
Waardeloze klantenservice, voor mij niet voor herhaling waard.

Antwoord van MORE NUTRITION
Al 5x besteld en telkens alles in orde. De eerste 2x duurde levering wat langer (ongeveer 1 week en eigenlijk valt dat echt nog goed mee). Andere keren binnen de paar dagen geleverd. Tot nu toe vind ik meeste producten lekker, vooral de ice coffee. Ik gebruik daarnaast ook de chunky flavour: al een paar lekkere ontdekt maar ook een paar miskopen (smaken verschillen).
Heb nu ook wat andere producten gekocht om te proberen.
Het jammere is wel dat alle smaken precies zo exclusief en limited zijn, om de zoveel tijd is er een nieuwe of beperkte voorraad. Hierdoor moet je meerdere kleine bestellingen (en verzendkosten) doen als je eens iets anders wil proberen. Plus je moet ook stipt klaarzitten op het tijdstip dat het online komt, of je bent te laat.
Ik merk ook verschil in de producten voor Nederland en voor België, waardoor ik sommige dingen niet kan kopen in België.
Los daarvan tot nu toe wel tevreden en lekkere producten als aanvulling op een gezonde levensstijl.

Antwoord van MORE NUTRITION
Producten zijn snel uitverkocht. Dus heb helaas niet alles kunnen bestellen wat ik wilde.