MORE NUTRITIONReviews

144.350

4,3

Producten van more is echter niks op aan te merken, de voorraad daarentegen is echt iets om te verbeteren. Heel vaak is het gewoon op. Zeker tijdens acties. Logisch misschien of een marketing truc, ma... Toon meer

Ik bestel voor het eerst. Ik ken More via Fleur van Instagram. Fijne website, duidelijke afbeeldingen (fijn dat de afbeeldingen ook bij alle smaak opties zichtbaar zijn). Jammer dat de pistache chu... Toon meer

SUPER PRODUCTEN Ik wilde tijdens het afvallen wat hulp, dat heb ik zeker bij More gevonden. Geen saaie poeders met vieze eiwit smaken, maar echt allemaal lekkerder smaakjes! Heb nog niks gevonden wat... Toon meer

Al 5x besteld en telkens alles in orde. De eerste 2x duurde levering wat langer (ongeveer 1 week en eigenlijk valt dat echt nog goed mee). Andere keren binnen de paar dagen geleverd. Tot nu toe... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Over MORE NUTRITION

Wir haben MORE mit einer klaren Mission gegründet: Diät-Mythen zu hinterfragen und eine proteinreiche und zuckerarme Ernährung für deinen Alltag so einfach wie möglich zu machen. Zu lange bedeutete „gesund leben“, auf Geschmack, Freude und Freiheit zu verzichten. Wir sagen: Du verdienst MORE.

Mit einer großen Auswahl an MORE Nutrition Light Food-Produkten und leckeren Proteinlimos helfen wir dir, auf unnötigen Zucker und leere Kalorien zu verzichten – ohne dabei den Genuss aufzugeben. Unsere wissenschaftlich fundierten Produkte werden unabhängig getestet und unterstützen dich dabei, echte Ergebnisse zu erzielen.

Doch MORE ist mehr als nur eine Marke. MORE ist eine Community. Eine Bewegung. Eine Rebellion gegen leere Versprechen der Lebensmittelindustrie. Gemeinsam zeigen wir, dass ehrliche, leckere und funktionale Ernährung möglich ist – ohne Verzicht, dafür mit voller Lebensfreude. Das ist dein Glow-up.

You deserve MORE.

Uitstekend

144K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(144.350)

62.276 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Veel uitverkocht

Veel uitverkocht ! Jammer

Beste Susan,

Bedankt voor je review!

We begrijpen dat dit teleurstellend is.

Door de grote vraag kunnen sommige producten tijdelijk uitverkocht raken. We werken er hard aan om onze voorraad zo snel mogelijk weer aan te vullen.

Hopelijk vind je binnenkort weer alles wat je zoekt!

Groetjes,
Je MORE Team

Veel aanbiedingen waardoor ik veel meer…

Veel aanbiedingen waardoor ik veel meer heb gekocht dan nodig was ;)

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Daphne, bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je veel voordeel haalt uit onze aanbiedingen. We wensen je nog een mooie dag verder, jouw More Team.

Hou er van more producten

Hou er van more producten

Antwoord van MORE NUTRITION

Hey Vian, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je houdt van onze producten. Blijf ze vooral genieten! We wensen je nog een fijne dag, jouw More Team.

Prima site duidelijke uitleg bij de…

Prima site duidelijke uitleg bij de producten. En een echte smaakbeleving vind ik zonder veel suikers

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Suus van Hees, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze site en de producten. Geniet van de smaakbeleving! Wij wensen je nog een mooie dag, jouw More Team.

SUPER PRODUCTEN!

SUPER PRODUCTEN
Ik wilde tijdens het afvallen wat hulp, dat heb ik zeker bij More gevonden. Geen saaie poeders met vieze eiwit smaken, maar echt allemaal lekkerder smaakjes! Heb nog niks gevonden wat ik niet lekker vind en ben nu inmiddels 8 kg kwijt door al gezonder te snacken met More :)

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Sanne, geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze producten! Het is fijn te weten dat je de smaken lekker vindt en dat je helpt om je doel te bereiken. Blijf zo doorgaan! We wensen je nog een fijne dag verder, je More Team.

Gewoon lekker

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Gré, bedankt voor je enthousiaste feedback! Het is fijn om te horen dat je onze producten lekker vindt. Geniet van je dag! Het More Team.

Altijd top!!

Altijd top!!

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Manon, bedankt voor je fantastische feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten. We wensen je nog een fijne dag verder! Groeten, je More Team.

Goede producten, goede smaak

Een aantal weken voor het eerst besteld. Levertijd was iets langer dan verwacht, maar netjes op de hoogte gehouden per mail. Hele fijne producten, goede smaak! Ik ben fan van de zerup, veel keus en smaakt echt goed! Ook mijn dochter keurt deze siroop goed. Net weer een nieuwe bestelling gedaan, ik ben erg tevreden!

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Marleen, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat de smaak jou en je dochter bevalt. We werken hard aan onze levering en het is fijn dat je op de hoogte bent gehouden. Veel plezier met je nieuwe bestelling! Met vriendelijke groet, jouw More Team.

Echt lekkere suiker vervanger

Echt lekkere suiker vervanger

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Naomi, bedankt voor je feedback! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze suikervervanger. Geniet ervan! We wensen je nog een fijne dag verder. Je More Team.

Goede producten, helaas snelle uitverkoop

Goede ervaring vanwege de producten.
Geen 5 sterren vanwege snelle uitverkoop van producten en wachttijd bij uitchecken.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Mevrouw de Groot, bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten. We nemen je opmerkingen over de uitverkoop en de wachttijd bij het afrekenen mee om onze service te verbeteren. We wensen je nog een fijne dag, het More Team.

Eerste keer op deze website.

Het is voor mij de eerste keer dat ik hier ga bestellen. Mij lijkt vooral de iced koffie erg lekker. Hou van koffie en met de zomer in aantocht is een koude koffie wel erg lekker. Hoop hiermee een lekkere en verantwoorde variant te hebben gescoord. Wat me verder opviel aan de website is dat er niet veel keuze was tussen verschillende smaken. Heb even snel verder gekeken naar de repen ook. Als er nou meerdere smaken gekozen konden worden had ik misschien nog wel meer besteld. Ik zag op het eerste gezicht dat je ook alleen maar een groot pak van 12 kon kopen. In dezelfde smaken.. dit vind ik tegenvallen. Je wilt toch afwisselen? Maar goed, ik kwam voor de iced koffie. En daar heb ik het dus bij gelaten.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Kim, bedankt voor je feedback! Het is fijn om te horen dat je geïnteresseerd bent in onze iced koffie, perfect voor de zomerse dagen! We waarderen je opmerkingen over de smaken en verpakking, en we zullen deze zeker in overweging nemen. Hopelijk geniet je van je bestelling! We wensen je een fijne dag, jouw More Team.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo, bedankt voor je enthousiaste reactie! We zijn blij te horen dat je onze producten lekker en gemakkelijk vindt. We hopen dat je binnenkort weer bij ons komt bestellen. Geniet van je dag! Groetjes, jouw More Team.

Goede producten en een leuke manier om…

Goede producten en een leuke manier om af te vallen

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Damien, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en ze een leuke manier vindt om je doelen te bereiken. We wensen je nog een fijne dag, je More Team.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Anne, bedankt voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je onze producten heerlijk vindt. Geniet ervan! We wensen je nog een fijne dag, jouw More Team.

Producten uitverkocht na lang in de…

Product uitverkocht na lang in de wachtrij, toen weer opnieuw in de wachtrij omdat je je winkelwagen weer bij moet werken.

Beste,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het erg frustrerend is om na het wachten in de wachtrij te ontdekken dat een product inmiddels is uitverkocht, en vervolgens opnieuw stappen te moeten doorlopen in het bestelproces.

We nemen je feedback mee om onze shopervaring verder te verbeteren en waarderen het dat je dit onder onze aandacht brengt.

Met sportieve groet,
Team MORE

Heerlijke siropen

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Melanie, bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je de siropen lekker vindt. Geniet ervan! We wensen je nog een fijne dag, je More Team.

Veel uitverkocht helaas

Nog niet binnen maar heb al wel besteld. Helaas was heel veel uitverkocht of ineens niet meer beschikbaar toen ik wilde afrekenen, dat was wel een tegenvaller. Als de smaken echt bevallen hoop ik dat ze hun voorraad beter op orde krijgen.

13 juni 2026

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Isalyn, dank voor je feedback! Het spijt ons te horen dat er veel producten uitverkocht waren tijdens je bestelling. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. We zullen ons best doen om onze voorraad beter op orde te krijgen, zodat je de smaken kunt uitproberen die je leuk vindt. We wensen je veel plezier met je bestelling en een fijne dag verder, je More Team.

Gezinsfavoriet

Eenvoudig te bestellen en iedereen is hier dol op satisbites

8 april 2026

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Marielle, bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat de satisbites zo goed bevallen. We hopen dat je er veel van blijft genieten! Fijne dag, jouw More Team.

De koffiesiropen zijn heerlijk

De koffiesiropen zijn heerlijk, vooral de witte suiker is net echte suiker..

13 juni 2026

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Ellen, bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je onze koffiesiropen lekker vindt en dat de witte suiker naar echte suiker smaakt. Geniet van je volgende koffie! Groeten, je More Team.

Fijne producten met goede prijs

De producten zijn goed, lekker en je hebt er maar een klein beetje van nodig per portie. De producten zijn daarom het geld zeker waard. Vanmorgen heb ik een scoop straciatella in de kwark gedaan en was echt blij verrast hoe zo'n klein schepje zoveel verschil kan maken. Wel is het jammer dat sommige producten slecht te verkrijgen zijn, omdat er zo'n run op is.

12 juni 2026

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Santana, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de producten en hun prijs-kwaliteitverhouding. We begrijpen dat de beschikbaarheid soms een uitdaging kan zijn, en we werken hard aan oplossingen om de producten sneller weer op voorraad te krijgen. We wensen je nog een fijne dag! Jouw More Team.