MORE NUTRITIONReviews

144.355

4,3

Producten van more is echter niks op aan te merken, de voorraad daarentegen is echt iets om te verbeteren. Heel vaak is het gewoon op. Zeker tijdens acties. Logisch misschien of een marketing truc, ma... Toon meer

Ik bestel voor het eerst. Ik ken More via Fleur van Instagram. Fijne website, duidelijke afbeeldingen (fijn dat de afbeeldingen ook bij alle smaak opties zichtbaar zijn). Jammer dat de pistache chu... Toon meer

SUPER PRODUCTEN Ik wilde tijdens het afvallen wat hulp, dat heb ik zeker bij More gevonden. Geen saaie poeders met vieze eiwit smaken, maar echt allemaal lekkerder smaakjes! Heb nog niks gevonden wat... Toon meer

Al 5x besteld en telkens alles in orde. De eerste 2x duurde levering wat langer (ongeveer 1 week en eigenlijk valt dat echt nog goed mee). Andere keren binnen de paar dagen geleverd. Tot nu toe... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Over MORE NUTRITION

Wir haben MORE mit einer klaren Mission gegründet: Diät-Mythen zu hinterfragen und eine proteinreiche und zuckerarme Ernährung für deinen Alltag so einfach wie möglich zu machen. Zu lange bedeutete „gesund leben“, auf Geschmack, Freude und Freiheit zu verzichten. Wir sagen: Du verdienst MORE.

Mit einer großen Auswahl an MORE Nutrition Light Food-Produkten und leckeren Proteinlimos helfen wir dir, auf unnötigen Zucker und leere Kalorien zu verzichten – ohne dabei den Genuss aufzugeben. Unsere wissenschaftlich fundierten Produkte werden unabhängig getestet und unterstützen dich dabei, echte Ergebnisse zu erzielen.

Doch MORE ist mehr als nur eine Marke. MORE ist eine Community. Eine Bewegung. Eine Rebellion gegen leere Versprechen der Lebensmittelindustrie. Gemeinsam zeigen wir, dass ehrliche, leckere und funktionale Ernährung möglich ist – ohne Verzicht, dafür mit voller Lebensfreude. Das ist dein Glow-up.

You deserve MORE.

Uitstekend

144K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(144.355)

62.312 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tot nu toe ging alles goed

Tot nu toe ging alles goed, in het verleden al verschillende smaken geproefd, erg enthousiast!

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Olaf, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles tot nu toe goed is en dat je enthousiast bent over de verschillende smaken. We hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet, je More Team.

Heerlijke producten, echt een aanrader!!

Een hele goede ervaring, omdat alles wat ik heb besteld echt heel erg lekker is!
Het enige minpunt is, dat sommige producten al wekenlang niet op voorraad zijn...... erg jammer......
Ik hoor deze klacht vaker, ik hoop dat jullie hier iets mee doen.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Barbara, bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je onze producten lekker vindt. We waarderen je opmerkingen over de voorraad en nemen deze zeker ter harte. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze beschikbaarheid. Wij wensen je nog een fijne dag, jouw More Team.

Geen idee

Makkelijk te bestellen

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Marjolein, bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je het bestellen gemakkelijk vond. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Wij wensen je een mooie dag, je More Team.

De poeders zijn lekker en doet wat ze…

De poeders zijn lekker en doet wat ze beloven

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo R. Meurs, bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je de poeders lekker vindt en dat ze doen wat ze beloven. We wensen je nog een fijne dag! Groeten, je More Team.

Hmmm zo lekker

Handig dat ze per 2.verpakt zitten. Super smaak. Jammer dat ze hier niet in de Supermarkt verkocht worden.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Ilona, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de smaak en de verpakking waardeert. We streven ernaar om onze producten breder beschikbaar te maken. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, jouw More Team.

Lekkere producted

Lekkere suikervrije producted mn siropen, chunky flavours en clear protein.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Asia, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je de suikervrije producten en de smaken waardeert. Geniet ervan! Nog een fijne dag, je More Team.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo mevrouw Manse, bedankt voor je geweldige beoordeling! Het is fijn om te horen dat je niets op ons product aan te merken hebt. We waarderen je feedback zeer en wensen je nog een mooie dag! Groeten van jouw More Team.

De smaak van de flavours zijn erg goed

De smaak van de flavours zijn erg goed, niet kunstmatig. Qua zoetbalans zit het goed. Ik mis wel de exacte verhoudingen die in het product zitten, staat niet vermeld online.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Roos, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de smaken als goed ervaart. We begrijpen dat je meer informatie over de exacte verhoudingen zou willen zien. Dit nemen we mee voor verbetering. Nog een fijne dag gewenst, je More Team!

Goed ,prima

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo, bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten. Een fijne dag verder gewenst, jouw More Team.

Lekkere smaken wat dieeten makkelijker maakt voor mij.

Smaken goed,1 heeft wel meer voorkeur dan de andere.Maar dat is persoonlijk.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Rianne, bedankt voor je geweldige feedback! Het is fijn om te horen dat je de smaken lekker vindt en dat ze je helpen met je dieet. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, dus we waarderen het dat je dat met ons deelt. Geniet van je dag! Groetjes van het More Team.

Prima in orde

Prima in orde

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat alles prima in orde is. We wensen je nog een fijne dag verder! Vriendelijke groet, je More Team.

Snelle levering en heel goede producten…

Snelle levering en heel goede producten !

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Mélissa, bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze producten. We wensen je nog een fijne dag verder! Je More Team.

De flavor powder is heel lekker

De flavor powder is heel lekker, de rest is nog uit uit proberen

9 juni 2026

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Marlinda, dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de flavor powder je bevalt. We wensen je veel plezier met het uitproberen van de rest. Groetjes, jouw More Team.

Favoriete smaak

Moest lang wachten totdat mijn smaak er weer was. Maar voor de rest is het een mooi merk.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Jolein, bedankt voor je positieve feedback! Het spijt ons te horen dat je lang moest wachten op je favoriete smaak, maar we zijn blij dat je ons merk waardeert. We wensen je nog een fijne dag, jouw More Team.

Veel variantie en snelle levering

Veel variantie en snelle levering

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Zoé, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de variëteit en de snelle levering. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het gerust weten. Veel plezier met je producten! Wij wensen je een fijne dag, jouw More Team.

Hopelijk weer vlotte levering

Heerlijke smaakjes voor in de yoghurt/kwark, geen suiker of zoetstof meer nodig!

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Heer van den Berg, bedankt voor je feedback! We doen ons best om een snelle levering te bieden en hopen dat je volgende bestelling weer snel bij je is. Fijne dag gewenst, jouw More Team.

Prima website

Prima website. Producten kan ik nog niet beoordelen. Eerste bestelling

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Sascha, bedankt voor je positieve feedback over onze website! We hopen dat je snel tevreden zult zijn met de producten uit je eerste bestelling. Laat het ons weten als je vragen hebt. Geniet van je dag, je More Team.

Het bestelproces verliep vlot

Het bestelproces verliep vlot, fijne acties!

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Sabrina, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat je tevreden bent met de acties. We wensen je nog een fijne dag, jouw More Team.

Bestel NIET

Bestel NIET! Als er iets mis gaat met je bestelling neemt dit bedrijf geen verantwoordelijkheid. Bij mij is 90% van de producten niet verstuurd, ik heb bewijs met het gewicht van de doos. Dat klopt exact met wat ik ontvangen heb, 720 gram voor een grote doos met papier, 2 repen en een flesje sirop. Terwijl ik nog een doos met 12 repen, een pot chunky flavour, nog een flesje sirop en 2 repen extra had besteld die er niet in zaten!! Ik moet bijna 57 euro betalen voor 2 repen en een flesje sirop. Omdat hun zeggen dat ze een foto hebben van een willekeurige doos waarbij het wel ingepakt is. Terwijl het verzend gewicht van de doos mij gelijk geeft. Een bedrijf is wettelijk verantwoordelijk voor het pakket tot het bij de koper bezorgd is. Dit bedrijf komt dat dus niet na! Te gek voor woorden, en SCHANDALIG! Ik laat het er niet bij zitten. Ga geen 57 euro betalen voor 2 reepjes en een flesje sirop. Wat een trieste bedoeling!

Toevoeging op antwoord; nee jullie willen het niet via hier bespreken omdat jullie nogmaals jullie wettelijke verantwoordelijkheden niet nakomen! Het is wéér afgewezen met jullie bagger service, terwijl jullie verantwoordelijk zijn voor pakketten. Ik heb bewijs dat ik het incompleet ontvangen heb. Een bedrijf is ALTIJD aansprakelijk of het pakket aankomt en hoe. Dus als pakketten zoek raken, zeggen jullie ook; nee, wij hebben het ingepakt hoor.. zoek het maar uit klant! Zo werkt het niet he! Neem jullie verantwoordelijkheden voor de missende producten, als dit tijdens transport gebeurd is, zijn jullie nog steeds verantwoordelijk! Moet je kijken hoe jullie een klant behandelen die haar pakket incompleet ontvangt. Bah..

7 juni 2026

Beste Monica,

Bedankt voor je review.

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad en dat je ontevreden bent over de situatie.
We begrijpen dat dit erg frustrerend voor je is. Op dit moment zijn we hierover nog met elkaar in contact en is je dossier nog in behandeling. Daarom willen we de inhoud van de zaak niet via Trustpilot bespreken.
We nemen je melding serieus en zullen het lopende dossier verder met je oppakken via onze klantenservice.

Lieve groetjes,
Team MORE

Nieuw merk voor mij

De website is overzichtelijk en het is fijn om samples te kunnen bestellen. Ook prettig dat er duidelijk bij staat waarvoor en hoe je het product gebruikt. Wat ik wel jammer vond is dat er heel veel uitverkocht is. Dat komt waarschijnlijk door de actie die nu loopt maar toch jammer aangezien dit juist een goed moment is om kennis te kunnen maken met het merk en de smaken.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Desiree, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de website overzichtelijk vindt en dat de informatie over de producten duidelijk is. We begrijpen dat het jammer is dat er veel uitverkocht is, vooral tijdens een actieperiode. We doen ons best om onze voorraad zo snel mogelijk aan te vullen. We hopen dat je in de toekomst nog meer kunt genieten van onze producten. Wij wensen je nog een fijne dag, jouw More Team.