MOTEA Reviews 27.326

4,4

Goededag ben super enthousiast over motea erg snelle levering en mooie producten met goede handleiding.De manier hoe ze de producten verpakken is ook noemenswaardig goed te noemen en dan de prijzen go... Toon meer

Beenkappen besteld voor een streetglide 2014. Ze haaden een paar 2e hands exemplaren voor de fractie van de nieuwprijs. Gokje genomen . Betaling en vezending perfekt. Erg goed verpakt. De kappen zi... Toon meer

Voor Guzzi V85tt gekocht, daar worden ze voor aangeraden in uw lijst. Goede kwaliteit en vlot geleverd. Helaas geen gebruiksaanwijzing bijgeleverd, de montage bleek lastig door de vele losse onderdeel... Toon meer

Twin rail harley-davidson roadking Door de lasspetters in schroefdraad,en afgebroken bout. Na ons telefoon gesprek met motea, Een complete en goede Twin rail ontvangen. Terwijl er maar 2 sta... Toon meer

1. Motoraccessoirewinkel
  2. Auto-accessoire winkel
  3. Auto-accessoirewinkel
  4. Motorfietsonderdelen winkel
  5. Motorwinkel

MOTEA bietet seit 2003 alles rund um Tuning, Styling und Protection für Motorrad, Roller und Co. Der Kunde profitiert im Webshop von der stetigen Entwicklung neuer Produkte, die das Motorradfahren noch angenehmer machen. Gemeinsam kümmert sich das erfahrene Team darum, dass der Kunde findet was er sucht.

4,4

Uitstekend

27K reviews

Vraagt klanten om een review

Super bedrijf

Super bedrijf, telefonisch contact super, service en levering duidelijk en snel 👍🏻

23 april 2026

Bedankt voor uw feedback.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het telefonische contact, de service en de snelle en duidelijke levering. Mocht u nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

Zeer goed van kwaliteit en afwerking

Zeer goed van kwaliteit en afwerking

22 april 2026

Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en afwerking van het product. Mocht u nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

Prima snel geleverd.

Prima snel geleverd.

22 april 2026

Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. Mocht u nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.
Motea-Team

Koffers besteld voor de motor

Koffers besteld voor de motor. Bij nader inzien pasten die niet echt. Zonder problemen geretourneerd en mijn geld terug gekregen

14 maart 2026

Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat de retourzending en terugbetaling zonder problemen zijn verlopen. Wij nemen uw opmerking over de pasvorm mee ter interne controle.
Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij het kiezen van een passend product, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.
Motea-Team

Het bedrijf reageert niet op mijn vraag…

Het bedrijf reageert niet op mijn vraag ook niet als ik deze herhaal. Simpele vraag toch: een slot van mijn koffer is defect, kan ik bij Motea een nieuw slot bestellen? Geen enkele reactie en dat geeft geen vertrouwen. Motea minacht de klant oder die Kunde en laat je barsten. Grosse scheisse Motea! Moet ik toch weer naar aliexpress waar jullie de rommel ook laten maken. Nie wieder Motea ..

bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw vraag en dat dit tot frustratie heeft geleid. Wij begrijpen dat het belangrijk is om duidelijkheid te krijgen over vervangende onderdelen zoals een slot.

Voor een gerichte controle van uw aanvraag en de beschikbaarheid van het onderdeel raden wij u aan om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice, zodat uw verzoek individueel kan worden beoordeeld.

Motea-Team

Deftig materiaal,snel geleverd en…

Deftig materiaal,snel geleverd en netjes verpakt

15 april 2026

Antwoord van MOTEA

Bedankt voor uw beoordeling.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product, de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. Wij hechten veel waarde aan een goede afhandeling van bestellingen.

Motea-Team

Prima ervaring met het kopen van…

Prima ervaring met het kopen van zijkoffers voor mijn motor. Product zoals omschreven en levering zoals verwacht. Contact met de klantenservice was niet super snel, maar voor de rest prima. Let wel op, de kortingen veranderen vaak elke dag, en zijn in mijn ervaring het hoogst op zondag.

23 maart 2026

Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met het product en dat de levering volgens verwachting is verlopen.
Wij nemen uw opmerking over de reactietijd van de klantenservice en de prijswisselingen in acht. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.
Motea-Team

Nooit meer iets bestellen via Motea

expliciet alle motorgegevens ingevuld zodat we er zeker van zouden zijn dat het artikel zou passen. Een handleiding niet beschikbaar, en op geen enkele wijze (dus ook niet met aanpassingen) te monteren op de motor. Contact met Motea is NIET mogelijk. Geen enkele wijze kan men telefonisch of per mail in contact komen.
Zeer slecht, nooit meer.

Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat het product niet naar verwachting past en dat u problemen heeft ondervonden met de montage. Onze producten zijn gebaseerd op de opgegeven specificaties, maar in sommige gevallen kunnen er afwijkingen voorkomen.
Wat betreft uw opmerking over het contact, willen wij u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij uw situatie kunnen controleren en u verder kunnen ondersteunen.
Motea-Team

Na 4 weken wachten staat mijn…

Na 4 weken wachten staat mijn bestelling op geannuleerd, ik heb niets ontvangen. Geld tot nu toe niet terug gestort. Geen enkel bericht ontvangen.

Op mijn vraag via motea,krijg ik geen antwoord, op deze recensie binnen een dag. Das vreemd he.

En motea klanten service bereiken, denk dat het sneller is om even naar Duitsland te rijden.

Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat uw bestelling is geannuleerd en dat u nog geen terugbetaling heeft ontvangen.
Wij verzoeken u om contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij uw dossier kunnen controleren en de situatie verder kunnen nagaan.
Motea-Team

Mooie complete website met goede…

Mooie complete website met goede kwaliteit scherp geprijsde artikelen.

11 april 2026

Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze website, de kwaliteit van de producten en de prijsstelling.
Motea-Team

Heb jullie proberen te berijken via…

Heb jullie proberen te berijken via jullie pagina maar lukt niet gaat om een batwing beschadigd ontvangen vind jullie zeer slecht berijkbaar motor seizoen is begonnen heb hem maar gemonteerd met de schade zal niks meer bij jullie bestellen
Met vriendelijke groet H.Rijndorp

2 april 2026

bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u een beschadigd product heeft ontvangen en dat het niet is gelukt om contact met ons op te nemen. Wij begrijpen dat dit bijzonder vervelend is, zeker aan het begin van het motorseizoen.

Voor een controle van uw situatie en verdere afhandeling adviseren wij u om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat uw verzoek individueel beoordeeld kan worden.

GS 1200 kofferdragers.

Kofferdragers passen totaal niet. Zonder werkplaats, en lasapparaat en gereedschappen beter niet kopen. Ik heb set voor mij GS 1200 2015 gekocht maar dat past helemaal niet en ik heb ze in mijn werkplaats helemaal bewerkt.

10 april 2026

bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat de kofferdragers niet goed pasten en dat er aanzienlijke aanpassingen nodig waren voor de montage. Wij begrijpen dat dit tot ontevredenheid leidt, zeker wanneer extra gereedschap en bewerking vereist zijn.

De compatibiliteit is gebaseerd op beschikbare gegevens, maar kan in sommige gevallen variëren afhankelijk van het specifieke model of de configuratie.

Voor een verdere beoordeling van uw situatie raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice.

Motea-Team

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.
Prima prijs voor een goed product

8 april 2026

Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn blij te horen dat de levering snel en correct is verlopen en dat u tevreden bent met de prijs en het product.

klasse

duidelijke site en supersnelle verzending

9 april 2026

Bedankt voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt en tevreden bent met de snelle verzending. Mocht u in de toekomst vragen of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

snelle levering

goede snelle levering
niet passend jammer genoeg ondanks dit op de site wel werd aangegeven

31 maart 2026

Antwoord van MOTEA

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering.

Het spijt ons echter dat het product niet passend is, ondanks de informatie op de website. Wij adviseren u om contact op te nemen met onze klantenservice met uw bestelgegevens, zodat uw situatie gecontroleerd en verder geholpen kan worden.

Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen.

Motea Team

Top product

Good price.
Fast delivery and top product.

3 april 2026

Antwoord van MOTEA

Thank you for your feedback.
We are pleased to hear that you are satisfied with the price, fast delivery, and the product itself. If you have any questions or need further assistance in the future, our customer service team will be happy to help.

Dear Customer,
thank you for your feedback. We are pleased to hear that both the ordering and return process were smooth and convenient for you.
For any further questions, our customer service team remains at your disposal.
Kind regards,

Mooie duidelijke website.

Mooie duidelijke website.
Ik had eerst verkeerd besteld en was heel netjes afgehandeld.
Levering netjes en snel.

24 maart 2026

Beste klant,
hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn verheugd te horen dat u tevreden bent over de duidelijke website, de snelle en nette levering en de correcte afhandeling van uw eerdere bestelling.
Voor verdere vragen staat onze klantenservice graag tot uw beschikking.

Waar kan je naar toe mailen

Waar kan je naar toe mailen
Zit nog steeds tewachten op bestelling
Zou 17 maart bezorgd worden maar tot op heden nog niks gehad.

26 maart 2026

Bedankt voor uw bericht.

Het spijt ons te horen dat u nog steeds op uw bestelling wacht. Leveringstijden kunnen in sommige gevallen afwijken door logistieke factoren.

Wij adviseren u om contact op te nemen met onze klantenservice via de contactmogelijkheden op onze website, zodat uw bestelling gecontroleerd kan worden en u verdere informatie kunt ontvangen.