Goededag ben super enthousiast over motea erg snelle levering en mooie producten met goede handleiding.De manier hoe ze de producten verpakken is ook noemenswaardig goed te noemen en dan de prijzen go... Toon meer
Beenkappen besteld voor een streetglide 2014. Ze haaden een paar 2e hands exemplaren voor de fractie van de nieuwprijs. Gokje genomen . Betaling en vezending perfekt. Erg goed verpakt. De kappen zi... Toon meer
Voor Guzzi V85tt gekocht, daar worden ze voor aangeraden in uw lijst. Goede kwaliteit en vlot geleverd. Helaas geen gebruiksaanwijzing bijgeleverd, de montage bleek lastig door de vele losse onderdeel... Toon meer
Twin rail harley-davidson roadking Door de lasspetters in schroefdraad,en afgebroken bout. Na ons telefoon gesprek met motea, Een complete en goede Twin rail ontvangen. Terwijl er maar 2 sta... Toon meer
MOTEA bietet seit 2003 alles rund um Tuning, Styling und Protection für Motorrad, Roller und Co. Der Kunde profitiert im Webshop von der stetigen Entwicklung neuer Produkte, die das Motorradfahren noch angenehmer machen. Gemeinsam kümmert sich das erfahrene Team darum, dass der Kunde findet was er sucht.
Gewerbepark Grünewald 2, 58540, Meinerzhagen, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Super bedrijf, telefonisch contact super, service en levering duidelijk en snel 👍🏻

Antwoord van MOTEA
Koffers besteld voor de motor. Bij nader inzien pasten die niet echt. Zonder problemen geretourneerd en mijn geld terug gekregen

Antwoord van MOTEA
Het bedrijf reageert niet op mijn vraag ook niet als ik deze herhaal. Simpele vraag toch: een slot van mijn koffer is defect, kan ik bij Motea een nieuw slot bestellen? Geen enkele reactie en dat geeft geen vertrouwen. Motea minacht de klant oder die Kunde en laat je barsten. Grosse scheisse Motea! Moet ik toch weer naar aliexpress waar jullie de rommel ook laten maken. Nie wieder Motea ..

Antwoord van MOTEA
Prima ervaring met het kopen van zijkoffers voor mijn motor. Product zoals omschreven en levering zoals verwacht. Contact met de klantenservice was niet super snel, maar voor de rest prima. Let wel op, de kortingen veranderen vaak elke dag, en zijn in mijn ervaring het hoogst op zondag.

Antwoord van MOTEA
expliciet alle motorgegevens ingevuld zodat we er zeker van zouden zijn dat het artikel zou passen. Een handleiding niet beschikbaar, en op geen enkele wijze (dus ook niet met aanpassingen) te monteren op de motor. Contact met Motea is NIET mogelijk. Geen enkele wijze kan men telefonisch of per mail in contact komen.
Zeer slecht, nooit meer.

Antwoord van MOTEA
Na 4 weken wachten staat mijn bestelling op geannuleerd, ik heb niets ontvangen. Geld tot nu toe niet terug gestort. Geen enkel bericht ontvangen.
Op mijn vraag via motea,krijg ik geen antwoord, op deze recensie binnen een dag. Das vreemd he.
En motea klanten service bereiken, denk dat het sneller is om even naar Duitsland te rijden.

Antwoord van MOTEA
Mooie complete website met goede kwaliteit scherp geprijsde artikelen.

Antwoord van MOTEA
Heb jullie proberen te berijken via jullie pagina maar lukt niet gaat om een batwing beschadigd ontvangen vind jullie zeer slecht berijkbaar motor seizoen is begonnen heb hem maar gemonteerd met de schade zal niks meer bij jullie bestellen
Met vriendelijke groet H.Rijndorp

Antwoord van MOTEA
Kofferdragers passen totaal niet. Zonder werkplaats, en lasapparaat en gereedschappen beter niet kopen. Ik heb set voor mij GS 1200 2015 gekocht maar dat past helemaal niet en ik heb ze in mijn werkplaats helemaal bewerkt.

goede snelle levering
niet passend jammer genoeg ondanks dit op de site wel werd aangegeven

Mooie duidelijke website.
Ik had eerst verkeerd besteld en was heel netjes afgehandeld.
Levering netjes en snel.

Antwoord van MOTEA
Waar kan je naar toe mailen
Zit nog steeds tewachten op bestelling
Zou 17 maart bezorgd worden maar tot op heden nog niks gehad.