Osoba sprawdzająca wykonała swoją pracę bardzo rzetelnie, aczkolwiek nie powinna mówić sprzedającemu, że "nie wie czemu ktoś miałby nie kupić tego samochodu", redukując jednocześnie moją możliwość neg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Rzeczoznawca z Motokontrolera bardzo dokładnie sprawdził samochód który zleciłem do sprawdzenia. Wykazał wszystkie błędy i niedoskonałości których nie uwzględnił właściciel samochodu. Dzięki czemu nie... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dziękuję, Polecam każdemu kto sam nie wie jak dokładnie sprawdzić samochód przed zakupem.Przy wydatku kilkudziesięciu tysięcy kwota 749pln za profesjonalne sprawdzenie auta i raport to niewielki wyda... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Oględziny Motokontrolera bardzo pomogły w decyzji o zakupie auta. Poznałem stan rzeczywisty, który mogłem zweryfikować z ogłoszeniem. Szczegółowe zdjęcia również podwozia dały pogląd na stan pojazdu n... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Motocontroler to zespół doświadczonych pasjonatów motoryzacji, specjalizujących się w profesjonalnych oględzinach i ocenie aut przed zakupem. Naszą misją jest zapewnienie kupującym rzetelnej wiedzy o stanie technicznym i historii pojazdów, aby mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje. Dzięki rozległej ekspertyzie potrafimy zidentyfikować potencjalne usterki wskazanych przez naszych klientów samochodów oraz określić ich realny stan. Po zakończeniu oględzin przekazujemy szczegółowy raport, w którym znajdują się nie tylko informacje o ewentualnych naprawach i stopniu zużycia poszczególnych elementów, ale także liczne zdjęcia dokumentujące kluczowe obszary pojazdu. Taka fotodokumentacja pozwala jeszcze lepiej zrozumieć stan auta i pomaga w ocenie dalszych kosztów eksploatacyjnych. Zależy nam na tym, by każdy klient otrzymał jasny, czytelny i w pełni obiektywny obraz oglądanego samochodu. Dzięki naszej wiedzy i doświadczeniu pomagamy zaoszczędzić czas, pieniądze oraz uniknąć stresu związanego z nieoczekiwanymi problemami w przyszłości. W Motocontroler stawiamy na profesjonalizm, przejrzystość oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia, co przekłada się na rosnące zaufanie wśród kolejnych klientów. Wierzymy, że bezpieczny i świadomy zakup pojazdu to podstawa satysfakcji z wymarzonego samochodu.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Raport szczegółowy, dokładny, zawierał dużo zdjęć i wyczerpujące opisy. Dodatkowo opinia rzeczoznawcy.

Antwoord van Motocontroler
Auto sprawdzone dokładnie dzięki czemu nie
wydałam pieniędzy na marne.

Antwoord van Motocontroler
Wszystko w najlepszym porządku. Profesjonalna obsługa i wykonana usługa. Polecam!

Antwoord van Motocontroler
Znakomity kontakt, BARDZO szybkie działanie - od zgłoszenia do otrzymania telefonu z opinią nie minęło nawet 24h. REWELACJA! Dzięki Wam udało mi się nie popłynąć na aucie, które miało być bezwypadkowe.

Antwoord van Motocontroler
Sprawdzenie auta odbyło się około południa a inspektor dzwonił dopiero o 19:30. Na telefon czekałem przez cały dzień, ale w tak późnych godzinach wieczornych nie mogłem rozmawiać. W sprawie ponownego kontaktu inspektora prosiłem infolinię kolejnego dnia dwukrotnie. Raport ze zdjęciami otrzymałem po 26h od oględzin a same oględziny odbyły się po 2 dniach od zamówienia.

Antwoord van Motocontroler
Opinie na raporcie były wyczerpujące, konkretne, bardzo pomocne w podjęciu decyzji, powstrzymały mnie od kupna samochodu powypadkowego (w ogłoszeniu sprzedawca napisał że bezwypadkowe). Drogie Panie polecam

Antwoord van Motocontroler
Fajny, szybki i sprawny kontakt. Auto sprawdzone bez najmniejszego problemu, czy poślizgu. Nagle się okazało, że nie jest to taka "perła", jak wszystko by na to wskazywało (włączenie z raportami VIN i historią serwisową), ale rudy "chrupek". Oszczędziło to czas mój, drugiego kierowcy, oraz oczywiście paliwo. Serdecznie polecam.

Antwoord van Motocontroler
Kupiłem samochód bazując na raporcie. Realizacja szybka i kontakt dobry - za to dwie gwiazdki. W moim przypadku, najwyraźniej nienależycie dokonano oględzin, albowiem o ile w raporcie można przeczytać, że wycieków nie ma to okazuje się, że wyciek jest i to z najdroższego elementu samochodu - zautomatyzowanej skrzyni fiata... Dopiero teraz po fakcie łączę kropki i zauważyłem oprócz plam pod autem, zdjęcia spod spodu z oględzin wskazują na "zaschnięty" wyciek, bo część skrzyni ma inny kolor niż reszta. Ponadto nie zweryfikowano stanu klimatyzacji i wskazano, że auto nie jest w nią wyposażone, jest tylko, że uruchomienie jej nie jest intuicyjne, trzeba wcisnąć pokrętło wentylacji. Klimatyzacja w efekcie nie sprawna. Tak samo elektryczne lusterka, niby auto nie ma, a w rzeczywistości ma, tylko był przepalony bezpiecznik.
Ekspert wykazał, że skrzynia wolno zmienia biegi i może sugerować problemy, ale głównym problemem nie jest działanie (wg. Mnie działa dobrze, choć spodziewałem się, że to kwestia wymiany sprzęgła i płynu w robocie dualogic, a nie wycieku tego płynu)... Szkoda, bo tysiak na raport poszedł, a i tak zostałem z ręką w nocniku.

Antwoord van Motocontroler
Raport z oględzin samochodu bardzo dobrze sporządzony. W dużym stopniu pomógł w podięciu decyzji. Jedyny minus jest to że wstępną opinię o samochodzie dostałem wraz z raportem, jeśli dostał bym przed kontrolą , rozważył bym zmianę samochodu. Ale nic się nie stało, przy następnym zleceniu zwrócę na to uwagę. Ogólnie jestem zadowolony, chociaż nie dojdzie do zakupu samochodu. Polecam i podrawiam Adam.

Antwoord van Motocontroler
Początkowo miałam zastrzeżenia do realizacji usługi, ponieważ samochód nie został sprawdzony na stacji kontroli pojazdów, mimo że było to zawarte w opisie oferty.
Po zgłoszeniu sprawy firma bardzo szybko zareagowała, wyjaśniła sytuację i zwróciła część kosztów. Doceniam podejście do klienta i rozwiązanie problemu.
Sam raport był pomocny, wykonany bardzo szybko.
Ostatecznie oceniam usługę pozytywnie, głównie ze względu na podejście do reklamacji.

Antwoord van Motocontroler
Bardzo krótki czas reakcji i bardzo dobry kontakt z rzeczoznawcą. Otrzymałem tak wiele dokładnych informacji, że dzięki nim mogłem spokojnie podjąć decyzję.

Antwoord van Motocontroler
Ogólnie zapłaciłem blisko 1 tyś zł czyli full ani raportu z zagranicy z przeglądów nic. Zdjęć narobił i powiedział że jest ok. Zdecydowałem się kupić samochód No i okazało sie że jest dwu masa padnięta. Koszt około 5 tyś bmw 123d. Myślę że lepiej podjechać na stację niezależną i dać z parę stówek i diagnosta ci go przejrzy i napewno wyłapie że dwumasa jest padnięta. Jedynynie jeśli ktoś ma daleko tak jak ja ,ale wyszło jak wyszło.
... samochód został polecony po wizycie w Aso, to ja sie pytam po co mi wasza ekspertyza jak pojadę do Aso I od nich dostanę ekspertyzę. Owszem lakier sprawdzony i inne parę rzeczy, zdj porobione. Klima do nabicia w dniu kiedy ja go kupowałem, a kupowałem go w dniu 23.03.2026 praktycznie z takim samym przebiegiem jak w dniu oględzin przez państwa. Sugeruje Pan że dwumasa padła sama z siebie. Jak podjechałem do mechanika to od razu przy odpalaniu to zauważył. Myślę że diagnosta na stacji diagnostycznej gdzie przeważnie prowadzą również jakiś serwis również by to od razu zauważył. A pewnie za takie sprawdzenie weźmie z 300 zł. Ba nawet w aso sprawdzenie jest tańsze. Odpalenie silnika mnie laika również zainteresowało że zatrzęsło i trzęsie samochodem ale skoro "fachura" powiedział mi że jest ok to go zakupiłem. A pisze opinie po 12 dniach bo nie dawno byłem z tym u mechanika bo w końcu mówię że coś tu jest nie tak.
Ocena 2 gwiazdki bo jednak byliście państwo na miejscu zdjęcia porobili i parę papierków wysłali (zero info o serwisie, kazano mi samemu uzyskać z aso , śmiech na sali)

Antwoord van Motocontroler
Mogę polecić usługi z pełnym przekonaniem. Audi A5 dokładnie sprawdzone na pakiecie Maxi, następnego dnia kupione 😁 Dzięki Panowie i do zobaczenia pewnie jeszcze kiedyś!

Polecam wszystko sprawdzone dokładnie