Banner for Motocontroler

Motocontroler Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dziękuję, Polecam każdemu kto sam nie wie jak dokładnie sprawdzić samochód przed zakupem.Przy wydatku kilkudziesięciu tysięcy kwota 749pln za profesjonalne sprawdzenie auta i raport to niewielki wyda... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kupienie usługi wpłynęło na moją decyzję. Zrezygnowałem z z zakupu auta i uchroniło mnie to przed dodatkowymi wydatkami w przyszłości. Należy mieć na uwadze przy zakupie usługi z telefonem po oglę... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voertuiginspectie
  2. Autokeuringsstation
  3. Monteur

Geschreven door het bedrijf

Motocontroler to zespół doświadczonych pasjonatów motoryzacji, specjalizujących się w profesjonalnych oględzinach i ocenie aut przed zakupem. Naszą misją jest zapewnienie kupującym rzetelnej wiedzy o stanie technicznym i historii pojazdów, aby mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje. Dzięki rozległej ekspertyzie potrafimy zidentyfikować potencjalne usterki wskazanych przez naszych klientów samochodów oraz określić ich realny stan. Po zakończeniu oględzin przekazujemy szczegółowy raport, w którym znajdują się nie tylko informacje o ewentualnych naprawach i stopniu zużycia poszczególnych elementów, ale także liczne zdjęcia dokumentujące kluczowe obszary pojazdu. Taka fotodokumentacja pozwala jeszcze lepiej zrozumieć stan auta i pomaga w ocenie dalszych kosztów eksploatacyjnych. Zależy nam na tym, by każdy klient otrzymał jasny, czytelny i w pełni obiektywny obraz oglądanego samochodu. Dzięki naszej wiedzy i doświadczeniu pomagamy zaoszczędzić czas, pieniądze oraz uniknąć stresu związanego z nieoczekiwanymi problemami w przyszłości. W Motocontroler stawiamy na profesjonalizm, przejrzystość oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia, co przekłada się na rosnące zaufanie wśród kolejnych klientów. Wierzymy, że bezpieczny i świadomy zakup pojazdu to podstawa satysfakcji z wymarzonego samochodu.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

570 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Usługa bezużyteczna w praktyce. Najdroższy pakiet, a brak kluczowej komunikacji.

Zdecydowanie nie polecam usług firmy Motocontroler. Wykupiłem najdroższy pakiet oględzin, licząc na partnerskie podejście i pomoc w podjęciu szybkiej decyzji. Niestety, system pracy tej firmy naraża klienta na niepotrzebne koszty.
Podczas oględzin pojazdu ekspert ujawnił, że samochód ma za sobą przeszłość wypadkową – wymieniono w nim przednią szybę oraz reflektor. Informacja ta znalazła się finalnie w raporcie, jednak rzeczoznawca w ogóle nie poinformował mnie o tym fakcie w trakcie wykonywania oględzin na miejscu.
Gdybym otrzymał krótki telefon w momencie wykrycia tak poważnej szkody, natychmiast podjąłbym decyzję o przerwaniu dalszej inspekcji. Zaoszczędziłoby to czas eksperta, a mi pozwoliło odzyskać część pieniędzy za niewykonane do końca procedury (np. jazdę próbną czy wizytę na stacji diagnostycznej). Zamiast tego rzeczoznawca w milczeniu dokończył pełne badanie auta, które dla mnie – jako klienta szukającego samochodu bezwypadkowego – było już w tamtym momencie skreślone.
Wykupując najdroższy pakiet, oczekiwałem profesjonalnego wsparcia na żywo, a nie bezmyślnego odhaczania punktów z listy bez kontaktu z zamawiającym. Przestrzegam innych: jeśli zależy Wam na elastyczności i na tym, by nie płacić za badanie "trupa", którego i tak nie kupicie, ta firma nie spełni Waszych oczekiwań.

22 juli 2026

Szanowny Kliencie,

W żadnym punkcie usługi nie wskazujemy, abyśmy mieli przerwać oględziny w trakcie czy relacjonować je na żywo. Opłacając usługę opłaca Pan PEŁNE oględziny pojazdu w zamówionym pakiecie. Jest to jasno określone na stronie. Dostarczamy pełny obraz pojazdu, aby Klient miał możliwość zapoznania się z PEŁNYM stanem pojazdu i na podstawie tego podjęcia swojej decyzji. Nie dostarczamy wyrywków wyników.

Na marginesie warto wspomnieć, że szkody, które Pan podnosi do rangi pojazdu powypadkowego to wymiana szyby i reflektora w 13 letnim pojeździe, co można określić jako całkowicie spodziewane.

Z bólem serca przyjmujemy do wiadomości, że za wykonaną w pełni usługę zgodnie z pakietem i obszerne informacje o pojeździe otrzymujemy negatywną opinię. Zlecił Pan pełną usługę i taka usługa została dostarczona, bo cenimy sobie pełny obraz o pojeździe, a nie podejmowanie decyzji na podstawie wycinku pojazdu.

Z poważaniem,
Zespół Motocontroler.

Dziękuję,

Dziękuję,
Polecam każdemu kto sam nie wie jak dokładnie sprawdzić samochód przed zakupem.Przy wydatku kilkudziesięciu tysięcy kwota 749pln za profesjonalne sprawdzenie auta i raport to niewielki wydatek.Auto kupiłem.Polecam.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rzeczoznawca z Motokontrolera bardzo rzetelnie wykonał swoje zadanie .…

Rzeczoznawca z Motokontrolera bardzo dokładnie sprawdził samochód który zleciłem do sprawdzenia. Wykazał wszystkie błędy i niedoskonałości których nie uwzględnił właściciel samochodu. Dzięki czemu nie kupiłem oferowanego samochodu. Musiałbym dużą kwotę wydać na poprawę stanu samochodu.

19 juli 2026

Szanowny Panie Czesławie,

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową opinię oraz najwyższą ocenę. Bardzo się cieszymy, że nasz rzeczoznawca przeprowadził oględziny w sposób rzetelny i dokładny, a przekazane informacje pomogły Panu poznać rzeczywisty stan samochodu.

Szczególnie satysfakcjonujące jest dla nas to, że dzięki przeprowadzonej kontroli udało się wykryć usterki i niedoskonałości, które nie zostały ujawnione przez sprzedającego. Choć rezygnacja z zakupu bywa trudną decyzją, często pozwala uniknąć znacznie większych wydatków i rozczarowań w przyszłości. Właśnie dlatego naszym celem jest dostarczanie obiektywnej i rzetelnej oceny stanu pojazdu, aby nasi Klienci mogli podejmować świadome decyzje.

Dziękujemy za okazane zaufanie i polecenie naszych usług. Życzymy powodzenia w znalezieniu samochodu, który spełni wszystkie Pana oczekiwania. Gdy pojawi się kolejna okazja zakupowa, z przyjemnością ponownie pomożemy.

Everttging OK

30 juni 2026

Szanowny Panie Mario,

Serdecznie dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny i podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z naszych usług i że cały proces przebiegł zgodnie z oczekiwaniami.

Każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom rzetelne oględziny, sprawny kontakt oraz kompleksowe informacje, które pomagają w podjęciu bezpiecznej decyzji o zakupie samochodu.

Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli pomóc przy wyborze kolejnego auta. Życzymy wielu bezpiecznych i bezproblemowych kilometrów!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fajny kontakt i szybki treściwy raport

Fajny kontakt i szybki treściwy raport, fajna rozmowa telefoniczna z rzeczoznawcą.

Szanowny Panie Yevhenie,

Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę oraz podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan zarówno sprawny kontakt z naszym zespołem, jak i szybką realizację oraz przejrzysty raport. Miło nam również, że rozmowa telefoniczna z rzeczoznawcą okazała się pomocna i spełniła Pana oczekiwania.

Dokładamy wszelkich starań, aby przekazywane informacje były konkretne, rzetelne i pozwalały naszym klientom podejmować świadome decyzje dotyczące zakupu samochodu. Takie opinie są dla nas najlepszym potwierdzeniem, że obrany kierunek działania ma realną wartość.

Dziękujemy za zaufanie i polecenie naszych usług. Życzymy wielu bezpiecznych kilometrów i mamy nadzieję, że przy kolejnych motoryzacyjnych decyzjach ponownie będziemy mogli służyć pomocą.

Szybko

Szybko, rzeczowo, polecam.

Szanowny Kliencie,

Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę oraz polecenie naszych usług. Cieszymy się, że docenił Pan szybki czas realizacji oraz rzeczowe podejście naszego zespołu. Dokładamy wszelkich starań, aby każda kontrola przebiegała sprawnie, a przekazywane informacje były konkretne i pomocne w podjęciu bezpiecznej decyzji o zakupie samochodu.

Dziękujemy za okazane zaufanie. Życzymy wielu bezproblemowych kilometrów i mamy nadzieję, że przy kolejnych motoryzacyjnych decyzjach ponownie będziemy mogli służyć pomocą.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Osoba sprawdzająca wykonała swoją pracę…

Osoba sprawdzająca wykonała swoją pracę bardzo rzetelnie, aczkolwiek nie powinna mówić sprzedającemu, że "nie wie czemu ktoś miałby nie kupić tego samochodu", redukując jednocześnie moją możliwość negocjacji ceny. Przypominam że za raport płaci kupujący, nie sprzedający więc takie informacje nie powinny być przekazywane. Ponadto osoba sprawdzająca zaznaczyłem że do auta jest jeden klucz, były 2. Ponadto git.

10 juli 2026

Szanowny Panie Michale,

Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę oraz szczegółową opinię. Cieszymy się, że docenił Pan rzetelność i jakość przeprowadzonych oględzin.

Dziękujemy również za zwrócenie uwagi na opisane kwestie. Rozumiemy Pana punkt widzenia i przepraszamy, jeśli sposób komunikacji mógł wzbudzić wątpliwości. Przekażemy tę uwagę do naszego Eksperta, aby przypomnieć, że wszelkie informacje przekazywane sprzedającemu powinny ograniczać się wyłącznie do kwestii organizacyjnych, bez sugerowania oceny pojazdu czy wpływania na przebieg negocjacji. Zależy nam na zachowaniu pełnej neutralności i reprezentowaniu wyłącznie interesu naszego Klienta.

Dziękujemy również za wskazanie nieścisłości dotyczącej liczby kluczyków. Każda taka uwaga jest dla nas cenna i pomaga nam jeszcze bardziej doskonalić jakość świadczonych usług.

Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu bezpiecznych kilometrów. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli pomóc przy zakupie kolejnego samochodu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Potrzebowałem obsługi w 24h i taką…

Potrzebowałem obsługi w 24h i taką dostałem. Dobry kontakt po sprawdzeniu, świetny raport.

15 juli 2026

Szanowny Panie Konradzie,

Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę i podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że udało nam się zrealizować usługę w oczekiwanym przez Pana czasie oraz sprostać potrzebie wykonania oględzin w ciągu 24 godzin.

Miło nam również, że docenił Pan kontakt po zakończeniu sprawdzenia oraz jakość przygotowanego raportu. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci otrzymywali nie tylko szczegółową ocenę stanu technicznego pojazdu, ale także wszystkie niezbędne informacje, które pomagają podjąć świadomą i bezpieczną decyzję zakupową.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Inspekcja przydała się przy zakupie…

Inspekcja przydała się przy zakupie samochodu.

4 juli 2026

Szanowny Panie Patryku,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii i podzielenie się swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że nasza inspekcja okazała się pomocna podczas zakupu samochodu i wsparła Pana w podjęciu świadomej decyzji.

Dokładamy wszelkich starań, aby każda kontrola dostarczała rzetelnych informacji o rzeczywistym stanie pojazdu i pozwalała naszym klientom uniknąć nieprzewidzianych wydatków oraz stresu związanego z zakupem używanego auta.

Dziękujemy za okazane zaufanie. Życzymy wielu bezpiecznych i bezproblemowych kilometrów, a jeśli w przyszłości będzie Pan ponownie potrzebował wsparcia przy wyborze kolejnego samochodu, z przyjemnością ponownie pomożemy.

Szybka

Szybka, rzetelna usługa. Konsultacja telefoniczna była dokładna i pomocna. Bardzo polecam!

14 juli 2026

Szanowna Pani Karolino,

Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę oraz miłe słowa. Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani szybkość realizacji, rzetelność naszej usługi oraz dokładną i pomocną konsultację telefoniczną. Zależy nam, aby każdy klient otrzymał nie tylko szczegółowy raport, ale również jasne wyjaśnienie najważniejszych kwestii, które ułatwią podjęcie świadomej decyzji o zakupie samochodu.

Dziękujemy za zaufanie i polecenie naszych usług. To właśnie takie opinie motywują nas do utrzymywania najwyższych standardów i ciągłego doskonalenia naszej pracy.

Życzymy wielu bezpiecznych kilometrów i mamy nadzieję, że jeśli w przyszłości będzie potrzebowała Pani wsparcia przy zakupie kolejnego samochodu, ponownie będziemy mogli pomóc.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Wpływ na decyzję w zakupie.

Należy mieć na uwadze przy zakupie usługi z telefonem po oględzinach że kontakt może nie nastąpić od razu po oględzinach, a kilka godzin po. Trzeba również najlepiej samemu upewnić się telefonicznie czy auto może poruszać się legalnie po drogach w kwestii jazdy próbnej i wizyty na stacji kontroli. To ważne, ponieważ jak sprzedawca auta nawet powie że na własne ryzyko pojedzie samochodem i podstawi na stację to rzeczoznawca może nie chcieć się na to zgodzić i później prawdy się nie dowiesz.

10 juli 2026

Szanowny Panie Mateuszu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za zaufanie, którym nas Pan obdarzył. Cieszymy się, że przeprowadzone oględziny pomogły Panu zrezygnować z zakupu samochodu, który mógłby w przyszłości generować dodatkowe koszty. Właśnie takie świadome decyzje są celem naszej pracy.

Dziękujemy również za cenne uwagi dotyczące organizacji procesu. Staramy się, aby kontakt telefoniczny z Ekspertem następował możliwie jak najszybciej po zakończeniu oględzin, jednak w zależności od czasu zakończenia kontroli oraz harmonogramu danego dnia może on nastąpić z niewielkim opóźnieniem. Zawsze dokładamy wszelkich starań, aby przekazać klientowi najważniejsze informacje jeszcze przed udostępnieniem pełnego raportu.

Ma Pan również rację, że przed zleceniem oględzin warto upewnić się ze sprzedającym, czy możliwe będzie wykonanie jazdy próbnej oraz wizyty na stacji kontroli pojazdów. Ostateczna zgoda na takie czynności należy do właściciela samochodu, a my zawsze działamy zgodnie z jego decyzją oraz obowiązującymi przepisami.

Dziękujemy za zaufanie i wartościową opinię. Życzymy powodzenia w znalezieniu odpowiedniego samochodu, a gdy pojawi się kolejna okazja zakupowa, z przyjemnością ponownie pomożemy.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybko i sprawnie, obszerny raport

Bardzo szybka reakcja, raport w 24h od oględzin, wszystko ok, auto kupiłem

7 juli 2026

Szanowny Panie Wojciechu,

Serdecznie dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan szybki czas realizacji, obszerny raport oraz sprawny przebieg całego procesu. Zależy nam, aby nasi klienci otrzymywali rzetelną ocenę pojazdu w możliwie najkrótszym czasie, dlatego tym bardziej miło nam, że spełniliśmy Pana oczekiwania.

Cieszymy się również, że dzięki przeprowadzonym oględzinom mógł Pan z pełnym przekonaniem podjąć decyzję o zakupie samochodu. Życzymy, aby auto służyło bezawaryjnie przez długie lata i dostarczało wyłącznie pozytywnych wrażeń z jazdy.

Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że przy kolejnych motoryzacyjnych decyzjach ponownie będziemy mogli służyć pomocą.

Audi

Przegląd auta został wykonany w deklarowanym zakresie i terminie, z pedantyczną starannością. Jak stwierdził sprzedający, „auto było przetrzepane na wylot”. Po późniejszych oględzinach pojazdu nie znalazłem niczego, co mógłbym dopisać do listy sporządzonej przez rzeczoznawcę.

Duży minus za realizację dodatkowo wykupionej usługi telefonicznej konsultacji z rzeczoznawcą po wykonaniu przeglądu. Rozmowa odbyła się jeszcze przed udostępnieniem raportu, przez co miała bardzo ogólny charakter i sprowadzała się do odpowiedzi w stylu: „wszystko znajdzie Pan w raporcie”. Gdy po zapoznaniu się z raportem potrzebowałem omówić konkretne kwestie i zadać pytania, możliwość konsultacji była już niedostępna. Usługa nie spełniła swojej roli.

2 juli 2026

Szanowny Panie Marcinie,

Dziękujemy za poświęcony czas na pozostawienie szczegółowej opinii. Cieszymy się, że docenił Pan dokładność przeprowadzonych oględzin oraz ich zgodność z deklarowanym zakresem i terminem realizacji. To dla nas bardzo ważne.

Przykro nam natomiast, że sposób realizacji konsultacji telefonicznej nie spełnił Pana oczekiwań. Chcielibyśmy wyjaśnić, że rozmowa z Ekspertem została zaplanowana właśnie po to, aby jeszcze przed udostępnieniem raportu przekazać klientowi „na gorąco” ogólną ocenę pojazdu, najważniejsze spostrzeżenia oraz wskazać, czego można spodziewać się w szczegółowym opracowaniu. Dzięki temu decyzję można podjąć szybciej, bez konieczności oczekiwania na pełny raport.

Jeżeli natomiast po zapoznaniu się z raportem pojawiają się dodatkowe pytania lub potrzeba omówienia konkretnych zapisów, pozostajemy do dyspozycji drogą mailową pod adresem kontakt@motocontroler.com. Taka forma kontaktu pozwala nam skonsultować zgłoszenie zarówno z Weryfikatorem, jak i Ekspertem wykonującym oględziny, dzięki czemu możemy udzielić możliwie najbardziej precyzyjnych i kompletnych odpowiedzi.

Dziękujemy za przekazaną uwagę – jest ona dla nas cenna i pomoże nam jeszcze lepiej komunikować cel oraz przebieg konsultacji telefonicznej. Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół MotoControler

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oględziny Motokontrolera bardzo pomogły…

Oględziny Motokontrolera bardzo pomogły w decyzji o zakupie auta. Poznałem stan rzeczywisty, który mogłem zweryfikować z ogłoszeniem. Szczegółowe zdjęcia również podwozia dały pogląd na stan pojazdu nie widoczny w ogłoszeniu. Zaoszczędziłem czas na osobistą weryfikację pojazdu oraz kontrolę w serwisach. Zakup stał się formalnością i ograniczył do sprawdzenia czy pojazd odpowiada pod względem wielkości i prowadzenia. Polecam

3 juli 2026

Szanowny Panie Arkadiuszu,

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze oględziny pomogły Panu podjąć świadomą decyzję o zakupie samochodu oraz zweryfikować rzeczywisty stan pojazdu z tym, co przedstawiono w ogłoszeniu.

Miło nam, że docenił Pan szczegółową dokumentację zdjęciową, w tym fotografie podwozia, które często pozwalają dostrzec elementy niewidoczne na pierwszy rzut oka. Naszym celem jest dostarczenie jak najbardziej rzetelnych informacji, aby nasi klienci mogli zaoszczędzić czas, uniknąć niepotrzebnych wizyt w serwisach i podejmować decyzje z pełnym przekonaniem.

Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie naszych usług. Życzymy, aby zakupiony samochód służył bezawaryjnie przez długie lata. W razie kolejnych motoryzacyjnych planów z przyjemnością ponownie pomożemy.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo konkretne oględziny samochodu.

Bardzo konkretne oględziny samochodu.
Kontroler powiadomił mnie o wszystkich swoich uwagach dotyczące samochód.
Na koniec dostałem szczegółowy raport za który jestem wdzięczny. Sprzedający ukrył niektóre fakty dotyczące samochodu.
Polecam Motokontrolera przed zakupem samochodu.

2 juli 2026

Szanowny Panie Czesławie,

Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas i tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że docenił Pan dokładność przeprowadzonych oględzin, szczegółowe omówienie wszystkich istotnych kwestii przez Kontrolera oraz raport, który pomógł lepiej poznać rzeczywisty stan samochodu.

To właśnie rzetelna weryfikacja pojazdu i przekazanie klientowi pełnych, obiektywnych informacji są dla nas najważniejsze. Tym bardziej cieszy nas, że dzięki oględzinom udało się ujawnić kwestie, o których sprzedający wcześniej nie wspomniał. Wierzymy, że świadoma decyzja zakupowa to najlepszy sposób na uniknięcie nieprzyjemnych niespodzianek i niepotrzebnych kosztów.

Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie naszych usług. Życzymy powodzenia w znalezieniu odpowiedniego samochodu, a jeśli w przyszłości będziemy mogli ponownie pomóc przy zakupie kolejnego auta, będzie nam bardzo miło.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół MotoController 🚗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem zadowolona z usług skorzystałam…

Jestem zadowolona z usług skorzystałam dwa razy i nie mam żadnych zastrzeżeń. Raport czytelny wyjaśniający wszystkie nieprawidłowości.

1 juli 2026

Szanowna Pani Izabelo,

Serdecznie dziękujemy za ponowne zaufanie i tak miłe słowa. To dla nas szczególnie cenna opinia, ponieważ skorzystała Pani z naszych usług już drugi raz. Cieszymy się, że po raz kolejny spełniliśmy Pani oczekiwania, a raport okazał się czytelny, przejrzysty i pomocny w zrozumieniu stanu technicznego pojazdu.

Dokładamy wszelkich starań, aby każda kontrola dostarczała rzetelnych informacji, które pozwalają naszym klientom podejmować świadome i bezpieczne decyzje zakupowe. Świadomość, że wracają Państwo do MotoControler przy kolejnych zakupach samochodów, jest dla nas najlepszym potwierdzeniem jakości naszej pracy.

Dziękujemy za zaufanie i rekomendację. Życzymy wielu bezproblemowych kilometrów, a jeśli w przyszłości ponownie będzie potrzebna niezależna weryfikacja auta, z przyjemnością ponownie pomożemy.

Test na 5

Zaraz po sprawdzeniu samochodu dostałem telefon ze szczegółowyym opisem samochodu. Kontroler odpowiedział na wszystkie moje pytania, które najbardziej mnie nurtowały przed zakupem samochodu. Następnego dnia już miałem raport ze zdjęciami i filmem. Mega robota ! Dziękuję

30 juni 2026

Szanowny Panie Patryku,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię i najwyższą ocenę! Bardzo się cieszymy, że docenił Pan zarówno szczegółową rozmowę z Kontrolerem po oględzinach, jak i kompleksowy raport ze zdjęciami oraz filmem, który otrzymał Pan już następnego dnia.

Zależy nam, aby każdy klient miał możliwość zadania wszystkich nurtujących pytań i otrzymał jasne, rzetelne informacje, które ułatwią podjęcie właściwej decyzji o zakupie samochodu. Miło nam wiedzieć, że nasze zaangażowanie i sposób komunikacji spełniły Pana oczekiwania.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy, aby zakup auta okazał się trafioną inwestycją oraz dostarczał wyłącznie pozytywnych doświadczeń. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli pomóc przy kolejnych motoryzacyjnych decyzjach.

Pozdrawiamy serdecznie,

Dit is Trustpilot