Rzeczoznawca z Motokontrolera bardzo dokładnie sprawdził samochód który zleciłem do sprawdzenia. Wykazał wszystkie błędy i niedoskonałości których nie uwzględnił właściciel samochodu. Dzięki czemu nie... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Osoba sprawdzająca wykonała swoją pracę bardzo rzetelnie, aczkolwiek nie powinna mówić sprzedającemu, że "nie wie czemu ktoś miałby nie kupić tego samochodu", redukując jednocześnie moją możliwość neg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dziękuję, Polecam każdemu kto sam nie wie jak dokładnie sprawdzić samochód przed zakupem.Przy wydatku kilkudziesięciu tysięcy kwota 749pln za profesjonalne sprawdzenie auta i raport to niewielki wyda... Toon meer
Kupienie usługi wpłynęło na moją decyzję. Zrezygnowałem z z zakupu auta i uchroniło mnie to przed dodatkowymi wydatkami w przyszłości. Należy mieć na uwadze przy zakupie usługi z telefonem po oglę... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Motocontroler to zespół doświadczonych pasjonatów motoryzacji, specjalizujących się w profesjonalnych oględzinach i ocenie aut przed zakupem. Naszą misją jest zapewnienie kupującym rzetelnej wiedzy o stanie technicznym i historii pojazdów, aby mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje. Dzięki rozległej ekspertyzie potrafimy zidentyfikować potencjalne usterki wskazanych przez naszych klientów samochodów oraz określić ich realny stan. Po zakończeniu oględzin przekazujemy szczegółowy raport, w którym znajdują się nie tylko informacje o ewentualnych naprawach i stopniu zużycia poszczególnych elementów, ale także liczne zdjęcia dokumentujące kluczowe obszary pojazdu. Taka fotodokumentacja pozwala jeszcze lepiej zrozumieć stan auta i pomaga w ocenie dalszych kosztów eksploatacyjnych. Zależy nam na tym, by każdy klient otrzymał jasny, czytelny i w pełni obiektywny obraz oglądanego samochodu. Dzięki naszej wiedzy i doświadczeniu pomagamy zaoszczędzić czas, pieniądze oraz uniknąć stresu związanego z nieoczekiwanymi problemami w przyszłości. W Motocontroler stawiamy na profesjonalizm, przejrzystość oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia, co przekłada się na rosnące zaufanie wśród kolejnych klientów. Wierzymy, że bezpieczny i świadomy zakup pojazdu to podstawa satysfakcji z wymarzonego samochodu.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Samochód sprawdzony przed zakupem bardzo rzetelnie. Szczegółowy raport. Polecam

Antwoord van Motocontroler
Bardzo fachowo przeprowadzona ekspertyza auta, dokładnie opisane wszystkie niedoskonałości i mankamenty samochodu, w raporcie zostało ujęte wszystko to czego oczekiwałem. Ogromny plus za obszerną dokumentację zdjęciową, w moim przypadku było to prawie 200 zdjęc, na których dokładnie widać nawet te najmniejsze szczegóły których przy osobistych oględzinach mógłbym się nie dopatrzeć, bardzo polecam.

Antwoord van Motocontroler
Masa zdjęć auta z każdej strony, dobre sprawdzenie i podpowiedzi na co zwrócić uwagę.

Zdecydowanie polecam
Wszystko co zostało opisane zgadzało się ze stanem faktycznym

Antwoord van Motocontroler
Usługa wykonana zgodnie z oczekiwaniami. Kontakt z rzeczoznawcą po wykonaniu kontroli w pełni obiektywny i pomocny. Usługi godne polecenia

Antwoord van Motocontroler
Usługa została wykonana sprawnie i w miarę dokładnie (poza mankamentami opisanymi niżej), po usłudze otrzymałem telefon, tak jak powinno to wyglądać.
Samo sprawdzenie pozostawia jednak trochę do życzenia. Sprawdzający nie sprawdził działania szyberdachu - napisał w raporcie "BRAK" mimo że samochód jest w niego wyposażony. Drugim dość sporym minusem jest brak dokładnego sprawdzenia przedniej szyby na której są setki małych dziurek jak po piaskowaniu. Sprawdzający zaznaczył tylko chyba ze 2 ciut większe, mniejszych nie sprawdził. Szyba w słoneczny dzień jest mało przejrzysta, co przeszkadza w jeździe. Kolejnym minusem był brak sprawdzenia samochodu przy wyższych prędkościach - według mnie sprawdzający powinien wjechać na jakąś obwodnicę i przetestować samochód również w takich warunkach. ( w mieście w którym był sprawdzany samochód są dostępne takie miejsca). To był mój drugi raz, gdy korzystam z usług tej firmy, za pierwszym razem dałem 5/5, teraz wyraźny spadek na jakości, a szkoda, bo samochód o wiele droższy niż pierwszy. Przy następnym zakupie myślę, że dam szansę innym firmom.

Antwoord van Motocontroler
Bardzo dokładnie sprawdzone auto z najdrobniejszymi detalami i uczciwa rekomendacja

Antwoord van Motocontroler
Bardzo Dobrze Sprawdzone Auto przez to Nie wtopiłem się z kupnem Auta typu ''Trup''

Antwoord van Motocontroler
Szybko, sprawnie. Prawdopodobnie opinia i raport uchroniły mnie od tak zwanego "składaka".

Antwoord van Motocontroler
Słaby ten raport. Wiele rzeczy pominięto.
W przeciwieństwie do reklamy Motocontroler.
Lepiej samemu sobie na spokojnie zobaczyć samochód, pojechać na stacje diagnostyczną. Raport coś daje ale nie to czego można oczekiwać.

Antwoord van Motocontroler
Dokładnie i rzetelnie sprawdzony samochód. Klarowne wyjaśnienie flaczego jego zakup mógłby być ryzykowny

Antwoord van Motocontroler
Serdecznie polecam wszystkim kupującym samochody, skorzystanie z profesjonalnej i uczciwie przeprowadzonej diagnostyki wybranego auta. Szybkość i precyzja i fachowość to cechy wyróżniające diagnostów firmy.
A spokojny sen kupującego samochód jest bezcenny….

Antwoord van Motocontroler
Kontakt z Motocontroler był szybki i bezproblemowy. Osoby odpowiedzialne za dział obsługi miłe i pomocne. Eksperci są naprawdę dobrzy w tym co robią. Auto kupione bez żadnych problemów. Zdecydowanie polecam!

Antwoord van Motocontroler
Szybka usługa, profesjonalna, zawsze dużo zdjęć i informacji.