Banner for Motocontroler

Motocontroler Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rzeczoznawca z Motokontrolera bardzo dokładnie sprawdził samochód który zleciłem do sprawdzenia. Wykazał wszystkie błędy i niedoskonałości których nie uwzględnił właściciel samochodu. Dzięki czemu nie... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Osoba sprawdzająca wykonała swoją pracę bardzo rzetelnie, aczkolwiek nie powinna mówić sprzedającemu, że "nie wie czemu ktoś miałby nie kupić tego samochodu", redukując jednocześnie moją możliwość neg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dziękuję, Polecam każdemu kto sam nie wie jak dokładnie sprawdzić samochód przed zakupem.Przy wydatku kilkudziesięciu tysięcy kwota 749pln za profesjonalne sprawdzenie auta i raport to niewielki wyda... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kupienie usługi wpłynęło na moją decyzję. Zrezygnowałem z z zakupu auta i uchroniło mnie to przed dodatkowymi wydatkami w przyszłości. Należy mieć na uwadze przy zakupie usługi z telefonem po oglę... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voertuiginspectie
  2. Autokeuringsstation
  3. Monteur

Geschreven door het bedrijf

Motocontroler to zespół doświadczonych pasjonatów motoryzacji, specjalizujących się w profesjonalnych oględzinach i ocenie aut przed zakupem. Naszą misją jest zapewnienie kupującym rzetelnej wiedzy o stanie technicznym i historii pojazdów, aby mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje. Dzięki rozległej ekspertyzie potrafimy zidentyfikować potencjalne usterki wskazanych przez naszych klientów samochodów oraz określić ich realny stan. Po zakończeniu oględzin przekazujemy szczegółowy raport, w którym znajdują się nie tylko informacje o ewentualnych naprawach i stopniu zużycia poszczególnych elementów, ale także liczne zdjęcia dokumentujące kluczowe obszary pojazdu. Taka fotodokumentacja pozwala jeszcze lepiej zrozumieć stan auta i pomaga w ocenie dalszych kosztów eksploatacyjnych. Zależy nam na tym, by każdy klient otrzymał jasny, czytelny i w pełni obiektywny obraz oglądanego samochodu. Dzięki naszej wiedzy i doświadczeniu pomagamy zaoszczędzić czas, pieniądze oraz uniknąć stresu związanego z nieoczekiwanymi problemami w przyszłości. W Motocontroler stawiamy na profesjonalizm, przejrzystość oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia, co przekłada się na rosnące zaufanie wśród kolejnych klientów. Wierzymy, że bezpieczny i świadomy zakup pojazdu to podstawa satysfakcji z wymarzonego samochodu.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

570 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Artur

Witam. Jestem bardzo zadowolony z obsługi motocontrolera pojazd praktycznie za parę godzin został rzetelnie sprawdzony przez Pana. Telefonicznie oraz mejlowo dostałem pełny opis samochodu. Jestem już umówiony że sprzedawcą. Pełen profesjonalizm polecam i dziękuję.

24 juni 2026

Szanowny Panie Arturze,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan szybkość realizacji, rzetelność przeprowadzonych oględzin oraz szczegółowe omówienie wyników zarówno telefonicznie, jak i mailowo.

To dla nas ogromna satysfakcja, że przekazane informacje pomogły Panu w podjęciu kolejnych kroków związanych z zakupem samochodu. Dziękujemy za rekomendację i życzymy, aby finalizacja transakcji przebiegła pomyślnie, a nowe auto służyło bezawaryjnie przez długie lata.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo dokładny raport o samochodzie w…

Bardzo dokładny raport o samochodzie w bardzo krótkim czasie)

24 juni 2026

Szanowny Panie Aliaksandrze,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan zarówno szczegółowość naszego raportu, jak i krótki czas realizacji usługi.

Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać naszym Klientom rzetelne informacje możliwie jak najszybciej, pomagając im podejmować świadome i bezpieczne decyzje przy zakupie samochodu.

Dziękujemy za rekomendację i życzymy szerokiej drogi oraz wielu bezproblemowych kilometrów. W razie potrzeby z przyjemnością pomożemy również przy kolejnych motoryzacyjnych decyzjach.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Przy pełnej opcji bardzo szybka i…

Przy pełnej opcji bardzo szybka i sprawna kontrola. Oględziny samochodu zakończyły się na drugi dzień, a raport otrzymałem w następny. Dodatkowo po oględzinach kontroler przedstawił mi efekt oględzin telefonicznie.

Jedyny minus, to brak możliwości ściągnięcia raportu na dysk.

18 juni 2026

Szanowny Panie Krzysztofie,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią i za skorzystanie z pełnego pakietu MotoControler. Cieszymy się, że docenił Pan sprawną realizację usługi, szybki termin oględzin, szczegółowy raport oraz telefoniczne omówienie wyników przez naszego rzeczoznawcę.

Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą pobierania raportu. Obecnie raport można zapisać w formacie PDF, korzystając z narzędzi dostępnych w przeglądarce lub zewnętrznych rozwiązań do zapisu stron internetowych, np. poprzez opcję „Drukuj” i zapis do PDF lub klikając prawym przyciskiem myszy na stronie. Jednocześnie traktujemy Pana sugestię jako wartościową wskazówkę do dalszego rozwoju naszego systemu.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu bezpiecznych kilometrów. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli pomóc przy kolejnych motoryzacyjnych decyzjach.

Niebieska Danusia Duster 1.0lpg

Kontakt ze strony Motocontrolera błyskawiczny. Pan rzeczoznawca przemiły, po oględzinach (3 godzinne wertowanie) oddzwonił i opowiedział w najdrobniejszych szczegółach co i jak i za jaki czas i po co. Gdzie to on nie zaglądał:) Raport składa się z 17 stron, opisy ze zdjęciami. W podsumowaniu werdykt TAK czy NIE. Oczywiście że TAK. Serdecznie pozdrawiam Pana kontrolera i dziękuję Motocontrolerowi za mega profesjonalizm.

23 juni 2026

Szanowny Kliencie,

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pełną uznania opinię. Ogromnie cieszy nas, że docenił Pan zarówno sprawny kontakt, jak i profesjonalizm naszego rzeczoznawcy oraz szczegółowy raport z oględzin. To właśnie dokładna analiza pojazdu i jasne przedstawienie wszystkich informacji mają pomóc w podjęciu świadomej decyzji zakupowej.

Bardzo miło nam czytać, że rozmowa po oględzinach oraz 17-stronicowy raport spełniły Pana oczekiwania, a końcowy werdykt rozwiał wszelkie wątpliwości. Takie opinie są dla naszego zespołu największą motywacją do dalszej pracy.

Dziękujemy za zaufanie i serdeczne pozdrowienia – z przyjemnością przekażemy je rzeczoznawcy. Życzymy wielu bezpiecznych i bezproblemowych kilometrów oraz zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wszystko poszło sprawnie i szybko

Wszystko poszło sprawnie i szybko. Bardzo rzetelne informacje.

Szanowna Pani Alino,

Dziękujemy za wystawienie opinii i zaufanie, jakim obdarzyła Pani MotoControler. Bardzo cieszy nas, że cały proces przebiegł sprawnie i szybko, a przekazane informacje okazały się rzetelne oraz pomocne.

Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Klienci otrzymywali szczegółową i obiektywną ocenę pojazdu w możliwie najkrótszym czasie, dlatego tym bardziej miło nam czytać, że spełniliśmy Pani oczekiwania.

Dziękujemy za rekomendację i życzymy wielu trafnych decyzji motoryzacyjnych. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli służyć pomocą.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dzięki rzeczoznawcy i dokładnemu…

Dzięki rzeczoznawcy i dokładnemu raportowi uchronił mnie przed zakupem pewnego "prawie idealnego" Peugeota. Raport z prawie wszystkimi opcjami kosztuje parę złotych, ale w całości rekompensuje koszt i czas własnego dojazdu, własnoręcznie, niekoniecznie fachowe sprawdzenie. Polecam szczerze Motocontrolera.

5 juni 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za tak szczegółową i wartościową opinię. Bardzo cieszy nas, że praca naszego rzeczoznawcy oraz przygotowany raport pomogły uniknąć zakupu samochodu, który tylko pozornie wydawał się idealnym wyborem.

To właśnie w takich sytuacjach kompleksowa weryfikacja pojazdu pokazuje swoją największą wartość. Miło nam, że docenił Pan zarówno zakres raportu, jak i oszczędność czasu, kosztów oraz ryzyka związanego z samodzielnymi oględzinami.

Naszym celem jest dostarczanie rzetelnych informacji, które pozwalają podejmować świadome decyzje zakupowe i uniknąć kosztownych pomyłek. Tym bardziej cieszy nas, że usługa spełniła Pana oczekiwania i okazała się pomocna.

Dziękujemy za zaufanie oraz szczerą rekomendację. Życzymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach odpowiedniego samochodu i mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli służyć pomocą.

Pozytywnie zaskoczony

Pozytywnie zaskoczony. SUPER!!!

Szanowny Kliencie,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że nasza usługa pozytywnie Pana zaskoczyła i spełniła oczekiwania.

Takie krótkie, ale pełne entuzjazmu komentarze są dla naszego zespołu ogromną motywacją do dalszej pracy i utrzymywania najwyższych standardów obsługi. Dziękujemy za zaufanie oraz wybór MotoControler.

Życzymy samych trafnych decyzji motoryzacyjnych i zapraszamy do skorzystania z naszych usług również w przyszłości!

Świetna obsługa

Świetna obsługa, rzetelny raport zarówno w formie elektronicznej jak i telefonicznej z miejsca oględzin w ramach pakietu protect.

19 juni 2026

Szanowny Panie Pawle,

Dziękujemy za wystawienie opinii i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Bardzo cieszy nas, że zarówno raport elektroniczny, jak i omówienie wyników oględzin podczas rozmowy telefonicznej spełniły Pana oczekiwania.

Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Klienci otrzymywali kompleksową i rzetelną ocenę pojazdu, dlatego szczególnie miło nam, że docenił Pan zakres informacji przekazanych w ramach pakietu Protect. Wierzymy, że szczegółowy raport oraz bezpośredni kontakt z Ekspertem pomagają podejmować bezpieczne i świadome decyzje zakupowe.

Dziękujemy za rekomendację i życzymy powodzenia w realizacji motoryzacyjnych planów. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli służyć pomocą.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fachowa opinia uchroniła mnie przed…

Fachowa opinia uchroniła mnie przed sprzedającym auto,które było ładne tylko na zdjęciach a praktycznie wszystko było do wymiany

9 juni 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasza fachowa ocena pomogła uniknąć zakupu samochodu, który na pierwszy rzut oka prezentował się atrakcyjnie, ale w rzeczywistości wymagałby bardzo kosztownych napraw.

To właśnie w takich sytuacjach szczegółowa weryfikacja pojazdu pokazuje swoją największą wartość. Naszym celem jest dostarczenie Klientom pełnego obrazu stanu technicznego auta, tak aby mogli podjąć świadomą i bezpieczną decyzję zakupową.

Dziękujemy za zaufanie oraz skorzystanie z naszych usług. Życzymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach odpowiedniego samochodu i mamy nadzieję, że kolejny egzemplarz okaże się znacznie lepszym wyborem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam, zwłaszcza gdy jako kobieta nie masz pojęcia o autach

Jeżeli nie masz zbytnio pojęcia o samochodach i nie chcesz czuć się bezradna przy zakupie auta, zwłaszcza używanego, to polecam Motocontroler.
Sprawdzą auto dokumentując zdjęciami i prześlą raport z "subiektywną" opinią o aucie. Szybko przydzielają eksperta do oględzin auta, który z dużym uporem będzie chciał się do Was dzwonić, zwłaszcza gdy nie odbieracie telefonu 😁 i tak wynegocjują niższa cenę. Co do zasady "końcówki" cen sprzedaży do tego służą, ale jeszcze trzeba wiedzieć ile w danej sytuacji można utargować.

19 juni 2026

Szanowna Pani Joanno,

Dziękujemy za tak szczegółową i pełną humoru opinię. Bardzo się cieszymy, że nasza usługa okazała się pomocna i pozwoliła Pani podejść do zakupu samochodu z większym spokojem oraz pewnością.

Miło nam czytać, że doceniła Pani zarówno dokumentację zdjęciową, szczegółowy raport, jak i zaangażowanie naszego Eksperta. Rzeczywiście, zależy nam na tym, aby każdy Klient miał możliwość omówienia wyników oględzin i uzyskania odpowiedzi na wszystkie pytania, nawet jeśli czasem wymaga to kilku prób kontaktu. 😊

Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą negocjacji ceny. Naszym celem jest przede wszystkim rzetelna ocena stanu pojazdu i wskazanie jego mocnych oraz słabszych stron, aby Klient mógł świadomie podjąć decyzję i wykorzystać te informacje podczas rozmów ze sprzedającym.

Bardzo dziękujemy za rekomendację. Takie opinie są dla nas najlepszym potwierdzeniem, że pomagamy kupować samochody bezpieczniej i z większą świadomością. Życzymy wielu bezproblemowych kilometrów i satysfakcji z przyszłego zakupu auta!

Polecam usługę

Polecam usługę, raport rzetelny i dokladny

Szanowna Pani Klaudio,

Dziękujemy za wystawienie opinii oraz polecenie naszej usługi. Bardzo się cieszymy, że przygotowany raport spełnił Pani oczekiwania i został oceniony jako rzetelny oraz dokładny.

Dokładność oględzin i przejrzyste przedstawienie stanu pojazdu to dla nas priorytet, dlatego tym bardziej miło nam czytać, że nasza praca okazała się pomocna. Każdego dnia dokładamy starań, aby nasi Klienci mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje zakupowe.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu kilometrów bezproblemowej jazdy. Mamy nadzieję, że w przyszłości również będziemy mogli służyć pomocą przy kolejnych motoryzacyjnych decyzjach.

Bardzo dokładny raport

Bardzo dokładny raport. Dobry kontakt. Profesjonalne podejście. Udało się zaoszczędzić pieniądze na samochodzie

18 juni 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Bardzo cieszy nas informacja, że raport okazał się dokładny, kontakt przebiegał sprawnie, a profesjonalne podejście naszego zespołu spełniło Pana oczekiwania.

Największą satysfakcję daje nam świadomość, że dzięki przeprowadzonej weryfikacji udało się Panu zaoszczędzić pieniądze i podjąć bardziej świadomą decyzję zakupową. Właśnie po to każdego dnia przygotowujemy szczegółowe raporty i dzielimy się naszym doświadczeniem.

Dziękujemy za rekomendację i życzymy, aby znaleziony samochód służył bezproblemowo przez długie lata. Zachęcamy również do śledzenia naszych kanałów w mediach społecznościowych oraz odwiedzenia naszego kanału YouTube, gdzie publikujemy setki historii związanych z zakupem i sprawdzaniem samochodów.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kontroler nie zauważył pęknięć lakieru…

Kontroler nie zauważył pęknięć lakieru na dachu tuż nad szyba. Felgi też nie zauważył a ślad jest widoczny z 2 metrów. Troszkę więcej rzetelności potrzeba. Poza tym nie mam uwag

12 juni 2026

Szanowny Panie Pawle,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za zwrócenie uwagi na wskazane elementy. Każda taka informacja jest dla nas cenna, ponieważ pomaga nam stale doskonalić jakość świadczonych usług.

Przykro nam, że pęknięcie lakieru oraz stan felg nie zostały odnotowane podczas oględzin. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze raporty były jak najbardziej szczegółowe i rzetelne, jednak w tym przypadku najwyraźniej nie udało się wychwycić wszystkich mankamentów pojazdu.

Jednocześnie dziękujemy za zaznaczenie, że poza tymi kwestiami nie ma Pan innych zastrzeżeń do wykonanej usługi. Przekażemy Pana uwagi do odpowiedniego działu w celu przeanalizowania sytuacji i wyciągnięcia wniosków na przyszłość.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Doskonały kontakt z kontrolerem po…

Doskonały kontakt z kontrolerem po zakończeniu oględzin pojazdu. Uczciwe podejście bez mydlenia oczu. Rzetelny raport ujmujący wszystko to, na czym kupującemu może zależeć.

14 juni 2026

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się opinią i najwyższą ocenę naszej usługi. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan zarówno kontakt z kontrolerem po zakończeniu oględzin, jak i rzetelność przygotowanego raportu.

Zależy nam, aby przekazywane informacje były jasne, uczciwe i kompletne, bez niepotrzebnego koloryzowania czy pomijania istotnych kwestii. Dzięki temu nasi klienci mogą podejmować świadome decyzje zakupowe, mając pełny obraz stanu pojazdu.

Dziękujemy za zaufanie oraz rekomendację. Życzymy powodzenia w poszukiwaniach i wielu bezpiecznych kilometrów za kierownicą wymarzonego auta.

Zdecydowanie polecam!

Zdecydowanie polecam! Oględziny auta zrobione szybko, bardzo fachowo i z dbałością o najmniejsze detale. Świetny kontakt bezpośrednio po przeglądzie – dostałam jasny i szczegółowy feedback. Jestem mega zadowolona z usługi!

13 juni 2026

Szanowna Pani Moniko,

Serdecznie dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię i rekomendację. Bardzo cieszy nas, że doceniła Pani szybkość realizacji, dokładność oględzin oraz dbałość o najmniejsze szczegóły podczas weryfikacji samochodu.

Miło nam również słyszeć, że kontakt po przeglądzie oraz przekazane informacje były jasne, konkretne i pomocne przy ocenie pojazdu. Właśnie takie kompleksowe wsparcie staramy się zapewniać każdemu klientowi, aby zakup samochodu był bezpieczniejszy i bardziej świadomy.

Dziękujemy za okazane zaufanie. Życzymy wielu udanych motoryzacyjnych decyzji oraz szerokiej drogi, a w razie potrzeby pozostajemy do dyspozycji.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Wielkie rozczarowanie za 750zł

Zapłaciłem za pakiet protect , a nie została sprawdzona historia przebiegu komputerem tak jak jest to reklamowane w tym pakiecie , a głównie po to dopłaciłem. Dlaczego nie zostało to zrobione również nie dostałem informacji. Może mieć to związek z tym że rzeczoznawca nie zadzwonił do mnie po oględzinach , do dziś czekam na telefon , co również było dodatkowo płatne w wyższym pakiecie. Dostałem za to dużo nieostrych zdjęć , na których faktycznie można rozpoznać że jest to samochód. Nie polecam , zaufałem google że jest to najlepsza firma , strach się bać konkurencji.

10 juni 2026

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że realizacja usługi nie spełniła wszystkich Pana oczekiwań i przepraszamy za zaistniałe niedogodności.

Cieszymy się, że mieliśmy możliwość skontaktować się z Panem telefonicznie, aby omówić zgłoszone uwagi oraz wysłuchać Pana perspektywy. Dziękujemy za rzeczową rozmowę, która przebiegła w bardzo pozytywnej atmosferze.

W trakcie wyjaśniania sprawy potwierdziliśmy, że w przypadku kontaktu telefonicznego ze strony Eksperta zawiodła komunikacja, za co serdecznie przepraszamy. Zależy nam na tym, aby każdy klient otrzymał pełen zakres informacji przewidzianych w wybranym pakiecie. W związku z niewykorzystaniem części usługi dokonamy zwrotu środków za elementy, które nie zostały zrealizowane.

Jednocześnie dziękujemy za przekazane podczas rozmowy uwagi dotyczące raportu. Cieszy nas, że pozostała część usługi, w tym sama ocena pojazdu i zawarte w raporcie informacje, została przez Pana pozytywnie oceniona i okazała się wartościowa w procesie podejmowania decyzji.

Mamy nadzieję, że podjęte działania oraz przebieg naszej rozmowy pozwoliły wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Będziemy również wdzięczni za rozważenie aktualizacji opinii o doświadczenia związane z kontaktem po zgłoszeniu uwag i sposobem rozwiązania sprawy.

Zespół MotoControler

Bardzo profesjonalnie przeprowadzone…

Bardzo profesjonalnie przeprowadzone oględziny Jestem bardzo zadowolony POLECAM

15 juni 2026

Szanowny Panie Waldemarze,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i rekomendację. Bardzo cieszy nas, że przeprowadzone oględziny spełniły Pana oczekiwania i że jest Pan zadowolony z jakości naszej usługi.

Profesjonalizm, rzetelność oraz dokładna weryfikacja pojazdów to wartości, które przyświecają nam każdego dnia. Tym bardziej miło nam, że zostały one przez Pana dostrzeżone i docenione.

Dziękujemy za okazane zaufanie. Życzymy wielu bezpiecznych kilometrów i samych trafionych decyzji motoryzacyjnych.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skorzystałem z usługi sprawdzenia auta…

Skorzystałem z usługi sprawdzenia auta przed zakupem i jestem bardzo zadowolony z całego procesu.

Raport był bardzo szczegółowy, konkretny i przede wszystkim zrozumiały. Zostały wychwycone rzeczy, których sam nigdy bym nie zauważył przy oględzinach auta. Duży plus za kontakt z mechanikiem i możliwość omówienia wszystkich wątpliwości na bieżąco.

Całość dała mi dużo większe bezpieczeństwo przy decyzji o zakupie i realny obraz stanu samochodu.

Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce uniknąć kosztownych błędów przy zakupie auta.

16 juni 2026

Szanowny Panie Erneście,

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię. Bardzo cieszy nas, że cały proces przebiegł zgodnie z Pana oczekiwaniami, a raport okazał się pomocny, zrozumiały i dostarczył informacji, które trudno byłoby wychwycić podczas samodzielnych oględzin.

Miło nam również, że docenił Pan możliwość konsultacji z mechanikiem i omówienia wszystkich wątpliwości. Zależy nam nie tylko na przekazaniu faktów o samochodzie, ale także na wsparciu klientów w podjęciu świadomej i bezpiecznej decyzji zakupowej.

Dziękujemy za zaufanie oraz rekomendację. To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że nasza usługa zwiększyła Pana poczucie bezpieczeństwa i pomogła uzyskać realny obraz stanu pojazdu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dobry kontakt i rzeczowy raport

Dobry kontakt od momentu przyjecia zlecenia. Bardzo detaliczny raport z uwagami i zdjeciami. Super pomocny szczegolnie jak samemu nie mozna zobaczyc samochodu lub nie ma sie doswiadczenia. Polecam wszystkim.

12 juni 2026

Szanowny Panie Konradzie,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię i rekomendację. Cieszymy się, że docenił Pan zarówno sprawny kontakt od momentu przyjęcia zlecenia, jak i szczegółowość przygotowanego raportu wraz z dokumentacją zdjęciową.

Naszym celem jest dostarczenie klientom pełnej i rzetelnej wiedzy o pojeździe, zwłaszcza gdy nie mają możliwości obejrzenia go osobiście lub potrzebują dodatkowego wsparcia przy ocenie jego stanu. Tym bardziej cieszy nas, że nasza usługa okazała się dla Pana pomocna.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu udanych oraz bezpiecznych motoryzacyjnych decyzji.

Świetna firma.

Świetna firma.
Łatwy kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy.

1 mei 2026

Szanowny Panie Patryku,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że docenił Pan zarówno jakość naszych usług, jak i łatwy kontakt z zespołem – zarówno telefoniczny, jak i mailowy.

Staramy się, aby każdy klient mógł liczyć na sprawną komunikację, profesjonalne wsparcie oraz rzetelną pomoc na każdym etapie procesu zakupu samochodu. Tym bardziej cieszy nas, że nasze podejście spełniło Pana oczekiwania.

Dziękujemy za zaufanie i rekomendację. Życzymy wielu udanych motoryzacyjnych decyzji i zapraszamy do kontaktu w przyszłości.

Dit is Trustpilot