Banner for Motocontroler

Motocontroler Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rzeczoznawca z Motokontrolera bardzo dokładnie sprawdził samochód który zleciłem do sprawdzenia. Wykazał wszystkie błędy i niedoskonałości których nie uwzględnił właściciel samochodu. Dzięki czemu nie... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Osoba sprawdzająca wykonała swoją pracę bardzo rzetelnie, aczkolwiek nie powinna mówić sprzedającemu, że "nie wie czemu ktoś miałby nie kupić tego samochodu", redukując jednocześnie moją możliwość neg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dziękuję, Polecam każdemu kto sam nie wie jak dokładnie sprawdzić samochód przed zakupem.Przy wydatku kilkudziesięciu tysięcy kwota 749pln za profesjonalne sprawdzenie auta i raport to niewielki wyda... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kupienie usługi wpłynęło na moją decyzję. Zrezygnowałem z z zakupu auta i uchroniło mnie to przed dodatkowymi wydatkami w przyszłości. Należy mieć na uwadze przy zakupie usługi z telefonem po oglę... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voertuiginspectie
  2. Autokeuringsstation
  3. Monteur

Geschreven door het bedrijf

Motocontroler to zespół doświadczonych pasjonatów motoryzacji, specjalizujących się w profesjonalnych oględzinach i ocenie aut przed zakupem. Naszą misją jest zapewnienie kupującym rzetelnej wiedzy o stanie technicznym i historii pojazdów, aby mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje. Dzięki rozległej ekspertyzie potrafimy zidentyfikować potencjalne usterki wskazanych przez naszych klientów samochodów oraz określić ich realny stan. Po zakończeniu oględzin przekazujemy szczegółowy raport, w którym znajdują się nie tylko informacje o ewentualnych naprawach i stopniu zużycia poszczególnych elementów, ale także liczne zdjęcia dokumentujące kluczowe obszary pojazdu. Taka fotodokumentacja pozwala jeszcze lepiej zrozumieć stan auta i pomaga w ocenie dalszych kosztów eksploatacyjnych. Zależy nam na tym, by każdy klient otrzymał jasny, czytelny i w pełni obiektywny obraz oglądanego samochodu. Dzięki naszej wiedzy i doświadczeniu pomagamy zaoszczędzić czas, pieniądze oraz uniknąć stresu związanego z nieoczekiwanymi problemami w przyszłości. W Motocontroler stawiamy na profesjonalizm, przejrzystość oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia, co przekłada się na rosnące zaufanie wśród kolejnych klientów. Wierzymy, że bezpieczny i świadomy zakup pojazdu to podstawa satysfakcji z wymarzonego samochodu.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

570 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super usługa

Wszystko szybko i bezproblemowo. Auto sprawdzono porządnie i uratowało mnie to przed stratą pieniędzy.

15 juni 2026

Szanowny Panie Radku,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii i zaufanie, którym nas Pan obdarzył. Bardzo się cieszymy, że cały proces przebiegł szybko i bezproblemowo, a przeprowadzone oględziny pozwoliły uniknąć zakupu samochodu, który mógłby narazić Pana na niepotrzebne wydatki.

To właśnie możliwość dostarczenia rzetelnych informacji i realna pomoc w podjęciu bezpiecznej decyzji zakupowej są dla nas największą satysfakcją. Dziękujemy, że podzielił się Pan swoim doświadczeniem – takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszego doskonalenia naszych usług.

Życzymy wielu bezpiecznych kilometrów i mamy nadzieję, że jeśli w przyszłości będzie Pan ponownie szukał samochodu, ponownie będziemy mogli pomóc.

Pozdrawiamy serdecznie,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Raport pobieżny

Raport pobieżny, nie zawiera istotnych dla mnie informacji, które miały zweryfikować zakres uszkodzeń i poprawność naprawy. Brak zbadania stanu pirotechniki i napinaczy pasów oraz podłużnic, konstrukcji pojazdu oraz geometrii. Usługa zdecydowanie nie warta ceny.

3 juli 2026

Szanowny Kliencie,

Informujemy, że sprawa jest analizowana w trybie reklamacyjnym. Bardzo poważnie traktujemy każdą uwagę, dlatego po dogłębnym przeanalizowaniu sprawy odniesiemy się do uwag. Na czas rozpatrzenia reklamacji przydzielony Ekspert został objęty procedurą monitorującą.

Dziękujemy za wiadomość i w razie wszelkich wątpliwości czy pytań pozostajemy do dyspozycji pod adresem: kontakt@motocontroler.com.

Z poważaniem,
Motocontroler

Niespotykana rzetelność

Skorzystałem z usług Motocontroler przy okazji zakupu używanego samochodu i szczerze – to jedna z lepszych decyzji, jakie podjąłem w całym procesie poszukiwań.

Rzeczoznawca przeprowadził szczegółową kontrolę techniczną pojazdu, obejmującą karoserię, wnętrze, komorę silnika, podwozie oraz jazdę próbną. Raport był wyczerpujący, napisany zrozumiałym językiem i – co najważniejsze – uczciwy. Nie było w nim owijania w bawełnę: usterki zostały nazwane wprost, z jasną oceną ich wagi. Na uwagę i pochwałę zasługuje telefon od rzeczoznawcy prosto po oględzinach.

Dzięki tej kontroli uniknąłem zakupu auta, które na pierwszy rzut oka wyglądało przyzwoicie, a w rzeczywistości kryło poważne problemy techniczne – od trybu awaryjnego silnika, przez tarcze hamulcowe do natychmiastowej wymiany, po ślady napraw powypadkowych nieujawnione przez sprzedającego. Bez raportu rzeczoznawcy bardzo prawdopodobne, że wyjechałbym z salonu z samochodem wartym znacznie mniej niż jego cena. I perspektywą napraw.

Polecam każdemu, kto kupuje używane auto – koszt kontroli to ułamek tego, co można stracić na złym zakupie.

3 juli 2026

Szanowny Panie Radku,

Bardzo dziękujemy za tak obszerną, szczegółową i niezwykle wartościową opinię. To dla nas ogromna satysfakcja, że nasza praca pomogła Panu uniknąć zakupu samochodu, który mógłby narazić Pana na wysokie koszty i wiele problemów. Właśnie po to tworzymy nasze raporty – aby dostarczyć rzetelnych informacji i umożliwić podjęcie świadomej decyzji.

Cieszymy się, że docenił Pan zarówno dokładność oględzin, przejrzystość raportu, jak i kontakt telefoniczny z rzeczoznawcą po zakończonej kontroli. Zależy nam, aby każdy klient otrzymał nie tylko szczegółową dokumentację, ale również jasne wyjaśnienie najważniejszych ustaleń oraz praktyczne wskazówki przed podjęciem decyzji o zakupie.

Dziękujemy za zaufanie oraz serdeczne polecenie naszych usług. Mamy nadzieję, że gdy pojawi się kolejna okazja do zakupu samochodu, ponownie będziemy mogli pomóc. Zachęcamy również do odwiedzenia naszego kanału na YouTube, gdzie publikujemy setki materiałów pokazujących rzeczywiste historie z oględzin pojazdów.

Serdecznie pozdrawiamy i życzymy powodzenia w znalezieniu idealnego auta!

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za poświęcony czas i pozostawienie najwyższej oceny. Cieszymy się, że usługa została zrealizowana zgodnie z ofertą i spełniła Pana oczekiwania. Dokładnie na tym nam zależy – aby każdy etap współpracy przebiegał sprawnie, przejrzyście i zgodnie z tym, co obiecujemy.

Dziękujemy za okazane zaufanie i mamy nadzieję, że w razie kolejnych planów związanych z zakupem samochodu ponownie będziemy mogli służyć pomocą. Zachęcamy również do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie regularnie dzielimy się praktycznymi wskazówkami dla kupujących auta.

Serdecznie pozdrawiamy,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wszystko poszło ok Dobry kontakt…

Wszystko poszło ok Dobry kontakt Rozmowa z osoba robiącą oględziny pojazdu bardzo rzeczowa i mila Polecam

1 juli 2026

Szanowny Kliencie,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Bardzo cieszy nas, że cały proces przebiegł zgodnie z oczekiwaniami, a szczególnie docenił Pan dobry kontakt oraz rzeczową i miłą rozmowę z naszym Ekspertem po wykonanych oględzinach. Wierzymy, że profesjonalna komunikacja jest równie ważna jak sama, dokładna weryfikacja samochodu.

Dziękujemy również za rekomendację i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. To dla nas ogromna motywacja do dalszego utrzymywania najwyższych standardów obsługi. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli pomóc przy wyborze kolejnego samochodu. Zachęcamy także do odwiedzenia naszego kanału YouTube, gdzie publikujemy setki materiałów z oględzin pojazdów i dzielimy się praktyczną wiedzą dla kupujących.

Opinia

Profesjonalna obsługa, polecam !

1 juli 2026

Szanowny Panie Patryku,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Bardzo cieszy nas, że nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania i zasłużyła na rekomendację. Każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom profesjonalne wsparcie, rzetelną ocenę pojazdu oraz komfort na każdym etapie realizacji usługi.

Dziękujemy za okazane zaufanie. To właśnie takie opinie motywują nas do dalszego rozwoju i utrzymywania najwyższych standardów. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli pomóc przy wyborze kolejnego samochodu. Zachęcamy również do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się praktycznymi poradami oraz ciekawostkami związanymi z zakupem używanych aut.

Świetny kontakt

Świetny kontakt, szczegółowy raport. Polecam!

16 april 2026

Szanowny Panie Pawle,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Bardzo cieszy nas, że docenił Pan zarówno sprawny i rzeczowy kontakt, jak i szczegółowość przygotowanego raportu. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy Klient otrzymał pełny obraz stanu technicznego pojazdu oraz wszystkie informacje potrzebne do podjęcia świadomej decyzji o zakupie.

Dziękujemy również za rekomendację i okazane zaufanie. To dla nas ogromna motywacja do dalszego utrzymywania najwyższych standardów obsługi. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli pomóc przy wyborze kolejnego samochodu. Zachęcamy także do odwiedzenia naszego kanału YouTube, gdzie publikujemy setki materiałów z oględzin pojazdów oraz praktyczne wskazówki dla kupujących.

Szybko i profesjonalnie

Szybko i profesjonalnie, raport obszerny, dużo zdjęć.

29 juni 2026

Szanowny Kliencie,

Serdecznie dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz podzielenie się swoją opinią. Bardzo cieszy nas, że docenił Pan sprawną realizację usługi, profesjonalne podejście naszego zespołu oraz obszerny raport z bogatą dokumentacją zdjęciową. Zależy nam, aby każdy Klient otrzymał jak najpełniejszy obraz stanu technicznego pojazdu i mógł podjąć świadomą decyzję przed zakupem.

Dziękujemy za zaufanie i rekomendację. To właśnie takie opinie motywują nas do dalszego utrzymywania najwyższych standardów obsługi. Mamy nadzieję, że w przyszłości również będziemy mogli pomóc przy wyborze kolejnego samochodu. Zachęcamy także do śledzenia naszych mediów społecznościowych, gdzie dzielimy się praktycznymi wskazówkami oraz kulisami naszej codziennej pracy.

polecam

Profesjonalna obsluga

30 juni 2026

Szanowny Kliencie,

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii oraz najwyższą ocenę. Cieszymy się, że docenił Pan profesjonalną obsługę – to właśnie wysoka jakość usług, rzetelność i zaangażowanie naszego zespołu są dla nas najważniejsze.

Dziękujemy za zaufanie i rekomendację. Mamy nadzieję, że dzięki naszej pomocy zakup samochodu był bezpieczniejszy i bardziej świadomy. Jeśli w przyszłości będzie Pan ponownie potrzebował wsparcia przy wyborze auta, z przyjemnością ponownie pomożemy. Zachęcamy również do odwiedzenia naszego kanału YouTube, gdzie publikujemy setki materiałów z oględzin samochodów i dzielimy się praktyczną wiedzą dla kupujących.

Polecam.

Szybko, sprawnie. Samochód który sprawiał wrażenie idealnego okazał się przeszacowany cenowo i trochę ostudził moje emocje. Bez marnowania cennego czasu wstrzymałem się od zakupu.

24 juni 2026

Szanowny Panie Adamie,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Bardzo cieszy nas, że dzięki naszej szybkiej i sprawnej weryfikacji udało się spojrzeć na ofertę z większym dystansem i uniknąć zakupu samochodu, który nie był wart swojej ceny. Właśnie po to przeprowadzamy oględziny – aby dostarczyć rzetelnych informacji i pomóc podejmować świadome decyzje, bez zbędnych emocji i ryzyka kosztownych pomyłek.

Dziękujemy za rekomendację i miłe słowa. Mamy nadzieję, że przy kolejnych poszukiwaniach uda się znaleźć samochód, który spełni wszystkie Pana oczekiwania, a jeśli będzie taka potrzeba, z przyjemnością ponownie pomożemy w jego sprawdzeniu. Zachęcamy również do śledzenia naszych mediów społecznościowych oraz odwiedzenia naszego kanału YouTube, gdzie publikujemy historie z oględzin i praktyczne porady dla osób kupujących samochody.

Zgodnie z umową

Sprawnie i solidnie wykonane zlecenie

26 juni 2026

Szanowny Panie Mario,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Cieszymy się, że realizacja zlecenia przebiegła zgodnie z oczekiwaniami i że docenił Pan sprawną oraz solidną obsługę.

Dokładamy wszelkich starań, aby każda kontrola pojazdu była przeprowadzona terminowo, rzetelnie i zgodnie z najwyższymi standardami. Dziękujemy za rekomendację i życzymy wielu bezpiecznych kilometrów oraz samych udanych motoryzacyjnych decyzji.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Profesjonalizm, doświadczenie, szczegółowy raport.

Pełen profesjonalizm, szczegółowe sprawdzenie samochodu, dokładny opis, mnóstwo zdjęć. Te czynniki zadecydowały że postanowiłem kupić samochód bez oglądania osobiście. Oczywiście przed samym zakupem obejrzę ale to raczej tylko formalność. Może usługa nie jest tania , ale wydając oszczędności kilku lat warto zainwestować, żeby później nie wozić się zlomem po poważnej kolizji, spawanym z dwóch, po zalaniu czy z dziurami w podłodze.

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i wartościową opinię. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan profesjonalizm naszego zespołu, szczegółowy raport oraz bogatą dokumentację zdjęciową. To właśnie kompleksowa weryfikacja pojazdu ma dawać naszym Klientom pewność i pomagać w podejmowaniu świadomych decyzji zakupowych.

Miło nam również, że zwrócił Pan uwagę na realną wartość naszej usługi. Dokładne sprawdzenie samochodu przed zakupem często pozwala uniknąć znacznie większych wydatków związanych z ukrytymi wadami czy kosztownymi naprawami. Cieszymy się, że przekazane informacje dały Panu pewność przy wyborze pojazdu.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu bezpiecznych oraz bezproblemowych kilometrów. W razie kolejnych motoryzacyjnych planów z przyjemnością ponownie będziemy do dyspozycji.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Szybko sprawnie.

Szybko sprawnie.

Szanowny Panie,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Cieszymy się, że docenił Pan sprawną realizację usługi oraz nasze podejście do obsługi.

Dokładamy wszelkich starań, aby oględziny pojazdów były przeprowadzane szybko, a jednocześnie rzetelnie i profesjonalnie. Dziękujemy za rekomendację i życzymy wielu trafnych decyzji motoryzacyjnych. W razie potrzeby z przyjemnością pomożemy również przy kolejnych zakupach samochodu.

Świetna robota:)

Bardzo dokładne,kompleksowe sprawdzenie auta,które było wykonane 24 godziny od wykupienia pakietu.Opinia rzeczoznawcy bardzo konkretna.No i oczywiście szacun dla Pana za wykrycie wgniotki,o której nikt inny nie wiedział:)

Szanowny Panie Robercie,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan zarówno szybki termin realizacji, jak i dokładność przeprowadzonej kontroli oraz konkretne uwagi naszego rzeczoznawcy.

To dla nas ogromna satysfakcja, że udało się wychwycić szczegóły, które mogły umknąć podczas standardowych oględzin. Właśnie na tym polega wartość profesjonalnej weryfikacji przed zakupem – dostarczyć pełny obraz stanu pojazdu i pomóc w podjęciu świadomej decyzji.

Dziękujemy za miłe słowa oraz uznanie dla pracy naszego Eksperta. Życzymy wielu bezpiecznych kilometrów i zapraszamy do skorzystania z naszych usług również w przyszłości.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybko, sprawnie i rzeczowo.

Szybko sprawnie

5 maart 2026

Szanowny Panie Adrianie,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Cieszymy się, że docenił Pan szybkość realizacji usługi oraz sprawną i rzeczową obsługę.

Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Klienci mogli liczyć na profesjonalną pomoc i rzetelną ocenę pojazdu w możliwie najkrótszym czasie. Bardzo miło nam, że spełniliśmy Pana oczekiwania.

Dziękujemy za rekomendację i życzymy wielu trafnych decyzji motoryzacyjnych. W razie potrzeby zapraszamy do skorzystania z naszych usług również w przyszłości.

Polecam.

Szybko i profesjonalnie przeprowadzone oględziny auta. Uchroniły mnie przed zakupem samochodu z licznymi wadami. Polecam.

Szanowna Pani Moniko,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią oraz za zaufanie, jakim obdarzyła Pani MotoControler. Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani szybkość realizacji oraz profesjonalizm naszych oględzin.

Największą satysfakcję daje nam świadomość, że dzięki rzetelnej weryfikacji udało się uchronić Panią przed zakupem samochodu z licznymi wadami. To właśnie takie sytuacje pokazują, jak ważna jest dokładna kontrola pojazdu przed podjęciem ostatecznej decyzji.

Dziękujemy za rekomendację i życzymy powodzenia w znalezieniu samochodu, który spełni wszystkie Pani oczekiwania. Gdy pojawi się kolejny kandydat, z przyjemnością ponownie pomożemy w jego weryfikacji.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dlaczego 3 gwiazdki

Ostatecznie zakup został sfinalizowany, jednakże:
1. Brak jednego światła ledowego (przedniego) do jazdy dziennej. Brak takiej wzmianki w raporcie.
2. Słabo działająca klimatyzacja. Konieczność zgłoszenia się do zakładu celem nabicia czynnikiem r1234yf. Poziom czynnika poniżej 50 %.

18 juni 2026

Szanowny Panie,

Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że ostatecznie zdecydował się Pan na zakup samochodu, jednak przykro nam, że po odbiorze pojazdu pojawiły się kwestie, które wzbudziły Pana zastrzeżenia.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że podczas oględzin nie mamy możliwości zweryfikowania dokładnego poziomu czynnika chłodniczego w układzie klimatyzacji. W praktyce nie da się określić jego ilości bez odzyskania czynnika z układu i zważenia go w specjalistycznym serwisie. Podczas naszej kontroli nie występowały również typowe objawy wskazujące na niski poziom czynnika, takie jak charakterystyczne buczenie sprężarki czy nieprawidłowa praca klimatyzacji.

Jeśli chodzi o przednie światło LED do jazdy dziennej, dziękujemy za zwrócenie uwagi. Każda taka informacja jest dla nas cenna i pozwala nam stale doskonalić nasze procedury.

Mamy nadzieję, że powyższe wyjaśnienia okażą się pomocne. Jeśli chciałby Pan szerzej omówić swoje uwagi, zachęcamy do kontaktu pod adresem kontakt@motocontroler.com. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.

Zespół MotoControler

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Usługa wykonana błyskawicznie i…

Usługa wykonana błyskawicznie i profesjonalnie.

Szanowny Panie Bartoszu,

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan zarówno szybkość realizacji usługi, jak i profesjonalne podejście naszego zespołu.

Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Klienci otrzymywali rzetelną ocenę pojazdu w możliwie najkrótszym czasie, dlatego tak miłe słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy.

Dziękujemy za rekomendację i życzymy wielu bezpiecznych oraz bezproblemowych kilometrów. W razie potrzeby z przyjemnością pomożemy również przy kolejnych motoryzacyjnych decyzjach.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gdyby nie pomoc Motocontroler kupiłbym…

Gdyby nie pomoc Motocontroler kupiłbym auto z zewnątrz pięknie przygotowane a pod spodem całe zardzewiałe i stracił bardzo dużo pieniędzy. Dziękuję za pomoc

Szanowny Panie Jakubie,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że dzięki naszej kontroli udało się uniknąć zakupu samochodu, który mimo atrakcyjnego wyglądu skrywał poważne problemy z korozją podwozia. To właśnie w takich sytuacjach dokładne oględziny przed zakupem mają największą wartość i pozwalają uchronić naszych Klientów przed kosztownymi konsekwencjami.

Dziękujemy za okazane zaufanie i miłe słowa. Życzymy powodzenia w znalezieniu odpowiedniego samochodu i mamy nadzieję, że już wkrótce trafi Pan na egzemplarz, który spełni wszystkie oczekiwania.

Świetne rzetelne sprawdzenie

Świetne rzetelne sprawdzenie, polecam pakiet najwyższy, kontakt z rzeczoznawcą odrazu po zakupie bardzo utwierdza w decyzji o zakupie w jedną lub drugą. Szybki czas realizacji i świetny kontakt

17 juni 2026

Szanowny Panie Sergiuszu,

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie, jakim obdarzył Pan MotoControler. Cieszymy się, że docenił Pan rzetelność przeprowadzonej kontroli, szybki czas realizacji oraz bezpośredni kontakt z rzeczoznawcą po oględzinach.

Miło nam również, że poleca Pan najwyższy pakiet. Zależy nam, aby przekazywane informacje były kompletne i pomagały naszym Klientom podjąć świadomą decyzję – zarówno o zakupie pojazdu, jak i o rezygnacji z niego, jeśli zachodzi taka potrzeba.

Dziękujemy za rekomendację i życzymy wielu bezpiecznych oraz bezproblemowych kilometrów. W razie kolejnych motoryzacyjnych planów pozostajemy do dyspozycji.

Dit is Trustpilot