Jeg har haft en super god oplevelse hos Mrdrive. Anders var en virkelig god kørelærer, rolig og nem at forstå. Jeg følte mig tryg under køretimerne og lærte rigtig meget. Kan helt klart anbefales!
Lees wat reviewers zeggen
Verdens bedste kørerskole! Søde kørerlærer og læring, succesfuld oplevelse med Mrdrive. Kan klart anbefale Sjov og ballade gennem hele forløbet, samt seriøsitet og plads til at lave fejl med... Toon meer
“Rigtig god køreskole med en dygtig og tålmodig kørelærer. Undervisningen var nem at forstå og jeg lærte meget og bestod takket være den gode hjælp. Kan klart anbefales!”
Mr. Drive Køreskole er en rigtig god køreskole. De har ikke kun styr på teorien, men sørger også for, at man har det sjovt, når man er ude at køre på vejen. Teoriundervisningen forgik meget mundtli... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Byens bedste køreskole i Odense og Middelfart. Ikke én eneste elev sendes ud af døren, før der er smil på læben og alle er glade. Hos os kan du være sikker på en personlig og individuel undervisning som imødekommer alle eleverne.
Contactgegevens
Østre stationsvej 27, 2., 5000, Odense C, Denemarken
- +4550203038
- kontakt@mrdrive.dk
- mrdrive.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Perfect experience from Mr Drive school.
It’s really good quality of driving school in Odense. I’ve changing my driving license from Non-eu to Danish. I’ve good instructions to sign in course from office and have take 2 lesson with instructors Anders. He’s really good, professional teaching, friendly and helpful detail advice til the day of testing. I’ve pass today and feel really happy. 100% Recommend for foreigners who want changing Danish driving license or take new driving license and promise you will not regret. BTW thanks Anders once again.😊
Kæmpe anbefaling!!!
Mr.drive er meget mere en køreskole med dygtige og engageret kørelærer. Det er en køreskole hvor kørelærerne virkelige går op i den enkelte elev og tilpasser læring så man får den bedst mulig oplevelse med både teori og kørelærer. Min kørelærer Ghanum har lært mig at når man fejler skal man ikke slå sig i hovedet over det man har gjort men istedet komme videre med grin og latter og rette op på sin fejl så man lærer noget af det. Det er noget jeg vil bruge resten af mit liv så TUSIND TAK for at have lært mig det🙏🙏🙏
De dage jeg har haft køretimer har det været højdepunktet på min dag og jeg er ærgelig over at jeg ikke længere skal være hos mr.drive for jeg har haft et MEGA godt og behageligt forløb.
KÆMPE ANBEFALING🤩🤩 Kommer virkelig til at savne at være hos jer!🫶🏼
Mrdrive køreskole
Jeg har været mega glad for mrdrive da forholdene mellem elever og lærer er helt vildt gode, og at de støtter en fuldt ud hele vejen igennem forløbet. De er mega gode til at hjælpe og snakke en til ro i nervøse situationer
Jeg ville klart anbefale!
Verdens bedste køreskole og de sødeste
Verdens bedste køreskole og de sødeste teori og kørelærer meget tilfreds
5 kæmpestore stjerner🙌
5 kæmpestore stjerner🙌
Fantastisk oplevelse, et stærkt engageret og energisk team af medarbejdere som guider dig igennem hele dit forløb fra første teoritime til sidste sekund inden din køreprøve.
Der er hurtig service hele vejen igennem, og du kan knap nå at stille et spørgsmål før det svaret.
10/10 herfra- kan ikke anbefale et bedre sted:)))
Mega god køreskole
Mega god køreskole, fede lokaler, god placering midt i Odense og gode lærer!
Havde Anders som både teori- og kørelærer. Han var super dygtig!
10/10 herfra☺️
Virkelig en god køreskole
Virkelig en god køreskole. Gode lokaler (med god kakao) og super søde lærere der gør selv de kedeligste teoritimer sjove. Kan varmt anbefales!
Fantastisk oplevelse
Jeg tog kørekort hos Mrdrive i middelfart og havde et fantastisk og hyggeligt forløb med Thomas som teori- og kørelærer. Kan klart anbefale at tage kørekort hos Mrdrive
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, vidunderlig køreskole med de sødeste kørelærer. Kan kun anbefale!. Super lærigt, og kun god energi, med de fedeste køretimer, og snakke. Kan kun anbefale at tage kørekort ved mr drive.
Det var nogle virkelig søde og rare…
Det var nogle virkelig søde og rare lærer, undervisningen var virkelig god, og kørertimerne var super gode og sjove!
Mr Drive kan virkelig anbefales
Jeg havde set Mr drive på TikTok, og da jeg havde haft en virkelig ubehagelig oplevelse med min kørelærer kontaktede jeg ham og han anbefalede min videre til en af hans gode venner Rehas fra Alliance trafikskole der også var kørelærer. Han fik mig til at bestå første gang oven på få ekstra køretimer. Jeg har været så taknemmelig for at mr Drive ville hjælpe mig! Og jeg kan kun varmt anbefale ham videre !!
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole, med søde, gode og sjove kørelærere
Helt klart en anbefaling
Vildt god køreskole! Lever helt klart op til dens anbefalinger!😍 Meget positiv indstilling fra teori og kørelærerne. Blive altid mødt med et smil. 5 stjerner herfra!!
Jeg kan klart anbefale mr drive som køreskole
Jeg kan klart anbefale mr drive som køreskole, det er aldrig kedeligt hos dem, hverken til teori eller køretimerne. Deres timer er både sjove og lærerige og man keder sig aldrig, når man er i selvskab med dem! De gør virkelig en indsats for at hjælpe dig på rette vej, og ville kun dig det bedste.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse, trods besvær og nerver har Ghanum været den bedste kørelærer jeg nogensinde har kunne tænke mig til, fed teoriundervisning og et pragt eksemplar af en velfungerende virksomhed, rigtig mange gange tak for en fantastisk oplevelse og et kørekort❤️❤️❤️❤️
Danmarks bedste køreskole🥇🥇
Det er en rigtig rigtig god køreskole, med masser af gode, søde og sjove kørelærer. Teoritimerne var spændende og lærerigt. Det var fedt at være ud og køre, især på motorvejen og natte kørsel. Jeg vil sige jeg har lært en masse omkring det teoretiske og det praktiske, pga. denne kørerskole og stor tak til min kørelærer Anders også. Det har været en kæmpe fornøjelse, at tage kørekort her hos Mrdrive. Der har værer en masse sjove, spændende og lærerige oplevelser hos denne køreskole. Alt hvad jeg har lært her hos Mrdrive, vil jeg altid tage med mig i livet.
Teori og køretimerne
Teoritimerne var virkelig gode, og jeg fik grundige svar på alle mine spørgsmål. Det var en god oplevelse at starte med teorien og lære noget nyt, inden jeg gik til køretime. Lærerne var både i teoritimerne og køretimerne super dygtige og søde – en rigtig god oplevelse👍
Bedste køreskole
Jeg vil gerne give de allerstørste roser til Mrdrive for et helt fantastisk forløb. Når man melder sig til at tage kørekort, forventer man selvfølgelig at lære regler, teknik og at blive gjort klar til en køreprøve – men her får man så meget mere end bare undervisning.
Fra første dag følte jeg mig virkelig velkommen. Der er en stemning på køreskolen, som gør, at man ikke bare føler, at man “skal” afsted, men faktisk glæder sig til hver eneste gang – både til teori og til køretimer. Det føles trygt, afslappet og samtidig enormt professionelt. Man bliver mødt med smil, ægte interesse og en oprigtig lyst til at se én lykkes.
Teoriundervisningen har været både grundig og overskuelig, og der bliver undervist på en måde, så det aldrig føles kedeligt. Tværtimod er det gjort spændende, sjovt og meget mere levende, end jeg havde forestillet mig. Det er tydeligt, at alle på køreskolen brænder for det, de laver, og det smitter virkelig af på os elever.
Og så er der køretimerne – som helt klart har været noget, jeg har set frem til hver gang. Min kørelærer har ikke bare været dygtig og tålmodig, men også en person, der virkelig har givet mig selvtillid bag rattet. Hun har skabt en balance mellem at udfordre mig, når det var nødvendigt, og samtidig give mig ro, når jeg havde brug for det. Hver eneste time har jeg lært noget nyt og kunne mærke, hvordan jeg blev tryggere og bedre hele vejen.
Det, der gør Mrdrive helt særlig, er den måde, de formår at gøre hele processen til en positiv oplevelse. Man får ikke bare et kørekort – man får en masse gode minder, oplevelser og erfaringer med sig. Forløbet har været en blanding af læring, grin og succesoplevelser, som jeg aldrig glemmer.
Jeg er simpelthen så glad for, at jeg valgte lige præcis denne køreskole. Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sted, og jeg kan kun varmt anbefale Mrdrive til alle, der overvejer at tage kørekort.
(Desuden så vil man altid være i trygge hænder og føle sig sikker, når man ved at det er Karo (kontorninja) der altid står klar til at hjælpe)
Bedste køreskole!!!
Bedste køreskole!!!
Var altid glad efter teori og køretimer. De har fler måder at være sikker på at vi er alle engageret og at vi alle har det sjovt.
De laver altid jokes med deres elever og de snakker også med elever hvis de har brug for det! Har intet dårligt at sige om køreskolen og deres kørelærer. Selve kontorassistenten var super sjov at skrive med og hun svaret på alle de spørgsmål jeg havde og hun var søde
Kommer også til at savne Ghanum sygt meget!!! Lært meget igennem jokes og fjolleri med ham og Thomas!
Sætter meget stor pris på køreskole og er meget stolt at jeg bestået begge prøver i første hug!!
Ville anbefales 100%
Kan klart anbefale Mrdrive
Mrdrive er et godt sted at tage sit kørekort. Flinke mennesker og de er rigtig gode til at forklarer tingene og hjælpe en godt på vejene. God kørelærer😊Kan klart anbefales👌
Lees meer over geverifieerde reviews.