Virkelig sjove og lærerige køretimer! Sjov gennem hele forløbet men samtidig seriøst når der er brug for det. Ghanum er altid i godt humør og han forklarer tingene grundigt så man forstår og føler sig... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har haft en super god oplevelse hos Mrdrive. Anders var en virkelig god kørelærer, rolig og nem at forstå. Jeg følte mig tryg under køretimerne og lærte rigtig meget. Kan helt klart anbefales!
Verdens bedste kørerskole! Søde kørerlærer og læring, succesfuld oplevelse med Mrdrive. Kan klart anbefale Sjov og ballade gennem hele forløbet, samt seriøsitet og plads til at lave fejl med... Toon meer
“Rigtig god køreskole med en dygtig og tålmodig kørelærer. Undervisningen var nem at forstå og jeg lærte meget og bestod takket være den gode hjælp. Kan klart anbefales!”
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Byens bedste køreskole i Odense og Middelfart. Ikke én eneste elev sendes ud af døren, før der er smil på læben og alle er glade. Hos os kan du være sikker på en personlig og individuel undervisning som imødekommer alle eleverne.
Contactgegevens
Østre stationsvej 27, 2., 5000, Odense C, Denemarken
- +4550203038
- kontakt@mrdrive.dk
- mrdrive.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har lige fået mit kørekort hos Mr…
Jeg har lige fået mit kørekort hos Mr Drive, og det har været en super god oplevelse! Mega søde undervisere og kørelærere, og hele forløbet var både lærerigt og sjovt. Kan helt klart anbefales!
Bedste kørerskole
Bedste kørerskole!
Teoritimerne var lærerige og nemme at forstå. Min kørelærer var super dygtig, sjov, nem at snakke med og vi grinede meget undervejs. Jeg følte mig sikker og godt guidet gennem hele forløbet. Kommer helt klart til at savne sjove kørertimer med ghanum :))
Jeg kan varmt anbefale Mr
Jeg kan varmt anbefale Mr. Drive Køreskole! Undervisningen er både professionel og pædagogisk, så man føler sig tryg gennem hele forløbet. Teorien bliver forklaret på en måde, der er let at forstå, og køretimerne er altid præget af tålmodighed og god stemning. Instruktørerne tager sig tid til at forklare tingene grundigt og giver gode råd, der gør en mere sikker i trafikken.
Det er tydeligt, at de virkelig ønsker, at eleverne skal bestå – men vigtigst af alt, at man bliver en dygtig og ansvarlig bilist. Hele forløbet var struktureret, fleksibelt og med en rar atmosfære.
(5/5 – og jeg ville give flere, hvis jeg kunne!)
Jeg har taget kørekort til bil hos Mr. Drive, og det har været en af de fedeste og sjoveste oplevelser, jeg har været med til. Undervisningen er både grundig og underholdende, og lærerne er super gode til at forklare tingene, så man hele tiden er engageret. Deltager man aktivt, flyver tiden afsted – både i teorilokalet og til førstehjælpskurset, som ellers kan virke langt, men her føltes de otte timer overraskende hurtigt overstået.
Køretimerne er præget af en afslappet og mega god stemning, hvilket gør det trygt og sjovt at lære at køre bil. Et særligt shoutout til Anders, der er en fantastisk kørelærer med masser af humor og en fed personlighed – han gør virkelig oplevelsen endnu bedre.
Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger. Hvis du vil have en køreskole, hvor du både lærer grundigt og har det sjovt undervejs, så er Mr. Drive det helt rigtige valg!
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Det har været en mega god oplevelse at tage kørekort ved MrDrive. Teoritimerne var sjove og lærerige. Man kom hurtigt ret tæt på sit hold og man fik nogle nye bekendtskaber med. Det er så fedt.
Ikke mindst så er kørelærerne så gode. Der er masser god energi og man føler sig så tryg i deres hænder☺️
Super god oplevelse
Super god oplevelse ved MrDrive, kan varmt anbefales😊
Mega god atmosfære
Mega god atmosfære, man føler at man er i gode hænder.
Klart anbefales
Rigtig fed køreskole, tager meget pride i det de laver, og har super gode lærer som man kan mærke går op i at hjælpe en til at kunne bestå bøde teori- og køreprøven
Verdens bedste kørestole
Verdens bedste køreskole og Anders er verdens bedste kørelærer. Det er helt sikkert hans skyld at jeg havde så godt et forløb, trods stor angst for at køre i bil. Jeg er så glad for at jeg valgte Mr. Drive og at jeg fik Anders som kørelærer ❤️
jeg kan varmt anbefale MrDrive
jeg kan varmt anbefale MrDrive
man bliver mødt med et smil af alle på MrDrive.
køretimerne var altid sjove med Anders kommer virkelig til at savne ham ved siden af mig
Teoritimerne havde fik man nogle gode grin mellem alt den gode indlæring.
helt klar at mine piger skal derind når de bliver store til at tage deres kørekort.
Mega god oplevelse både plads til sjov…
Mega god oplevelse både plads til sjov og seriøsitet
Og så er de mega gode til kommunikation omkring tingene der skal snakkes om eller have styr på
Kæmpe anbefaling her fra
Mega fed køreskole
Mega fed køreskole. Teoritimerne glædede man sig til, og køretimerne var altid sjove med Ghanum på passagersædet. Kommer til at savne det så meget nu hvor jeg har fået kørekort med MrDrives hjælp, specielt Nanna som teorilærer og Ghanum som kørelærer. Tak for en fed oplevelse med begge prøver i første hug.
Jeg tog mit kørekort hos MR.DRIVE og…
Jeg tog mit kørekort hos MR.DRIVE og de får mine varmeste anbefalinger!
Teoritimerne var både læringsfulde og fyldt med gode grin (og til tider nogle ret dårlige jokes , men på den helt rigtige måde!). Hvad mere kan man ellers bede om?😅
De ansatte er ekstremt kompetente og formår at skabe en tryg og rolig stemning gennem hele forløbet, fra første teoritime til den sidste køretime. Man føler sig virkelig i gode hænder hele vejen.
Til Ninna, min søde kørelære.
Tusind tak for din dejlige måde at være på.
Jeg har virkelig hygget mig utrolig meget i dit selskab! Dine timer har ikke bare været lærerige, men også fyldt med smil og gode grin.
Du har gjort hele min læringsproces til en rigtig god oplevelse, og jeg har altid følt mig tryg og i gode hænder bag rattet.
Din tålmodighed, dit gode humør og din evne til at lære fra dig gør dig virkelig til en fantastisk kørelærer.
Tak for alle de sjove stunder og for at du har gjort køretimerne til noget, jeg hver gang har glædet mig til.
Du er virkelig kanon til dit arbejde, bliv endelig ved med at være præcis som du er.
Tusind tak for et verdensklasse forløb.
Super kompetente
Super kompetente, rare og søde ansatte. Havde fornøjelsen af at samarbejdet med Karoline på kontoret og Anders i bilen. God oplevelse hele vejen rundt💪🏾
Begge prøver i første hug
Begge prøver i første hug takket være Ghanum og Thomas🤩
Teamet hos Mr Drive lærer dig at kende og giver dig præcis hvad du mangler for at bestå😌
Kan varmt anbefales💪
Det har været fantastisk at tage…
Det har været fantastisk at tage kørekort hos mrdrive! Pænts sted og alle kørelærer er super søde. De er gode til at svare på ens spørgsmål og søge for at man forstår det.
Ville 100% anbefale at tage sit kørekort der.
Kan varmt anbefale at vælge Mrdrive
Jeg kan varmt anbefale at vælge Mrdrive som din køreskole, jeg har været ekstremt tilfreds med mit valg, de har nogen helt fantastiske kørelærere som er meget engageret i deres arbejde og deres elever, de går meget op i at gøre dine teori timer sjove og overkommelige, så du lærer mest muligt, de giver super gode tips og tricks så at du føler dig mest mulig klar til dine prøver. Kæmpe anbefaling her fra☺️
God køreskole
Det er nogen meget professionelle kørelærer, med et stort hjerte, som ønsker at få deres elever så bedst muligt igennem!
Super gode!
Mr. Drive er en super god køreskole. Kørelærerne er professionelle og virkelig søde, og der er plads til masser af grin undervejs. Kæmpe anbefaling herfra! 🌼
Lees meer over geverifieerde reviews.