Virkelig sjove og lærerige køretimer! Sjov gennem hele forløbet men samtidig seriøst når der er brug for det. Ghanum er altid i godt humør og han forklarer tingene grundigt så man forstår og føler sig... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kære Mr. Drive Tusind tak for et helt fantastisk forløb, da vores datter skulle tage kørekort. Det har betydet utrolig meget for os at opleve, hvor tryg og glad hun har været hele vejen igennem. D... Toon meer
Jeg har haft en super god oplevelse hos Mrdrive. Anders var en virkelig god kørelærer, rolig og nem at forstå. Jeg følte mig tryg under køretimerne og lærte rigtig meget. Kan helt klart anbefales!
Verdens bedste kørerskole! Søde kørerlærer og læring, succesfuld oplevelse med Mrdrive. Kan klart anbefale Sjov og ballade gennem hele forløbet, samt seriøsitet og plads til at lave fejl med... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Byens bedste køreskole i Odense og Middelfart. Ikke én eneste elev sendes ud af døren, før der er smil på læben og alle er glade. Hos os kan du være sikker på en personlig og individuel undervisning som imødekommer alle eleverne.
Contactgegevens
Østre stationsvej 27, 2., 5000, Odense C, Denemarken
- +4550203038
- kontakt@mrdrive.dk
- mrdrive.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det har været en sindssyg god oplevelse…
Det har været en sindssyg god oplevelse fordi at alle kørelærere er så gode til at lære fra sig, og er altid klar på et godt grin. Jeg har aldrig følt at jeg har fået skældud eller at jeg har været dårlig til noget. Jeg anbefaler helt klart mr. drive
Mega søde lære
Mega søde lære, det har været så mega hyggelig og sjovt at køre med Anders🫶 jeg kommer sku til at savne ham😭 God hjælp hele vejen igennem, man er virkelig blevet hjulpet. Jeg vil helt klart anbefale 🫶
Jeg kan klart anbefale MrDrive!
Jeg kan klart anbefale MrDrive, til alle der skal tage kørekort. Jeg var utrolig glad for det, og min fantastiske kørelærer Ghanum. Fra første teoritime til sidste køretime er man i trygge hænder, de gør dejligt overskueligt og trygt. Man går altid der fra med et smil på læben❤️
Bedste køreskole
De skønneste kørerlærer med den fedeste energi. De ved hvordan man motivere de unge og har en fest
MrDrive er den bedste køreskole på Fyn
MrDrive er den bedste køreskole på Fyn. Jeg har selv haft et sjoveste forløb hos dem sammen med verden bedste kørelærer Ghanum. Han har hjulpet, støttet og troet på mig hele vejen igennem. Teoritimer er kendt for at være kedelige, men MrDrive gør dem til noget sjovt. Det er en fantastisk køreskole og kan kun anbefale den til alle. Tusind tak for mit forløb det har været fremragende.
Bedste køreskole nogensinde
Bedste køreskole nogensinde. Alle kørelærere på køreskolen er mega søde, har humor og styr på sine ting. At tage kørekort her har været en sindsyg fed oplevelse, og jeg vil klart anbefale det.
Fantastisk køreskole!
Det var gode, professionelle voksne/lærere man havde ved sin side. Man følte sig hurtig rolig og tilpas i deres nærvær, humor blev brugt en del, og det tilsammen skabte en god basis for god læring. Alt i alt, en rigtig god oplevelse!
Jeg kan klart anbefale Mr.Drive
Jeg kan klart anbefale Mr.Drive! Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos dem. Undervisningen var både grundig og forståelig, og kørelæreren var tålmodig, professionel og god til at skabe tryghed bag rattet. Hele forløbet – fra teoriundervisning til den praktiske kørsel – var godt struktureret, og jeg følte mig godt klædt på til både teoriprøven og køreprøven.
Der var altid god kommunikation. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, og det skyldes helt klart den gode undervisning og støtte fra Mr.Drive.
Helt klart den bedste køreskole
Helt klart den bedste køreskole! Der var altid god stemning, man kedede sig aldrig hverken til teori eller køretime. Det var både sjovt, men også meget lærerigt at tage kørekort hos Mrdrive. Kæmpe anbefaling herfra!
Mega god kører skole
Mega god kører skole, og bare god oplevelse hos dem😊
Det er gode og sjove lærere.
Det er gode og sjove lærere.
Man får altid et smil på læben når man skal til timer hos mr drive
Under hele forløbet har kørelærerne fra…
Under hele forløbet har kørelærerne fra Mr.Drive formået at gøre teorien overskuelig og en fornøjelse, og alle køretimer har været med smil, grin og god stemning
MrDrive 5/5
Vanvittig godt team de har hos MrDrive. Gode teori timer, og den legendariske kørelærer Ninna som fik mig igennem køretimerne og prøven.
Fyns fedeste køreskole
Den fedeste køreskole du bliver aldrig gjort til grin eller råbt af og det er rart ikke at blive dømt som et ungt menneske
DK’s bedste køreskole!🫶🏼
MrDrive har siden jeg trådte ind til første teori, været den absolut bedste køreskole. Under teori blev vi til hver lektion mødt med glade kørelærere som lærte os alt hvad vi behøvede, samt gjorde det trygt for os, at stille spørgsmål. Det resulterede også i at næsten hele mit teorihold tog prøven i første hug🥳
Under selve mit køreforløb, var jeg så heldig at få Ghanum, som blev, så meget mere end bare en kørelærer for mig. Jeg hyggede mig til ALLE kørelektioner, og han var så god til at slå ned på ting jeg skulle være opmærksom på, på en ordenligt måde, så jeg lærte af min fejl. Han var altid nem at komme i kontakt med og en absolut stjerne kørelærer at have, som vejledte mig igennem hele mit forløb på den bedste måde - man griner altid i hans selvskab, og føler sig så tryg... selv når man laver dumme fejl, og måske drejer forkert😂
Køreskolen i sig selv fungerede også som mere end bare en køreskole - man kunne komme før teori, på tilfældige hverdage osv og altid mødes typisk af Mo og Karo, som altid har den bedste energi. De var under mit forløb også nogle der altid jokede med os, var nemme at snakke med og var en del af at gøre hele forløbet så trygt, fordi man altid vidste man kunne gå til nogle, andre end kun sin kørelærer. Og Karo som "kontorninja" svarede altid som en sand ninja, så hurtigt og med lange gode forklaringer på ens spørgsmål, så man aldrig var i tvivl om det, man spurgte om.
Jeg kommer virkelig til at savne dem alle, og man bliver så tæt med dem alle, at jeg næsten blev helt ked af det da jeg bestod min køreprøve🥹
Jeg kan KLART og VARMT anbefale MrDrive, og vil til enhver tid være evig taknemmelig for jeg netop tog MrDrive. Der er en god grund til de er så kendte, og at så mange består begge prøver i første hug (inkl. mig🥳). Det er klart den bedste køreskole, og virkelig en oplevelse jeg for evigt vil være evig taknemmelig for🫶🏼
En helt fantastisk oplevelse!
En helt fantastisk oplevelse, med en helt fantastisk kørelærer! Uanset om det var til teoritimerne eller køretimerne så var der altid et smil på læben og plads til at lave fejl, hvilket har gjort noget uoverskueligt, til en helt fantastisk oplevelse fuld af minder❤️ En kæmpe anbefaling til alle som gerne vil tage kørekort, men samtidig gerne vil have en fantastisk oplevelse ud af det!❤️❤️❤️❤️❤️
Kæmpe anbefaling her fra!
Mega fed køreskole! Nemt & hurtigt forløb med en masse fanatiske kørelærere og den sejeste kontorninja!! 😋
Fantastisk oplevelse
Fuldstændig fantastisk oplevelse med Mrdrive. Jeg havde Samer som var en allertiders kørelære som have styr på sit kram. Kan helt klart anbefale Mrdrive til folk som overvejer at få kørekort :)
Helt perfekt!!!
Har haft en helt fantastisk oplevelse hos Mr Drive! Jeg blev modtaget med smil, og alle er meget åbne så jeg følte mig velkommen, og kunne slappe af i deres selskab. Samtidig er undervisningsniveauet rigtig godt, og jeg lærte alt det jeg skulle bruge på vejene.
Kærlige og kloge folk de har hos Mr Drive, kan kun anbefale at tage kørekort her❤️
Det var en fornøjelse at tager kørekort…❤️❤️
Det var en fornøjelse at tager kørekort hos jer jeg kommer til at savne alle på den køreskole fordi det var så hyggeligt til alle det timer vi hed sammen ❤️❤️❤️❤️
Lees meer over geverifieerde reviews.