Super lækkert mad Vi fik Lakserilette, Carpaccio, Vitello Tonnato, Dumblings, Risottokugle og brød. Der var ikke en finger at sætte på maden - alt smagte godt. Og selvom retterne er mundrette,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Har bestilt mad fra mundret 5 gange og alle gange til 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️super lækkert, nemt, lækre råvarer, nemt at anrette. Vi har serveret det på vores lille båd, hvilket også fungerede godt. Kun rosend... Toon meer
Igen en god smagsoplevelse; men er portionerne blevet mindre? Det synes jeg. Sidst beklagede jeg også kvaliteten af jeres brød. Den er ikke ret god og matcher ikke de andre gode smage af jeres mad.... Toon meer
Virkelig lækker og indbydende mad, hver gang. Denne gang fra Åbyhøj, købte til studentergilde og alle var bare tilfredse, det bliver ikke sidste gang jeg køber derfra.
Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.
Silkeborgvej 280, 8230, Åbyhøj, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bestilte 7 retter til en aften med gæster. jeg har fået fra Mundret en gang før. Det var en god oplevelse. Denne her gang var den vanvittig god. Det hele smagte fantastisk og vi blev meget mætte. vores gæster var meget begejstrede.

Antwoord van Mundret
En super god oplevelse både ift madens kvalitet og smag men også, hvor nemt det var at bestille og ændre i sin ordre. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van Mundret
Super tillavet mad, klar ved afhentning, god og venlig betjening.
Vi kommer igen.

Antwoord van Mundret
Havde hørt det skulle være så lækkert,men jeg må indrømme jeg blev skuffet,svarede ikke til det jeg havde forventet

Antwoord van Mundret
Fantastisk mad 😀, der gjorde min fødselsdag til en fest. Der var ingen stres, da anretningen og serveringen var overskuelig, så man kunne være hos gæsterne. Mvh. EAG

Antwoord van Mundret
Altid go mad. Gæsterne havde ikke fået det før, så de flyers der var med blev revet væk.

Antwoord van Mundret
Lækkert mad, virkelig god service, som hjalp med at finde en løsning på levering

Påske menu
Som altid smagsfuldt og lækkert.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van Mundret
Har gennem årene været kunde hos jer til både store og små arrangementer. Altid været meget tilfreds.
Alle aldre i vores familie nyder jeres veltilberedte mad, selv gamle olde, som i sine unge dage arbejdede som kogekone
Anbefaler det gerne til alle.
Altid korrekt bestilling udleveret. Tak

Antwoord van Mundret
Alt var klar til aftalt tid, der manglede ikke noget i ordren og maden smagte godt og veltilberedt, så der er ikke noget at sætte en finger på. Dejligt nemt.

Antwoord van Mundret
Jeg har oplevet så venlig service ved bestilling af ordre og senere modtaget den lækreste mad

Det var rigtig godt.
Godt med lidt fornyelse.
Eneste lille kritisk, de friterede kapers. Ellers 👍🏻👍🏻

Antwoord van Mundret
En særdeles positiv oplevelse fra start til slut. Fantastisk koncept.
Fin beskrivelse af retterne på hjemmesiden - leveret helt friskt og færdigpakket til tiden af et smilende personale. Frygten for, at retterne måske var lidt små, blev straks elimineret. Der var rigeligt. Og det var super lækkert.
Så alt i alt et fantastisk koncept til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vi var syv personer til en Påske frokost.

Antwoord van Mundret
Portionerne var perfekte og smagen i top. Det er så absolut i særklasse.

Antwoord van Mundret
Super lækker mad, kører gerne fra Silkeborg til Århus for at hente en anden gang 👏👏👏

Antwoord van Mundret
Dejlig mad, som blev rost af vores gæster. Friskt og veltilberedt, gode smage og meget mættede.

Antwoord van Mundret
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.