musky.nl Reviews

4,6

Ik vond hun service geweldig, echter vielen de 2 parfums die ik heb gekocht erg tegen, 1 rook naar koffie de ander naar citroen. Ik ben opzoek naar zoetere geuren vind het best zonde van mn geld. Dat... Toon meer

De beste kwaliteit parfums die er bestaat in deze parfumerie markt nog zelfs 10 keer beter dan ici paris xl en douglas. En ze hebben de beste prijzige collectie van parfums op hun webshop. Mensen ik r... Toon meer

Toppers… na een tegenvaller, heb ik musky benaderd en via insta een DM gestuurd en zij reageerden direct, en hebben gelijk gehandeld en het super netjes opgelost, meer dan mijn verwachting! Heerlijke... Toon meer

1. Parfumerie

Lekkerste geuren voor de laagste prijzen!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Echt verschrikkelijk

Echt verschrikkelijk. Ik koop een Armani Si en krijg een wc luchtje! Het komt niet eens in de buurt van het luchtje..

2 november 2021

Goedemiddag Sharon,

Nou dan gebruik je hele dure wc luchtjes! :)

Jokes aside..

Wat jammer dat je een slechte ervaring met de parfum hebt. Wel willen wij doorgeven dat "Goddess" een brede collectie heeft met allerlei verschillende geurtjes in andere kleuren. Goddess is een vergelijkbare parfum van de lichte nude kleur. Verder testen we de geurtjes ook voordat we ze verkopen, dit word vanaf de productie al getest. Mochten wij onze parfums opsturen naar bekendheden vragen wij altijd van te voren om hun eerlijke mening te geven en daarom kiezen wij ook altijd voor eerlijke promotors.

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Musky

Verwachting

Ik moet eerlijk zeggen, ik had iets minder verwacht maar toen ik de parfum spoot ben ik meteen van gedachten veranderd. De parfum blijft ook goed lang op de huid zitten.

31 oktober 2021

Geweldig

Snel geleverd, goed ingepakt, mooi flesje en echt kwalitatieve parfum! Erg lang naar een dupe gezocht van de ysl libre intense en musky heeft deze op de markt kunnen zetten!! Na 2x dragen al zoveel complimentjes gekregen! Zeker een aanrader:)

31 oktober 2021

Goede parfum maar de service is minder

Goede parfum maar de service is minder. Je betaald 5 euro voor PostNl maar krijgt pas na 5 dagen je pakket. Voorderest goed

13 september 2021

Goedemiddag Mohamed,

Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken voor je positieve feedback over onze geurtjes!

Het kan inderdaad zo zijn geweest dat je tijdens een grote promotie besteld hebt, hierdoor komen er dan ook vertragingen omdat er mega veel bestellingen worden gedaan in een korte tijd. Onze oprechte excuses daarvoor!

Daarom zouden we je graag een leuke "goedmaker" willen geven! :)

Kan je ons een mailtje sturen met je ordernummer naar: info@musky.nl

We hopen van je te horen.

Musky

Snelle verzending

Snelle verzending. Goede kwaliteit parfum. Heerlijke geur. Goed verpakt met schuim pinda’s om schade te voorkomen 👍

Enige tip: een doosje om de parfum heen zou prettiger zijn.

12 september 2021

troep

Dit is een best prijzig product, en wordt aangegeven door influencers dat de geurtje uren blijft hangen. Helaas klopt hier niks van en heb ik spijt dat ik hem heb gehaald 🤣 parfums van de kruidvat hebben betere kwaliteit

12 september 2021

Hey Janice,

Jammer om te horen dat het geurtje niet bevallen is.

Wij hebben u al eerder hierover op de hoogte gesteld dat wij dezelfde geurconcentraten gebruiken en zelfs gemiddeld een hogere oliepercentage gebruiken dan dat u gewend bent waardoor de geuren goed blijven zitten! :)

Waarschijnlijk heeft u een slechte ervaring gehad met ons omdat het geurtje niet naar uw smaak en verwachtingen was, dat is natuurlijk persoonlijke ervaring en daar hebben wij weinig controle over.

Over de prijs, wij vinden onszelf niet prijzig als we naar de grotere bedrijven kijken die minimaal 4x duurder zijn dan dat wij zijn. Wij zijn dit bedrijf juist gestart om parfums te verkopen met exact dezelfde kwaliteit voor een veel en veel goedkoper prijsje, wat dus zeker niet te vergelijken is met de kwaliteit in de kruidvat ;)

MUSKY

Obsessed

2e flesje alweer. Veel complimenten gehad en blijft oprechtttt lang hangen tot het einde van de dag. Love it

10 september 2021