Onlangs eau de toilette besteld, duurde zeker 1 week langer dan in eerste instantie was aangegeven dus was sceptisch of het wel goed zou gaan. Bestelling was heel goed verpakt en de prijs was heel e... Toon meer
Goede verscheidenheid aan producten, merken en prijzen. Levering via pakketpunt was wederom behoorlijk snel. Van sommige parfums in de webshop, waar ik deze keer naar zocht, miste ik informatie mbt g... Toon meer
Heel goede webshop prijzen zijn iets goedkoper en zijn de originele en geen namaak koop regelmatig bij deze firma is steeds mooi verpakt en je wordt idem op de hoogte gehouden waarvoor dank Met vri... Toon meer
Scherpe prijzen, snel geleverd en goed verpakt. Bestelling kwam 4 dagen eerder aan dan voorzien. Er werden ook enkele gratis staaltjes van producten meegeleverd. Ik bestel hier opnieuw.

Paiement sécurisé
Vraagt klanten om een review
Alles kwam perfect aan en gewoon "écht spul", niets nep. Het enige wat ik persoonlijk minder vind, is dat er alleen met een creditcard afgerekend kan worden maar alla, is het gelijk ook verzekerd.
I couldn't return the perfume who was really not a nice sent. very bad. bad return conditions.

Antwoord van MyOrigines
Scherpe prijzen, snel geleverd en goed verpakt.
Goed ingepakt, snelle levering, mooie prijzen! Leuke sampels, een extra. Helemaal blij met deze webshop!
Zeer goede prijs en leuke extra’s. Ik was aangenaam verrast toen ik het pakket opende. De levertijd viel ook best mee, had verwacht dat het langer zou duren. Alles top!!!

Antwoord van MyOrigines
Bestelling werd snel verzonden en heb ik snel ontvangen
Netjes geleverd. Alleen vroeg DHL om de verzendkosten alsnog te betalen is vreemd maar verder niet op gereageerd.
Dus goed gekomen .et een heerlijk luchtje.
Bedankt
Prima bedrijf....
Ik ben al jaren klant
Prijs....verpakking....
Alles prima
Alles vlot verlopen: bestelling, verzendinfo en levering pakket. Verzorgd verpakt en precies wat ik besteld heb.
Goede prijs, vlugge levering, perfect ingepakt. Aangenaam verrast dat er staaltjes toegevoegd waren.