Netgear claimed goede kwaliteit te leveren. Helaas kom je bedrogen uit. Het is zeer goedkoop geproduceerd, support is gewoon belabberd. Je hebt 3 maanden GRATIS support, na die drie maanden heb je... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Manufacturer of networking equipment like wireless routers, wireless adapters, skype phones, and small-business networking products.
Nederland
- my.netgear.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Netgear en klantenservice
Bestellen en leveren gaat inderdaad vlot. Het apparaat bevalt niet en wil het terugsturen. Daar beginnen de problemen. Heb 2 keer minimaal een uur gebeld, maar je hoort alleen maar de mededeling van ; bedankt voor uw geduld blijf aan de lijn voor de eerst volgende technicus.
Krijg wel een enquete met mijn ervaring, maar daar kan je je klachten niet kwijt.
Top!
Snelle levering, heldere instructie en snelle installatie.
installatie en instabiel
beoordeling nieuw orbi systeem RBE771 en RBE770
het is nog te kort dag om een beoordeling te geven. wat wel te merken is is dat het nieuwe systeem die ik nu heb niet dezelfde sterke wifi signaal heeft als mijn vorige systeem.
Retorsturen gaat wel héél moeilijk!
Nu alweer voor de derde keer contact met de klantenservice (als je dat zo mag noemen....) om een retour-label te krijgen. Elke keer de belofte dat ze die sturen, maar dat komt dus niet.
Is dit service voor klanten? Ik denk zelf dat ze het gewoon willen rekken, of de organisatie is echt gewoon echt slecht geregeld.
Dacht met een gedegen bedrijf te maken hebben, maar ze handelen als een slechte chinese website.
alles ging snel en niet ingewikkeld…
alles ging snel en niet ingewikkeld zonder verzendkosten
Goede info
Goede info, prima service, perfect geholpen. Snelle levering !
Nette prijs en volgende dag geleverd.
Top service
Netwerk switch gekocht vorig jaar, maar snelheid bleef achter. Klantenservice gebeld en heeft direct geholpen om het probleem op te lossen. Nu een uur hulp niet gelukt, de volgende dag een nieuwe switch verstuurd obv lifetime garantee. Zo kan het dus ook!
Netgear claimed goede kwaliteit te…
Je hebt 3 maanden GRATIS support, na die drie maanden heb je dus geen GRATIS support meer. Dus als het niet werkt moet JIJ daarvoor betalen. Welk merk in Europa doet dit ook? Juist geen één.
Dit zijn Amerikaanse verkooptechnieken die wij in Europa niet gewent zijn, en daar ook niet aan moeten wennen. Alles retour!
bestelling niet aangekomen
Na een router te hebben besteld, is deze echter niet aangekomen. Na meerdere malen contact gehad te hebben de klantenservice is, dat geen klantenservice is, ze doem eigenlijk alleen technische problemen van hun apparaten. Heb ik na 3 keer heen & weer de soortvan klantenservice geen nuttig antwoord of oplossing gehad. Bestel hier daarom niet.
Snel en goed geholpen
Snel en goed geholpen, satelliet niet altijd in verbinding met router, na 3 x opnieuw geprobeerd werkt het
Niet geleverd
Je besteld iets, krijg een factuur dat het betaald is, maar niks wordt geleverd!
Heel vreemd!
Na een week zelf contact opgenomen, zeggen ze dat er een probleem was met de betaling, hoe kan ik dan een factuur krijgen met de betaalstatus BETAALD?
Orbi 972 besteld
Orbi 972 besteld, Betaald en factuur via email ontvangen. Netgear gaf op website aan dat het binnen 1 dag verstuurd zou worden. 1 dag later bestelstatus op netgear.com bekeken: hele bestelgeschiedenis niet aanwezig. Er is alleen een IT/Verkoop gerelateerde customer service telefonisch beschikbaar en die kon alleen maar escaleren via supervisor naar de klantenservice. ondertussen: status bestelling is een ?, customer care is niet te bereiken voor dit soort vraagstukken. Advies: kies een alternatief product en als je dan toch hun product wilt: bestel via een coolblue/bol.com..
Mifi systeem gekocht bij Netgear
Mifi systeem gekocht bij Netgear. Allereerst geeft DHL aan, dat ik niet thuis was, 1e leugen, was wel thuis, het pakket lag niet in de DHL auto, vervolgens stuurt DHL een bericht dat het pakket 1 a 2 dagen later wordt bezorgd, 2e leugen, vervolgens Netgear gebeld, gaan ernaar kijken, weer Netgear gebeld, Netgear heeft het bericht intern naar een escalatieteam van Netgear gestuurd, contact met dit team is niet mogelijk, de medewerker kan ook niets doen, u mag zelf uw conclusie trekken, ik zou zeggen bezint eer gij begint
Extreem vaak problemen wifi sinds ik…
Extreem vaak problemen wifi sinds ik het heb
Altijd plezier gehad met mijn nas maar…
Altijd plezier gehad met mijn nas maar nu stopen ze er mee maar ook met alles wat te maken heeft met nas.
kan zelfs nog geen app meer installeren op de nas (RN424).
Waardeloos.
deze firma heeft nog niet 1 ster verdient.
ze geven nog geen tip of een alternatief.
Oplichters!
Oplichters!
Netgear router gekocht en kreeg het niet geinstalleerd.
Netgear.nl benaderd en zij vertelden mij dat het benodigde password, (op de router) aan iemand anders verstrekt was. Niets aan te doen,jammer dan!!!!
89 jaar met aangenaaid oor.
Nog minder als n ster
Nog minder als n ster, 2 dagen gebeld naar hen, 2 keer uitgelegd mijn vraag! Denk je nou werkelijk dat ze terug bellen…. Nope! Blij dat ik het bij Bol.com gekocht had, stuur de zooi wel terug….
Ik heb een orbi systeem gekocht
Ik heb een orbi systeem gekocht. Bleek moeilijk te installeren te zijn. Ondersteuning gezocht. Kreeg toen argwaan, daarom systeem teruggestuurd en jawel daar begonnen de problemen. De helft is ontvangen. Geen telefoonnummer te vinden voor navraag. Uren in de wachttijd. Mijn advies koop hun producten niet.