Lees wat reviewers zeggen
Super god service! Havde en lysende motorlampe, og fik tid inden for 1 time, og efter de havde kigget på bilen, bad de mig komme igen senere på dagen, så havde de fået delen hjem og lavet bilen med... Toon meer
Lejede bil af Oliver/Myauto gennem siden Hej Oscar. Oliver var på intet tidspunkt til at kommunikere med på en voksen måde-telefonen tog han aldrig.Ifbm skade på bilen "kom han til" at trække 5000... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har brugt værkstedet flere gange og været lige imponeret alle gangene over service, tempo og priser! Forrygende godt sted. Kan kun på det varmeste anbefale det sted! :-) Stod f.eks. med en død b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
MyAuto er dit værksted i Glostrup. Udover traditionelt autoværksted, udfører vi også service og rep på bla. Vandscooter og motorcykler. Derudover har vi udlejning af alle typer biler, varevogne, minibusser og motorcykler.
Contactgegevens
Sydvestvej 107, 2600, Glostrup, Denemarken
- Oliver@myauto.dk
- myauto.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Altid super god service og veludført mekanikerarbejde. Jeg har kun haft positive oplevelser med MyAuto!
Jeg har fået lavet et stort service på…
Jeg har fået lavet et stort service på min bil hos MyAuto i Glostrup, virkeligt god service og flinke medarbejdere🙂
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos My Auto. Servicen var professionel fra start til slut, og kommunikationen var både tydelig og ærlig. Personalet tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og gav mig tryghed gennem hele processen.
Arbejdet blev udført hurtigt, og kvaliteten var helt i top. Jeg kan varmt anbefale My Auto til alle, der ønsker en pålidelig og seriøs samarbejdspartner inden for bilbranchen. Jeg kommer helt sikkert igen! 🚗💨
Jeg havde en skrue i dækket
Jeg havde en skrue i dækket, og ringede til Myauto fordi jeg fandt dem på Google og de var tæt på hvor jeg holdte, de kom og fikset bilen så jeg kunne komme videre! Kæmpe anbefaling
Klar anbefaling herfra🙏🏼
Klar anbefaling herfra🙏🏼
Har været hos Myauto et par gange efterhånden, og bliver altid taget godt imod af Marcus derude, som altid gør sit bedste for at få bilen klar til aftalt tid, og altid informere mig løbende, hvis andet dukker op undervejs
Hvis man vil have et værksted, der møder en i øjenhøjde og altid have den bedste service, så skal man klart vælge Marcus og Myauto🙏🏼
God service, flink personale og alt spiller.
Anbefaling herfra!
 Klart en anbefaling!
Da jeg var inde og besøge My Auto fik jeg en rigtig varm velkomst personalet var rigtig søde og imødekommende/smilende de fik fikset mit problem med min bil på 0,2 så nu kan jeg køre forsigtigt på vegne igen😁
Jeg har haft en fremragende oplevelse…
Jeg har haft en fremragende oplevelse hos My Auto i Glostrup. Værkstedchefen, Marcus, er virkelig super flink og hjælpsom. Han tager sig tid til at lytte til mine bekymringer og giver altid klare og ærlige svar. Arbejdet bliver udført professionelt og til tiden, hvilket giver mig stor tillid til deres service. Jeg anbefaler varmt My Auto til alle, der søger pålidelig bilservice. Tak til Marcus og teamet for den gode oplevelse!
Super god service
Det bedste værksted jeg nogensinde har brugt
Forrygende godt sted. Kan kun på det varmeste anbefale det sted! :-)
Stod f.eks. med en død bil en aften inde på Nørrebro og den blev fragtet derud og næste dag ved middagstid var bilen klaret med ny starter. Har osse fået skiftet forhjulslejer til en fin pris og med dags varsel. Forhjulslejerne ordnede det, hvor synsmanden ellers havde påstået jeg skulle have en ny motor. Sparede dermed en formue ved at få bilen ordnet hos Myauto!
Sikke en fornøjelse og hver gang jeg selv, eller mine venner har fået lavet bil der, så har det været billigere og hurtigere, end hvad de ellers havde af tilbud fra andre værksteder!
Kan kun sige godt om Myauto - super god, hurtig og knivskarp!
BRAVO og FEM stjerner herfra!!!
Jeg har fået skiftet mine dæk hos…
Jeg har fået skiftet mine dæk hos MyAuto i Glostrup, mega god service👍
Jeg har fået skiftet mine dæk hos…
Jeg har fået skiftet mine dæk hos Myauto Glostrup. Mega god service, hurtig, effektiv og professionel.
Og en MEGA god lærlig de har!
Super god service!
Super god service!
Havde en lysende motorlampe, og fik tid inden for 1 time, og efter de havde kigget på bilen, bad de mig komme igen senere på dagen, så havde de fået delen hjem og lavet bilen med det samme. Marcus var meget professionel og imødekommende.
Nu kørende uden lysende motorlampe🥳🙏🏼
Super service 💋
Fantastisk sted hvor man nærmest uden varsel kan få fikset bilen. Min bil gik død for strøm og ingen her i nærheden havde tid. En ven sagde prøv MyAuto og så fik jeg ordnet bilen samme dag ❤️Alle stjerner værd og kan kun anbefales 🙏
Nok den bedste oplevelse jeg har haft…
Nok den bedste oplevelse jeg har haft med et værksted
Super god lærling man skulle tro han havde et hav af erfaring😀
Min foretrukne mekaniker igennem 2…
Min foretrukne mekaniker igennem 2 biler nu. Havde først en gammel Hyundai der fik god behandling til fair priser og ikke mindst grundig forklaring for udskiftninger/reps. Nu servicerer og vedligeholdes min nyere bil. Det bedste er, at når man ved meget lidt om biler så får man vist eller forklaret hvad der skiftes, hvorfor og hvornår det skal gøres.
Altid en ærlig vurdering af hvad det rigtige at gøre er. Helt klar en anbefaling og foretrukken mekaniker!
Bedste service jeg har fået
Bedste service jeg har fået, gode priser og venligt personale. Kan stærk anbefales 👌
God service og super venlig mekaniker
God service og super venlig mekaniker. Fik hurtigt en tid til dækskifte, og opbevaring af dæk. Ikke sidste gang jeg bruger Myauto. Kan varmt anbefales.
Bil til udlejning med Død batteri en mareridt: hold jer langt væk fra MyAuto
hold jer langt væk fra MyAuto
Død batteriet
Problemerne begyndte allerede den 8. juli med batterifejl efter blot 3 timer kørsel, og den 9. juli døde batteriet helt efter en enkel time brugt!!!!. Virksomheden "MyAuto" foreslog, at jeg skulle køre bilen med det døde batteri i 3 timer tilbage til København, da de mente, at batteriet var "perfekt" trods mange fejl "sådan er det" sagde ham.
Batteriet døde imidlertid IGEN den 10. juli og blev derefter vurderet fra "hjælp på vej " som nødvendigt at udskifte.Det var ikke forsvarligt at køre 3 timer med børn og min ældre mor i en bil, der kunne stoppe igen – især når vejhjælp ikke kunne garantere, at bilen ville holde hele vejen.Seneste hændelse – som også er dokumenteret – fandt sted den 10. juli om eftermiddagen. Her kunne vejhjælp ikke udskifte batteriet før den 11. juli, hvilket betød, at jeg ikke kunne bruge bilen i næsten et døgn, tak for ferie!
Hvordan kan det være at bilen blev afleveret med batteri fejl til seks dage som kunne kun nydes 3 dage da bilen startede ikke en dag, kunne ikke brugt en anden dag og batteriet skulle erstattes en tredje dag ved vejhjælp (3 dage ud fra 6 dage)?
Ingen konkret håndling .....afventes stadigvæk svar...
Lees meer over geverifieerde reviews.