Banner for MyCruise Norge

MyCruise Norge Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffe medarbeidere som gjennomfører bestillingen på en rask og oversiktlig måte ! Du vet alltid hvem du skal kontakte om du trenger info , reiseforslag og gjennomføring av bestillingen !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode råd. Da vi valgte balkong uspesifisert kunne veilederen deres fortelle oss at vi med stor sannsynlighet ville få fin utsikt fordi MSC hadde god utsikt fra praktisk talt alle balkongene. Det ste... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En god opplevelse fordi problemene vi hadde i forbindelse med innsjekking ble løst særdeles tilfredstillende. Pluss at vi da fikk sjansen til å tilføye transfer som ikke hadde kommet med ved første b... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cruiseorganisator
  2. Excursiebedrijf
  3. Touroperator
  4. Reisbureau
  5. Reiszoekmachine

Over MyCruise Norge

Geschreven door het bedrijf

MyCruise er et byrå for verdens ledende cruiseselskaper. Selskapet ble etablert i 2008 og har fra starten hatt fokus på å formidle verdens beste cruisereiser.

Selvfølgelig er vi tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet, og vi har til sammen mange års erfaring i reisebransjen, så du er i sikre hender når du reserverer cruiset ditt med oss.

Hos MyCruise er kunden er 100 prosent i fokus, og vi legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Vi skreddersyr hvert år flere tusen cruisereiser til hele verden, og med mange års kjennskap til reiselivsbransjen, samt nær kontakt med våre partnere, kan vi garantere høy kvalitet og god service i løpet av reisen.

Våre dyktige reisekonsulenter sitter klare for å yte best mulig service - vi sørger for at drømmecruiset ditt blir virkelighet!

Beste reisehilsener

MyCruise

Prisgaranti

Prisgarantien er din garanti for at du ikke finner cruisene våre billigere hos en av konkurrentene våre.

Dersom du finner et cruise til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen umiddelbart!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

149 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kontakt med en medarbeider

Fordi vi fikk veldig god informasjon av en hyggelig medarbeider

4 maart 2026

Hei Kjetil,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig og profesjonell formidler av cruisereiser.

Vi har bestilt mange cruise gjennom selskapet. Alltid hyggelig og profesjonell hjelp. Kommer til å bruke selskapet også fremover.

5 maart 2026

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse! Det er alltid hyggelig å høre at dere har hatt gode opplevelser med MyCruise, og at dere har fått profesjonell og imøtekommende hjelp. Vi håper å få lov til å følge dere på mange flere spennende reiser fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig hyggelig å få hjelp av AC

Veldig hyggelig å få hjelp av AC. God kunnskap og erfaring med den samme turen.

27 februari 2026

Hei Liv,

Tusen takk for din anmeldelse! Det er flott å høre at AC kunne hjelpe deg, og at du satte pris på hennes kunnskap og erfaring. Vi håper å få lov til å hjelpe deg med flere spennende reiser fremover.

God og hyggelig hjelp!

Det fungerte ikke så godt med chatten, da den forsvant hele tiden og vi ikke hørte tilbake fra den vi snakket med. Vi fikk imidlertid veldig god og hyggelig hjelp da de tok kontakt, og vi fikk et godt tilbud. Så deilig å få alt ordnet i en pakke og ikke trenge å gjøre annet enn å betale ;) Vi gleder oss til ferien!

4 februari 2026

Hei Lillian,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og et tilbud som passet, til tross for utfordringene med chatten. Vi er glade for at alt nå er ordnet, og håper dere får en fantastisk ferie🚢

Rask tilbakemelding ved forespørsel

13 februari 2026

Hei Grethe,

13 februari 2026

Hei May,

Bra teams-møte.

Bra teams-møte.
God serviceinnstilling og rask tilbakemelding.
Litt begrenset detaljkunskap, men det skyldes kanskje at skipet er helt nytt.

12 februari 2026

Hei Jon,

Tusen takk for tilbakemeldingen 🙏

Vi setter pris på at du opplevde god service og rask respons. Vi tar også med oss kommentaren om detaljkunskap, og håper at erfaringen med skipet vil gi enda bedre informasjon fremover.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fikk veldig god behandling og en…

Fikk veldig god behandling og en hyggelig opplevelse

4 februari 2026

Hei Elise,

Perfekt ferie!

Jeg fikk kontakt med Ann-Christin hos Mycruise som ordnet storfamilien fly og cruise 5-6uker før vi skulle dra. Til tross for kort tid til avreise og mange lugarer, så greide hun å sy sammen en reise til en god pris👌 ringer henne neste gang vi skal reise!
Cruiset var perfekt, MCS i middelhavet ☀️

23 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Hei Kurt,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen 🙏

Det er veldig hyggelig å høre at Ann-Christin kunne hjelpe dere med hele storfamilien, selv med kort tid til avreise og mange lugarer, og at dere fikk en fantastisk reise til en god pris 👌. Så flott at cruiset med MCS i Middelhavet ble en god opplevelse ☀️!

Vi håper å få lov til å hjelpe dere igjen neste gang dere skal på reise ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god service fra Ann Christin…

Fantastisk god service fra Ann Christin Altmann👍🏻

29 januari 2026

Hei Åsbjørg,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🙏

Det er kjempegøy å høre at du opplevde fantastisk god service fra Ann Christin Altmann 👍🏻. Vi setter stor pris på at du fremhever henne - personlig og god oppfølging er noe vi alltid ønsker å levere hos MyCruise.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen ved neste anledning ✨

Hei Sveinung,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🙏

Det er veldig hyggelig å høre at dere følte dere godt ivaretatt både med buss og fly - uten misforståelser. Det er nettopp slik vi ønsker at alle våre gjesters opplevelse hos MyCruise skal være.

Så flott at opplevelsen har gitt dere lyst til å prøve mer ✨

God informasjon

God informasjon fra selger hele tida underveis før vi endelig bestemte oss

19 januari 2026

Hei Inger,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var min søster som ordna reisen

Det var min søster som ordna reisen . Derfor må eg bare uttale meg på bakgrunn av mailer som min søster har videresendt til meg . De virker helt greie . Det virker også som korrespondansen mellom min søster pd dere har vært helt greit.

19 januari 2026

Hei Jorunn,

Tusen takk for tilbakemeldingen 🙏

Det er godt å høre at dere opplever at korrespondansen har fungert bra, både via de e-postene din søster har videresendt, og i kommunikasjonen mellom henne og oss. Vi prøver alltid å gjøre kommunikasjonen enkel og tydelig, slik at alle føler seg godt ivaretatt hos MyCruise.

Vi håper dere får en riktig flott reise, og vi står selvsagt klare hvis dere skulle trenge mer hjelp fremover ✨