Banner for MyCruise Norge

MyCruise Norge Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffe medarbeidere som gjennomfører bestillingen på en rask og oversiktlig måte ! Du vet alltid hvem du skal kontakte om du trenger info , reiseforslag og gjennomføring av bestillingen !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode råd. Da vi valgte balkong uspesifisert kunne veilederen deres fortelle oss at vi med stor sannsynlighet ville få fin utsikt fordi MSC hadde god utsikt fra praktisk talt alle balkongene. Det ste... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En god opplevelse fordi problemene vi hadde i forbindelse med innsjekking ble løst særdeles tilfredstillende. Pluss at vi da fikk sjansen til å tilføye transfer som ikke hadde kommet med ved første b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det fungerte ikke så godt med chatten, da den forsvant hele tiden og vi ikke hørte tilbake fra den vi snakket med. Vi fikk imidlertid veldig god og hyggelig hjelp da de tok kontakt, og vi fikk et godt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cruiseorganisator
  2. Excursiebedrijf
  3. Touroperator
  4. Reisbureau
  5. Reiszoekmachine

Over MyCruise Norge

Geschreven door het bedrijf

MyCruise er et byrå for verdens ledende cruiseselskaper. Selskapet ble etablert i 2008 og har fra starten hatt fokus på å formidle verdens beste cruisereiser.

Selvfølgelig er vi tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet, og vi har til sammen mange års erfaring i reisebransjen, så du er i sikre hender når du reserverer cruiset ditt med oss.

Hos MyCruise er kunden er 100 prosent i fokus, og vi legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Vi skreddersyr hvert år flere tusen cruisereiser til hele verden, og med mange års kjennskap til reiselivsbransjen, samt nær kontakt med våre partnere, kan vi garantere høy kvalitet og god service i løpet av reisen.

Våre dyktige reisekonsulenter sitter klare for å yte best mulig service - vi sørger for at drømmecruiset ditt blir virkelighet!

Beste reisehilsener

MyCruise

Prisgaranti

Prisgarantien er din garanti for at du ikke finner cruisene våre billigere hos en av konkurrentene våre.

Dersom du finner et cruise til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen umiddelbart!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

149 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hyggelig og hjelpsom for oss som ikke…

Hyggelig og hjelpsom for oss som ikke har reist med store cruiseskip før. Rask svar og tilbakemeldinger. Kunne svare på alt jeg lurte på.

16 januari 2026

Hei Randi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🙏

Det er veldig hyggelig å høre at dere opplevde hjelpen som nyttig i forbindelse med deres første gang på et stort cruiseskip. Vi er glade for at dere fikk raske svar, og at alle spørsmålene deres ble besvart - det er nettopp slik vi ønsker å følge opp hos MyCruise.

Vi håper dere får en fantastisk cruiseopplevelse, og vi håper å få lov til å hjelpe dere igjen neste gang ✨

Tett på fra første chat

Tett på fra første chat. Ingen "digital robot" der, men Linda som guided oss støtt og tålmodig gjennom hele beslutningsprosessen.

22 januari 2026

Hei Eirik,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding 🙏

Det varmer virkelig å høre at du følte deg godt ivaretatt helt fra første kontakt, og at Linda kunne guide dere trygt og tålmodig gjennom hele beslutningsprosessen. Hos MyCruise betyr personlig oppfølging mye for oss, og det gleder oss stort at det også gjør en forskjell for dere.

Vi ser allerede frem til å hjelpe dere igjen neste gang ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig hyggelig og hjelpsom…

Veldig hyggelig og hjelpsom kontaktperson ved bestilling av cruise😊

19 januari 2026

Hei Hilde,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi ankom Insignia for cruise til…

Vi ankom Insignia for cruise til Amazonas i går. Vi oppfattet at vi som alle andre hadde inkludert vin og øl i glass, samt poeng for dette særdeles kostbare cruiset,
der vi har concierge lugar med utvendig balkong i 19 dager som cruiset varer.

Vår kontakt i Norge har ikke informert oss i forkant om at dette ikke er inkludert i vår betaling.mye fram og tilbake og ikke profesjonell dialog og oppfølging og mye "jeg vet ikke" og kontakter dere .....fra My Cruise...

26 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Hei Beate,

Takk for din anmeldelse.

Beklager at dere har hatt denne opplevelsen, men vi ber dere ta kontakt med oss når dere er vel hjemme igjen, så kan vi sammen se på hva som gikk galt her. Håper dere tross dette, hadde en flott og opplevelsesrik reise. Vi ser frem til å høre fra dere.

Simen // MyCruise

Hyggelig ansatt

Hyggelig ansatt. Positiv og hjelpsom

21 januari 2026

Hei Kristin,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god organisering og oppfølging…

Veldig god organisering og oppfølging av bookingpersonellet generelt, og spesielt av Ann-Christin.

16 januari 2026

Hei Hans,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🙏

Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god organisering og oppfølging fra bookingpersonalet – og spesielt fra Ann-Christin. Vi setter stor pris på at du trekker henne frem. Personlig og grundig oppfølging er noe vi har stort fokus på hos MyCruise.

Vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen ved en senere anledning ✨

Enkel og effektiv

God info, raske og tydelige svar. Veldig effektivt

9 januari 2026

Hei Anne Grete,

God hjelp hos cruisekonsulent

God hjelp hos cruisekonsulent. Hyggelig og hjelpsom og mange gode tips. Møtte en fantastisk dame der.

8 januari 2026

Hei Lill,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig kontaktperson i forbindelse…

Hyggelig kontaktperson i forbindelse med bookingen

7 januari 2026

Rask og god hjelp.

7 januari 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ypperleg hjelp ved bestilling av cruise.

Denne tilbakemeldinga gjeld berre prosessen rundt bestilling av cruiset. Vi har enno ikkje reist, men vi fekk utruleg personleg og god assistanse i å finne det rette cruiset og tilpasse reisa til og frå.

5 januari 2026

Hei Ottar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det gleder oss stort å høre at du har fått ypperlig, personlig og god hjelp i bestillingsprosessen - spesielt når det gjelder å finne riktig cruise og tilpasse reisen til og fra.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen allerede nå, og håper selve cruiset blir minst like vellykket 🚢✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Terningkast 6! Hele booking-dialogen var ytterst…

Hele booking-dialogen var ytterst presis og til fingerspissene profesjonell. Kort oppsummert topp sevice og imøtekommenhet!

12 december 2025

Hei Ole,

Terningkast 6 - tusen takk!✨ Det er så hyggelig å høre at du opplevde hele booking-dialogen som både presis og profesjonell. Vi setter stor pris på at du fremhever servicen og imøtekommenheten vår - det varmer virkelig.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord på cruise, og håper det blir en fantastisk opplevelse! ⚓

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simen gjør så godt han kan tror jeg

Simen gjør så godt han kan tror jeg, men når Simen i Norge og Sebastian i Danmark sier to forskjellige ting, ja så skulle det ha vært-5 stjerner.
Sebastian skriver vi muligens vil nå båten kl 1700 i port carneval i fra Orlando flyplass, når flyet lander kl 1440, så på 2,5 timer skal vi altså nå komme i fra flyet til port carneval. Både Simen og Sebastian vet godt man aldri kan nå!!! Og dette på egent ansvar, og når vi vurdere ut i fra egent ansvar at vi aldri kan nå!! Ja så skriver søren Sebastian at vi valgte og ta fly hjem i fra Amsterdam. Hadde vi tatt til Orlando, ikke komme på båten, måtte vi sjøl betale flyet hjem i fra Orlando. Da er det billigere for oss og lettere og ta fly i fra Amsterdam til Oslo.
Vi spurte og om å få komme ombord på Bahamas, det er noe mycruise burde kunne vite og ikke undersøke om det går!! Man kommer til Amsterdam og flyet er 1,5 time forsinket og vi hadde kun 40 minutter til neste fly videre til Toronto, noe vi heller ikke kunne nå!! Og hva gjør man når det ikke er informasjon I fra SAS om videre for oss som skulle videre , ja det var ikke bare oss to!!
Vi får ombokket flyet da til dagen etter hvor SAS avdelingen på flyplassen mener bestemt vi kan nå båten dagen etter, og naiv som vi er tror jo på dette da! Vi får og hotell for natten, der var det ikke mye søvn da vi var i dialog med forsikringsselskapet og mycruise i Danmark med Sebastian, vi bruker flere timer på flyplassen og prøve og få et tidligere fly for sikkerhetsskyld til Orlando. Noe vi da ikke får, vi er trøtt og sliten etter ikke å ha sovet eller spist på mange timer på grunn av og finne en løsning. Om morgenen den 21 desember snakker vi Sebastian Maclean om og få komme på på Bahamas, noe har ville undersøke men dette er noe han burde vite som Salgssjef!! Da sto vi skranken og snakker med en i fra KLM som ville booket fly til Bahamas, men for pokker når man ikke har sovet mange timer på over et døgn, man er sulten og stresset, og heller ikke viste hvor kofferten var, er det ikke så lov og være sliten og oppgitt Simen og Sebastian?
Det er ikke våres skyld at flyet var forsinket, vi har betalt rundt 50 tusen for denne turen , pluss flyet, og flybilletter i retur i fra Orlando ser vi nok heller ikke mye til! Det er heller ikke mycruise.no sin skyld, men derfor kunne da dere gi oss litt for tapet på 50 tusen!!,? Jeg spurte om vi ikke kunne bestille en ny tur med innvendig lugar, og få med i prisen en balkong lugar og utvidet drikkepakke, men dere ville kun gi oss 2000 kr 🥲🥲

20 december 2025
Review zonder uitnodiging

Kjære Sigrid

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager og er lei for at dere ikke kom med på cruiset fordi flyet deres var forsinket, men det er dessverre en risiko dere tar, når man velger å kjøpe fly på egen hånd og ikke gjennom oss. Hadde dere booket flybilletter gjennom oss, så hadde vi muligens kunne endret, eller utstedt nye billetter og sett på andre løsninger for dere.

Dere ringte til vår nødtelefon, og slik vi forstod dere, var flyet deres forsinket fra Oslo, slik at dere ikke rakk videreforbindelsen til USA.

Vi forsøkte å hjelpe, men det var ingen andre fly dere kunne rekke som ville ankomme Orlando tidligere enn 2 timer og 20 minutter før avgang. Vi informerte dere om at det var opp til dere om dere ville forsøke å nå skipet og risikere å bli stående i Orlando og måtte bestille nye flybilletter hjem, men vår anbefaling var å ikke gjøre det, da tiden var svært knapp og rederiet normalt stenger innsjekkingen 2 timer før avgang.

Dere ble også informert om at dersom dere ønsket å forsøke å gå om bord på skipet et annet sted enn Orlando, måtte dette formelt godkjennes av rederiet, og at dere måtte komme tilbake til oss dersom vi skulle undersøke dette, mens dere selv ville sjekke flymuligheter. Dere opplyste oss om at dere valgte å fly hjem fra Amsterdam neste morgen.

Dere ringte så igjen tidlig neste morgen til vår nødtelefon og sa at dere kanskje kunne fly til Bahamas i stedet, og spurte om dere kunne få lov til det. Dette er ikke noe man normalt kan gjøre, da det blant annet gjelder pass-/visumsjekk og lignende. Derfor ble dere informert om at dette måtte godkjennes av selskapet (MSC), og at det ikke var noe vi bare kunne godkjenne kl. 05 om morgenen, men måtte gå via rederiets hovedkontor. Vi informerte igjen om at det var opp til dere om dere ville fly mot Bahamas eller ikke. Dere opplyste oss da om at dere valgte å fly hjem til Oslo i stedet.

Vi forstår at dere er lei dere for situasjonen, men dessverre er det lite vi kan gjøre. Til opplysning har ikke vi mottatt noen refusjon fra cruiseselskapet (og vil heller ikke få det) da dette behandles som en «no – show», siden dere ikke var til stede ved skipet da det skulle seile.

Med vennlig hilsen
Annika // MyCruise

God og rask tilbakemelding

God og rask tilbakemelding tross juleferie

22 december 2025

Hei Gry,

Cruise Middelhavet

Det var en grei pris og vi bestilt hos MyCruise tidligere fått go service 👍 og oppfølging Er godt fornøyd så kan anbefales

16 december 2025

Hei Jostein,

Tusen takk for anbefalingen. Vi blir alltid så glade når våre kjære gjester kommer tilbake - det betyr mye for oss å få være en del av deres cruiseopplevelser.✨

Vi gleder oss virkelig til å sende dere av sted på deres neste cruise i Middelhavet!

God respons

God respons fra saksbehandler

3 december 2025

Hei Bård,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk tlf etter å ha sett på en tur

Fikk tlf etter å ha sett på en tur. Og hjelp til å finne riktig tur.

5 december 2025

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse og de fine ordene – det betyr mye for oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ann-Cristin følger opp og i hennes…

Ann-Cristin følger opp og i hennes fravær gjør andre det!!

11 december 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.