Save our Wildlife with every order! For any customers with questions, the fastest way to reach us is on Facebook or Instagram. Please send us a message there, or email us directly at support@myfahlo.com, and we would love to help. Also, please make sure you ordered from us, there are a lot of scam copy companies out there. We are the only company with a verifiable partnership with the Sea Turtle Conservancy, verifiable directly on their partner list: https://conserveturtles.org/partners/ We appreciate everyone's support for our mission :)

4,4

Uitstekend

9K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik bestelde 3 armbandjes

Ik bestelde 3 armbandjes op hun site op 11/03. Vandaag (20/03) zijn ze allemaal toegekomen. Alles is om cadeau te geven, mijn vriend is alvast heel blij met zijn zeeschildpad! Je krijgt mooie kaartjes met wat extra informatie over het dier in kwestie; Het enige jammere is dat 1 van de dieren (een wolf) geen naam heeft. Hij heet 2323M in plaats van een gewone naam zoals de rest. Maar ik ben heel tevreden voor de rest!

20 maart 2026

Armbanden Fahlo

De armbanden zijn heel mooi en gaan lang mee. De updates die je krijgt zijn zeer uitgebreid en gedetailleerd. Soms staan er ook foto's bij. De tracking updates zijn duidelijk en mooi voorgesteld op de kaart. Ik kan niet direct iets slecht hierover zeggen!

7 januari 2026

Ik wacht nog steeds om de armbanden , chatbot beantwoord je mails met inhoudloze teksten

5 armbandjes besteld, we zijn nu bijna 2 weken verder en er is nog niets verstuurd. Klantenservice bestaat uit een chatbot die standaard mails stuurt als je vraagt wanneer je order verstuurd wordt. Ze hebben wel veel tijd om reclame mails te sturen. Als je snel een kado nodig hebt dan zou ik dus zeker niet bij ze bestellen. Net antwoord hieronder van fahlo . Ze hebben inderdaad de 50 euro teruggestort maar de armbandjes zijn nooit aangekomen. Dus heb je geduld en vertrouwen dan denk ik dat ze wel bezorgen maar snel zal het niet zijn. Of nooit in mijn geval. Ik heb in elk geval netjes mijn geld terug . Nu op zoek naar een ander kado.

10 december 2025

Antwoord van Fahlo

Hartelijk dank voor uw bericht, en het spijt me oprecht dat deze ervaring zo frustrerend en teleurstellend is geweest. Bijna twee weken wachten zonder duidelijke verzendupdates, zeker als u op cadeaus wachtte, zou iedereen teleurgesteld maken. U verdiende tijdige communicatie en goede ondersteuning, en het spijt me zeer dat u die niet hebt gekregen.

Een paar artikelen in uw bestelling waren nog niet op voorraad, waardoor we de bestelling niet direct volledig konden verzenden. Helaas is de levering van deze artikelen aan ons magazijn vertraagd, wat de hele bestelling heeft vertraagd. We begrijpen dat dit de wachttijd niet minder vervelend maakt en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en het gebrek aan duidelijke updates.

Uw bestelling is nu verzonden en u kunt de voortgang volgen via deze link:

Vanwege de vertraging, de frustratie over de communicatie en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt, hebben we uw bestelling volledig terugbetaald. U hoeft hiervoor verder niets te doen. Hoewel het pakket onderweg is, willen we niet dat u zich benadeeld of in de steek gelaten voelt tijdens het wachten.

Het spijt ons oprecht dat deze ervaring niet voldeed aan de zorg en betrouwbaarheid die wij nastreven. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen en ons de kans te geven om hierop te reageren en de situatie recht te zetten. Mocht u nog iets nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik hou van mijn armbandjes ♥️

Ik hou van mijn armbandjes! Ze zijn heel mooi en goede kwaliteit! De kaartjes waar de dieren voorgesteld worden met Qr tracking code zijn zoooo leuk! Ik hou van giraffen en ik steun ze door dik en dun! Ik ben zo blij dat ik op deze manier mijn steentjes kan bijdragen voor deze dieren. Mijn kinderen zijn er ook helemaal gek op en we kunnen de giraffen goed tracken, je krijgt zelf een melding als ze in beweging zijn gekomen. We leren ook heel op deze manier. ♥️✨ ik ben een trotse ambassadeur van Fahlo en somali giraffe project! ♥️

16 augustus 2025

Slechte ervaring met dingen echt ‘krijgen’

Had 2 armbandjes besteld. Na een paar weken was het nog steeds niet binnen…heb een mail gestuurd naar Fahlo en legde alles uit. Ze zeiden dat het hun speet en dat de armbandjes zsm binnen zouden komen. Ook vroegen ze opnieuw voor mijn adres enz. Is nu 5 maanden geleden en heb nog steeds niks binnen. Schande!

1 januari 2025

Hi Carmen,
I am so sorry to hear you never received your package! I'd be happy to take a look and get this all sorted out for you. I will be contacting you directly for further assistance, or you can also reach out to me directly at yamilet@myfahlo.com.

Duurt lang

5 armbandjes besteld in een aanbieding, zou binnen 3 dagen verstuurd worden. Snap bij een aanbieding dat het misschien langer duurt dus na 10 dagen maareens gevraagd hoe het met mijn bestelling was. Bleek 1 armbandje niet op voorraad, prima een andere uitgezocht. Daar gingen weer 10 dagen overheen voordat het eindelijk verstuurd werd. Komt het na bijna 2 weken aan. Hebben 2 van de 3 giraffen armbandjes dezelfde giraffe. Blijkt dat ze maar 2 giraffen op dit moment "tracken".. waarom wordt dat niet ergens vermeld????

Ik heb deze review geplaatst na het antwoord van jullie dat er maar 2 giraffen zijn. Hoe kan het dan dat nu, 2 uur later, jullie hier reageren dat jullie nu meer giraffen hebben en mij graag een andere willen sturen? Dus in 2 uur tijd zijn er opeens meer giraffen? Beetje ongeloofwaardig vind je niet

18 november 2024

Hi Nanda,
We are so sorry for the inconvenience and frustration you experience has caused you. We have more giraffes that are tracking now and i'll be happy to replace any duplicates you may have. Please reach out to me directly at yamilet@myfahlo.com!

De app is niet te openen op mijn…

De app is niet te openen op mijn telefoon Samsung a13 4g

13 maart 2024

Hoi Lisa,
Het spijt ons zo om dat te horen! Wij helpen u graag met uw app-problemen! Stuur mij een e-mail rechtstreeks op tahlia@myfahlo.com

Armbandje gekocht tracking link…

Armbandje gekocht tracking link gekregen voor het pakket te volgen maar nu werkt die niet meer en als ik een mail stuur dan krijg je een automatisch bericht terug ik voel me echt gescammed

27 november 2023

Hi Eddy,
Just checked on your tracking link and we apologize for this error! We'd be happy to assist you with your order! Please reach out to me directly at tahlia@myfahlo.com

Invoerkosten

Heel leuk, leuke armbandjes enzo. Maar jammer dat er nergens duidelijk vermeld stond dat hier ook extra invoerkosten aan verboden zijn.. nogmaals 16 euro extra betalen.. ook is het een maand onderweg geweest ipv de 1 tot 2 weken wat in de mail stond aangegeven.. helaas nu telaat om cadeau te geven..

4 augustus 2021

Antwoord van Fahlo

Hallo! We rekenen wel douanekosten in onze zendingen, dus dat had niet mogen gebeuren! Stuur me een e-mail en ik zal het terugsturen naar je :)

kbowling@thewildlifecollections.com

Geen contact kunnen leggen met klantenservice en niks ontvangen

Ik heb een aantal maanden terug drie armbanden besteld. Nooit iets binnengekregen. Tweemaal de klantenservice gemaild en nooit een mail terug gehad.

4 februari 2021

Antwoord van Fahlo

Hello! Did you order from us? We are current on every single message and have been responding to most within a few hours, 24 hours at most!

Send me an email directly at kbowling@thewildlifecollections.com :)

Leuk en goed initiatief

Precies ontvangen wat ik besteld heb, ze hebben vaak acties en aanbiedingen en de verzendkosten waren ook heel prettig, aangezien het uit Amerika kwam. De QR code deed het niet meteen, maar uiteindelijk is het gelukt. Ik hoop dat ze meer meer collecties komen!

14 januari 2021

Super!

Ik had 5 armbanden hier besteld. Terwijl deze nog onderweg waren kwam er een actie van 1+1 gratis. Ik heb hun hier over een berichtje gestuurd via facebook messenger en het werd direct opgelost. Ik heb het geld terug gekregen van 2 armbandjes.

Echt super!

19 november 2020

Safe the elephants

Vandaag mijn armbandje met een olifantje ontvangen. Snelle levering en een leuk kaartje met gegevens van een olifant erbij. Erg leuk!

1 oktober 2020
Toon reviews in alle talen. (8.841 reviews)