Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Patrick fra Myfysio. Han har virkelig styr på sine ting. Om det er dårlig skulder eller overbelastning af diverse muskler. den er stensikker hver gang. allerede e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan uden tøven anbefale Patrick til alle, der har et ønske om at ændre sine daglige vaner, omend det er kost, træning eller noget helt tredje. Mit forløb på 3 måneder hos Dsouzaperformance er 3 m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan helt klart anbefale MyFysio. Jeg fik behandlet en meget øm achillescene af Patrick og har allerede oplevet stor forbedring. Patrick var meget god til at forklare om anatomien og til at give råd... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fysiotherapeut
  2. Acupuncturist
  3. Levenscoach
  4. Personal trainer
  5. Fysiotherapiepraktijk

Geschreven door het bedrijf

MyFysio er en fysioterapeutisk klinik beliggende i Aalborg, med højt fagligt niveau. Vi holder os konstant opdateret på den nyeste viden og evidens indenfor manuel behandling af smerter, så vi altid kan yde en service af højeste kvalitet. Hos os er det vigtigt at du bliver aktivt involveret i behandlingen af din problematik, så du bedre kan få en forståelse af, hvordan det hele hænger sammen. Alle vores fysioterapeuter holder sig altid opdateret på nyeste viden indenfor fysioterapi via videreuddannelse og kurser. Dette kommer dig som patient tilgode, da vi kan tilpasse behandlingensforløbet 110% efter din problematik med dens nyeste viden.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fremragende forløb

Hvis man gerne vil blive hørt og set i forhold sine udfordringer om det er kost, træning eller en skade. Så skal man 110% vælge Patrick, han er top motiveret for hjælpe og er altid lyttende for hvad man har af ønsker osv til sit forløb😍

De små 6 måneder vi har arbejdet sammen, har jeg ikke bare rykket mig på træningerne, men også blevet klogere på både kost & træning

Hvis man kunne give 10 stjerner, så fik Patrick og my fysio det 100%👌🏾

7 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Patrick er helt vildt dygtig til hans…

Patrick er helt vildt dygtig til hans arbejde, og han er god til at hjælpe hans klienter. Jeg har haft ham i over 6 måneder og alt han gør, det gør han for din skyld, kæmpe anbefaling herfra

30 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling af Patrick som…

Kæmpe anbefaling af Patrick som fysioterapeut!
Jeg har døjet med knæproblemer i mange år og været forbi utallige behandlere uden nogen form for bedring. Patrick fandt dog hurtigt frem til den rette behandling, og i dag er min skade helt væk. Derudover er han altid professionel, imødekommende og smilende. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling!

15 september 2025

Genoptræning ved Patrick

Mit barn har haft genoptræning af et brækket ben, hvor Patrick var super god ikke bare på det faglige, men taget sig tid til selve barnet for at give hende en god oplevelse ved hendes "doktor"
Min datter på 2år har haft et super godt forløb klar anbefaling.

20 augustus 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg har haft flere personlige træninger med Kristian og jeg elsker det! Jeg får hver gang mange gode råd og tips og han forstår virkelig hvad han laver.

Kæmpe anbefaling herfra.

18 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft Patrick som coach i 4-5…

Jeg har haft Patrick som coach i 4-5 måneder nu og er meget tilfreds med hans tilgang. Alt bliver skræddersyet til mine behov, hvilket gør træningen både effektiv og motiverende.

Derudover har jeg også modtaget kompetent hjælp til genoptræning af en albueskade, hvilket har været en stor fordel i min proces.

Alt i alt en yderst professionel og dygtig coach, fysioterapeut og person – 10/10!

19 maart 2025

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse
Patrick har en stor viden og er fagligt meget kompetent, følte mig virkelig lyttet til og hjulpet:-)

28 oktober 2024

Grundig og behagelig behandler

Patrick var meget behagelig og grundig! Han har styr på hvad han laver og foretog flere undersøgelser og behandlinger for at afklare min problematik. Han kan både udføre manipulering, cupping og akupunktur - så han kan dække et ret bredt felt, til stor tilfredshed.

31 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super støtte og vejledning til træning

Jeg har gennem hele mit liv, døjet med nakkesmerter og hovedpine. Er 61 år og har været begyndt på træning mange gange, men har opgivet pga smerterne tiltog. Men så mødte jeg Patrick og han sagde jeg skulle holde ud og fortsætte, for det ville stoppe på et tidspunkt. 2-3 uger, med ekstra smerter og ekstra smertestillende, så er jeg kommet hertil i dag og jeg har det utrolig MEGET BEDRE 🙏🙏 næsten aldrig hovedpine eller nakkesmerter mere og jeg er dybt taknemmlig for at Patrick gav mig modet til at fortsætte. TAK for det og de varmeste anbefalinger til dig

15 april 2024

Dejlig og god oplevelse

Dejlig og god oplevelse. Patrick var super dygtigt og for alt han så, gjorde og tænkte! Kæmpe anbefaling og ikke sidste gang jeg kommer derind 🙏🏽

10 april 2024

Kvalitetsbehandling, Smertefri, få Behandlinger,

Jeg kan varmt anbefale Patrick fra Myfysio.
Han har virkelig styr på sine ting.

allerede efter (første behandling) kan man mærke betydelig stor forskel.

Nok den bedste Behandler af sportsskader/Smerter i led som jeg har benyttet mig af.

Bestemt pengene værd!

21 maart 2024

Kan helt klart anbefale MyFysio

Patrick var meget god til at forklare om anatomien og til at give råd og vejledning om, hvilke øvelser jeg kan bruge i min træning fremover for at undgå flere skader.
Jeg vil klart bruge MyFysio igen som en fast del af mit træningsprogram når musklerne har brug for at blive løsnet lidt op.

4 april 2024

Kompetent behandler

Syntes ar behandleren kom omkring flere af mine skavanker, som ikke andre har gjort tidligere. Behandleren er en meget behagelig person, og god til fortælle om kroppen som helhed. Ikke sidste gang jeg kommer der.😉

25 maart 2024

God behandling

Det var oplevelsen af at være i gode hænder. Patrick var meget engageret og udstrålede en glæde. Det var indtrykket, at Patrick havde et stort overblik og vidste hvad han gjorde. Inden, de forskellige behandlinger, blev alt vist og forklaret og det gav et godt indtryk.
Efter behandlingen kunne jeg igen bruge lænden, så alt var som det skulle være.

19 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste behandlinger i Aalborg og omegn!

Patrick er yderst kompetent og er den første blandt mange afprøvede, som med sine behandlinger formår, at afhjælpe mine problematikker i nakke og ryg.
Patrick er udover sine behandlinger super god til,at videregive nogle værktøjer,så man selv kan facilitere hans' behandlinger .
De beste anbefalinger herfra!!
Det eneste jeg frygter er,at Patrick flytter,så jeg ikke kan få mine behandlinger😀

29 januari 2024

Fantastisk oplevelser hos MyFysio

Fantastisk oplevelser hos MyFysio. Grundig, kompetent, anerkendende og Patrick giver sig virkelig tid til at lytte og skræddersy forløb, som passer lige præcis til min skulderproblematik. Bravo! Kommer helt sikkert igen og vil virkelig anbefale ham til andre. 👏

19 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har oplevet forbedringer med mine…

Jeg har oplevet forbedringer med mine forskellige skavanker, blandt andet i lænd/balle, takket være Patrick. Han er super dygtig og engageret i hans arbejde.
Patrick er detaljeret, god til at forklare og sikre sig at man går derfra med forbedringer.
Kæmpe anbefaling herfra!

11 januari 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.