Nordisk Osteopati - Osteopati & Fysioterapi Reviews 12

1. Osteopaat
  2. Personal trainer
  3. Fysiotherapeut

Geschreven door het bedrijf

Osteopati og fysioterapi af høj faglig kvalitet i Nordsjælland og Storkøbenhavn! En helhedsorienteret behandling af dine smerter og skader. Ring 31317730.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Osteopat Nicolai Salmonsen i Hillerød

Jeg var tidligere i behandling hos Osteopat Nicolai Salmonsen, Hillerød i 2022 for lændesmerter, som jeg havde haft i over 50 år efter et fald. Allerede efter én behandling var jeg smertefri.
Her i november fik jeg desværre overbelastet lænden, da jeg tog lidt for hårdt fat i havearbejdet med at fjerne ukrudt og planter. Smerterne vendte tilbage efter tre år uden gener. Heldigvis var jeg igen smertefri efter blot én behandling.
Tusind tak til Nicolai – jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg skulle gøre uden dig.

13 februari 2026

Dzenis Zukovic

Jeg vil give min varmeste anbefaling til Dzenis Zukovic ved Nordisk Osteopati.
Dzenis har hjulpet mig med stress relateret symptomer, sitren i benene og skinnebensbetændelse.
Dzenis giver sig tid til at lytte og til at forklare både årsag og behandling og man føler sig i rigtig gode hænder.
Det har været utrolig rart at blive mødt af en så faglig dygtig behandler.
Jeg har virkelig været tilfreds med behandlingen og jeg vil til enhver tid komme til ham igen, hvis behovet opstår.

16 september 2025

Morten Vind-Visby
Jeg har gået hos Morten i en længere periode grundet en akut opstået skade. Jeg har, fra starten af, oplevet en professionel nysgerrighed omkring hvad mit normale funktionsniveau er. Det har bevirket at der er blevet ramt spot on når der er blevet taget fat. Jeg oplever at Morten går langt for skræddersy et forløb som passer mit behov. Hver gang har der været meget ærlig dialog omkring hvordan sidste behandling har virket for mig. Jeg føler mig virkeligt tryg i forhold til niveauet af behandling ifht mit behov. Jeg oplever at få et helhedsbillede af min krop, mit funktionsbillede og mit behov samtidigt med en autentisk forventningsafstemning af det endelige resultat. Derudover der under behandling en enormt hyggelig og spændende dialog som skaber en tryg og professionel atmosfære. Kan meget varmt anbefales

2 juli 2025

Morten Vind-Visby

Jeg har gennem flere år fået behandlinger hos Morten.
Jeg er kronisk smertepatient og den forståelse og ærlighed, som Morten altid italesætter betyder alverden, når man har smerter det meste af tiden.
Den indledende del af behandlingsforløbet bestod af en længere samtale omkring mine problematikker, grundig undersøgelse og en kort behandling. Samtalen er en meget vigtig del af det videre behandlingsforløb, idet det ikke kun handler om det fysiske men i lige så høj grad om, hvordan man har det mentalt.
Morten er yderst kompetent, grundig, velformuleret og en super coach både på det fysiske og mentale.
Mine behandlinger hos Morten består af flere forskellige ting alt efter hvilke problematikker, jeg har den pågældende dag, og jeg har aldrig tvivlet på, om det nu også nytter noget at gå til behandlinger, idet min hverdag er blevet så meget bedre siden jeg startede hos Morten. Jeg tør ganske enkelt ikke lade være og ser det som en investering i mit helbred.
Behandlingerne hos Morten er altid nærværende og med høj faglighed. Man føler sig i den grad tryg og hørt.
Jeg kan kun give Morten og hans kollegaer hos Nordisk Osteopati de varmeste anbefalinger

2 juli 2025

Igennem 8 år er jeg kommet hos Morten

Igennem 8 år er jeg kommet hos Morten, hos Nordisk Osteopati. Som kronisk smertepatient, gør behandlingerne, at jeg lettere kommer igennem hverdagen. Da mine smerter kan være diffuse, er mine behandlinger aldrig ens. Morten tilrettelægger min behandling efter en kort samtale. At være i hænderne hos en behandler fra Nordisk Osteopati, giver mig en tryghed, da ekspertisen og fagligheden er noget af det højeste jeg har oplevet og med mange år på bagen i sundhedssystemet, så ved jeg hvad der virker.

1 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffende “behandling”

Jeg havde desværre en rigtig skuffende oplevelse ved mit besøg i fredags. Jeg blev kaldt ind 10 minutter senere end aftalt, og selvom jeg forstår, at forsinkelser kan ske, forventede jeg, at tiden ville blive kompenseret i den anden ende – det skete ikke. Tværtimod sluttede sessionen fem minutter før tid, hvilket betød, at jeg reelt fik under 45 minutters tid – til en pris på 1.350 kr.

Størstedelen af sessionen gik med samtale, både om min historik og mere generelle betragtninger, men det føltes som om, det hele blev ved snakken. De få tests, der blev udført, var korte og uden nogen opfølgende handling, og den fysiske behandling bestod blot af et par minutters arbejde med min skulder til allersidst.

Jeg gik derfra med en følelse af at have spildt både min tid og mine penge. Jeg har tidligere haft gode og professionelle oplevelser hos andre osteopater, hvor jeg følte mig både mødt og behandlet – det var desværre ikke tilfældet her

13 juni 2025
Logo Nordisk Osteopati - Osteopati & Fysioterapi

Antwoord van Nordisk Osteopati - Osteopati & Fysioterapi

Hej Nanna,

Tak for din ærlige anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg er oprigtigt ked af, at du har haft en skuffende oplevelse hos mig, og at min svartid har været for lang. Jeg modtog din mail den 16. juni og din anmeldelse her på Trustpilot den 27. juni. Det lever bestemt ikke op til de standarder, vi ønsker at stå for.

Vi arbejder målrettet på at give hver patient en tryg og professionel oplevelse. Jeg kan se, at jeg i dit tilfælde ikke har fået afstemt forventningerne omkring forløbet og tidsfordelingen ved første konsultation godt nok. Forløbet tilrettelægges altid individuelt, og tiden fordeles ud fra din konkrete problemstilling, så vi kan sikre både grundig samtale, vurdering og behandling. I nogle tilfælde fylder samtalen mere, fordi behandlingen i realiteten starter her. Jeg kan høre, at dette i dit tilfælde ikke blev afstemt godt nok – og det tager jeg til mig.

Din oplevelse af ikke at have fået tilstrækkelig behandling eller oplevet den faglige kvalitet som utilstrækkelig, tager jeg meget alvorligt. Selvom jeg ikke tidligere har modtaget lignende kritik, bruger jeg din tilbagemelding konstruktivt til at forbedre mit arbejde.

Forsinkelser er bestemt ikke ønskværdige, og jeg gør, hvad jeg kan for at undgå dem. Skulle de opstå, forsøger jeg at tage højde for det i efterfølgende behandlinger, hvis der er behov.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din erfaring. Vi værdsætter al feedback, da det hjælper os til hele tiden at blive bedre.

Nordisk Osteopati

Et forsøg værd….

Har prøvet Nordisk osteopati da alt andet ikke rigtig virkede på min nakkestivhed i venstre side som strålede ud i arm og op i hovedet.
Min behandler Ammar Lone spurgte indtil mig som person og lyttede på de udfordringer jeg havde og tog udgangspunkt i det. Han tog tid til at mærke og finde trigger punkterne. Fik også nogle hjemmeøvelser og de gav bonus.
Ammar Lone er en super behagelig, professionel og omsorgsfuld behandler, har ikke en finger at sætte på hans evner. Desuden har han humor.

16 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg kan igen komme op på min cykel

en fuldstændig fantastisk kompetent og lyttende behandler tog imod mig i marts måned 2025; efter nogle få undersøgelser og mine “beklagelser” over ikke at kunne svinge benene op over sadlen på cyklen, lå det helt klart at mine hoftebøjere var svært overbelastet - se det faktum har jeg forgæves søgt efter siden juli måned 2024 hvor jeg har været i forløb hos 2 fysioterapeuter i 2 forskellige klinikker uden disse har været i stand til at sætte diagnosen så en mega stor tak til osteopat Ammar Lone🙏
jeg kan igen komme op på cyklen og benene fungerer men jeg er også bevidst om at jeg skal fortsætte med mine daglige træningsøvelser resten af mit lilv men hvad gør det når det handler om min førlighed, gang og bevægelighed
bedste hilsner
Jan Milo

12 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

havde igennem længere tid haft smerter…

havde igennem længere tid haft smerter i hænderne og armene ved cykling og havde forsøgt forskellige ting som ikke havde den ønskede effekt, Nicolai hos Nordisk Osteopati i Hillerød fandt hurtigt ud af hvad årsagen var og gav mig forskellige øvelser for at afhjælpe problemet. Smerterne er væk i dag.

29 juni 2023

Behandling i top

Osteopaten (Niklas i Hørsholm) kan klart anbefales. Behandlingen er yders professionel, og han fandt hurtigt ud af, hvad der var galt. Allerrede efter behandlinger var smerterne i ryg og brystkasse næsten væk. Under forløbet bliver man holdt godt orienteret om hvad der sket.

25 oktober 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.