My Hobby Horse’s produkter er af meget høj kvalitet, virkelig fint udført, der er kælet for detaljen, selv i indpakningen. Vi har både købt udstyr, en færdigsyet kæphest og denne gang en DIY-kæphe... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde bestilt en kæphest, af min datters nu afdøde parts-pony.❤️🐴 Indsendte billeder af forskellige vinkler, men havde da ikke nogen ide om at det ville ligne så meget. Kæphesten kom igår, og lig... Toon meer
Der er hurtig og nem kommunikation med forhandleren, fin guidning da varen ikke var på lager. Det jeg modtog var fint indpakket og lige klar til at give med et ekstra stykke papir, tak for det. Lidt... Toon meer
Min datter venter spændt på at modtage, i har godt nok trukket pengene igår tirsdag, det må man ikke før varen er afsendt og i skriver selv i ikke sender før d 12 som er idag onsdag. Opdatering idag... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos My Hobby Horse finder du DK's største udvalg af kvalitets kæpheste, udstyr til kæpheste og ryttere. Har du set vores kreakasser? Her får du muligheden for at sy din egen kæphest eller lave dit eget udstyr. Alle vores produkter er designet og håndsyet i Danmark.
Contactgegevens
Sønderbyvej 14, 6731, Tjæreborg, Denemarken
- kontakt@myhobbyhorse.dk
- myhobbyhorse.dk
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Famtastisk købs oplevelse hurtig ekspedition, smuk hest og vi fik oveni købet lidt ekstra gaver med... Mine varmeste anbefalinger.
Super fine produkter 👍🏻
Gode produkter, kvalitet og service.
Rigtig gode produkter og god service. Hurtig levering. Kæphesten var pakket pænt ind og havde fået hovedtøj på :)
Alt var som forventet og hurtigt…
Alt var som forventet og hurtigt leveret!
Superfin oplevelse!
God kundeservice og hurtig svar på mail 👏🏼
Hesten er en fødselsdagsgave til min datter , så den ligger stadig i papkasse.
Men Fjord er hendes største ønske !! 🥰
Varen meget hurtigt
Varen kom meget hurtigt, er sikker på pigen M bliver glad for sin gave 😊👍🏻
Fantastisk
Fra jeg bestilte til varen ankom, gik der ikke mere end halvandet døgn. Der leves op til deres 2-3 dages levering 😀
Alt fra bestilling/betaling og…
Alt fra bestilling/betaling og modtagelse af ordren forløb uden problemer.
En sød hilsen lå øverst da pakken blev åbnet.
Fantastisk kundeservice og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Fantastisk kundeservice
Jeg sendte mail lørdag eftermiddag med udfordring vedr bestilling og levering, og fik svar samme lørdag aften. Modtog bestilling tirsdag formiddag
Nem bestilling
Nem bestilling, hurtig levering og rigtig fine vare, som var pakket godt
Virkelig fint køb rigtig god service og…
Virkelig fint køb rigtig god service og hurtig behandling fik vare hurtigt super
Var rigtig meget god
Perfekt oplevelse
Der er et rigtig godt udvalg af både tilbehør og kæpheste på hjemmesiden. Hjemmesiden er meget overskuelig, og der er gode billeder af varerne🐴
Behandling af orden var meget hurtigt, og jeg modtag min pakke som lovet på hjemmesiden.
Alt i alt en perfekt oplevelse, og jeg glæder mig til at give min datter endnu en kæphest i fødselsdagsgave🩷
Vi bestilte to heste til vores to…
Vi bestilte to heste til vores to piger. Det er virkelig flotte heste med mange smukke detaljer. Prisen var god da jeg tænker der ligger mange timers arbejde i dem! De blev hurtig sendt og vi havde dem efter 2 dage.
Kan varmt anbefale at handle hos dem!
Hurtig levering og alt lever op til…
Hurtig levering og alt lever op til forventning.
Min datter er utrolig glad for både kæphest og udstyr og har brugt det nærmest hvad dag siden købet.
Kan varmt anbefales
Min datter blev meget glad for sin kæphest.
Hurtig levering og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer🤩
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside - fine produkter - dog var kassen slet ik tapet ordentligt- så varerne kunne nemt være faldet ud..
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.