Myprotein Reviews 213.747

4,4

Normaal altijd goed, alleen vandaag opende ik een nieuwe verpakking l tyrosine en zag dat de structuur van de poeder indentiek lijkt op bloem meel of mazena achtig en ook de smaak is extreem raar, t... Toon meer

Er waren wat problemen met de levering door post.nl die mijn adres niet herkende. Ik mocht de bestelling opnieuw plaatsen. Maar het bedrag verschillende van de initiele bestelling ( doordat ik korting... Toon meer

Altijd prima voor de prijs maar na elke bestelling word je gestuurd naar 1 of andere scam site dat je cashback kunt krijgen van de gehele bestelling en dan onderaan in de kleine lettertjes dat je daar... Toon meer

Heb zojuist een pakketje van Myprotein ontvangen, kwaliteit is altijd erg goed en verder ook nooit klachten, alleen bij deze bestelling zat er een gat in een whey protein zak van 1KG. Hierdoor ligt nu... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Over Myprotein

MYPROTEIN

Helpful links

Best Sellers Protein Shakes Vegan Clothing Customer Service Clearance Multibuy

About us

We’re a leading sports nutrition brand, delivering a range of quality products including protein powder, vitamins and minerals, high-protein foods, snack alternatives, and performance clothing.

At Myprotein, our aim is to fuel the ambitions of people across the world — making the best in sports nutrition available to everyone, whatever their goal. We pride ourselves in providing a broad selection of products at exceptional value to power this, including a range of dietary needs including vegetarian, vegan, dairy-free and gluten-free, so any customer can enjoy the benefits of high-quality nutrition.

We produce everything in-house, cutting our third-party costs to deliver great prices, and guaranteeing the greatest quality. We’ve invested strongly in state-of-the-art production facilities and advanced testing measures to make sure we deliver on purity promises, and can be sure that everything leaving our warehouse meets the highest standards.

While specialising in quality sports nutrition products, we’ve also created a range of sportswear with cutting-edge designs and performance fabrics to support anyone, anywhere, as they strive to reach their goals.

We’ve got a large and growing community too — that’s why we share the latest and most-important nutritional know-how across our blog and social media, with recipes, workouts and everything in-between, so that we’re supporting our customers at every stage in their fitness journey.

• Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ, Manchester, Verenigd Koninkrijk

• myprotein.com

4,4

Uitstekend

214K reviews

Dubbele betaling, order geannuleerd.

Bestelling gedaan, maar kreeg geen bevestiging dat ik had betaald. Nog een keer gedaan, blijkt dat het bedrag twee keer is afgeschreven. Netjes mail gestuurd en volgende dag had ik 1x het bedrag al terug. Top service zou je denken. Hebben ze blijkbaar de order ook geannuleerd, waardoor ik nogsteeds geen producten heb ontvangen. Ik heb twee keer bewijs moeten sturen dat ik dubbel hebt betaald, en dit duurt nu al drie weken. Heb nog steeds me geld niet terug. Slechte zaak!

31 januari 2024

Hallo Richard,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik los dit probleem graag voor u op. Geef uw bestel nummer door of neem contact met ons op via uw account if via een van onze social media kanalen, dan kunnen we dit spoedig voor u oplossen.

Misleidende retourprocedure

Na het kopen van een sportbroek die helaas niet past wilde ik de broek retourneren. Voor ik bestelde heb ik het retourbeleid gelezen en daarin staat dat je per kledingstuk voor €1,- kunt retourneren. Daarom heb ik de keuze gemaakt om hier mijn sportbroek te bestellen.

Tot mijn grote schrik ontdek ik pas tijdens het aanmaken van de retourlabel dat dit alleen voor €1,- kan wanneer je het via een creditcard betaald. Deze heb ik niet. Ik heb een gewone retouelabel aangemaakt en eenmaal bij het postpunt aangekomen kost dit me €17,-!!! Ik heb het pakket weer mee naar huis genomen want ik ga hier geen €17,- voor betalen.

Wat ontzettend bizar en misleidend. Wanneer je een product kunt aankopen via ideal of afterpay verwacht je niet dat dit alleen retour kan middels credircard.

Inmiddels ben ik al bijna een week in overleg met de klantenservice maar dit vlot voor geen meter.

Bestel hier dus maar niets wanneer je niet zeker weet of de kleding de goede maat is!

Misleidend nogmaals!

13 februari 2024

Hallo Laura,

Ik heb u een bericht gestuurd via uw online account.

Kunt u zich aanmelden bij uw online account om het bericht in het berichtencentrum te bekijken?

Als u verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u graag verder helpen.

Myprotein Klantenservice

Retourneren kan niet want creditcard

Ik heb wat besteld op myprotein, er moet een return plaatsvinden; kost 1 euro en kan alleen met creditcard betaald worden. Ik heb geen creditcard dus probleem (staat overigens nergens vermeld op de site dat je alleen met creditcard kan retourneren). Ik meerdere malen contact gezocht met de klantenservice via mail, krijg echt tot 5 keer toe een schijt antwoord terug wat echt nergens op slaat. Laatste antwoord was dit: Hallo, Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen over ordernummer. Als u een fout wilt maken, kan het voorkomen dat het apparaat verschijnt. los pagos se pueden hacer con debito en credito Met vriendelijke groet, Carolina Myprotein Klantenzorg Team

Dit kan toch niet? Heb het nog in het Engels geschreven ook, niet eens in het Nederlands. Conclusie is dus dat je het niet kan retourneren als je geen creditcard hebt. Bestel hier vooral niet!!!!

9 februari 2024

Hallo Sandra,

Geld niet terug

Ik had een bestelling gedaan via Myprotein, ik was niet tevreden met de kwaliteit, dus heb mijn 2 items terug gestuurd, nu kon dit alleen via creditcard, gelukkig ging dit goed. Helaas nooit mijn geld terug gehad. En de klantenservice reageert ook nergens op pff!

28 januari 2024

Hallo Loiss,

Myprotein Klantenservice

Ik heb contact gezocht nadat ik een…

Ik heb contact gezocht nadat ik een bestelling had geplaatst en ook betaald had maar geen bevestiging kreeg van mijn bestelling.
Ik kreeg op mijn vraag of mijn bestelling wel juist was aan gekomen omdat de bevestiging miste een raar antwoord waar je echt niets mee kan en ik nu nog steeds niet weet of mijn bestelling goed gegaan is. Beetje jammer! Hoop dat de spullen bezorgd gaan worden....

1 februari 2024

Hallo Ramona,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik los dit probleem graag voor u op. Neem contact met ons op via uw account of via een van onze social media kanalen, dan kunnen we dit spoedig voor u oplossen.

Onprofessioneel en enorm onbereikbaar

Ik doe het even via deze weg omdat dit mijn laatste hoop is.

Ik word al 2 weken en half aan het lijntje gehouden door My Protein.
18 januari bestelde ik een pakket met enorme korting.
Deze bestelling ging 20 januari toekomen maar werd meteen terug gestuurd naar de afzender.
Ik mail naar My Protein: hun antwoord, “Dat klopt we sturen u een nieuw pakket”

25 januari 8:42 krijg ik de melding “Uw pakket wordt vandaag geleverd”
25 januari 8:45 krijg ik de melding “Uw pakket wordt teruggestuurd naar de afzender”

Ik mail daarop OPNIEUW naar My Protein met de vraag WAAROM mijn pakket telkens terug gestuurd wordt.
Hun antwoord: “dat kunnen wij niet weten. Kan je even bevestigen of je adres klopt dan sturen we nog een pakket”

Een no-reply mail stelt mij een vraag…
Dus ik bevestig mijn adres en voeg daar aan toe dat ik het enorm raar vindt dat ze geen contact kunnen leggen met hun eigen leverdienst?
Dat het beter is dat ze het probleem onderzoeken ipv telkens opnieuw een nieuw pakket te sturen. (Dit is al het derde nieuwe pakket dat ze opsturen)

Ik krijg als automatische reactie dat de mailbox vol zit en dat ik het later opnieuw moet proberen???

Dit kan niet meer. Donderdag zijn we 3 weken verder, dit vind ik enorm onprofessioneel.

22 januari 2024

Hallo Jyrca,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik los dit probleem graag voor u op. Geef uw bestel nummer door of neem contact met ons op via uw Myprotein account, dan kunnen we dit spoedig voor u oplossen.

Myprotein Klantenservice

Top product het duurt alleen echt lang…

Top product het duurt alleen echt lang terwijl je bezorgkosten betaald dus als je iets wilt bestellen ga van uit dat het week duurt voor dat je bestelling ontvangt

26 januari 2024

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw recensie achter te laten, wij waarderen uw opmerkingen.

We streven er altijd naar om uw winkelervaring te verbeteren en te verbeteren en we zouden dit niet kunnen doen zonder uw waardevolle feedback.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen of opmerkingen heeft, wij helpen u graag verder.

Jane

Slecht retourbeleid

Heel slecht retourbeleid. Je kan alleen een retourlabel kopen met een creditcard. Heb je dat niet? Kost het je 17 euro. Ik had al een retourlabel gekregen via de klantenservice maar ik ga natuurlijk geen 17 euro betalen voor retour dus wilde ik een retourlabel kopen via de site maar dit was niet meer mogelijk. De klantenservice wil je ook nergens mee helpen en je moet maar zelf je pakket retour sturen. Slechte service. Je wordt niet geholpen. Verder staat er ook nergens op de site vermeld dat een retourlabel gekocht moet worden via een creditcard of dat terugsturen 17 euro kost. Ik bestel er niet meer

26 januari 2024

Hallo Melissa,

Myprotein Klantenservice

Verwijderen je account en annuleren je bestelling

Ze verwijderen je account en annuleren je bestelling.

23 januari 2024

Het spijt me te horen van de frustratie die deze zaak heeft veroorzaakt.

Ik heb dit probleem voor u opgelost en het bericht naar uw online account gestuurd.

U kunt inloggen op uw online account om het bericht in het berichtencentrum te bekijken.

Als u verdere hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op en we zijn u graag van dienst.

Myprotein Klantenzorg Team

Geen geld terug voor retourzending

Op 13 november heb ik 5kg whey geretourneerd omdat ik de verkeerde smaak had besteld. Het is inmiddels 13 januari en heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Ik heb contact opgenomen via de berichtenfunctie maar krijg elke keer een andere medewerker te spreken die elke keer weer opnieuw om het verzendbewijs etc. vragen. Waardeloos!

13 januari 2024

Hallo Mees,

6 weken wachten zonder resultaat

Op black friday 2.5KG eiwitpoeder besteld en 6 weken later een bericht gekregen dat het product dat ik had besteld er gewoon niet is. 6 weken gewacht op niks, en dan kan ik het ook niet inwisselen voor een andere 2.5KG eiwitpoeder, maar krijg ik mijn geld terug. Met dat bedrag kan ik nu geen 2.5KG kopen omdat het in de aanbieding was toen ik heb bestelde en nu niet meer.

Kansloos

11 januari 2024

Hallo!

producten goed, klantenservice erbarmelijk

De producten zijn over het algemeen van hoge kwaliteit. Ik ben al jaren vaste klant bij MyProtein en heb al tientallen vrienden en kennissen doorverwezen. Echter heb ik 1 keer een probleem met de kwaliteit van een product en het is niet mogelijk om ook maar een deftig antwoord hierover te ontvangen. Ik blijf volledig irrelevante berichten ontvangen die naar gegevens vraagt die ik in een vorig bericht al gegeven heb of berichten die over een type klacht gaan die ik nooit heb ingediend. alle berichten lijken AI generated en houden geen rekening met wat je effectief gestuurd hebt. Ze verwijzen me door om hen via messenger te contacteren, hier krijg je na weken nog geen antwoord op. Dus een tip: als je klantenservice belangrijk vindt, misschien toch ergens anders kijken.
Mijn beeld van de site is hierdoor volledig veranderd.

11 januari 2024

Hallo Milan,

Bestelling niet ontvangen

Ik heb helaas mijn bestelling nooit ontvangen.
Contact gezocht met de klantenservice maar jeetje wat is dat een gedoe. Meerdere keren hetzelfde uit moeten leggen maar er lijkt helaas geen oplossing te komen…

13 november 2023

Hallo!

Bestel hier niet!!!

Deze klantenservice is echt schandalig. Inmiddels heb ik na een maand lang correspondentie waarvan My Protein enkel met automatische berichten reageerde op mijn vragen via Facebook messenger de klantenservice van Myprotein aangeschreven. Toen is mij gezegd dat ik een restitutie zou ontvangen voor de items die niet zijn geleverd.
Tegelijkertijd heb ik contact gezocht met Klarna, omdat het probleem niet werd opgelost. Er werd dus een restitutie beloofd, maar deze zag ik niet terug in de Klarna app.
Vervolgens ontving ik een mail (no reply) van my protein waarin werd aangegeven dat er onderzoek is gedaan binnen hun magazijn en er geen restitutie plaats zal vinden. Er worden dus tegenstrijdige berichten afgegeven. Ik vind het schandalig dat dit probleem na een maand nog steeds niet is opgelost en er enkel (vertaald) automatisch antwoord wordt gegeven via de berichten box.
Inmiddels heb ik ook een mail ontvangen waarin werd aangegeven dat mijn account in de app en op de website is gesloten, waardoor ik niet meer bij de berichten box kan. In diezelfde mail wordt afgesloten met:

“Om op dit bericht te reageren, willen wij je vragen in te loggen via Mijn Account en onze mail te beantwoorden in het onderdeel Berichten”

Wat dus onmogelijk is, aangezien mijn account is opgeheven door hen, en het mailadres een no reply adres is.

Wees voorzichtig als je hier besteld, het kan dus zomaar zijn dat de helft van je bestelling niet wordt geleverd en de klantenservice je niet verder helpt.

4 januari 2024

Hallo Loïs.
Het spijt me te horen van de frustratie die deze kwestie heeft veroorzaakt.
Kunt u ons uw retourgegevens sturen naar onze socials?
Mocht u verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u verder helpen.

Retour en contact is vreselijk

Retour en contact is vreselijk

Na veel heen en weer contact eindelijk een retour formulier gekregen alleen is het niet duidelijk waar ik het pakket kan brengen om te versturen. DHL en post nl pakken het niet. Ook al via mijn account hier over wat gevraagd maar krijgen er geen of een onduidelijk antwoord op. Moet ik nu 20 euro gaan betalen om te versturen???

29 december 2023

Hallo Brandon.
Het spijt me te horen van de frustratie die deze zaak heeft veroorzaakt.
Kunt u inloggen op uw online account om het bericht in het berichtencentrum te bekijken?
Mocht u verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u helpen.

express levering

meestal altijd tevreden al duurt verzending helaas wel lang voor zo'n groot bedrijd. Had express levering gedaan ( 1 werkdag) echter is het er binnen 2 werkdagen, dan vind ik het de meerprijs niet waard.

nog een tip de vegan koffie smaak whey poeder is zo vies !

22 december 2023

Jane

Ik probeer al enige tijd contact te…

Ik probeer al enige tijd contact te krijgen om artikelen te kunnen retourneren. Nergens krijg ik antwoord of contact. Het retour formulier invullen lukt niet, continu wordt ik doorgestuurd naar een andere pagina. Nu zit is dus met producten waar ik helemaal niets mee kan.

26 december 2023

Hallo Simone.
Met vriendelijke groet, Zuzana, Myprotein.

Heb al eerder een eerlijke review…

Heb al eerder een eerlijke review geschreven, product netjes ontvangen maar niet met de juiste inhoud ze geven telkens aan het te willen oplossen maar er komt geen oplossing! Ze vragen mij telkens om foto van het product en bestellingnummer die ik hun wel meer als 10 keer heb verstuurd en ze doen er niks mee!

1 december 2023

Hallo Haider,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Geef uw bestel nummer door of neem contact met ons op via uw account, dan kunnen we u hier verder mee helpen.

Myprotein Klantenservice

Nog steeds geen oplossing !!!!

wat gaat er niet mis !!!
nog steeds geen oplossing !!!!

Naar aanleiding van 2 mailtjes van jullie waarin nadat ik een klacht heb ingediend over de enorm slechte bereikbaarheid bij jullie en op Trust Pilot een behoorlijke klacht en slechte review heb geschreven over jullie heb ik een mail ontvangen van de klantenservice waarin ik en een retourlabel heb ontvangen en het bericht dat ik alsnog mijn zoekgeraakte pakket retour kan sturen. Vervolgens vraag ik om het juiste adres omdat ik na alle ellende die ik heb ondervonden van deze situatie om het juiste adres aangezien ik niet weer het risico wil nemen dat het pakket weer zoek raakt en dan krijg ik een mail waarin staat dat ik binnen 40 dagen had aan moeten geven dat er iets mis was met het pakket ???? Als jullie al mijn correspondentie goed hadden gelezen hadden jullie kunnen weten dat ik pas 5 december wist dat het pakket nooit is aangekomen !!! Ik heb op alle mogelijke manieren contact gezocht met jullie. Klarna op de hoogte gesteld , hun om hulp gevraagd , via ....... ( het adres wat ik heb gekregen van Klarna ) jullie gemaild dat er iets mis was. IK BEN DUS NOOIT IN DE GELEGENHEID GEWEEST OM BINNEN 40 DAGEN AAN TE GEVEN DAT ER IETS MIS WAS !!! DAT IS NAMELIJK HET HELE PROBLEEM BIJ JULLIE EN DE ENORM SLECHTE COMMUNICATIE EN BEREIKBAARHEID. HEB INMIDDELS EEN BOEKWERK AAN CORRESPONDENTIE EN KOM GEEN STAP VERDER. iNTUSSEN STAAT HIER NU EEN PAKKET MET KLEDING KEURIG IN DE VERPAKKING VAN JULLIE WAAR IK GEEN BELANG BIJ HEB , WANT DEZE HEB IK IMMERS OP 2 MEI 2023 KEURIG RETOUR GESTUURD , IETS WAT OOK NOGAL EEN DING WAS WANT DE 1STE KEER BIJ HET POSTKANTOOR BLEEK HET RETOURLABEL ONJUIST. TOEN WEER CONTACT GEZOCHT EN UITEINDELIJK MET DE GEGEVENS VAN JULLIE HET PAKKET RETOUR GESTUURD. DOOR ALLE SLECHTE COMMUNICATIE EN BEREIKBAARBAARHEID VAN JULLIE ZELF IS DIT DUS ZO GELOPEN. HET HELE VERHAAL STAAT HIERONDER NOG EENS EN IK ZAL IN DE BIJLAGE HET ONDERZOEK VAN POST NL MEESTUREN ZODAT NOGMAALS DUIDELIJK WORDT DAT IK HIER HELEMAAL NIKS AAN KON DOEN. ALS IK NIET PAS 5 DECEMBER OP DE HOOGTE WAS GESTELD VAN HET ZOEKGERAAKTE / NOOIT AANGEKOMEN PAKKET HAD IK ALLANG ACTIE KUNNEN ONDERNEMEN!!!

DUS NOGMAALS ZOU IK GRAAG HET JUISTE ADRES HEBBEN WAAR HET PAKKET HEEN GESTUURD KAN WORDEN ZODAT IK EINDELIJK VERLOST BEN VAN DEZE ELLENDE !!!!

INMIDDELS JURIDISCH LOKET ER BIJ BETROKKEN OMDAT IK HELEMAAL KLAAR BEN MET DEZE SITUATIE EN WIL DAT HET OPGELOST WORDT.

IK ZAL WEDEROM HET HELE VERHAAL OP INTERNET PUBLICEREN OM AAN TE GEVEN HOE SLECHT DE COMMUNICATIE IS VANUIT JULLIE KANT IS EN DAT DE BEREIKBAARHEID TE WENSEN OVER LAAT. OOK ZAL IK MENSEN ADVISEREN NOOIT BIJ JULLIE EEN BESTELLING TE PLAATSEN WANT RETOURNEREN IS EEN COMPLEET DRAMA BIJ JULLIE EN BEHULPZAAM ZIJN BESTAAT AL HELEMAAL NIET.

21 december 2023

Hallo Bianca,

Myprotein Klantenservice

Helaas enkel slechte ervaringen met…

Helaas enkel slechte ervaringen met MyProtein. Een maand geleden plaatste ik een bestelling met 2 producten. Tot op heden heb ik pas 1 product ontvangen. Het ontvangen product werd pas na 10 (in plaats van de 2-5 werkdagen zoals op de website vermeld) werkdagen geleverd. Aangezien ik als gast besteld had, kon ik enkel via Facebook (of X) contact opnemen met de klantenservice. Pas nadat ik zelf contact op had genomen werd mij verteld dat mijn product niet op voorraad is. MyProtein communiceert in dit soort situaties kennelijk niet met haar klanten. Ze kunnen mij geen indicatie geven van de levertijd (het is een kerstcadeau) en de reactietijd via Facebook is minimaal 1 dag. Updates over mijn bestelling worden niet gegeven en ondertussen is het 'uitverkochte' product nog gewoon bestelbaar via de webshop. Erg jammer en slechte service.

20 december 2023

Hallo Nienke,