Myprotein Reviews 213.741

4,4

Normaal altijd goed, alleen vandaag opende ik een nieuwe verpakking l tyrosine en zag dat de structuur van de poeder indentiek lijkt op bloem meel of mazena achtig en ook de smaak is extreem raar, t... Toon meer

Er waren wat problemen met de levering door post.nl die mijn adres niet herkende. Ik mocht de bestelling opnieuw plaatsen. Maar het bedrag verschillende van de initiele bestelling ( doordat ik korting... Toon meer

Altijd prima voor de prijs maar na elke bestelling word je gestuurd naar 1 of andere scam site dat je cashback kunt krijgen van de gehele bestelling en dan onderaan in de kleine lettertjes dat je daar... Toon meer

Heb zojuist een pakketje van Myprotein ontvangen, kwaliteit is altijd erg goed en verder ook nooit klachten, alleen bij deze bestelling zat er een gat in een whey protein zak van 1KG. Hierdoor ligt nu... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Over Myprotein

MYPROTEIN

Helpful links

Best Sellers Protein Shakes Vegan Clothing Customer Service Clearance Multibuy

About us

We’re a leading sports nutrition brand, delivering a range of quality products including protein powder, vitamins and minerals, high-protein foods, snack alternatives, and performance clothing.

At Myprotein, our aim is to fuel the ambitions of people across the world — making the best in sports nutrition available to everyone, whatever their goal. We pride ourselves in providing a broad selection of products at exceptional value to power this, including a range of dietary needs including vegetarian, vegan, dairy-free and gluten-free, so any customer can enjoy the benefits of high-quality nutrition.

We produce everything in-house, cutting our third-party costs to deliver great prices, and guaranteeing the greatest quality. We’ve invested strongly in state-of-the-art production facilities and advanced testing measures to make sure we deliver on purity promises, and can be sure that everything leaving our warehouse meets the highest standards.

While specialising in quality sports nutrition products, we’ve also created a range of sportswear with cutting-edge designs and performance fabrics to support anyone, anywhere, as they strive to reach their goals.

We’ve got a large and growing community too — that’s why we share the latest and most-important nutritional know-how across our blog and social media, with recipes, workouts and everything in-between, so that we’re supporting our customers at every stage in their fitness journey.

• Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ, Manchester, Verenigd Koninkrijk

• myprotein.com

4,4

Uitstekend

214K reviews

Klantenservice is slecht

Klantenservice is slecht, krijg al weken geen reactie of antwoord. Geen idee waar mijn pakket nu is en of ik hem nog ga ontvangen.

1 december 2023

Hallo Laura!

Het spijt me te horen van de frustratie die deze zaak heeft veroorzaakt.

Ik heb dit probleem voor u opgelost en het bericht naar uw online account gestuurd.

U kunt inloggen op uw online account om het bericht in het berichtencentrum te bekijken.

Als u verdere hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op en we zijn u graag van dienst.

Myprotein Klantenzorg Team

Soja chocolade eiwitpoeder echt vies!

Ik heb soja eiwitpoeder met chocolade smaak gekocht en het is echt niet lekker. Ik heb soortgelijke producten van meerdere andere merken geprobeerd, maar dit smaakt echt niet goed (beetje alcohol-achtig zelfs). De live chat is niet bereikbaar en ik ben nu 5 berichten verder om tot een oplossing te komen. Telkens wordt er gevraagd om foto's te sturen, maar dat heb ik al meerdere keren gedaan. Op de mail terug reageren kan ook niet.

14 december 2023

Hallo Sasha,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik heb u een bericht gestuurd via uw online account.

Kunt u zich aanmelden bij uw online account om het bericht in het berichtencentrum te bekijken?

Als u verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u graag verder helpen.

Retourneren is een drama

Vooropgesteld, de producten zijn prima, maar als je iets wilt retourneren wordt het een heel ander verhaal. Volgens de track & trace was de retourzending bij ze bezorgd, maar na herhaaldelijk deze trackcode en verzendbewijs te hebben gestuurd, gaf de klantenservice aan dat ik 2 weken moest wachten en ALS het dan bezorgd zou zijn, zou ik een mail krijgen. Maar het was al bijna een week ervoor bezorgd! Zeer frustrerend. Na 2 weken nogmaals het verzendbewijs gestuurd met het verzoek dat ik nu toch echt mijn geld terug wilde. Gelukkig uiteindelijk gekregen, maar wat een drama. De klantenservice kan zelf ook via de track & trace zien dat het pakket bij hun bezorgd is. Waarom dan klanten zo lang aan het lijntje houden en 4 maal het bewijs van verzenden laten sturen. Ik ga geen kleding meer bestellen met het risico dat ik het retour moet zenden. En dat is eigenlijk heel jammer. Ik had een betere service verwacht van dit bedrijf.

15 november 2023

Hallo Carla,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Wanneer de tracking aangeeft dat een pakket is ontvangen in ons magazijn kan het 14 werkdagen duren voordat ons retourteam de retourzending kan verwerken.

Niet klantvriendelijk!

05 december:

De vegan proteïn shake chocolade & vegan whole fuel blend besteld en deze zijn niet te pruimen! Ik krijg het niet eens doorgeslikt.... zo vies. Al meerdere vegan producten van andere merken geprobeerd, dus het ligt niet per se aan "vegan". Contact opgenomen met de vraag of ik ze terug zou mogen sturen en iets anders kon uitzoeken.
Krijg gewoon een standaard gegenereerd antwoord terug dat ik het niet retour kan sturen....

De meeste bedrijven doen toch wel aan "niet goed, geld terug"...

Jammer dit en niet klantvriendelijk.
Ik bestel hier nooit meer.

Edit 10 dec:

Uit hun reactie hier onder bleek dat ze het wilde oplossen met mij. Na berichten te hebben verstuurd via Facebook messenger blijven ze bij hun eerste reactie.
Dus hier via de reviews willen overkomen alsof we het samen oplossen, maar prive erop terug komen.

Ik stel voor dat ze zelf die producten eens proeven. Zoiets geef je nog niet aan een dier, zo vies!

5 december 2023

Hallo Laura,

Het spijt me te horen van de frustratie die deze zaak heeft veroorzaakt.

Ik los dit probleem graag voor u op. Zou u zo vriendelijk kunnen zijn om u ordernummer met on te delen of neem contact met ons op via uw account en we kunnen dit onmiddellijk voor u oplossen.

Prima

Prima. Goeie producten

5 december 2023

Bedankt voor het achterlaten van uw review!
Het is altijd een genoegen om deze feedback van onze trouwe klanten te ontvangen.
Uw feedback helpt ons altijd om onze diensten te onderhouden en te verbeteren, en het team zal zo blij zijn om uw vriendelijke opmerkingen te horen.
Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Jane

Het retourneren is een verschrikking!

Het retourneren is een verschrikking hier!

Ik heb iets besteld wat fout was, ik kon dit op een of andere manier al niet meer annuleren de dag erna (ook al werd aangegeven dat het nog niet eens verzonden was...?).
Vervolgens na een hoop contact en gezeur (en niet werkende links voor aanmelden retour??) eindelijk een retourlabel gekregen waar nergens vermeld staat bij welke post service ik het moet inleveren?!

De retourservice (zoals bij anderen ook al zichtbaar) is echt werkelijk verschrikkelijk slecht. Zelden zo slecht gezien, het lijkt wel alsof ze het expres doen om te voorkomen dat je je spullen terug stuurt naar ze... Echt schandalig!

De klantenservice is tergend traag en meestal heb je er maar weinig aan, de live chat is al helemaal waardeloos!

4 december 2023

Hallo Rackhage.
Het spijt me te horen over de frustratie die in deze zaak is ontstaan.
Ik los het probleem graag voor u op. Geef uw bestelnummer door of neem contact met ons op via uw account en wij kunnen dit onmiddellijk oplossen.
Met vriendelijke groet, Myprotein.

Bestel hier nooit, waardeloze klantenservice

Retouren is hel! Ik had kledij besteld die veel te groot was dus ik wou dit retour sturen. Eerst serieus moeten uitpluizen hoe dit moet bij MP. Enkele keren heen en weer moeten mailen en uiteindelijk hun 'instructies' opgevolgd. Echter betaalde ik niet €1 maar wel €5,19 voor de retoursticker.
Ondertussen is het pakket reeds 1 week in hun bezit (volgens de track&trace pagina van koerier) maar ik heb hier totaal geen melding van gekregen. Ook op berichten via mijn account wordt niet meer gereageerd. Ik zou heel graag, heel snel mijn geld, incl. het teveel aan retourkost, terug op m'n rekening willen zien verschijnen.
Er schort hier heel veel aan de klantenservice, helaas ben ik blijkbaar niet de enige die hierover denkt.

Edit. Ik krijg bericht dat de artikelen zouden terug betaald worden, de retourkost van €5,19 is voor mijn rekening, hoewel ik alle stappen gevolgd heb om slechts €1 retour te betalen. Echte dieven zijn het.

Edit2. (06/12/2023) Na heel veel heen en weer berichten heb ik uiteindelijk mijn volledige retourkost terug gekregen. Wie ook moeilijkheden ondervindt met een retour geen ik 1 tip: geef niet op!
Voor mij blijft dit mijn eerste en enige bestelling én volledige retour bij MyProtein.

29 november 2023

Slechte services

Slechte services. Ik zou GEEN kleding bestellen! Kleding netjes op tijd teruggestuurd maar ze betalen niet volledige bedrag terug. Ook slechte communicatie met klantenservice.

10 oktober 2023

Hallo Margot,

Drama om te retourneren

Drama om te retourneren, er staat op de website dat je je pakket retour kan sturen voor 1 euro, dit kan enkel met een creditcard, via de klantenservice een retour label ontvangen echt accepteert geen enkel postbedrijf het retourlabel... je moet dus zelf de verzendkosten naar Polen betalen en niet zoals op de website omschreven staat.. een keer en nooit weer bestellen wat een waardeloze Service.

25 november 2023

Hallo '' .. '',

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik heb dit probleem voor u opgelost en heb u een bericht gestuurd via uw online account.

Myprotein Klantenservice

Annuleren of retourneren blijkt vrijwel onmogelijk

Ik heb afgelopen week 2 bestellingen geplaatst, een daarvan klopte niet en wilde ik dus annuleren. Dit probeerde ik, nog geen 30 minuten nadat ik de bestelling had gedaan, maar ik kreeg een mail dat ik al te laat was om te annuleren.

Na meerdere keren geprobeerd te hebben contact op te nemen met de klantenservice, krijg ik twee keer hetzelfde automatische bericht waar ik niks aan heb.
Ze zouden de bestelling proberen terug te halen via de koerier (kan al niet meer, PostNL bezorgt het morgen). En anders kan ik het retourneren met behulp van een link die ze me sturen. Deze link, waarmee je de retour aan kunt vragen, vraagt om een creditcard nummer. Ik heb geen creditcard. De enige andere optie die geboden wordt is zelf de verzendkosten naar Polen betalen, voor een pakket van 4+ kg. Dit vind ik onacceptabel.

Ik wil gewoon mijn geld terug, en op dit moment maakt het me niet eens meer uit of dit terugkomt op mijn bankrekening of als tegoed op mijn account.
Al met al, zeer ontevreden over deze 'klantenservice' waar je dus niks aan hebt.

16 november 2023

Hallo Anna,

Myprotein Klantenservice

Had een pakketje besteld is niet…

Had een pakketje besteld is niet aangekomen!
Heb mp een mailtje gestuurd pas na ong een week is er echt actie gekomen en zeiden ze dat ze onderzoek gingen doen naar hoezo mijn pakketje niet is aangekomen mp gaf aan dat het 5-10 dagen zou duren. Na 3 weken eindelijk reactie gehad en mijn pakketje is verzonden, maar natuurlijk heeft mp weer wat vergeten( knee sleeves)
Het kan ook nooit goed
Ben zo niet tevreden dit kan gwn echt niet.
Ik begin helemaal gek te worden.
Dit is mijn eerste keer bestellen bij mij protein en word zeker ook de laatste als mijn knee sleeves niet binnenkomen zo snel mogelijk.
Vind de klantenservice niet goed ze geven heel laat antwoord en stellen 10 x dezelfde vraag.
Ook gaven ze aan dat mijn pakketje zaterdag verstuurd zou worden, maar het werd pas op een maandag verstuurd!
Vind dat mp niet proffesioneel omgaat met hun klanten.
Zo kan je echt niet omgaan met je klanten.
Voel me niet gehoord en serieus genomen.
Terwijl je echt een hoop geld betaald.
Hoop dat dit serieus gaat worden genomen, want anders ga ik hier NOOIT meer bestellen.
Want dit kan echt niet
Te erg voor woorden dit.
Als dit niet gefixed word dan ga ik heel wat recensies achter laten op TikTok, Instagram etc, want ik begin het nu echt op te geven
De Knee sleeves zijn al een maand out of stock.
Ik ga niet meer wachten of jullie sturen mij dezelfde Knee sleeves in het zwart op of ik ga helemaal los op elk platform, want dit kan gwn niet waar zijn.
Ik ben hier al 3 maanden mee bezig het kan gwn niet meer
Ik heb een groot bereik op TikTok dus als je je naam niet zwart wilt stuur Knee sleeves op

15 september 2023

Hallo Meyra,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik heb u een bericht gestuurd via uw online account.

12 euro retourkosten

Ik wilde graag een deel van mijn bestelling retourneren. Dit kon via PostNL met een creditcard? Ik heb betaald via Klarna. Dus ik moest het zelf terugsturen naar Polen. Koste me 12 euro.

21 november 2023

Hallo Lisa,

Myprotein Klantenservice

Super slechte klantenservice met retouren

Super slechte klantenservice. Ik heb een pakket retour gestuurd en op 22 augustus is het aangekomen bij hen, maar desondanks is het pakket nog steeds niet verwerkt. Ik ben nu al vanaf september aan het mailen hierover, maar krijg geen geld terug omdat zij niet weten waar het pakket is. Terwijl het pakket echt al 3 maanden bij hun ligt. Ondertussen ook al meerdere malen mijn verhaal elke keer opnieuw moeten uitleggen. Ik zou in de toekomst niets meer bij hun bestellen.

16 november 2023

Hallo Sofie,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik wil u hier graag mee helpen en heb u een bericht gestuurd via uw online account.

Dramatische klantenservice

Ik wil graag mijn (negatieve) verbazing uitspreken over de klantenservice van dit bedrijf.
Items netjes ontvangen, so far so good. Echter valt alles een stuk kleiner dan verwacht, dus ik wil retourneren. Nu biedt de website enkel aan om een retourlabel te betalen met een creditcard. Deze heb ik niet en niemand in mijn omgeving. Een gemiddeld bedrijf biedt meerdere betaalopties, maar goed onmogelijk.

Ik de klantenservice gecontacteerd en je gelooft het niet: ik ben al vier (!) dagen bezig om een antwoord te krijgen wat te doen. Volgens mij begrijpen de medewerkers geen Engels, want heb mijn vraag al vijf (!) keer moeten uitleggen. Zo moeilijk is mijn vraag niet. Ik ben er oprecht helemaal klaar mee, want ik word gewoon niet geholpen.

Ik kan ervoor kiezen tegen een heel hoog bedrag de artikelen zelf naar Polen (oké helemaal daar, apart) te retourneren, maar dit staat niet gelijk aan de €1 die je via Myprotein zou moeten betalen. Maar deze mogelijkheid krijg ik niet van de ''defecte'' klantenservice. Erg vermoeiend allemaal.

Graag alsnog uitleg dan wel een oplossing.

Lees nu dat dit door meer mensen wordt ervaren. Walgelijk malafide bedrijf. Mensen koop hier niet. Nu €70 kwijt. Mooi geld verdienen zo, stelletje dieven!

15 november 2023

Hallo Tessa,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik los dit probleem graag voor u op. Geef uw bestel nummer door of neem contact met ons op via uw account of via een van onze social media kanalen, dan kunnen we dit spoedig voor u oplossen.

Retourneren is onmogelijk

Ik zit al 3 weken lang berichten uit te wisselen met myprotein. Ik had een set kleren gekocht waarbij ik achterkwam dat ik die met de verkeerde maat had besteld. Gelijk na mijn bestelling heb ik contact opgenomen. Mij werd verteld dat de goeie maten zouden worden opgestuurd. Uiteindelijk toch de verkeerde maten gekregen. Heb toen een verzoek tot retourneren gedaan. Eerst een link gekregen waarbij ik dus 1euro moest betalen. Geen probleem want ik wou er gewoon vanaf zijn. Alleen kon ik niet met IDEAL betalen maar alleen met Creditcard. Niet wat op de site stond dus. Toen een 'retourlabel' gekregen van hun. Toen ik op het postkantoor kwam kreeg ik te horen dat dit helemaal geen geldig retourlabel was, en ik zelf 13,50 moest betalen. Heb ik weer contact proberen op te nemen en pas na 4 dagen reactie gekregen, met weer dezelfde link waarbij ik credit card moet gebruiken. NIET HIER BESTELLEN

13 november 2023

Hallo Thien Vu,

Myprotein Klantenservice

Ik heb de clear whey protein besteld…

Ik heb de clear whey protein besteld die zou toekomen tussen 30/10 en1/11, we zijn nu 9/11 en pakje is nog steeds niet toegekomen. Ik krijg ook geen antwoord van hun customer service dus daarol probeer ik via deze weg. Mijn bestel nummer is 527767197! Ik moet eerlijk gezegd het pakje al niet meer hebben, stuur gewoon mijn geld terug aub.

1 november 2023

Hallo Ellis

Oral-B Klantenservice

23 oktober een bestelling geplaatst

23 oktober een bestelling geplaatst. Dit ging makkelijk en vlot. 3 dagen later zou hij geleverd worden. Bezorger van Spring GDS kwam langs, hij belde aan maar nam het pakketje weer mee.
Helaas, vanaf hier gaat het moeizaam.
Zodra je meld dat een probleem is moet je een formulier downloaden, invullen en terugsturen. Automatische mails in overvloed maar concrete service ho maar! Zelfs screenshots van mijn ring camera als bestand toegevoegd. Vandaag weer een ander formulier ingevuld, hier krijg je ook weer direct een automatisch mailtje op terug.

We zijn anderhalve week verder maar eigenlijk nog niets wat mij echt heeft verder geholpen.
Dat worden hopelijk toch nog Flavdrops, maar dan misschien wel met een nare smaak…

3 november 2023

Hallo Jamie,

Super vaag bedrijf!!!

Slechte communicatie en verkeerde levering.
Ik had een bestelling gedaan van ongeveer 100 euro. Ik heb 1 verkeerd artikel gekregen, ik heb dit aangeven bij het contactformulier met foto's, vervolgens kreeg ik het antwoord dat ik foto's erbij moest doen(had ik de eerste keer al gedaan)... oke nogmaals gemaild en nu nog steeds geen antwoord! Naast dat wilde ik 2 artikelen nog retouren, want die paste niet. Krijg ik vervolgens geen retourlabel, maar een label waar ik precies niks mee kan.

31 oktober 2023

Hallo Lamyae.
Het spijt me te horen van de frustratie die deze zaak heeft veroorzaakt.
Kunt u inloggen op uw online account om het bericht in het berichtencentrum te bekijken?
Mocht u verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u helpen.
Met vriendelijke groet, Zuzana, Myprotein.

Goede producten

Goede producten, snelle levering

15 september 2023

Top producten

Top producten en altijd netjes bezorgd. Levertijd kan sneller, maar het wordt wel van te voren goed gecommuniceerd. Dan is het voor mij geen enkel probleem. Inmiddels een terugkerende klant.

6 oktober 2023