Myprotein Reviews 213.728

4,4

Normaal altijd goed, alleen vandaag opende ik een nieuwe verpakking l tyrosine en zag dat de structuur van de poeder indentiek lijkt op bloem meel of mazena achtig en ook de smaak is extreem raar, t... Toon meer

Er waren wat problemen met de levering door post.nl die mijn adres niet herkende. Ik mocht de bestelling opnieuw plaatsen. Maar het bedrag verschillende van de initiele bestelling ( doordat ik korting... Toon meer

Altijd prima voor de prijs maar na elke bestelling word je gestuurd naar 1 of andere scam site dat je cashback kunt krijgen van de gehele bestelling en dan onderaan in de kleine lettertjes dat je daar... Toon meer

Heb zojuist een pakketje van Myprotein ontvangen, kwaliteit is altijd erg goed en verder ook nooit klachten, alleen bij deze bestelling zat er een gat in een whey protein zak van 1KG. Hierdoor ligt nu... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Over Myprotein

MYPROTEIN

Helpful links

Best Sellers Protein Shakes Vegan Clothing Customer Service Clearance Multibuy

About us

We’re a leading sports nutrition brand, delivering a range of quality products including protein powder, vitamins and minerals, high-protein foods, snack alternatives, and performance clothing.

At Myprotein, our aim is to fuel the ambitions of people across the world — making the best in sports nutrition available to everyone, whatever their goal. We pride ourselves in providing a broad selection of products at exceptional value to power this, including a range of dietary needs including vegetarian, vegan, dairy-free and gluten-free, so any customer can enjoy the benefits of high-quality nutrition.

We produce everything in-house, cutting our third-party costs to deliver great prices, and guaranteeing the greatest quality. We’ve invested strongly in state-of-the-art production facilities and advanced testing measures to make sure we deliver on purity promises, and can be sure that everything leaving our warehouse meets the highest standards.

While specialising in quality sports nutrition products, we’ve also created a range of sportswear with cutting-edge designs and performance fabrics to support anyone, anywhere, as they strive to reach their goals.

We’ve got a large and growing community too — that’s why we share the latest and most-important nutritional know-how across our blog and social media, with recipes, workouts and everything in-between, so that we’re supporting our customers at every stage in their fitness journey.

• Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ, Manchester, Verenigd Koninkrijk

• myprotein.com

4,4

Uitstekend

214K reviews

Niet aan te raden als je wilt retourneren

Ik heb een aantal leggings gekocht om ze te passen en dan te houden wat past en terug te sturen wat niet past. Nou niet aan te raden aangezien ik nu probeer te retouren en je alleen met creditcard kan retouren. Belachelijk, niet iedereen heeft een creditcard. Als je dat niet wil kan je ook voor eigenkosten retouren wat het 16 euro maakt! Slechte service. Ook word niet aangegeven hoe en waar je het pakketje moet retourneren. Een en al problemen..

5 oktober 2023

Hallo Josephine.
Het spijt me te horen van de frustratie die deze zaak heeft veroorzaakt.
Ik heb dit probleem voor u opgelost en het bericht naar uw online account gestuurd.
Kunt u inloggen op uw online account om het bericht in het berichtencentrum te bekijken?
Mocht u verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u helpen.
Met vriendelijke groet, Zuzana, Myprotein.

Verzending duurt belachelijk lang

BESTEL HIER NIET!! Ik wacht al 2 weken tot ze mijn bestelling eens verzenden. Heb nu maar een annulering aangevraagd. Raar dat het zo lang duurt voor ze het verzenden. Vorige bestelling ook al lang moeten wachten. Dit was de laatste keer dat ik hier bestel!

20 september 2023

Hallo Danique,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik wil u hier graag mee helpen en heb u een bericht gestuurd via uw online account.

Kunt u zich aanmelden bij uw online account om het bericht in het berichtencentrum te bekijken?

Als u verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u graag verder helpen.

Myprotein Klantenservice

Wachten al weken op legging

Mijn dochter heeft een sport legging besteld en koos als afleverpunt Bruna. Vervolgens werd haar naam gecombineerd met het adres van de Bruna die retourneerde. Sindsdien wachten we al weken tot de legging juist wordt verstuurd. Ze heeft nu meerdere keren melding hiervan gemaakt maar krijgt steeds foutieve robot achtige antwoorden. Ik heb zelf via Instagram contact proberen te krijgen maar ook daar wordt niet op gereageerd. Wij bestellen hier nooit meer iets!
Na weer meerdere pogingen nog steeds probleem niet opgelost datum 9 oktober!

7 september 2023

Hallo Tjitske,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik heb dit probleem voor uw dotcher opgelost en heb haar een bericht gestuurd via het online account waar de bestelling mee is geplaatst.

Zou uw dochter zich aan kunnen aanmelden bij haar online account om het bericht in het berichtencentrum te bekijken?

Retour

Slechte antwoorden van klantenservice. Uiteindelijk heeft het retour mij €22 euro gekost ipv €1

25 september 2023

Hallo Nienke.
Het spijt me te horen van de frustratie die deze zaak heeft veroorzaakt.
Met vriendelijke groet, Zuzana, Myprotein.

Terugsturen waardeloos

Ik heb een bestelling gedaan maar het paste niet, ik denkende alles terug te sturen kan dit blijkbaar alleen met een creditcard. Waardeloos dus voor mensen die dat niet hebben nu draai ik voor veel meer kosten op 13.50 terwijl het eerst 1 euro zou zijn kansloos bedrijf zo

22 september 2023

Hallo Sander,

Slechte communicatie over retourneren

Ik had items besteld, hiervan wilde ik een aantal items terug sturen. Een paar dagen later zag ik dat er goede aanbiedingen waren, dus ik had nog wat besteld met de gedachte dat ik dan de kleren die niet goed waren samen met de vorige bestelling terug kon sturen. Nu wil ik dit samen in 1 pakket terug sturen, alleen ze geven aan dat dit niet kan en ik dus 2x verzendkosten moet betalen. Verder staat er nergens op de site duidelijk aangegeven dat je de verzendkosten volledig zelf moet betalen. Ik probeer contact te krijgen met de klantenservice, maar je kunt nergens een telefoonnummer vinden en de live chat is onbeschikbaar. Hierdoor moet ik steeds berichten plaatsen waardoor het lang duurt voordat ik antwoord krijg en dit opgelost krijg. Zo verloopt de communicatie erg slecht.
Wanneer ik zelf een retourformulier probeerde in te vullen kon ik alleen betalen met creditcard en deze heb ik niet. Ik heb nog steeds geen antwoord hoe ik mijn items nu moet retourneren.

15 september 2023

Hallo Laura,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik heb dit probleem voor u opgelost en heb u een bericht gestuurd via uw online account.

Myprotein Klantenservice

Mijn bestelling wordt constant…

Mijn bestelling wordt constant geannuleerd…

6 september 2023

Hallo Luuk,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Wij zullen spoedig contact met u opnemen via uw account.

Myprotein Klantenservice

Ik wordt op dit moment ontzettend…

Ik wordt op dit moment ontzettend slecht geholpen door de klantenservice van my protein. Ik heb al meerdere keren gevraagd om telefonisch contact en mijn probleem wordt ook niet verholpen. Ik ben er niet over te spreken ik zoek nog steeds contact met jullie!!!

17 augustus 2023

Hallo Marieke,

Myprotein Klantenservice

Betrouwbaar en snel mijn…

Sport supplementen gekocht voor mijn zoon! Goed verpakt en kwam snel binnen.

29 juli 2023

Hallo,
Bedankt voor het achterlaten van uw review!
Het is altijd een genoegen om deze feedback van onze trouwe klanten te ontvangen.
Uw feedback helpt ons altijd om onze diensten te onderhouden en te verbeteren, en het team zal zo blij zijn om uw vriendelijke opmerkingen te horen.
Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Doe voorzichtig en maak er een mooie dag van.
Jane

Nogmaals; retourneren lijkt onmogelijk

Je kan hier onmogelijk retouren, heb al geprobeerd om contact te krijgen via mail en een contactformulier. Ook via hier een recensie geschreven en je krijgt een antwoord dat je contact met ze moet opnemen. Als dit niet normaal wordt opgelost is het voor mij klaar met dit bedrijf, bestel hier vaak maar als je de klantenservice nodig hebt krijg je dus geen gehoor.

Update op bericht myprotein: bestelnummer is 502336771

26 juli 2023

Hallo Rick,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik los dit probleem graag voor u op. Geef uw bestel nummer door of neem contact met ons op via uw account, dan kunnen we dit spoedig voor u oplossen.

MyProtein Klantenservice

Ik ben diep teleurgesteld en wil graag…

Ik ben diep teleurgesteld en wil graag mijn frustratie uiten over de schokkende klantenservice van Myprotein Netherlands. Het is voor mij onaanvaardbaar dat ik nog steeds mijn product niet heb ontvangen, ondanks herhaalde pogingen om contact op te nemen met het bedrijf.

Na het verzenden van een bericht in de hoop een oplossing te vinden, ontving ik een uiterst onbehulpzaam en koud antwoord dat luidde:

"Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen via Myprotein Netherlands.
"Dit is een automatisch gegenereerd bericht. Het is niet mogelijk dit bericht te beantwoorden; de e-mail zal geweigerd worden."

Het is ronduit beledigend dat ze mijn kostbare tijd niet serieus nemen en me met zo'n onverschillige reactie afwimpelen. Ik heb verschillende manieren geprobeerd om met hen in contact te komen, maar tot mijn verbazing is er tot nu toe geen enkele vorm van communicatie van hun kant geweest. Dit is ver beneden de maat van wat een fatsoenlijke klantenservice zou moeten zijn.

Natuurlijk kan een slechte klantenservice al frustrerend genoeg zijn, maar het wordt ondraaglijk wanneer het lijkt alsof de klantenservice gewoonweg niet bestaat. Dit is niet alleen een gebrek aan respect voor mij als klant, maar ook voor mijn tijd, mijn vertrouwen en mijn loyaliteit aan hun merk.

Ik hoop dat mijn klacht serieus wordt genomen en dat er snel een bevredigende oplossing wordt geboden voor mijn probleem. Als gewaardeerde klant verwacht ik niets minder dan een eerlijke behandeling en een redelijke oplossing voor deze situatie.

26 juli 2023

Hallo Sven,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik wil u hier graag verder mee helpen en heb u een bericht gestuurd via uw online account.

Vreselijke klantenservice

Op 5 juni plaatste ik voor het eerst een bestelling. De dag nadien kreeg ik al een melding dat mijn pakket geleverd was. Echter heb ik niets ontvangen en werd er ook niets bij de buren geleverd. Onmiddellijk contact opgenomen met de klantendienst, die mij sindsdien maar blijft aan het lijntje houden dat mijn klacht onderzocht wordt en ik dus geduld moet hebben. Na bijna 2 maand kan dit echt niet meer! Bovendien vind ik het ook erg frustrerend dat je steeds exact dezelfde "voorgeschreven" reactie krijgt, zonder dat ik het gevoel heb dat ze mijn berichten überhaupt echt lezen. Dit alles geeft weinig blijk van goede klantenservice. Al lang spijt dat ik eens een ander merk wou uitproberen...

Edit 8/8: De reactie van Myprotein op deze review in mijn account is WEERAL hetzelfde bericht dat ik geduld dien te hebben. Ongelofelijk hoe zij met hun klanten omgaan! Ik vrees dat ik mijn geld of pakket nooit meer zal terugzien. Nog nooit meegemaakt zoiets…

25 juli 2023

Hallo Solenn,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Het spijt mij te horen dat u problemen heeft ervaren met uw bestelling. Ik heb u een bericht gestuurd via uw online account.

Myprotein Klantenservice

Mijn bestelling is nooit aangekomen…

Mijn bestelling is nooit aangekomen omdat men mijn naam boven het adres van het afhaalpunt hebben gezet. Heel veel heen en weer bericht. Nu een terugbetaling ontvangen maar niet het hele bedrag. Ik bestel hier nooit meer

29 juni 2023

Hallo Mirella,

Het spijt mij te horen dat er frustratie is ontstaan ​​over deze kwestie.

Ik heb dit probleem voor u opgelost en heb u een bericht gestuurd naar uw online account.

LookfantasticKlantenservice

“the pre work-out” 👎🏻👎🏻👎🏻

Ik heb hier “the pre work-out” gekocht, 2 maal. Er was iets mis met met de pre work out, de stonk en smaakt heel raar. Mijn vriendin heeft ervan overgegeven. Na heel veel informatie op en neer sturen zou er een quality team over heen gaan en zou ik na 3 tot 6 dagen iets horen. Dit gebeurde niet dus heb ik maar zelf gestuurd. Krijg ik een reactie dat ik mijn geld niet terug kan krijgen omdat het product al gebruikt is??? Ze zijn ook niet telefonisch bereikbaar. Een dikke vette 1 op 5.

(Update 17-06-2023: de medewerker die hier op reageert heeft mij het hele verhaal opnieuw verteld maar dan via de Myprotein website. Er is niets veranderd, ze willen nog altijd shop tegoed forceren terwijl ik niets meer wil bestellen!)

10 juli 2023

Hallo Timo,

Levering is een ramp

Levering is een ramp! Duurt nu al meer dan een week

10 juli 2023

Hallo Saile,

MyProtein Klantenservice

Zo een klantenservice heb ik echt nog…

Zo een klantenservice heb ik echt nog nooit meegemaakt. Ik heb op 3 juni besteld. Niks binnen gehad, meerdere malen contact gehad dat ik niks binnen heb gekregen. Uiteindelijk krijg ik gewoon te horen dat het bij mijn buurman is geleverd, wat niet zo is anders had ik mijn pakket nu wel in handen. Nu wordt er verwacht dat ik ga betalen. Ik vind dit écht belachelijk. Heb zelf jaren bij klantenservice gewerkt en deze klantenservice is echt bagger!!

9 juli 2023

Hallo Juliette,

Wat een malafide bedrijf

Wat een malafide bedrijf! Heb een sportbroek besteld, deze was te klein. Kom met grote verbazing erachter dat dit alleen dmv creditcard kan of je betaald 25 euro om hem terug te sturen naar Polen??!!!!! STELLETJE DIEVEN!!! Als men dit had geweten, had ik nooit deze malafide website bedrijf bezocht. Overal ga ik deze bedrijf kapot maken jullie zullen niet van me af komen

6 juli 2023

Hallo Mazlum

Het spijt me te horen dat er frustratie is ontstaan over deze kwestie.

Ik los dit probleem graag voor je op. Geef je bestellingnummer door of neem contact met ons op via je account, dan kunnen we dit direct voor je oplossen.

Met vriendelijke groet, MyProtein

Retouren is waardeloos

Ik zou graag een sportlegging retour willen sturen, maar zonder creditcard niet mogelijk. Ga zelf niet voor de kosten opdraaien om het naar Polen te sturen. Dus mocht iemand nog een leuke blauwe sportlegging willen tot de knie hit me up 😂

2 juli 2023

Hallo Ivette

Met vriendelijke groet, MyProtein

Goede producten

Goede producten, maar de retourneringen gaan echt heel erg slecht. Staat nergens echt duidelijk beschreven wat ik nu moet doen en ik heb al zoveel dingen geprobeerd. Ik heb eerst een mail gestuurd, toen vervolgens een code label ontvangen maar die werkte niet. Toen kwam ik erachter dat ik met de code’s die in de mail stonden een nieuw label moest maken volgens een andere site. Toen heb ik geprobeerd om daar mijn gegevens in te vullen, maar dit werkte niet omdat deze site geen Nederlandse postcode’s aanneemt. Ik had 2 nieuwe shirts besteld om de oude te vervangen. Toen het retourneren niet lukte probeerde ik de nieuwe items te annuleren maar dit lukte ook al niet. Waardeloos.

Ordernummer: 494478974

29 juni 2023

Hallo Jonte

Het spijt me te horen dat er frustratie is ontstaan over deze kwestie.

Ik heb dit probleem voor je opgelost en je een bericht gestuurd naar je online account.

Als u verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen u helpen.

Vriendelijke groet, Myprotein

Niets ontvangen en na 4 weken nog geen oplossing

Al jaren klant, maar ben al 4 weken aan het wachten op mijn bestelling. Ze geven aan dat ze in afwachting zijn van een afdeling maar tot op heden nog steeds geen oplossing.

1 juni 2023

Hallo Twan