Kære René, Mange tak for din professionelle og effektive service. Vi vil helt sikkert anbefale dig til vores venner. Fantastisk service!
Lees wat reviewers zeggen
Kære René Tak for hurtig udrykning i vores nødsituation da flyvemyrerne tog kontrollen i vores sommerhus i maj måned. Efter din effektive og gennemgribende behandling, har vi efterfølgende... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig telefonisk svar efter jeg havde skrevet til dem på mail. Supergod vejledning på telefon. Fik besøg af en yderst venlig mand, som gav sig tid til at finde den mest rigtige løsning på vores pro... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skrev på kontaktformularen, at vi havde et hvepsebo, og ca. en time efter blev jeg ringet op og igen 1/2 senere havde de været forbi. Jeg havde selv forsøgt at bekæmpe hvepsene, men det var ikke et p... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Få branchens mest fleksible og innovative skadedyrssikringer. Hos MyreExpressen får du altid intelligente og miljørigtige løsninger, som er tilpasset din skadedyrssituation.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vil bare have penge (INGEN MYRE ER VÆK)
Købte pakke 2, 200 m, langs sokkel og fliser. inkl. yderligere besøg.
Myre expressen var forbi i juni, sprøjtede 5 små klatter, hvoraf den ene var ved sokkel hvor jeg lige havde gravet 40 cm ud, så skulle være mærkeligt hvis der var kommet myrer.
Flere steder var "glemt" at sprøjte.
da jeg påpegede dette, var svaret at jeg har fået hvad jeg har betalt for, men jeg kunne tilkøbe ekstra så ville de sprøjte flere steder.
Øhh, nej tak, I har ikke opfyldt aftalen.
Jeg beder derfor BLOT om at få returneret beløbet mellem PAKKE 1 som er uden yderlige besøg og PAKKE 2 som er med yderligere besøg.
Forskel på 400,-
Derved har de fået betaling for et elendig stykke arbejde ved det ene besøg som er gennemført.
Dette er blevet totalt ignoreret, INGEN respons.
Nu er de anmeldt til forbrugerklagenævnet for misvedligeholdelse af aftale.
Tydeligt at de blot er interesseret i betaling for mindst mulig indsats.
Faktura Nr. 4600
(Bare så der ikke kommer en af de der forklaringer "Vi har forsøgt at kontakte dig men kan ikke finde dig..." bla bla. tilbagemeldinger)
13.07.2021 10:38
Nej det lige præcis ikke løgn.
I har ikke udført jeres opgave, der er ikke sprøjtet hvor der var myrer ej heller ved sokkel.
Det er heller ikke løgn at I ikke har svaret på mine skrivelser omkring returnering af udestående.
Jeg skal endda en dato, mandag d. 05.07.2021 inden jeg ville gå til forbruger klagenævnet.
Ingen reaktion fra jer overhovedet.
Det kan dokumenteres.
Jeg vælger derfor at anmelde jer i torsdags.
Læg Igen mærke til at jeg IKKE spørger til fuld refusion, blot difference mellem pakke 1 og 2.
Derved har I stadig fået betaling for jeres eneste "besøg".
Men det I vælger at beholde betaling for de efterfølgende besøg, som ikke skal udføres.....usselt.
13072021 12:15
Har i tilbageholdt udestående ja eller nej!
Svar venligst her så alle kan se det.

Langsommelig mail svar
Har benyttet dem en gang, med fint resultat. Ønsker nu yderligere en behandling mod myrer og skrev til "kobenhavn snabel-a myreexpressen.dk", men intet svar efter 3 uger. Prøver at skrive igen.
Opdateret: justeret fra 3 til 4 stjerner pga det hurtige TrustPilot svar. Har nu skrevet til Næstved.

Antwoord van MyreExpressen Skadedyrskontrol
Hurtig og effektiv behandling mod bibo…
Hurtig og effektiv behandling mod bibo i etage adskillelsen.

Professionel og høj service
Det bedste anbefalinger fra mig
Virkelig sød ung kvinde der kom og gjorde kål på vores myre
Faglig dygtig og kunne svare på de spørgsmål jeg havde.
Det er ikke sidste gang vi bruger myreexpressen😊

Fantastisk service!
Fantastisk service!
Vi kan kun varmt anbefale behandlinger fra MyreExpressen. Vi oplevede at blive invaderet af Faraomyrer indendørs og udendørs sidste sommer, og René, fra MyreExpressen, rykkede ud med det samme. Han foretog en grundig undersøgelse af hele huset, vurderede hvilke myrearter der var tale om og behandlede de steder som han, i samråd med os, vurderede var nødvendigt. Vi er altid blevet mødt af stor venlighed og empati. Vi blev kvit med Faraomyrerne og derfor tøvede vi heller med ikke at ringe igen, da denne års myresæsonen startede. Priserne er fair og gennemskuelige og vi synes, at MyreExpressen giver sig god tid til fagligt at vurdere, hvilken behandling der er bedst - og det er ikke nødvendigvis den dyreste!
Kæmpe, kæmpe anbefaling herfra.

Super dygtig
Super dygtig, søde og engagerende personale der kommer ud og behandler skadedyr. Vi har haft dem ude to år i træk til at behandle myrer og kan kun give dem de bedste anbefalinger. Det er pengene værd.

Meget tilfreds!
Super god service! Har ingenting at klage over og de små kravl er væk. René er rigtig flink og hjælpsom. Jeg vil helt sikkert give ham et ring igen, hvis vi skulle få skadedyr.

Antwoord van MyreExpressen Skadedyrskontrol
Fantasisk god service og hurtig respons!
Fantasisk god service og René gav god faglig rådgivning. Vi har valgt en myrepakke, hvor vi kan genbestille efter 5 uger i hele sæsonen, hvilket giver ro i sjælen. Bekæmpelsen er kæledyrsvenlig, hvilket er et must med to livlige katte.

Antwoord van MyreExpressen Skadedyrskontrol
Fremragende top professionel service og lynhurtig ekspedition kan kun anbefales

Virkelig superfin service
Virkelig super service, hurtig og pålidelig, og så til en rimelig pris - Kan kun anbefales.

Fin service!
Fin service!, hurtig og præcis, kan kun anbefales!!

Effektivt!
I 2019 havde vi et værelse, der i mange måneder var ubeboeligt pga. myrer. Vi fik anbefalet Myreexpressen afnogle venner her i Odense, og de kom hurtigt efter første opringning på trods af coronasituationen. I år har vi haft 0 myrer. Tak for hjælpen og den særdeles effektive indsats!

Antwoord van MyreExpressen Skadedyrskontrol
Meget glad for hurtigt og god service
Jeg fik kontakt med myremanden i vores område. Man ved, man har et problem med myrer, når han bliver overrasket, når han kommer ind i værelset og siger:”hold da op, hold da op, her er jo ufattelig mange myrer. Jeg henter lige mit kamera” 😂Vi var lykkelige over, at de kom ud så hurtigt og glade for deres service. Kæmpe bonus, at de kommer igen, hvis myrerne ikke er helt væk (det var åbenbart et KÆMPE bo.. så god service og thumbs up herfra

Hvepsebo fjernet.
Hurtig og effektiv behandling af hvepsebo.
Behagelig personale. (René)Hv

Elendig Service.
i foråret 2019 fik vi første gang af Kurt fra Myreekspressen i vores hus i Odense. Kurt placerede gel, lokkedåser og sprøjtede rundt om huset, og vi fik en garanti resten af 2019. Vi kom dem ikke helt til livs første gang, så vi fik en ekstra behandling ret hurtigt efter, og alle var glade.
I år er det ikke helt gået sådan (SUK). Vi fik første behandling, og da der d. 22.6.2020 vrimlede med myrer igen,på trods af at jeg havde købt noget myregift, ringede jeg til Myreekspressen, og fik at vide at jeg skulle sende en mail. Dagen efter blev jeg ringet op, og fik at vide at de kunne sende en person 3 uger senre. Deres garanti er dermed intet værd, da jeg jo ikke kan lade myrerne invadere huset, og at 3 uger efter er vi på sommerferie. Øv - vi var ellers glade, men virker ikke som om de kan få det til at fungere, og at de gode medarbejdere er sluttet. En virksomhed, som ikke kan udbedre en reklamation indenfor 1 uge, på noget som fatalt kan ødelægge ting i en bolig, skal ikke arbejde med garantier. De er i alt fald intet værd for min del. Mearbejderen der svarede telefonen sagde at jeg bestemt ikke var den eneste der havde dette problem, så det gav en uhensigtsmæssig travlhed op til ferien.

MyreEkspressen anbefales
MyreEkspressen : hurtig udkørsel, og rart besøg.
Venlig, grundig ekspedition, med efterflg opringning omkring tilstanden hos myreboet.
Super

Antwoord van MyreExpressen Skadedyrskontrol
Er rigtig glad for at vi ringede til MyreExpressen
Har haft René fra MyreExpressen ude og sprøjte mod myrer på vores terrasse og langs soklen på huset.
Fik at vide at jeg skulle give det en måneds tid og se om der stadig var myrer. Der er nu gået halvanden uge og der er nærmest ingen myrer tilbage de steder hvor der er blevet sprøjtet, så er sikker på at de sidste også nok skal forsvinde.
Er indtil videre rigtig glad for at vi ringede til MyreExpressen